Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
herkese selamlar,

inşallah sıralarınız çabucak ilerler kavuşursunuz bebişlerinize. sosyal hizmetler görevlileri evde evcil hayvan bulunması konusuna nasıl bakıyorlar bilginiz var mı? özellikle ankaradakileri merak ediyorum. çok teşekkürler.

Ben bu sabah kurumu aradım.Şubat 2011 de başvuranlara vermişler.

Merhaba heidicim bu söylediğin kız bebekler içinmi canım biz tercihimizi değiştirmeyi düşünüyoruzda kız isticez galiba eğer kız bebişleri böyle çabuk veriyorlarsa çok güzel bizde yarın kuruma gidiyoruz inşallah sıramızıda öğrenecez.

Bir arkadaşım köpeğinden ayrılmak zorunda kalmıştı kurumdan gelen görevlinin isteği üzerine.

Son düzenleme:
Bir arkadaşım köpeğinden ayrılmak zorunda kalmıştı kurumdan gelen görevlinin isteği üzerine.

verdiğin bilgi için çok teşekkürler. üzüldüm doğrusu. benim köpeğim yaşlı ve arka ayakları felç olduğu için benden başka kimse bakamaz (
idrarını kendi yapamıyo mesela mesanesine baskı yaparak biz yaptırmak zorundayız. tekerlekli sandalyesi var ve ön ayaklarındaki kaslarının zayıflamaması için de günde 2 saat sandalyesinde yürümesi lazım. zaten çok yaşlı olduğu için fazla zamanı kalmadı. sanırım o gittikten sonra başvurmak daha doğru olacak. yeniden teşekkürler. inşallah tez zamanda kavuşursun sen de yavruna.

hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun:)
Gülben Ergen bugün konuyu çok iyi işliyor.

Zeynepcim Pırıılım hazırlıklar nasıl devam ediyor mu?
bebişlerimize neler aldınız? neler yaptınız?
ben odasının perdesini halısını da aldım:)))
odaya girip çıktıkça moralim tavan yapıyor...
sizlerde hazırlıklar ne alem?
neleri nerelerden aldınız?
takip ettiğiniz indirimler var mı?
Nushu nasıl haberler var mı?

bitanem hazırlıklarımıın hepsi bitti çok şükür sadece kızım hariç o gelirse tamamlanacak herşey
tam bir terapi oluyor valla ben herşeyi tek bir siteden almadım ama tektoptan-penguenbebe-gittigidiyor aktif bebek-bu sitelerin fiyatları oldukça makull asıl sen şimdi hepsini tamamlayınca bir gör odadan hiç çıkasın gelmeyecek ben utanmasam orda yatacağım oraya girdiğimde öyle çok mutlu oluyorumki ama bir süre sonrada boş boş gördükçe üzülmeye başlıyorsun nezaman gelir acaba diye ama yinede daha gelmeden bile çok güzel bir duygu oluyor RABBİM çok bekletmez inşallah

Merhaba Shenay cığım,
Hazırlıklar devam ediyor canım, birkaç hafta önce bebek odası takımımızı Meltem Mobilya dan aldık.. Hem kampanyası vardı hemde organik yatsan bebek yatağını hediye ediyorlardı.. Odanın boyanması ve boşaltılması gerektiği için eve gelmedi henüz.. Onun dışında bolca kıyafetlerimiz oldu, ben görüp beğendiğim kıyafetleri alıyorum.. Genelde biraz büyük alıyorum.. Bol bol nevresim takımı aldım.. English home da çok güzel bebek nevresimleri, yastık kılıfları var.. Tek tek satılıyor.. Kokulu bereket kuşları var bezden yapılmış, kuzucukların odasına asmak için çok güzel... Biberon, ateşölçer ve mama ısıtıcısı gibi ürünleri kuzucuğum gelince almayı planlıyorum.. Her gün değişik bir ürün çıkıyor malum.. Odamız çok büyük olmadığı için halı almayacağım.. Perdesini seçtim Boya işlerinden sonra, yaptıracağım.. Bu arada bol bol yelek örüyorum.. Şimdiden bir sürü yeleğimiz oldu :) Ateşölçer biberon mama ısıtıcısı gibi markası modeli belli olan ürünler internette daha ucuz.. E-bebek.com u takip ediyorum.. Şimdilik böyle.. Sen neler yaptın neler, nerelerden aldın..

