Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
ev ziyareti güzelgeçti şimd bakalım1sat konuşmaya gitcez ben erkek istedim ondandır kısa zamnda gelişlerdir 1sat konuşmada neler soruyolar arkadşlar bilgilendirsenir sevinirim

sorduklarından aklımda kalanlar;
eşinizle neler paylaşırsınız neler yaparsınız vaktinizi nasıl geçiririniz
kitap okurmusunuz,en son okuduğunuz kitap adı yazarı
hangi işyerlerinde hangi tarhlerde çalıştığınız.ne zaman çıktığınız.çıkışsebebpleriniz
size verilecek evlattan beklentiniz
eşinizin karakteristik özellikleri
nelere sinirleniğinizya da ne sebeple kavga ettiğiniz(ediyorsanız eğer)
ailelerin bu konuya yaklaşımı
eşinize birşey olması halinde bakabilme gücünüzün olup olmadığı
çocuk sahibi olamama sebebi
karar almanjza götüren süreç

umarım iyi geçer.biz çok heyecanlıydık...Allah hayırlısı iletüm bekleyenlere isteyenlere nasip etsin.AMİNNN.

OĞUL TOPRAK....1.ci sıradaymışsınız.çokkk sevindim...engin bir sabra sahip olduğunuzu tahmin ediyorum eskilerde bir yazınızdan.çokk az kalmış.eliniz kulağınızda....hazırlılar bitmiştir....müjdenizi göremezsem eğer şimdiden gözünüzaydın olsun...

bahar..... sıra sende....senin de gözün aydın olsun.
buradaki tüm anne adaylarının gözü aydın olsun.zaman çok çabuk geçsin.Allah daha fazla bekletmesin.kucaklarınız dolsun....inşallah.aminnnn

Allahım şu günlerde listemizden yavrusuna kavuşanların güzel haberlerini almayı nasip eder inşallah.

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) (Eli kulağında)
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk(Eli kulağında)
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz

heycandan inş yanlış cvp vermeyiz çok heycanlyıım görüşmeden soonramı onay veriliyo sıra belli oluyo allah yardımcımız olsun herkesin

heycandan inş yanlış cvp vermeyiz çok heycanlyıım görüşmeden soonramı onay veriliyo sıra belli oluyo allah yardımcımız olsun herkesin

serapçım geçmiş olsun ev ziyaretini halletin.inşallah görüşmende olumlu geçer.görüşmede sıra durumunu öğrenme şansın olursa öğrensene.

oğultoprak hadi bakalım güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz...

Bakarsın biri oğultoprağa gider ne güzel olur .Biz ne zaman 1.sıraya gelecez sabırsızlanıyorum

Allahım şu günlerde listemizden yavrusuna kavuşanların güzel haberlerini almayı nasip eder inşallah.

inşallah oğul toprağa giderde kavuşur bebeğine
bizim 1. sıraya gelmemize daha çok var üfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İNSALLAH..hayırlısı ve saglıklısıyla ınsallah tez zaman da gelır evlatlarımız..

çok mübarek insanlarsınız...
bugun gülben'in programına bir bayan konuktu, ağlattı vallahi...
doğurmak asla "anne" olmak demek değilmiş bi kez daha anladım bunu...

serapcım hayırlı olsun ev ziyaretini atlatmışın anlamadığım kaç günde ev ziretin oldu sende yeni başvurdun da bu arada görüşmede ne sorackalrını tam bilmiyom bende ama bize kitap önerdi sizede önerdimi canım çocuğunuzu nasıl eğitirsiniz ne tür sınırlamalar getirirsiniz vs.. bunlara dikkat etmen gerek bende çok heyecanladım şimdi valla kitabı bitirdim ama heyacanım tavan yaptı resmen birde ev ziyareetinde ne kadar süre durdular canım soru sordularmı

fazla kalmadılar okuu hastane nerde onalrı cocuk odasına baktılar güzel geçti 5dk kaldılar bizede kitap okuyun dedi siz ne kitapı aldını tel aradım rendevü aldım 20gün sonra çagrıyolar görüşmeye ne sorcakalr çok merak edyom siz ne kitapı aldınız yazarsanız sevinirim arkadaşalr

canım 20 gün sonra görüşmeye çağırdılar dedin bu sırada sağlık raporunda istedilermi?

bize önerdiği kitapları söylicem ama hemen vakit bulup okursa iyi olur çocuğunuza sınır koyma robert j. mackenzie her kitapçıda var canım kolayca bulursun şimdiden hayırlısı olsun canım

yok cnm görüşme olduktan sonra onaylancakmış sonra onları isticeklermiş daha onaylamadı ondan çocugumu nasıl egitmeliyim kitapalrı oku dedilersaglık raporları enson yapılcakmış

Bu grubu tesadüfen gördüm.mahremiyetinize saygı duymak adına kısacık göz attım.Hepiniz çok güzel annelersiniz.Umarım en kısa zamanda evlatlarınızı kucağınıza alırsınız.Annelik doğurmakla olmuyor.Her doğuran da anne olamıyor.Hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum arkadaşlar.Bu bağnaz toplumda siz çok özel, saygın bir kesimsiniz.Allah herkesi bir sınavdan geçiriyor.Siz sınavınızı başarıyla tamamlıyorsunuz

Merhaba Arkadaşlar, İyi haftalar...

Ecem, sıranı öğrenebildin mi arkadaşım, ne durumdasın çok merak ediyorum..

Teşekkürler güzel düşünceleriniz içinnnnnnnn

Merhaba Arkadaşlar, İyi haftalar...

Ecem, sıranı öğrenebildin mi arkadaşım, ne durumdasın çok merak ediyorum..

slm canım dün kurumu aradım ama ulaşamadım bugün sıramı öğrenebilirsem yazarım. senin sıranda var mı değişiklik mart ayında günclleme olacağı doğrmu acaba?

slm canım dün kurumu aradım ama ulaşamadım bugün sıramı öğrenebilirsem yazarım. senin sıranda var mı değişiklik mart ayında günclleme olacağı doğrmu acaba?

Ahhh ahh kuruma ulaşmak çok zor mlsf (
Benim sıramda bir değişiklik olduğunu sanmıyorum en son 20 Şubatta sıramı öğrenmiştim Nisan başında aramayı planlıyorum.. Kurumla görüşürsen Mart ayında güncelleme olup olmadığını sorarmısın cnm..

:126:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…