bende sana katılıyorum tatlım mutlaka bırakmasının bir sebebi vardır muhakkak oda üzülüyordur heleki gazatelere internette tüm haber sitelerinde haberleri var durmadan takip ediyordur haberlerini ama zaten rabbim onu bizim gibi ailelere yazmış o sadece emanetçi olmuş diyelim başkada söylenecek söz yok zaten biraz önce kurumu aradım sıram belli oldumu diye daha cevap mektubu gelmemiş o arada nazillide bebek varmış dedim evet aydın doğumevindede var bir tane dedi ama heveslenme sana sıra vardaha dediler yazakadar gelirmi acaba sıra dedim bu ay umutlarla beraber 4 aile almış bebeklerini çabuk ilerliyor bu aralar sıra dedi eğer böyle giderse yaza bile kalmaz dediler hakkımızda hayırlsı artık
Çok sevindim canım inşallah herbirimiz umduğumuzdan daha çabuk kavuşuruz yavrularımıza.
Bizim de dün onay mektubumuz geldi.İnşallah Allah'tan bir sürpriz olur biz de Ekim-Kasım gibi kavuşuruz.
Artık ben de hep bebek rüyaları görmeye başladım.4 tane beşik varmış.Birine çok tatlı bir bebek geliyor:) Hayırlısı.
Çok sevindim canım inşallah herbirimiz umduğumuzdan daha çabuk kavuşuruz yavrularımıza.
Bizim de dün onay mektubumuz geldi.İnşallah Allah'tan bir sürpriz olur biz de Ekim-Kasım gibi kavuşuruz.
Artık ben de hep bebek rüyaları görmeye başladım.4 tane beşik varmış.Birine çok tatlı bir bebek geliyor:) Hayırlısı.
Çok teşekkür ederim.İnşallah hep birlikte tez günde kavuşuruz.oh ne güzel onay mektubunun gelmesine çok sevindim artık bebeğine dahada yakınsın tatlım inşallah rüyaların bir an önce gerçek olur bitanem
Gözün aydın canım, inşallah Ekime, Kasıma bile kalmadan güzel bir yaz günü bebeğine kavuştuğunu yazarsın bize.. Neden olmasın değil mi.. Herşey mümkün..
Onay mektubunda sıran kaçtı cnm?
:126:
Zeynep ciğim nasılsın canım?
Çok teşekkür ederim.İnşallah hep birlikte tez günde kavuşuruz.
sermuh canım çok teşekkür ederim yazdıkların için. Bence bebeğin bırakılması iyi olmuş çünkü eminim ki en kısa sürede onu çok sevecek ve her zaman yanında olacak olan gerçek ailesine kavuşacak. eğer doğuran insan istemiyorsa bakamayacaksa tabi ki bıraksın ki o bebek için de gelecek umut olsun mutluluk olsun. güzel yürekli insanların evlerine ışık olsun. ama kadın açısından baktığımda o soğukta ayazda bırakılması beni çok üzdü. o nedenle o kadın için vardır bi sebebi diye değerlendirmem imkansız. tabi ki ne için bıraktığını bilemem beni üzen daha çok nereye ne şekilde bırakıldığı idi canım.
zeynebim canım benim siz daha ılımlı yaklaşmışsınız anlamaya çalışmışsınız bu normal tabi güzel arkadaşım. keşke ben de sizin kadar iyi niyetli güzel yürekli olabilsem.
dün gördüm o bebişi işitme engelli bir çift sahiplenmek için başvurmuş. ALlah hayırlısı neyse onu eylesin inşallah.
sizi tanıdığım için burda yazma şansı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. sizi gördükçe siz bebeklerinize kavuştukça inanılmaz mutlu oluyorum. o bebeciği de ilk gördüğümde aklıma gelen Rabbim en kısa sürede anneciğine babacığına kavuştursun sıcacık yuvasında uyusun oldu.
merhaba herkese
geçmişteki yorumları okudum
sevgili baharcik,
cnm ben olaya tarafsız gözle bakmaya çalıştım, buraya yazıyorum evet ama ben ne evlat edinilmiş bir çocuğum ne de sıra bekleyen bir anne adayı... henüz evli bile değilim. ama hayat bu imtihan dünyasındayız kimin ne olacagı bilinmez belki ben de evlenirim ama çocuğum olmaz kim bilebilir ki Yüce Yaradan'dan başka...
