ayazcım bizde istanbuldan 1 ay sonra başvurumuzu yapıcaz allah nasip ettiyse 2013de bebeklerimiz kucaklarımızda olur inşallah
kızlar günaydın
inşallah iyi ve hayırlı bir hafta olur hepimize
hayırlı olsun canım listede en son benim demekki sende başvurunca benden sonra biri daha olacak hakkınızda hayırlısı diyorum canım istanbulun hangi semtinde oturuyorsunuz canım istersen özelden mesaj atabilirisin ben daha atamıyorum yeni olduğum için msn dede görüşebiliriz
ayazcım ulaşıcam bugün sana inşallah :)
İyi Haftalar Arkadaşlar..
Sterilizatör ve biberon ısıtıcılarında araştırması yaptınız mı, ben bir süredir araştırıyorum, karar veremedim Bizim kuzular biberonla beslenecekleri için sterilizatör ve ısıtıcı çok önemli diye düşünüyorum.. Bebeklerine kavuşan anneler bu konuda ne yaptılar acaba, doktorları sterilizatör tavsiye ediyor mu.. Kullanıyorlarsa hangi markaları kullanıyorlar, yazarlarsa çok memnum olurum..
tatlım ben kendi adıma görüşümü yazayım şahsen ben almadım ve almayıda düşünmüyorum çünkü bir arkadaşım çok gerekli olmadığını çünkü bukadar korumacı olursan ilerde en ufak bir mikrop kaptığında hemen hasta olur dedi kaynatarak steril etmemi söyledi banada mantıklı geldi ne kadar çok korursak o kadar çok narin ve hasta olurlar bağışıklık sisteminin mikroplara karşı dirençli olabilmesi için biraz mikrop alması vucudun mikrobu tanıması gerekir ama tabii bu benim fikrim sakın yanlışma anlama ben alma demiyorum sen bilirsin
merercim hayırlı olsunnn
inan burda o yaşadıklarının aynısına o kadar şahit olduk ki artık ben bile kanıksadım, ay ne var sanki ev ziyaretinde diyorum sanki yaşamışım da biliyorum
ama heyecan dorukta oluyor bundan eminim...
şimdi o dediğin özgeçmiş var sırada, sonra fotoğraf falan
Pırılım ve nushudan aklımda kaldığı kadarıyla mutlu oldugunuz anların fotoğraflarını koyuyorsun sanırım
iyi seç ama...
özgeçmişe de sanırım Pırılım ve bu süreci geçiren arkadaşlar yardımcı olurlar
kitap olarak ben de naçizane bi tavsiyede bulunayım
Prof Dr. Sabiha Paktuna Keskin...
bu kadın pediatrik nöroloji-psikiyatri uzmanı yanlış hatırlamıyorum inşallah
ben Doktorumda izlemiştim, Facebookta yardımcısı tarafından idare edilen bir sayfası da var
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
facebook hesabı olanlar bu sayfayı takip etsinler tavsiye ederim
bu kadının kitapları da var, çocuk gelişimi ile ilgili
şu an aklıma bunlar geliyor eğer başka şeyler gelirse paylaşırım inşallah
herkese iyi geceler...
sevgiler...
Yanlış anlamam elbette, hepimiz fikirlerimizi paylaşıyoruz.. Bizim kuzucuklar anne sütü alamadıkları için bağışıklık sistemleri çok güçlü olamayabilir diye düşünüyorum..
Doktorlarda zaten 9-12 aylık olana kadar en fazla steril edilmesini öneriyorlarmış.. Bana çok mantıklı geliyor bizzat doktorla konuşan veya kullanan arkadaşlar var bu konuda bizi aydınlatırlarsa çok memnun olurum..
:126:
ben sterilazör için nacizane önerimi paylaşmak isterim. Benim kızım anne sütü aldı ama maalesef emmedi hep biberonla verdim. 6 ay boyunca yanlızca anne sütü vermeme rağmen biberon kullandık. Doktorumuz kaynatın yada steril edin ikiside aynı şey ama muhakkak birisini yapın demişti. Kaynatmak maalesef zaman kaybı ve su kaynadıktan sonra altını kapatıcaksınız 5 dakika boyunca biberon içinde kalıcak sizinde başında durmanız gereken bir durum pratik bişey değil. sterilazore direk yerleştirip içine suyu koyup çalıştırıyorsunuz üstelik kapağını açmadığınız sürecede hep steril kalıyor. Mikrop konusunda evet çok korumacı büyütmemek lazım ama 6-7 aydan küçük bir bebeğide dikkat etmek gerekli. Banada annem dahil herkez aman çok gereksiz dedi ama biberon emzik kaşık falan sürekli kirlenen şeyler sonradan annem bile iyiki almışsın dedi. . Philiphs avent kullandım çokda memnun kaldım. Biberon ısıtıcısı ise şu anlamda iyi cezvede de su ısıtıp mama hazırlayabilirsiniz ama gece bebiş ağlayınca bebişi yatağında bırakıp mutfakta cezve başında beklemek icap ediyor biraz fazla ısıtınca soğutması ayrı dert oluyor gibi durumlar var. Biberon ısıtıcısı tam içebileceği kıvamda yaptığı için rahat oluyor başındada beklemeye gerek yok. Ondada arzum kullandım onunda ilk kullanışı pratik değil ölçüsündeki suyun tamamını koyup ısıtınca fazla sıcak olabiliyor bilek içine damlatmadan bebeğinize vermeyin sakın. Ama birkaç kullanımdan sonra ilmini alıyorsunuz ölçüsündeki tüm su yerine biraz azıyla ısıtıyosunuz rahat oluyor.Ama bebekleriniz 7 aydan büyük olursa iki ürünüde çok tavsiye etmem açıkçası. Sterilazörü 8. ayına kadar biberon ısıtıcısınıda 9. ayına kadar kullandık. Sonra gece mama yerine devam sütüne geçince kutu minik süt kullanmaya başladık onu ısıtmadan veriyoruz oda sıcaklığında.
Aklıma geldi doktorum birde dışarda gezmekte falan olurda yanınızda temiz biberon olmazsa biberonun içine 1 yemek kaşığı tuz atın ve sıcak su koyup çalkalayın Dışarda restoranda falan bulabilirsiniz bunları o şekilde steril olur demişti.
bugün aradılar ev görümemiz var yarın diye çok heycanlandım temizlik yaptım çok yoruldum ama deger bakalım nasıl geçicek merak ediyorum
bugün aradılar ev görümemiz var yarın diye çok heycanlandım temizlik yaptım çok yoruldum ama deger bakalım nasıl geçicek merak ediyorum
boyle bırıncı sıraya kdr ılerleyıpte,beklemekte cok zormus..
her gun her sabah kulagın telefonda beklemek,,,
sabır etmekten baska care de yok..beklıyoruz bakalım..hayırlısıyla gelsınde dıyoruz..ınsallah tez zamanda gelır bebegımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?