Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

canım lilyim benim.
ben sana boşuna yaşam koçumuz demiyorum.
bizler için bu konuyu dert edinmen, araştırman ne kadar güzel.
benim yüce gönüllü arkadaşım:)
ARAŞTIRMACI GAZETECİ olarak senden bilgilerini bekliyoruz:)
iyiki varsın.. şimdiden emeklerine teşekkürler

selam

içinizi ferah tutun...biz de cinsiyet konusunda farketmez yazdırmıştık.daha doğrusu eşim öyle olsun istemişti.fakat ben yıllardan beri bir kız bebeğin hayalini kurmuştum.hem seçme hakımda olduğuna göre..bu benim şansımdı.yani kızım..ben de bir hafta sonra kuruma tekrar gidip cinsşyeti kıza çeviirmiştim...

günler su gibi geçsin...benim mutluluğum sizin,tüm bekleyenlerin ve isteyenlerin olsun.AMİN.....

a

ayrıca.....PIRILIM.....haklısın.... inanın vaktimiz olmuyor.(yine de arada bakmaya çalışıyorum buraya)yavrularınız bir gelsin...bir an öce gelsin inşallah.sizlerde yazamayın emi.

ayrıca ;bir anne bebeğinin hırıltısından söz etmiş...lütfen endişelenmeyin annesi...bizim bebeğimiz de öyle idi.oradan getirdiğimizde gözlerinin altı mordu.çokk rahatsızdı yavrum...hava makinesi kullanmamız gerektiğini söylemişlerdi.şükürler olsun maşallahı var yavrumunşimdi çok sağlıklı.makine kullanmamıza da gerek kalmadı.sizin sevginizle iyi olacak annesi...çok öptüm onu...sıkı sıkı da sardımmm.

inşallah cnm yaaa.... valla şu an çalışıyor olsam bi dk beklemem tatil ayarlar tek tek gezerdim sizi, öyle hayal ediyorum ama şimdi evdeyim ya öyle pek gezme tozma imkanım olmuyor inşallah kpss olur da ben de atanırım hem o zmn boş vakitlerimde gelirim inşallah bebişleri görmeye... tercihim büyük bi ihtimalle ya denizli ya izmir olacak inşallah belki muğla da olabilir... yani egeyi yazcam Allah nasip ederse...

bu dediğin mamayı da araştırmaya çalışayım inşallah, birkaç kez gidip samimiyet kurduğum bi eczacı da var, onlardan da bilgi almaya çalışırım marketlere de bakayım, bu sefer kağıt-kalemle gidecem cnm 1 ay sonra inşallah dr randevum var, nasip olursa haber veririm tanışırız inşallah...
Ada bebişe de çok geçmiş olsun eminim anneciği onu pamuklara sarıyordur bundan şüphem yok da malum bebişler biraz hassas oluyorlar havaların durumu da belli, kıyamam ben kuzucuğuma...
çok selam söylersin telde görüşürsen olur mu???
eee gelemese de kalbi ve aklı bizimledir eminim, amam Ada bebeğimiz daha önemli tabii...Allah nazarlardan korusun

Son düzenleme:
ayyy cnm estağfirullah
kalbi güzel arkadaşlarım var ya kkya girdiğimden beri diyorum ya insanlar kötü ama kkdakiler numara yapıyor ki bu mümkün değil, ya da bana cins insanlar denk geliyor... buraya yazmaya başladığımdan beri öyle güzel arkadaşlıklar edindim ki gerçek hayatta da keşke böyle dostluklar edinebilseydim diyorum...
sizi gerçekten çok seviyorum, sanal arkadaşlıklara genelde güven olmaz ama bu platform bazı ortak amaçlar için yüreğini koyan insanlardan oluştuğu için olsa gerek, çok güzel bi sinerji var, bir yakınlık, samimiyet var
shenaycım, insanları çok seviyorum ve bildiklerimi paylaşarak bir parça olsun faydam oluyorsa bu benm için büyük bir mutluluktur, bunun maddi bir karşılığı yoktur, olamaz ztn
sizinle tanıştığım için önce Rabbime, sonra da samimiyetinizle beni de kendinizden biri kabul ettiğiniz için size şükranlarımı sunuyorum canlarımsiz de iyi ki varsınız

güzel annemiz, bebişini sarıp sarmalamadığından eminim, kuzunu bnm için de öp olur mu annesi???

canım benim saolasın
inşallah sende istediğin yere atanırsın ALLAH o güzel gönlüne kalbine göre versin bitanem

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) Eli kulağında
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız-Erkek ? Terk

canım ne güzel böyle indirim sitelerini tavsiye edelim birbirimize:)
dr browns biberonları en uygun hızlıal da bulmuştum...geniş ağız 240 ml 15 Tl civarıydı. yedek biberon emzikleri de 7 tl idi.
kargo ücretleri de oldukça düşük. ama bir link vardı. 10 TL hediye çeki tanımlanıyor. 70 TL'lik alışverişte kullanılabiliyor.
birde farmasanal.com da mama, biberon, emzik vs. çok uygun geldi bana.
bir inceleyin isterseniz:)

bana da sling konusunda yardım lazım.
ben çok gerekli olduğuna inanıyorum. çokta tavsiye ediliyor. Amerika da falan yasaklandığı haberleri tamamen asılsız.
pek çok marka ya Amerika yada İngiltere'ye ait.
hatta Hollywood yıldızları bile sokakta çeşit çeşit takıyorlar.
kadınlar kulübünde ve nurtaria daki yorumlara bakılırsa büyük çoğunluk rahatlık, kolaylık diye bahsetmiş.
ama pek çok marka var.
babasling tavsiye ediliyor.
normal fiyatı hepsiburada 130 TL civarı. 150 Tl ye kadar çıkıyor.
ben 83 TL'ye buldum ama karasızım ...
siz ne düşünüyorsunuz?
hiç kullanmayı düşünen yada kullanan bir yakınını tanıyan var mı?

canım benim saolasın
inşallah sende istediğin yere atanırsın ALLAH o güzel gönlüne kalbine göre versin bitanem
cnm Zeynebimmm
Allah razı olsun cnm, Allah cümlemizin gönlündekilerin hakkında hayırlı olanlarını versin inşallah

evet tatlım farmasanal.com daha önce formlardan biride tavsiye etmişti gerçektende süper bir site mamalar çok uygun ayrıca alacağın mamanın son kullanma tarihlerinide görebiliyorsun

güzel annemiz, bebişini sarıp sarmalamadığından eminim, kuzunu bnm için de öp olur mu annesi???

o kadar çok öpüyorum ki herkese oluyor...neredeyse şımartmaktan korkuyorum...Allahım dileyen herkese tattırsın bu duyguları..aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…