kızlar bugün ev ziyaretine geliyorlar çok heycanlıyım gece hiç uyuyamadım bana dua edin inşallah iyyi olur
Çok sevindim.Bir aşamayı daha geçeceksiniz ne güzel.Herşey güzel olacak inşallah merak etme canımKızlar bugün ev ziyaretine geliyorlar çok heycanlıyım gece hiç uyuyamadım bana dua edin inşallah iyyi olur
Kızlar bugün ev ziyaretine geliyorlar çok heycanlıyım gece hiç uyuyamadım bana dua edin inşallah iyyi olur
Canım güzel niyetin için teşekkürler.İnşallah Allah söyletiyordur.Bize gelen mektupta sorun olmadığı,onaylandığı,sıraya girdiği yazıyor.Sıra söylemiyor.Mart ayında güncelleme olacakmış.O zaman soracağım.İniallah birbirimizin güzel haberlerini tez günde duyarız.
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) Eli kulağında
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız-Erkek ? Terk
Artık güzel haberler bekliyoruz inşallah.
Arkadaşlar az evvel sıramızı öğrendik.. 42. sıradan 39. sıraya gelmişiz.. 3 sıra ilerledik ama ben yine de çok mutluyum en azından otuzlu sıralara düştük.. 39 olsakta :) Bazı ayların yavaş ilerlediğini biliyoruz Şubat ayı belli ki yavaş ilerleyen bir ay oldu.. Mart ve Nisan ayında inşallah daha hızlı ilerler sıralamız..
:126:
iyiyim tatlım sen nasılsın oh ne güzel sıran ilerliyor yani seninle birlikte benimkide oleyyyyyyy
bende daha onay mektubumu almadığım için sıramı bilmiyorum ama aşağı yukarı seninkine yakındır aramızda 1 hafta var başvuru tarihi esas alınıyormuş bize öyle demişlerdi. kız aydında umutla beraber 4 kişi bebeklerine kavuşmuş bu ay böyle giderse gerçekten gönlümüzden geçen gibi yaz annesi olacağız heralde ayyyyyyyyyyyyyyy düşüncesi bile çok güzel tabii hayırlısı ALLAH tan en haırlı zaman ne zamansa o zaman olur inşallah
Allah yardımcın olsun canım. biz hala ev ziyareti bekliyoruz. istanbul da çok uzun sürüyor..Kızlar bugün ev ziyaretine geliyorlar çok heycanlıyım gece hiç uyuyamadım bana dua edin inşallah iyyi olur
Mart ayındaki güncelleme acaba Türkiye genelinde mi olacak merak ettim.. Ocak ayında bir güncelleme olmuştu zaten.. Bu güncellemeler böyle 3 ayda bir falan mı oluyor.. Bilen var mı arkadaşlar??
Elimizde tüp bebekte döndurma tedavisinden kalan hiç kullanılmamış 1200 tl lik ilaç vardı.Önümüzdeki ay erkek kardeşimin eşi 4.tüp bebek denemesini yapacak parasız onlara veriyoruz.Ben çocuğum geldikten sonra kalan ilaçlarla son kez denemek istiyordum ama eşim kesinlikle istemediğini söyledi biz de verdik .
Shenay cığım, İki türlü sıralama var.. Birincisi bulunduğun il den sadece bebek tercihi yapıyorsun.. Bir de hem bulunduğun ili ve diğer tüm illeri tercih ediyorsun, böylece bebeğin her ilden gelebiliyor.. Türkiye genelinde sıralama bu şekilde oluyor.. Forumda önceki arkadaşların yazdılarına bakarsan, istanbul 20, Türkiye geneli 10 der mesela..
Sen sadece İstanbul u mu tercih ettin??
ne güzel yapmışsın Heidi... Bu da bir hayırdır. Allah kabul etsin.Rabbim hem seni, ehm ağabeyini, hem bizleri güldürür inşaAllah.
