Allah hem senden hem de seni böyle güzel güzel yürekli yetiştiren deden ve ninenden razı olsun. Cuma vakti ettiğin dualar için en içten AMİNNNN diyorum...
ateşölçeri hepsiburada.com dan almıştımHavuzlu Han'a havalar düzelince gitmeyi istiyorum. daha önce arkadaşıma alışveriş yapmıştık. Rabbim bu kez bana da nasip eder inşaAllah.
Rabbim hem senin hem bizim evlatlarımızı korusun, salih,iyi,güzel evlatlar etsin inşaAllah:)
arkadaşalr 1er sat konuşmadda neler soruyolar 26sında randovimiz var neye çok çalışım nolur yardımcı olun bana
en kısa zamanda güzel haberler alalım inşaAllah:=)
bu aralar hiç hareket yok maalesef...
her gün girip sayfaya bakıyorum.bugün de birimiz kavuşalım,sıralarımız ilerlesin diye...
Günaydın Kızlar
Aynen bende sizler gibi güzel bir haber olur diye sürekli kontrol ediyorum.. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler gelir...
Bu aralar topiğimiz durgun, haraketlendirelim birazcık.. Son iki gündür bebek mevlüdü ve kız bebeklere yapılan 6 ay kınasını araştırıyorum.. 6 ay kınasını bilenler varsa yazarlarsa çok sevinirim.. Vallahi yapıcam çok hoşuma gitti.. Kuzucuğum gelmiş gibi beni bebek mevlüdü ve 6 ay kınasının telaşı sardı, eşime söyledim.. 6 ay kınası çok hoşuna gitti mutlaka yapalım dedi.. Biz ailecek böyle şeyleri seviyoruz zaten.. Bu arada 6 ay kınası, kız bebeklere 6. ayının içindeyken bereketli olsun diye eline yakılıyor, bebeğe bindallı ya da kırmızı şalvarlar kına gecesi kıyafetleri giydiriliyor, kına gecesi gibi kutlama, eğlence yapılıyor..Bazı aileler önce dua okuyup sonra eğence yapıyor.. Genelde bebek mevlüdünde dualar okunduğu için çoğunluk eğlenerek kutluyormuş.. Bir tane kına annesi oluyor hediyeler veriliyor falan.. Bunlar benim nette araştırdıklarım ama daha detaylı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.. Bebek mevlüdü ve 6 ay kınası hazırlıklarınızı heyecanla bekliyorum güzel anneler..
:126:
Günaydın Kızlar
Aynen bende sizler gibi güzel bir haber olur diye sürekli kontrol ediyorum.. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler gelir...
Bu aralar topiğimiz durgun, haraketlendirelim birazcık.. Son iki gündür bebek mevlüdü ve kız bebeklere yapılan 6 ay kınasını araştırıyorum.. 6 ay kınasını bilenler varsa yazarlarsa çok sevinirim.. Vallahi yapıcam çok hoşuma gitti.. Kuzucuğum gelmiş gibi beni bebek mevlüdü ve 6 ay kınasının telaşı sardı, eşime söyledim.. 6 ay kınası çok hoşuna gitti mutlaka yapalım dedi.. Biz ailecek böyle şeyleri seviyoruz zaten.. Bu arada 6 ay kınası, kız bebeklere 6. ayının içindeyken bereketli olsun diye eline yakılıyor, bebeğe bindallı ya da kırmızı şalvarlar kına gecesi kıyafetleri giydiriliyor, kına gecesi gibi kutlama, eğlence yapılıyor..Bazı aileler önce dua okuyup sonra eğence yapıyor.. Genelde bebek mevlüdünde dualar okunduğu için çoğunluk eğlenerek kutluyormuş.. Bir tane kına annesi oluyor hediyeler veriliyor falan.. Bunlar benim nette araştırdıklarım ama daha detaylı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.. Bebek mevlüdü ve 6 ay kınası hazırlıklarınızı heyecanla bekliyorum güzel anneler..
