mrblar arkadaslar..sonunda bırıncı sıraya kadar dustuk..dun kurumu aradık ve ılk sırada oldugumuzu ogrendık..
ama uzmanımız terk bebek ıstedıgımız ıcın bızden sonrakılere bıle bebeklerını verdıklerını soyledı..bızede ıstersenız tercıhınızı degıstırebılırsınız,o zaman ılk cıkan bebegı alırsınız dedı...rızalı bebek daha cok oldugu ıcınmıs..tercıhımızı rızalıya cevırmemızı onerdı bızde kabul etmedık..sonucta su anda ılk sıradayız ve ılk terk bebekte kavusacagız..
duyar duymaz gerı kalan eksıklerımızı almaya gıttım.ve tamamladım..pazartesıde oda takımımız gelıoo..
canım benim hadi hayırlısı ne güzel yakında bebeğine kavuşuyorsun hemde bahar annesi olacaklsın ohhhhhhh süper valla rabbim yardımcın olsun biranem en kısa zamanda gelir inşallah
Canım bende seni merak ediyordum hatta uzun zaman dır yazmayınca bebeğine kavuştuğunu düşündüm çok sevindim ilk sıradasın yakındır bebeğine kavuşman haberlerini beklicem inan çok heycanlandım bebeğin gelince yazmayı unutma.
kızlar destek amaçlı mail attım bende inş. bu engelide aşarsınız
ogultoprak hadi gözün aydın yakındır gelmesi bebeginin
Çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun inşallah.Allah gönlüne göre versin,hayırlısıyla sağlıklı,hayırlı evlat versin.Sen de Ankara'dan başvurmuştun.Biz geçen ay evraklarımızı tamamladığımızda Kasım 2011 de başvuranlar çocuklarına kavuştu denmişti.Ben de Oğul Toprak'ın eli kulağında demiştim.Hadi güzel haberlerini bekliyoruz:)
kızlar destek amaçlı mail attım bende inş. bu engelide aşarsınız
ogultoprak hadi gözün aydın yakındır gelmesi bebeginin
tsk ederım..ınsallah hersey gonlumuzce olur..rabbım en kısa zamanda kavusturur ınsallah..cok heyecan var cookk
Bugün bebeğimiz için ayıracağımız odada duran tek kişilik yatağı ihtiyacı olan birine verdik.Böylece bebek karyolası için yer açıldı.Bu bile beni çok mutlu ett.
kızlar günaydın
kaç gündür mama araştırıyordum ülker hero baby nutradefense diye mama çıkarmış ben okudum ve çok beğendim sizde bir inceleyin istedim. ben mama konusunda bu mamada karar kıldım gibi bu mamayı kullanmayı düşünüyorum sizde inceledikten sonra bana fikir verin istiyorum.
Ülker Hero Baby Nutradefense
Canım bende günlerdir biberon araştırıyorum ve edindiğim bilgiler pekte iyi değil biberonlarda BPAadlı bir kimyasal kullanıyorlarmış kansere neden olan bir maddeymiş ve birçok hastalığa. BPAdiğer ülkelerde yasaklanalı çok olmuş ama malesef Türkiyede satışı 2011de kademeli olarak kaldırılmaya başlamış yani tam olarak yasaklanması 2012 malesef bu BPA avet biberonlardada varmış şimdi avette kaldırmış BPA lı ürünlerini ama ürünler bitene kadar türkiyede şatışını yapmış. Canım yanlış anlama ama elindeki biberonları kontrol et bence bebeklerimizi besleyelim derken zarar vermeyelim belki sende biliyorsundur ama ben yinede yazmak istedim bilmeyenler varsa dikkatetsinler diye.
Canım bende günlerdir biberon araştırıyorum ve edindiğim bilgiler pekte iyi değil biberonlarda BPAadlı bir kimyasal kullanıyorlarmış kansere neden olan bir maddeymiş ve birçok hastalığa. BPAdiğer ülkelerde yasaklanalı çok olmuş ama malesef Türkiyede satışı 2011de kademeli olarak kaldırılmaya başlamış yani tam olarak yasaklanması 2012 malesef bu BPA avet biberonlardada varmış şimdi avette kaldırmış BPA lı ürünlerini ama ürünler bitene kadar türkiyede şatışını yapmış. Canım yanlış anlama ama elindeki biberonları kontrol et bence bebeklerimizi besleyelim derken zarar vermeyelim belki sende biliyorsundur ama ben yinede yazmak istedim bilmeyenler varsa dikkatetsinler diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?