Pırılım, Sosyal hizmetler de görevli ilk başvuru da sıramız il geneli mi yoksa Türkiye geneli mi oluyor? diye sormuştum. Türkiye geneli bir sıralama yok.Herkes bulunduğu ilde sırada oluyor demişti. Biz hem İstanbul hemde ildışı sıraya girdik. yani uzmanımız bize çocuk yuvası bulunmayan yakın illerden çocuk olursa görmeye gider misiniz? diye sormuştu. Bizde elbette gideriz demiştik. Benim kafam karıştı. Peki sen sıranı öğrenmek için aradığında her ikisini de mi soruyorsun?
yada bu şekilde mi bilgilendirme yapılıyor?
Canım, sen hiç kafanı karıştırma uzmanınız ne söylediyse doğrudur.. Anladığım kadarıyla illere göre uygulamalar farklılık gösteriyor.. Bize il dışı olunca yakın iller değil tüm Türkiye demişlerdi.. uzak bir il olursa gidebilecekmisniz diye sordular, Ege bölgesindeki her ile gideriz demiştik.. Uzak bir il olursa gidemezseniz hakkınız gider dedikleri için İzmir i seçmek zorunda kaldık.. Nasıl bir uygulamaysa artık bende pek anlamadım ama bu şekilde.. Bir ara kurumu ziyaret edip, bunu bir soramak lazım.. Öğrenince sana daha detaylı yazarım
bugün 2. görüşmemizi yaptık kızlar evrakları teslim ettik danışmanımız bundan sonra 5-6 ay içinde ev ziyaretimiz olacağını ondan sonra sğalık raporunu ve ikili tek görüşmeye alacağını birde çok önemli birşey söyledi bize kitap önerdi çocuk gelişimi ile bunları okuyun gerisi önemli değil dedi üzerimden büyük yük kalktı bugün yani kısacası şunu söyledi hiç korkmayın bizim için gelir ev durumu değil çocuğun psikoloji olarak bakımından sorular gelecek dedi yani bebeğin altını almak beslemek değilde daha çok maneviyat olarak buyüzden 6 ayda kitap oukmamızı önerdi okadar rahatladımki baya iyi geçti yani
Hayırlısı olsun canım, iyi geçmesine çok sevindim.. İnsan her aşamayı bir bir geçince çok rahatlıyor..En stresli kısmı evrakları hazırlayıp teslim etmek, aman bir yanlış yaptım mı, herşey tamam mı derken insan baya stres oluyor.. Evraklarını teslim ettiğin gün sıran başlıyor hani seninde hamileleğin başladı artık, hayırlı uğurlu olsun.. Allah Sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsin..Bizde güzel haberlerini alalım..
merhaba pırılım ben size göre çok yeniyim ama dün biz evrakları teslim etmeye gittiğimizde ildışı ile ilgili açıklama yaptı uzamanımız, il dışı şu şekilde oluyormuş mesela ben istanbuldayım zonguldakta bize uygun bebek çıktı orda kimse sıra olmazsa alabiliyormuşuz ama bu çok zor bir ihtimal dedi
zaten sürekli prosödür değişiyo galiba ezber olmasın diye bundan 1 sene önce gidenlere daha farklı bir yol düzenlemişler ama bize daha farklıydı 25 adet sorulu özgeçmiş hazırladık mesela kafamıza göre yazmadık ve sorularda acayip zorduYeni olman daha iyi en taze bilgiler sendedir şimdi değil mi.. Aslında uzamanınızın söylediği çok mantıklı.. Ben ve eşimde de çevre iller neder olmuyor diye çok sorduk, uzmanımız bu konuda o kadar çok hayır Ege bölgesi deği tüm Türkiye dedi ki.. Bizde vardır bir bildiği dedik..
zaten sürekli prosödür değişiyo galiba ezber olmasın diye bundan 1 sene önce gidenlere daha farklı bir yol düzenlemişler ama bize daha farklıydı 25 adet sorulu özgeçmiş hazırladık mesela kafamıza göre yazmadık ve sorularda acayip zordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?