merhaba pırılcım 6 ay kınası demişsin canım bizim memlekette yapıyorlar ben hatırlıyorum ilk okula giderken dayımın kızına yaptılar hala fotoğrafları duruyo bende şimdi kocaman kız oldu tabi, bizde şöyle olmuştu bebeği güzel beyaz elbise giydirdiler sonra kına yakıldı ama baya kalabalıktık evin içinde eğlence yapıldı bildiğin kına gecesi gibiydi vay be eskiler gittim şimdi nerden akıl ettin sen bunu valla helal olsun canım bende yapmayı çok isterim ama çevrem okadar kalabalık değil benim ama mevlüdünü yaparım inşallah kısmet olursa anneme söyledim hem kendi evinde hemde bizim memelektte mevlüdünü yaparız dedi ay günlere gelsek keşke ama baya var daha ev ziyaretimiz bile olmadı...
Evet ben de özellikle üst sıralardaki arkaadaşlardan güzel haberler bekliyorum ama ne yapalım kısmet herşeyin hayırlısı.Vakti saati var elbet Allah hayırlısı versin.Ben de bebeğime cepli mama önlüğü ve alt açma minderi aldım.Cinsiyeti belli olmadığı için ikisini de sarı renkli aldım çok şeker.Çok sevindim.Eşim onları görünce sana her ay bir belli miktar para vereyim bebeğin ihtiyaçlarını organize et dedi çok memnun oldum.
canım çok hoşmuş:)))) 6 ay kınasını ilk kez duydum. ama bende merak ettim. mevlüt yapmayı düşünüyorum bende:) hatta mevlüt kıyafetleri bakıyorum ama genelde küçükler diye almaya cesaret edemedim. olmazsa kızımı prenses gibi gösterecek başka bir elbise alırımı. ama onu gelince alırım artık. bebek şekeri hazırlamakta iyi fikir bence. Eminönü'nden malzemeler alıp kendimiz hazırlasak daha ucuza mal olur. ama daha zamanı var bunlar için:)ama 6 ay kınası da çok hoş olur:)))
Günaydın Kızlar
merhaba pırılcım 6 ay kınası demişsin canım bizim memlekette yapıyorlar ben hatırlıyorum ilk okula giderken dayımın kızına yaptılar hala fotoğrafları duruyo bende şimdi kocaman kız oldu tabi, bizde şöyle olmuştu bebeği güzel beyaz elbise giydirdiler sonra kına yakıldı ama baya kalabalıktık evin içinde eğlence yapıldı bildiğin kına gecesi gibiydi vay be eskiler gittim şimdi nerden akıl ettin sen bunu valla helal olsun canım bende yapmayı çok isterim ama çevrem okadar kalabalık değil benim ama mevlüdünü yaparım inşallah kısmet olursa anneme söyledim hem kendi evinde hemde bizim memelektte mevlüdünü yaparız dedi ay günlere gelsek keşke ama baya var daha ev ziyaretimiz bile olmadı...
Ayaz cığım bak ne güzel anı kalmış size.. İnşallah bizim kızlarımızında böyle fotoğrafları olur, yıllarca bakıp bakıp anılarımızı tazeleriz :)) Kalabalık olması şart değil arkadaşım sen dert etme.. Sadece aile arasında yapanlar var, sadece en yakın kız arkadaşlarını davet edip yapanlar var.. Temsili bir şey.. Ben de 6 ay kınası aile arasında yapmayı planlıyorum.. Maksat o minik eller berektli olsun diye minicik bir kına yakmak.. Eğlenmek.. Geride güzel bir hatıra bırakmak.. Bizim kuzucukların bir eksiği kalmasın
her şeyleri tam olsun değil mi, hiç bir şeyden geri kalmasınlar.. Kuzucuklarım benimm.. Ağlıcam şimdi, Çok sulu gözlü bir anne olurum ben, herşeye duygulanıp ağlayasım geliyor.. Hay Allah..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nushum burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleyyy
canım nasılsın, Ada prenses nasıl?
maşallahbüyümüştür bizim fıstık
anlat bakalım neler yapıyorsunuz, ay haber almayı özlemişim Ada'san ve senden
meleğimi öpüyorum çok, tabii seni de güzel anneciği
Biz çok iyiyiz güzel arkadaşım,Ada kuzusu çığlıkların boyutunu arttırınca kucağıma aldım,sana birlikte yazıyoruz şu an:))6 ay kınası süper fikir biz doldurduk 6. ayımızı ama yapsak olur mu acaba?Nushu hoşgeldin arkadaşımm , seni görmek ne güzellll, lily sende hoş geldin cnmm , nasılsınız ?
merhaba sevgili anne ve anne adayları
yaklaşık 1 haftadır bakamadım topiğe...
