Ayazcım tekrar hayırlı uğurlu olsun. İstanbul'un prosedürü bana da farklı geldi diğer illere göre... bende istanbul'dan başvurdum. Bende kitap okuyorum. Ev ziyareti ile ilgili neler söyledi? biz ekim ayında başvuru yaparken "daha mart ayında başvuranların ev ziyaretine gidiyoruz demişlerdi. Şu anda hangi aya geçtiler söylediler mi?
Ayazcım tekrar hayırlı uğurlu olsun. İstanbul'un prosedürü bana da farklı geldi diğer illere göre... bende istanbul'dan başvurdum. Bende kitap okuyorum. Ev ziyareti ile ilgili neler söyledi? biz ekim ayında başvuru yaparken "daha mart ayında başvuranların ev ziyaretine gidiyoruz demişlerdi. Şu anda hangi aya geçtiler söylediler mi?
Kızlar hepinize güzel dualarınız için çok teşekkür ediyorum.Ev ziyaretimiz çok güzel geçti boşuna okadar sitres yapmışız sohpet ettik sıcak ve samimi bir ortamdı vee en güzelide biz dosyamız onaylanırmı yada herhangibi bir problem çıkarmı diye sorduk oda hayır bir problem yok onay verecek olan benim bende onay verdim dedi çook mutluyum 2013 bebeğinizle girersiniz inşallah dedi. Şimdi diğer evrakları hazırlıcaz 5 adet resim istedi bide 2 sayfalık özgeçmiş nasıl yazcam hiç bilmiyorum hatta ne yazcağımıda bilmiyorum yardııııım ediin lütfen .
sağol canım teşekkür ederim, canım prosedür baya değişmiş çünkü ev ziyaretini bize 6 ay sonra gelicez dedi yani temmuza denk geliyor bize çünkü şubatta başvurduk önerdiği kitaplar var isim verdi sizede yazayım alın mutlaka ilki ROBERT MACKENZİE çocuğumuza sınır koymalıyız HYB yayıncılık, diğeride FATİH KILIÇARSLAN çocuğumu nasıl eğitmeliyim, bunlardan soru sorucam dedi bize yani tüyo verdi açıkçası maddi durumunuz iyi yada normal, aviniz çok güzel yada normalin altında bunlar önemli değil hatta çocuğa nasıl bakacasınız altını bezleme yedirme içirme bunlarda değil psikolojik bakımı sorucam dedi çok iyi okuyun kitabı karı koca ayrı ayrı kuruma çağırıcam sizi dedi ev ziyaretindede çok kalmıcam hemen şöyle bakıp çıkıcam dedi,
Kızlar hepinize güzel dualarınız için çok teşekkür ediyorum.Ev ziyaretimiz çok güzel geçti boşuna okadar sitres yapmışız sohpet ettik sıcak ve samimi bir ortamdı vee en güzelide biz dosyamız onaylanırmı yada herhangibi bir problem çıkarmı diye sorduk oda hayır bir problem yok onay verecek olan benim bende onay verdim dedi çook mutluyum 2013 bebeğinizle girersiniz inşallah dedi. Şimdi diğer evrakları hazırlıcaz 5 adet resim istedi bide 2 sayfalık özgeçmiş nasıl yazcam hiç bilmiyorum hatta ne yazcağımıda bilmiyorum yardııııım ediin lütfen .
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) Eli kulağında
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
Çok sevindim.Hadi hayırlısıyla tez günde yavruna kavuşursun inşallah.
canım ya senin ne güzel ev ziyaretin bitmiş bende o aşamaya gelsem biran önce keşke ama daha çok var sen sanırım ankaradan sın 5 adet resim ve öz geçmişi biz ilk görüşmede istediler demekki heryerde farklı oluyor, bizim özgeçmişimizi şu şekilde istediler 25 maddeli soru lar vardı onlara göre hazırlamamızı istediler
bir engeli daha hayırlısı ile aştın merercim:) adım adım bebeğine daha da yaklaşıyorsun ne güzel:) darısı bizlerin başına...
ah bitanem senin adına çok sevindim ama gördünmü bak hep telaş hep telaş ev ziyareti bitti şimdi evrak telaşı sonra sıram ne zaman gelecel telaşı olacak yani bizde stres bitmez
Çok doğru söylüyorsun canım bizde stres hiç bitmicek anladım ev ziyareti olsun rahatlıcam diyordum şimdi evrakları teslim ediyim rahatlıcam diyorum evrakları teslim edince nederim bilmiyorum:)
evet canım bize de aynı kitapları önerdi. bende aldım. zaten ilk kitap herkes tarafından çok beğenilen ve tavsiye edilen bir kitap. Fatih Kılıçarslan ile ilgili okuyanların pek yorumu yoktu. Ama ben Adem Güneş'i bu konuda tavsiye ederim. Uzmanımız bize bunlardan soru soracağım demedi. Ben kendisinden kitap tavsiyesi isteyince bunları tavsiye etti. Zaten diğer görüşmelerde çocuk gelişimi ile ilgili sorular soracağı için hazırlanmamız lazım... Hem Adem Güneş'i hem bu kitapları okuyorum. Ev ziyareti ile ilgili " ikimizde çalışıyoruz deyince " , "Bana evi gösterecek birisi olsun yeter!" dedi.Anladığım kadarıyla İstanbul ilinde çok yoğunluk olduğu için ev ziyareti ikramlı ve sohbet havasında pek geçmiyor. Tekrar birebir görüşme için çağıracaklarından çevreye ve ev düzenine, sağlık ocağı, park, bebek odası var mı? güneş alıyor mu? onlar için yeterli
Ev ziyareti 6-7 ay demişti ilk başvuruda. Ama çok yoğunum daha da uzun sürer dedi. hayırlısı bakalım...
merercim hayırlı olsunnn
inan burda o yaşadıklarının aynısına o kadar şahit olduk ki artık ben bile kanıksadım, ay ne var sanki ev ziyaretinde diyorum sanki yaşamışım da biliyorum
ama heyecan dorukta oluyor bundan eminim...
şimdi o dediğin özgeçmiş var sırada, sonra fotoğraf falan
Pırılım ve nushudan aklımda kaldığı kadarıyla mutlu oldugunuz anların fotoğraflarını koyuyorsun sanırım
iyi seç ama...
özgeçmişe de sanırım Pırılım ve bu süreci geçiren arkadaşlar yardımcı olurlar
kitap olarak ben de naçizane bi tavsiyede bulunayım
Prof Dr. Sabiha Paktuna Keskin...
bu kadın pediatrik nöroloji-psikiyatri uzmanı yanlış hatırlamıyorum inşallah
ben Doktorumda izlemiştim, Facebookta yardımcısı tarafından idare edilen bir sayfası da var
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
facebook hesabı olanlar bu sayfayı takip etsinler tavsiye ederim
bu kadının kitapları da var, çocuk gelişimi ile ilgili
şu an aklıma bunlar geliyor eğer başka şeyler gelirse paylaşırım inşallah
herkese iyi geceler...
sevgiler...
eli kulağında:)))))))
ah ah bana ne zaman eli kulağında yazacaksın Heidi Ankara(((
baharokan hala bebeğine kavuşmadı mı yoksa bizlere haber vermeyi mi unuttu kızlar?
baharokan hariç forumda istanbul'dan bu aralar sırası yaklaşan, sırası belli olan hiç yok galiba
ayazcım sen baharokanı tanıyomusun o benim canım arkadaşım
yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi inşallah yazın bebişkosu kollarında olucakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?