Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Son düzenleme:
kızlar ben gidiyorum daha sonra görüşürüz,hepinizi çok çok öpüyorum,sevgiler...

ay çok güldüm maşallah meleğime
kız ne zaman 6 ay doldu maşallah hem de 41 kere maşallah
Allah size uzun sağlıklı ömürler nasip etsin beraber...
ben fazla geçmişi okumadım ama 6 ay kınasını ben de yeni gördüm burda, kına da olur mevlüt de bilmiyorum farkı var mı, sonuçta bebek için bir kutlama, ama mevlüt yapmışsındır zaten, 6 ay kınası yeni bir bebek kutlaması için vesile olabilir

geçmişi okumay çalışıyordum hatta herkes için küçük notlar aldım ama bu yazıya adeta bayıldımmmm
maşallah Adamız büyümüş ben de diyorum hangi ara 4 ay oldu, maşallahhhhhhhh
bu arada kızlar babalarına aşıktırlar, o yüzden her zaman bir kadın çatışması olur evde
seni de bebeğimizi de çoooookkkk seviyor ve öpüyorummmmmmmm

ay çok hoşmuş gerçektenvalla ben gelirim nasip olursa tabii...ne güzel de olur ama...
inşallah meleğimiz gelsin de herşey yapılır, yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun, yeter ki anneciğinin kucagına gelsin bi...
Rabbim hepinize beklediğiniz evlatlara kavuşmayı nasip etsin

selam kızlar...
geçmişi okudum küçük notlar aldım sırayla aklımda kaldığı kadar yazayım inşallah...

Shenay, Zeynep ve Pırılımın yaptığı hazırlıkları okurken dedim valla sayelerinde herşeyi öğrendim maşallah hatta yazdıklarınızdan canlandırmalar bile yaptım

Baharcikk, güzel düşüncelerin ve desteğin için Allah razı olsun, Rabbim ettiğin duaları kabul etsin, evlatlarına, sana,eşine ve seni yetiştiren güzel insanlara uzun ömürler versin

Sermuhcum nasılsın canım???

Zeynebimmm, Umutu ziyaret etmişsin maşallah anlatılanları okuyunca dedim bizim küçük paşanin keyfi yerinde...
bi daha gittiğinde benim için de çok çok öp olur mu kuzucuğumu???

şimdilik bu kadar...
sonra görüşmek üzere,
sevgiler...

bu arada madem herkes sayfaya geliyor bi selam vermeden geçmeyelim ki topiğimiz aktif kalsın ne dersiniz?

herkese çokk selammm:))

İnanın bebek kınasını daha önce hiç duymadım.Bebek mevlüdü olur,ama kınaya şahit olmadım.
Sevgili Lily bizim için mamanın içeriğini araştıracaktı sanırım ben mi okumadım kaçırdım acaba?

bırıncı sırada oldugumuzu ogrenelı tam bır ay bes gun oldu..or gercekten bole beklmek daha da zor..odası hazır kıyafetler hazır mamalarımız hazır..bır tek bebegımız gelemedı..kurumu yıne aradık ve yıne aynı sler...TERK bebek oldugu ıcın bole ıstedıgımız ıcın uzun sure bekleyebılcegımızı soyluyorlar.eger rıza ya cevırırsek tercıhımızı hmn olabılecegını soyluyorlar.bızde verdıgımız kararda kalmayı ıstıyoruz..İNSALLAH en kısa zmanda hayırlısyla saglıkla kavusuruz bebegımıze..:44::44:

kızlar günaydın
dün işlerim çok yoğundu topik açıktı ama yazdıklarınızı doğrudürüst okuyamamıştım bugün hepsini okudum ve şu 6 ay kınasına bayıldım çok güzel bişeymiş inşallah 6 aydan küçük gelir kızımda yapmak nasip olur lilycim hoşgeldin geçmiş olsun canım ay valla topiğe hayat gelmiş bir haftadır doğrudürüst kimse bişey yazmıyordu girip çıkıyorum bomboş giripçıkıyorum bomboştu süper olmuş birde iyi bir haber alsak dahada güzel olacak

tatlım haklısın ama şöyle düşün enazından heran gelebilir bugün yarın yada 1 hafta sonra ama bak bize belki önümüzde aylar var inşallah rabbim hiçbirimizi çok bekletmez

Kizlar mrb.. İsleriminyogunlugu su gunlerde fazlaca cok fazla yazamiyorum.kizim icin bu aradabir battaniye ordum..ufak tefek hazirliklar yapmaya calisiyorum.ama fikir olarak son zamanda hazirlik tamamlama fikrindeyim...
Umutla ve zeyneple gorustuk .minigimize hos geldin demek icin nasip olursa ziyaret edecegiz..
Bende sik sik girip bakiyorum hadi bir kisi daha diye ...
Neyi nerden almam gerektigi hakkinda bilgi toplamaya calisiyorum.
Benim daha ev ziyaretim olmadi.once onu bekliyorum...
Ogultorak baharokan sabirsizlikla sizi bekliyoruz...
Bu arada cocuk gelisimi veegitimi hakkinda bilgilerimi tazeliyorum.
Lily sevgiler iyim sende iyi imissin sevindim...
Simdi yelek hirka bere atki patik vb orme zamani.ortalama ebatlarda yapmak lazim:))
Hepimize sabirlar....

bekleyenler....duacınızım....Allahımmm... zaman bir an önce geçsin...vebimki gibi süpriz yapsın size yavrularınız.AMİNNNN.

oğul toprak....kulağım sende....yakın...çok yakın....

küçük bir not..ilgilenenlere....kurumdaki görevli bize terk ile rıza arasında çok önemli bir fark olmadığını ikisinin de aynı olduğunu hiçbirşeyin garanti olmadığını sonuçta terk edenlerin de bir gün geri gelebilecekleri ihtimalinin olduğunu söylemişti...(tabiii bunun belli bir yılı var.biliyorsunuzdur.)kaygı olasılığı aynı(
herkese sevgiler.....

terk ve rıza konusunda bizede aynı şeyi söylediler.banada çok mantıklı geldi.bu yüzden rızayıda kabul ettik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…