anladım canım kısmetse haftaya belirticem kız diye hakkımızda hayırlısı bakalım şu telaş bir geçseydi bişey istemiyorum biran önce sıraya girebilsek rahatlıcam aslında[/QUOTE
Aşamaları tek tek atlatınca insan rahatlıyor ama o telaş, o kalp çarpıntısı inan hiç bitmiyor.. Biri bitiyor biri başlıyor :))
Sonra ev ziyaretine bi gelseler diyeceksin.. Günlerce temizlik yapacaksın, belki de uzmanınız evi bile gezmeyecek şöyle göz ucuyla bir bakacak.. Sonra onay mektubu, sonra sıra bekleme.. Kuzucuklarımızı kucağımıza alana kadar hep bir tatlı telaş olacak sanırım..
Biz sizin gibi ilk formu bundan 5-6 ay önce doldurmuştuk zaman geçermi demiştim, şimdi belkide yolun yarısına geldik.. Darısı başına cnm
anladım canım kısmetse haftaya belirticem kız diye hakkımızda hayırlısı bakalım şu telaş bir geçseydi bişey istemiyorum biran önce sıraya girebilsek rahatlıcam aslında[/QUOTE
Aşamaları tek tek atlatınca insan rahatlıyor ama o telaş, o kalp çarpıntısı inan hiç bitmiyor.. Biri bitiyor biri başlıyor :))
Sonra ev ziyaretine bi gelseler diyeceksin.. Günlerce temizlik yapacaksın, belki de uzmanınız evi bile gezmeyecek şöyle göz ucuyla bir bakacak.. Sonra onay mektubu, sonra sıra bekleme.. Kuzucuklarımızı kucağımıza alana kadar hep bir tatlı telaş olacak sanırım..
Biz sizin gibi ilk formu bundan 5-6 ay önce doldurmuştuk zaman geçermi demiştim, şimdi belkide yolun yarısına geldik.. Darısı başına cnm
evet zaman aslında çabuk geçiyor haklısınız ama biz başvurduk zaman geçmiyor sanki daha çok başındayız aslında, sizinde hayırlısı olsun diyorum tez zamanda hayırlısı ile yavruna kavuşursunuz inşallah
selam kızlar
geçmişi okumam baya zaman aldı
kızlar ben mamalara bakmak istedim ama uzun zaman sonra ilk defa markete dün gittim ve mamaları görünce keşke kağıt kalem getirseydim dedimhavanın iyi oldugu bigün elime kağıdı kalemi alıp o şekilde gidip inceleyeceğim sizin için
sermuhcum, geri dönmüşsün neyse hayırlısı olsun
pırılım ben de bir ay kadar sonra izmirde olacagım inşallah, ama haftasonu olacak, pazartesi dr kontrolüm var salı-cuma arası da ztn burda olmam lazım ehliyet kursumun başlayacagı haftaya denk geldi dr randevum
eğer nasip olursa tanışmayı çok isterim
çok zamanım olsa izmir-aydın-denizli komple gezerdim hepinizi ziyaret ederdim de işte dediğim gibi kursla çakışacak
inşallah işe girerim de o zmn tatil günlerimde ziyaret ederim sizleri
bu arada nushudan haber yok sanki???:44: Pırılım nushudan nbr???Ada bebişimiz nasıl acaba???
Oğultoprak, cnm 1. sıradaymışsın, Rabbim tez zamanda kavuştursun seni bebişine hayırlısıyla...
Baharcık, cnm yazını okudum Rabbim babaannene, dedene uzun ömürler versin, ellerinden öpüyorum ikisinin de... ben de babaannemi 2.5 yıl önce kaybettim o yüzden babaannelere kıyamam...
neyse şimdilik aklıma gelen bunlar... bi de alıntılarım var tabii
cnm ne güzel... benim ileride sahip olacagım bebişlerimin adını da ben coktan koymuştum henüz evli olmamama rağmen, Rabbim hayırlı ömür versin hayırlı evlatlardan etsin inşallah
ayyyyy okurken bile insan aynı duyguları hissediyor
Rabbim ailesine bağışlasın, analı babalı büyütsün...kıyamam yaaaaa
size birşey sorucam ilk görüşmeye gittiğimizde bir evrak doldurduk kaç yaş istediğimize dair ben orda kız erkek işaretlemedim ama şimdi kız olsun istiyom haftaya gidicez düzeltme şansımız varmı acaba sadece kız istiyoruz desek oluyormu?
inşallah cnm yaaa.... valla şu an çalışıyor olsam bi dk beklemem tatil ayarlar tek tek gezerdim sizi, öyle hayal ediyorum ama şimdi evdeyim ya öyle pek gezme tozma imkanım olmuyor inşallah kpss olur da ben de atanırım hem o zmn boş vakitlerimde gelirim inşallah bebişleri görmeye... tercihim büyük bi ihtimalle ya denizli ya izmir olacak inşallah belki muğla da olabilir... yani egeyi yazcam Allah nasip ederse...aminn inşallah canım benim
lilycim araştırken hero baby nutridefense diye yeni mama çıkarmış rica etsem onuda incelermisin daha onu kullanan kimse olmadığı için kullanıcı yorumları yok merak ediyorum o mamayı
keşke zamanın olsa gelsen aydına misafir ederdim seni ama inşallah yaza bebeişler gelirse eğer bir gün ayarlayalım diyorum yakın bölgede olanlar bir araya gelelim istiyorum inşallah rabbim nasip eder
cnm 1 ay sonra inşallah dr randevum var, nasip olursa haber veririm tanışırız inşallah...Merhaba Canım,
İzmir e gelirsen tanışmayı bende çok isterim.. Önceden haber ver hafta arası bile olsa öğle iznimde görüşüp bir kahve içebiliriz mutlaka.. çok sevinirim canım..
