- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
ev ziyareti güzelgeçti şimd bakalım1sat konuşmaya gitcez ben erkek istedim ondandır kısa zamnda gelişlerdir 1sat konuşmada neler soruyolar arkadşlar bilgilendirsenir sevinirim
Onu poşetin içinde terk ettiler - GÜNCEL - 3. Sayfa
3 Aylık Bebeği Sokağa Terk Ettiler - Birinci Kuvvet- Son dakika haber, spor haberleri, En son haberler
Çorum'da Yeni Doğan Bir Bebek Hastaneye Terk Edildi haberi
Annesinin Almadığı Bebek Testten Geçecek haberi günün haberleri oku Haber Yurdum
Terk edilen bebeğe 'süt anne' bulundu Türkiye
Talihsiz bebeği trene bıraktılar - YAŞAM - SacitAslan.com
kızlar bu ay 6 tane terk bebek haberi var bu demek oluyorki 6 aile bebeğine kavuşacak acaba kimlerin evine güneş doğacak bakalım
Bakarsın biri oğultoprağa gider ne güzel olur .Biz ne zaman 1.sıraya gelecez sabırsızlanıyorum
Allahım şu günlerde listemizden yavrusuna kavuşanların güzel haberlerini almayı nasip eder inşallah.
heycandan inş yanlış cvp vermeyiz çok heycanlyıım görüşmeden soonramı onay veriliyo sıra belli oluyo allah yardımcımız olsun herkesin
Bakarsın biri oğultoprağa gider ne güzel olur .Biz ne zaman 1.sıraya gelecez sabırsızlanıyorum
Allahım şu günlerde listemizden yavrusuna kavuşanların güzel haberlerini almayı nasip eder inşallah.
inşallah oğul toprağa giderde kavuşur bebeğine
bizim 1. sıraya gelmemize daha çok var üfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
serapçım geçmiş olsun ev ziyaretini halletin.inşallah görüşmende olumlu geçer.görüşmede sıra durumunu öğrenme şansın olursa öğrensene.
oğultoprak hadi bakalım güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz...
heycandan inş yanlış cvp vermeyiz çok heycanlyıım görüşmeden soonramı onay veriliyo sıra belli oluyo allah yardımcımız olsun herkesin
fazla kalmadılar okuu hastane nerde onalrı cocuk odasına baktılar güzel geçti 5dk kaldılar bizede kitap okuyun dedi siz ne kitapı aldını tel aradım rendevü aldım 20gün sonra çagrıyolar görüşmeye ne sorcakalr çok merak edyom siz ne kitapı aldınız yazarsanız sevinirim arkadaşalr
Bu grubu tesadüfen gördüm.mahremiyetinize saygı duymak adına kısacık göz attım.Hepiniz çok güzel annelersiniz.Umarım en kısa zamanda evlatlarınızı kucağınıza alırsınız.Annelik doğurmakla olmuyor.Her doğuran da anne olamıyor.Hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum arkadaşlar.Bu bağnaz toplumda siz çok özel, saygın bir kesimsiniz.Allah herkesi bir sınavdan geçiriyor.Siz sınavınızı başarıyla tamamlıyorsunuz
Merhaba Arkadaşlar, İyi haftalar...
Ecem, sıranı öğrenebildin mi arkadaşım, ne durumdasın çok merak ediyorum..
slm canım dün kurumu aradım ama ulaşamadım bugün sıramı öğrenebilirsem yazarım. senin sıranda var mı değişiklik mart ayında günclleme olacağı doğrmu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?