yazdıklarım da sadece olaya genel bir bakış açısıydı, seni de anlamaya çalışıyorum kendi açından bakıldığında haklısın ben de yazdıklarımı aynen Zeynep gibi düşünerek yazdım yani yargılamadan anlatmak istedim düşüncelerimi, hatta belirttim diye hatırlıyorum ki ilk haberi gördüğümde içeriğini okumadan aklıma Zeynebim geldi çünkü o da Aydın'da yaşıyor, dedim ki bebişler ailelerine kavuşuyor inşallah bir eve daha güneş doğacak, sımsıcacık olacak içleri, aileler daha da şenlenecek
anne olmak için doğurmak yetmiyor o sadece dünyaya gelmesine vesile olmak için içinde büyüyen bebeği taşımak olur, annelik doğurmakla olsaydı buradaki sırasını dört gözle bekleyenler ne o zaman diyesi gelir insanın...
o yuzden cnm bizi yanlış anlama lütfen, yaşadıkların kabul edilebilir şey değil ama ne şanslısın ki yürekli bir anneciğin var (seni büyüten babaannen yani) ve ne mutlu ki hep senin yanında olmuş, sadece bakmış olmak için değil, sevdiği için sana kol kanat germiş, hamileyken yanında destek olmuş ve yanlış hatırlamıyorsam senin bebeğine de mi bakıyordu:44:
sen de annesin, hiç sen atar mıydın yavrucuğunu??? aklının bir ucundan bile geçeceğini düşünmüyorum, sen de aynı babannenden gördüğün şefkati, sevgiyi çocuğuna veriyorsundur
Rabbim nasip etmiş iyi bir yuvada büyümüşsün, neler var sokaklarda yatanlar, kapkaç yapanlar...vs... onlar da insan evladı ama onlara doğru yol gösteren olmamış ki... biz yargılıyoruz çünkü kolay geliyor ama bir de karşı taraftan bakmak lazım olaya, o çocuklar iyi eğitim görseler, kapkaç yaparlar mı??
kısacası, sen de düşüncelerinde haklısın eğer seni üzdüyse yazdıklarım ne olur kusuruma bakma, amacım seni incitmek değildi
HeidiAnkara,
cnm hayırlı olsun onay mektubun gelmiş
inşallah yaza kadar bebişleriniz gelecek ve yazın büyük sevinçlerle dolu bir topik olacak inşallah burası ve biz de buradan hayırlı olsun mesajları göndereceğiz
Rabbim rüyalarını da inşallah hayra çıkarsın
hepinize sevgiler sevgili anneler ve anne adayları...
olsun cnm hayırlısı, onun ailesine teslim edilmesi senin sıranın da ilerlemesi demek inşallah Rabbim bebişini hayırlı olan zamanda sana ulaştırsın, inan gerçekten sen geldin umut bebişine kavuştu darısı Zeynebime dedimah canım benim hemen aklına ben gelmişim ama malesef bana sıra varmış daha kurumu aradım nazillide bebek varmış dedim doğum evindede bitane daha var ama heveslenme boşuna sana sıra çok dediler olsun hayırlısı ALLAH tan
olsun cnm hayırlısı, onun ailesine teslim edilmesi senin sıranın da ilerlemesi demek inşallah Rabbim bebişini hayırlı olan zamanda sana ulaştırsın, inan gerçekten sen geldin umut bebişine kavuştu darısı Zeynebime dedim
lilycim nezaketin için ben teşekkür ederim canım. kesinlikle kırılmadım ne demek kusura bakmak. ben sadece benim bakış açımdan anlatmaya çalıştım canım. evet babanem sağolsun oğluma da bakıyor.
zeynebim sağolasın canım benim. ah Rabbim dualarımızı kabul etsin hepiniz biran önce kavuşun bebeklerinize canlarınıza.haklısın dediğinde biz işin hep mutluluk tarafından bakalım en güzeli. o minnacık ellerin hayalini kuralım hepberaber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?