:126:

bende değişik sitelerden alışveriş yapıyorum.
neresi uygun gelirse oradan. bazen ürün indirimli oluyor ama kargoyla acısını çıkartıyorlar.
odaya girmek bana inanılmaz mutluluk veriyor.
kokusunu duyuyorum kızımın:) canım kızım benim. ne zaman geleceksin diyorum?
ama rabbim her şeyin en hayırlısını en iyisini en güzelini vereceğine inancım tam olduğundan bu duruma fazla takılmadan
odadan ayrılıyorum...
şimdilik böyle Zeynepcim kızımın adaşı kendine çok iyi bak:)

merhaba Pırılım:)
çok özlemişim sizleri. Ben beyaz parlak dolabımı ve şifonyerimi İstanbul da olmama rağmen Balıkesir de olan annemin tanıdığı vasıtasıyla orada yaptırmıştım. 2ay önce onlar gelmişti.Çokta hoştu.
Tanıdığım kraft'ın sallanan beşiğini verdi. En fazla 1 yaşına kadar kullanılabilenlerden, portatif her yere taşıyabilirim.
Kızım gelince büyüyen beşiklerden alacağım inşaAllah.Yatağıma sıfır dayayabileceğim.yatağı ayırırken içine girip beni de taşıyabilecek sağlamlık ve büyüklükte olanlardan.
meltem mobilya da vardı. Fiyatı ne kadar yazarsan sevinirim:)
Ateşölçeri fiyat/performans olarak tavsiye edilen Arzum kulaktan ateşölçer aldım.
Yorumlar oldukça memnun olunuouğu yönünde:)
Biberon 2 tane dr brown's aldım.Biberon fırçası+emzik+emzik tutacı bebedor aldım.
damla akıtmaz bardak aldım nuby.
Kıyafetler bu aralar wenice de süper indirimler var. etiketin yarısı. oradan bayağı güzel ve inidirimli aldım.
Ne kadar yaparsak yapalım odanın havasını perdeler değiştiriyor.
Bende English home 'a bayılıyorum:)
Engilish Home 'dan pembe üzerinde beyaz benekler olan perdeyi ve onunla kombine edillmiş uçuk pembe kelebekli tülleri yaptırdım.
2 önce geldi siparişlerim. harika oldular:) odanın havası değişti.
yine perdelerime uygun desende tonda çamaşır makinesinde yıkanabilen halıyı da aldım. Pembe üzerine beyaz puanlı.antibakteriyel ve kaydırmaz:)
gittigidiyor sitesinden kare beyaz emzikli fiyonklu tavan lambası ve abajurumu da aldım. kombin güzel oldu.
ha birde çilek mobilyadan kenarı ponponlu olan cibinlik aldım.çok güzel ama biraz tuzlu fiyatı:)
cotton boxtan bir tane pembe pisi pisi yatak koruyuculu uyku seti aldım.
kalitesine göre fiyatları iyi.pamuk oranı iyi.
şimdilik bu kadar.
ha birde unutmadan bebeğimi emzirmeyi düşündüğüm için ayrıca biberonla beslerken kullanmak için mycey emzirme yastığı aldım.
oturturken hatta ayakta sallarken kullanan arkadaşım var. güzel bir ürün:)
Engilish home dan hem kendime hem kızıma nevresim de alacağım. oraya girdim mi çıkamıyorum. renklerin softluğu beni rahatlatıyor canım:)

saol bitanem yerim ben o adaşı hemde öpe öpe yerim

ye ye zeynep teyzesi:)))
bende ada yı yerimmmmmm hele bir gelsinde:)))

inşallah bitanem bi gelseler soracam ben onlara bizi niye bukadar beklettiniz diye popolarından ısırcam
ayyy ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ALLAHIM yaza kadar gelseler keşke

Merhaba Shenay cığım, sende Zeynep gibi herşeyi hazırlamışsın.. İkinize de Maşallahh..
Yazdıklarından Prensesinin odasının çok güzel olduğu anlaşılıyor.. Mutlu, sağlıklı büyüsün odasında.. En kısa zamanda gelsin bekletmesin annesi inşallah...
Her anne gibi bizde herşeyin en iyisini en güzelini almak istiyoruz kuzularımıza değil mi.. Ahh ahh bir an önce gelseler artık.. Beklemek çok zor gerçekten..
Nushu sormuştun bende yazmayı unuttum, Nushu ve Ada bebek çok iyilermiş.. 41 kere maşallah.. Herkese çok selamı var..

:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…