Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız-Erkek ? Terk

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) Eli kulağında kavuşmak üzere hem bizim hem kurumun listesinde 1.sırada
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız-Erkek ? Terk

canım benim hadi hayırlısı ne güzel yakında bebeğine kavuşuyorsun hemde bahar annesi olacaklsın ohhhhhhh süper valla rabbim yardımcın olsun biranem en kısa zamanda gelir inşallah

kızlar bugün çok mutluyum umuta ziyarete gittim ALLAHIM nazarlardan korusun o ne uslu o ne güzel o ne sevimli bir bebek görseniz hayran kalırsınız maşallah diyelimde nazar olmasın yavrum yanlız hasta hırıltısı var kuzum çok üşütmüş ama annesi ve annanesi etrafında dört dönüyor iyiki bu topik var dünyalar iyisi bir arkadaş ve dünyalar güzeli bir yeğen sahibi oldum. oyüzden çok ama çok mutluyum

canım benim hadi hayırlısı ne güzel yakında bebeğine kavuşuyorsun hemde bahar annesi olacaklsın ohhhhhhh süper valla rabbim yardımcın olsun biranem en kısa zamanda gelir inşallah

tsk ederım..ınsallah hersey gonlumuzce olur..rabbım en kısa zamanda kavusturur ınsallah..cok heyecan var cookk

unuturmuyum..ılk yapıcm sey yazmak olur fırsatını bulunca..heyecanla beklıyoruz bakalım..

kızlar destek amaçlı mail attım bende inş. bu engelide aşarsınız

ogultoprak hadi gözün aydın yakındır gelmesi bebeginin

amın ınsallah ..
yanı bızım terk bebek oldugu ıcın rıza lı olanlara gore daha yavas ılerlıyormus..herseyın hayırlısı,,hayırlı saglıklı evlatlar olsun yeter..

kızlar günaydın
kaç gündür mama araştırıyordum ülker hero baby nutradefense diye mama çıkarmış ben okudum ve çok beğendim sizde bir inceleyin istedim. ben mama konusunda bu mamada karar kıldım gibi bu mamayı kullanmayı düşünüyorum sizde inceledikten sonra bana fikir verin istiyorum.
Ülker Hero Baby Nutradefense

ilkokul öğretmeniyim.. geçen yıl 1. sınıfları aldığımda sınıfımda pek bir cimcime bir kızım vardı.. allahım nazarlardan saklasın..
evlatlık olduguna ihtimal bile veremedim... anne ile baba erzurumlu,kız samsunlu... 1 yaşındayken almışlar. nasıl bir benzerlik var anlatamam.. annenin tıpatıp ikizi gibi..babayı gördüm babaya da çok benziyor..hayranım aralarındaki aşka.... kız bilmiyor evlatlık olduğunu.. çocuk esirgeme kurumundan alınmış..terk bile sayılmaz.. kimlik bilgilerine ulaştığımda gerçek anne ile kız arasındaki yaş farkı 12 idi. bilmesine de gerek yok sanırım.. öğrenirse yıkım olur bence.. psikolog ne düşünüronuda bilemem uzmanlık alanım değil belki.. ama öğrenmesi bu sıcacık yuvada soğuk rüzgarlar estirir.. iki yıldır aileyide öğrencimide çok iyi tanıyorum..
geçen verdiğim bir çikolatayı yemedi.. sardı.. evde bunu 3e bölecem.anneme ,babama ve bana.. dedi..
konu başlığını gö runce nedense yazma ihtiyacı duydum.. bence dünyanın en güzel duygusu... allahım sizlerinde gönüllerine göre versin.

Bugün bebeğimiz için ayıracağımız odada duran tek kişilik yatağı ihtiyacı olan birine verdik.Böylece bebek karyolası için yer açıldı.Bu bile beni çok mutlu ett.

Bugün bebeğimiz için ayıracağımız odada duran tek kişilik yatağı ihtiyacı olan birine verdik.Böylece bebek karyolası için yer açıldı.Bu bile beni çok mutlu ett.

canım benim asıl bebeğinin odası gelince daha çok mutlu olacaksın durup durup gidip odaya bakacaksın ben bazen gece uyanıp tuvalete kalkıyorum dönüşte o uyku sersemi halimle bile girip bakıp sonra tekrar yatıyorum o kadar çok mutlu oluyosunki odaya girdiğinde düşün artık gece yarısı uyku sersemi halimle yarı gözüm kapalı çok başka bişey

Haklısın canım.Mobilyası gelince ben de senin gibi yaparım eminim.Kendi gelince naparız artık bilmiyorum:)Rabbim güzel niyet ve hayallerimizi tamamına erdirsin inşalah.

Canım bende günlerdir biberon araştırıyorum ve edindiğim bilgiler pekte iyi değil biberonlarda BPAadlı bir kimyasal kullanıyorlarmış kansere neden olan bir maddeymiş ve birçok hastalığa. BPAdiğer ülkelerde yasaklanalı çok olmuş ama malesef Türkiyede satışı 2011de kademeli olarak kaldırılmaya başlamış yani tam olarak yasaklanması 2012 malesef bu BPA avet biberonlardada varmış şimdi avette kaldırmış BPA lı ürünlerini ama ürünler bitene kadar türkiyede şatışını yapmış. Canım yanlış anlama ama elindeki biberonları kontrol et bence bebeklerimizi besleyelim derken zarar vermeyelim belki sende biliyorsundur ama ben yinede yazmak istedim bilmeyenler varsa dikkatetsinler diye.

aventin mavi halkalı serisinden aldıysanız BPA lı ama gold serisinden aldıysanız BPA free bu arada ürünlerin üzerinde muhakkak BPA free olanlarını alın artık ambalajda zorunluluk var eğer ambalajda bir ibare görülmüyorsa bilinki BPA vardır olmayanlarda muhakkak BPA free yazıyor. BPA free olan biberonlar tam şeffaf değil hafif sarı oluyor tabi kaşık emzik tabaktada buna dikkat etekte fayda var hatta diş kaşıyıcılarında bile bebeğe cam şişede satılan sudan içirmekte fayda var

canım benim hiç yanlış anlarmıyım biz burda duyduklarımızı paylaşacağızki bebeklerimiz zarar görmesin. fakat ben alırken özellikle ph sıfır olanlardan aldım kayınçım eczanede çalışıyor özellikle o söyledi yenge bunu al diye ama yinede akşam telefonla sorucam yanlız üstünde ph sıfır yazıyor

işte bu bunlar benim aldıklarım

Eklentiler

• $seti.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $pascf663%2017-260x300.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba Güzel anneler ve anne adayları, nasılsınız??
Az evvel eve geldik, kurumdan yazı gelmiş fakat evde olmadığımız için muhtara bırakmışlar.. Sanırım onay yazısı ve sıra bilgisi geldi..
Bakalım sıra kaç olmuş.. Şöyle 20 falan olsak ahhh ahh ne güzel olur.. Sizlerde bir gelişme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…