şu an 314. sayfada bebişlerin odalarıyla ilgili yazılarınızı gözlerim ekrana yapışmışçasına okuyorum içim böyle kıpır kıpır olsu sanki sizin yerinizde ben varmışım gibi, hani insan mutlu olur da içine bahar gelmş gibi olur, aynı heyecanınızı paylaşıyorum inanın
Cuma günü İzmire gittim, aslında Pırılıma mesaj yazcaktım ama dedim haftasonu teyzemlerden yazarım ama onların da sınırsız net var ama sinyal yoktu sinir oldum, ama işte bi türlü yazamadım içimde kaldı, inşallah bi dahaki sefere, o zamana prensesimiz de gelir inşallah bebiş ziyaretine giderim
dr kontrolüm vardı pazartesi işte, teyzemlerle daha fazla vakit geçireyim diye erken gittim
tüm kan değerlerim düşündüğümden de düşük çıktı Allaha şükür, 3 ayda 1 gidiyordum dr 4 aya çıkardı, sonuç harika...
bakalım inşallah işim de olursa tam süper olacak da hayırlısı Allahtan, sağlık olsun da gerisi zaten olur
sizler de hazırlanmış odalara girince hüzün yaşamayın bence, neden derseniz her hamile anne, girer odaya meleğinin doğmasını bekler siz de hamile hissiyatıyla girin bebişlerinizin odasına ve bilin ki o bir gün gelecek anneciğinin kucağına
ben biliyorum ki benim yeğenlerim çok iyi birer ailede büyüyecek, onları sevecek anneleri var ve ne mutlu ki ben anneleriyle onlar daha gelmeden hatta doğmadan önce tanıştım
tek tek ismen yazmak istemedim yeni katılan arkadaşlarımız da olabilir diye...
ama bilin ki hepiniz aklımdasınız, gönlümdesiniz, ve sizlerle aynı heyecanı paylaşıyorum
biliyor musunuz ki çocuk isteyenlere diyorum ki çok kafanıza takmayın, olmadı kuruma başvurursunuz, ne var ki maksat bir evlat yetiştirmek değil mi diyorum
kendim için de geleceğe dair bir endişe taşımıyorum çocuk konusunda, Rabbim dilerse verir, vermezse de bu benim anne olmama engel değil diyorum, bu konuda çok rahat gönlüm
hepimiz birbirimize dua edelim inşallah, Rabbim hepinizin gönlünün muradını versin
sizi çok seviyorum güzel anneler
hepinize sevgiler...
Canım benim iyiyiz çok şükür.
Senin değerlerinin güzel çıkmasına kontrol sürelerinin uzamasına da çok sevindim.İnşallah işinlede ilgili güzel haberler paylaşırsın bizimle.
Ada kuzusu gayet iyi şu an elinde minik hışırtılı kitabı çığlık çığlığa içindeki hayvanlarla konuşuyor:)))Sanırım çenesi düşük bir kız olacak teyzesi uyanık olduğu her an mutlaka ses çıkarıyor.Bugün doktor kontrolümüz var.
Mail adresini özelden atarsan sana son resimlerimizi de gönderirim şekerim.
Öpüyorum çok,görüşmek üzere.
Sevgiler...
Nushu hoşgeldin arkadaşımm , seni görmek ne güzellll, lily sende hoş geldin cnmm , nasılsınız ?
iyiyim Allaha şükürİçime doğmuş benimde, Liliy bu aralar gelecekti diye geçirmiştim aklımdan.. Sağlık olsun herzamn beklerim.. Sonucun harika olmasına çok sevindim, İnşallah hep böyle olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?