Nushu ile bir kaç gün önce telefonla görüştüm, Ada bebek birazcık hastalanmış ama şimdi iyiymiş toparlamış.. Nushu gibi bir annesi olunca toparlanmaması mümkün mü.. İkiside iyiler.. Bende Nushu nun buradaki yazılarını çok özlüyorum ama bebeğine kavuşan annlerin çok fazla vakti olmuyor sanırım
:126:
ayyy cnm estağfirullahcanım lilyim benim.
ben sana boşuna yaşam koçumuz demiyorum.
bizler için bu konuyu dert edinmen, araştırman ne kadar güzel.
benim yüce gönüllü arkadaşım:)
ARAŞTIRMACI GAZETECİ olarak senden bilgilerini bekliyoruz:)
iyiki varsın.. şimdiden emeklerine teşekkürler
güzel annemiz, bebişini sarıp sarmalamadığından eminim, kuzunu bnm için de öp olur mu annesi???ayrıca ;bir anne bebeğinin hırıltısından söz etmiş...lütfen endişelenmeyin annesi...bizim bebeğimiz de öyle idi.oradan getirdiğimizde gözlerinin altı mordu.çokk rahatsızdı yavrum...hava makinesi kullanmamız gerektiğini söylemişlerdi.şükürler olsun maşallahı var yavrumunşimdi çok sağlıklı.makine kullanmamıza da gerek kalmadı.sizin sevginizle iyi olacak annesi...çok öptüm onu...sıkı sıkı da sardımmm.
inşallah cnm yaaa.... valla şu an çalışıyor olsam bi dk beklemem tatil ayarlar tek tek gezerdim sizi, öyle hayal ediyorum ama şimdi evdeyim ya öyle pek gezme tozma imkanım olmuyor inşallah kpss olur da ben de atanırım hem o zmn boş vakitlerimde gelirim inşallah bebişleri görmeye... tercihim büyük bi ihtimalle ya denizli ya izmir olacak inşallah belki muğla da olabilir... yani egeyi yazcam Allah nasip ederse...
bu dediğin mamayı da araştırmaya çalışayım inşallah, birkaç kez gidip samimiyet kurduğum bi eczacı da var, onlardan da bilgi almaya çalışırım marketlere de bakayım, bu sefer kağıt-kalemle gidecem
cnm 1 ay sonra inşallah dr randevum var, nasip olursa haber veririm tanışırız inşallah...
Ada bebişe de çok geçmiş olsun eminim anneciği onu pamuklara sarıyordur bundan şüphem yok da malum bebişler biraz hassas oluyorlar havaların durumu da belli, kıyamam ben kuzucuğuma...
çok selam söylersin telde görüşürsen olur mu???
eee gelemese de kalbi ve aklı bizimledir eminim, amam Ada bebeğimiz daha önemli tabii...Allah nazarlardan korusun
Teşekkürler canım.Ben de o tarz yerler arıyordum.
burasıda var canım istersen burayada bakabilirsin ben burda ayakkabılara bakmıştım çok ciciler
PenguenBebe.Com Bebek Odası, Bebek Arabası, Beşik, Oto Koltuğu, Oyun Parkı, Mama Sandalyesi, Park Yatak, Yürüteç, Salıncak, Dönence, Bebek Telsizi, Göğüs Pompası, Bebek Ürünleri, Kanguru
cnm Zeynebimmmcanım benim saolasın
inşallah sende istediğin yere atanırsın ALLAH o güzel gönlüne kalbine göre versin bitanem
canım ne güzel böyle indirim sitelerini tavsiye edelim birbirimize:)
dr browns biberonları en uygun hızlıal da bulmuştum...geniş ağız 240 ml 15 Tl civarıydı. yedek biberon emzikleri de 7 tl idi.
kargo ücretleri de oldukça düşük. ama bir link vardı. 10 TL hediye çeki tanımlanıyor. 70 TL'lik alışverişte kullanılabiliyor.
birde farmasanal.com da mama, biberon, emzik vs. çok uygun geldi bana.
bir inceleyin isterseniz:)
cnm Zeynebimmm
Allah razı olsun cnm, Allah cümlemizin gönlündekilerin hakkında hayırlı olanlarını versin inşallah
güzel annemiz, bebişini sarıp sarmalamadığından eminim, kuzunu bnm için de öp olur mu annesi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?