Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
güzel arkadaşlarım yazdıklarınızı okudum içim kıpır kıpır oldu aydınlattınız günümü yine... istanbulda olan arkadaşlarıma havuzlu han ı tavsiye ederim çok güzel ciciler var bebekler için. ayrıca hepsiburada yı da takip etmenizi öneririm ateş ölçer vs gibi aletler için indirimle oluyor ben temassız olanını aldım memnunum.
Allah'ım şu cuma günü hürmetine gönlünüzde olanı kucağınıza versin bir an evvel inş. Rabbim binbir özenle hazırladığınız herşeyi güle güle kullanmayı nasip etsin. dualarım hep sizinle hep...

Çok üzüldüm köpeğine ama her kurumda aynımıdır bilmiyorum bence bekleme.böyle bir köpege bakan bir kişinin merhameti kurumdan gelen görevliyide etkileyecektir.

Arkadaşlar aranızda Yurt dışından Türkiyeye başvuran var mı? Aslında biz yurt dışında başvurduk ama bazı sebeplerden burdaki başvurumuzu iptal edip Türkiye'de başvurmak istiyoruz.

amin inşallah canım

Allah hem senden hem de seni böyle güzel güzel yürekli yetiştiren deden ve ninenden razı olsun. Cuma vakti ettiğin dualar için en içten AMİNNNN diyorum...
ateşölçeri hepsiburada.com dan almıştım Havuzlu Han'a havalar düzelince gitmeyi istiyorum. daha önce arkadaşıma alışveriş yapmıştık. Rabbim bu kez bana da nasip eder inşaAllah.
Rabbim hem senin hem bizim evlatlarımızı korusun, salih,iyi,güzel evlatlar etsin inşaAllah:)

Pırılım sana yazdığım cevap diğer mesajımda alıntı kısmında kalmış( artık oradan okursun.

Evlat edinmekle ilgili okuduğum bi yazıda çocuk , "evlat edinmek, annenin karnında değil yüreğinde büyümüşsün demektir" demişti.. Hakikaten de öyle.. Bir kaç tanıdığımın evlatlık aldığı çocuklar öyle ki kendi evlatları olsa bu kadar benzemez, hem huy hem de tip olarak..

canlarım benimmm hepinize ayrı ayrı çoooook selam ederim şuan Zeynebimi bekliyorum ve bebişimde uyuyo teyzesi gelecek diye az önce kot pantolon ve tshirt ceket giydirdim adam oldu benim oğlum ama ağzı emzikli adam hep aklımda hep dualarımdasınız bunu bilin ama uyku düzenim alt üst oldu gece ayakta gündüz annem biraz ilgilenirken şekerleme yapıyorum bide sağolsunlar komşular gelen giden derken oğluşumla bir aydan fazla nasıl geçti anlamadım ve öyle hızlı büyüyorki anlatamam oyunlardan anlamaya babayı özlemeye bile başladı onu görünce akşam nasıl seviniyo bana pas vermiyo bende kızıyorum gecede baban kalksın madem öyle diyorum yorulsamda uykusuzda kalsam öyle güzel öyle tatlı öyle mis kokulu ki anlatamam allahım en kısa sürede tattırsın hepinize inşallah hepinizi çoooooooook öpüyoruz oğluşumla hayırlı haberlerinizi bekliyorum ....

bitanem benim gönlü güzel arkadaşım iyiki bu kulübe üyeyimde birbirinden güzel dostluklar edindim. beraber harika bir gün geçirdik paşam teyzesi için süslenmiş püslenmiş tam bir küçük adamdı RABBİM nazarlardan korusun onu kucağımda uydu kaldı büyümüş şişmanlamış etrafına gülücükler saçıyordu sizin içinde bol bol öptüm yani günüm süper geçti.

Nasılsınız en güzel anneler ve anne adayları?
Biz çok iyiyiz Allah'a şükür.
Ada kuzusu hızla büyüyor,ek gıdalara başladık,kahvaltı yapıyoruz,meyve püresi,yoğurt,sebze çorbası yiyor benim kızım artık teyzeleri.Oyun halısında oynamaya,oyuncaklarıyla değil ama etiketlerini incelemeye bayılıyor.Babasını görünce heyecanlanıp,çığlıklar atıyor.Artık banyo yapmaktan korkmuyor hatta keyif almaya bile başladı sularla oynamaktan.Destekle oturabiliyor,mama sandalyesi kullanabiliyor,masada bizimle birlikte yemek yemeye bayılıyor.Babası Ada'nın yemek saatini kaçırmamak için büyük çaba sarfediyor:)) Dişleri çıkacak yavaş yavaş,eli sürekli ağzında bazen o minik parmaklar yetmediği için ne bulsa sokuşturuyor ağzına.Bu amaçla yapılmış ne kadar şey varsa aldık ama Ada hanım hiç birisini beğenmeyip bir kenara fırlattı.Ne kadar minik olursa olsun hepsinin kendine has özellikleri,beğenileri oluyor bebeklerin.Komşumun bebeği Ada'nın istemediği diş kaşıma zımbırtılarını elinden dolayısıyle ağzından düşürmüyor.Gelişimi,kilo alması gayet güzel ama biraz ufak tekek bir bebek,6.ayını doldurdu ama hala 3-6 ay kıyafetleri giyiyor.Doktorumuz doğum kilosu dikkate alındığında bu durumun normal olduğunu,iki yaşına kadar arayı kapatacağını söylüyor.
Sanırım mutlu bir bebek,sabahları benim yada babasının sesini duyduğunda daha gözlerini açmadan gülmeye başlıyor.
Az önce farkettim tam dört ay olmuş kızıma kavuşalı,anne olalı...Göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş diyorum ama bir taraftanda Ada hep benimleydi sanki daha uzun zamandır yanımdaydı gibi hissediyorum.
Sık sık giremiyorum ama inanın aklım,kalbim sizlerle...
Her an şükredip sizler için dua ediyorum.İnşallah hepiniz tez vakitte muradınıza kavuşur en az benim kadar mutlu olursunuz.
Sevgiler...

yazdıkların ne güzel nushu...
bende zamanı gelince yazabilecek miyim? zaman akıp geçecek prensesimi bana da rabbim nasip edecek mi?
Rabbim Ada ile sizin mutluluğunuzu arttırsın.hep birlikte ,mutlu,sağlıklı ve upuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzuuuuun bir ömür geçirin...

bitanem yerim ben onu
RABBİM mutluluğunuzu daim etsin canım inşallah en kısa zamanda bizede nasip etsin. sen girmesende saolsun pırılım havadisleriniizi iyi haberlerinizi yazıyor minik adayı bizim için öp canım annesi
aminnnnn

Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın canım, darısı başımıza İnşallah!

Merhaba Didem,
Köpeğinle bu kadar ilgilendiğin ve düşünceli davrandığın için seni gönülden tebrik ederim.. Sonuçta o da bizim gibi Allah ın verdiği canı taşıyor, Böyle bir durumda bırakmamak en doğrusu olur.. Sana naçizane tavsiyem;
Eğer evlat edinmeye karar verdiysen sakın başvurunu geçiktirme arkadaşım... Zaman o kadar kıymetli ve beklemek çok zor ki.. Ayrıca,
evde evcil hayvan olması, evlat edinmeyi engellemiyor... Böyle bir kural yok.. Evinde evcil hayvan olmasına rağmen bebeğine kavuşmuş çok fazla arkadaşımız var..
İçin rahat olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…