sermuhcum ev ziyaretin oldumu geldilermi sanda
Arkadaşlar ben kızıma 6 ay kınası yaptım.Proffilimden konuya bakabilrisiniz.Resimleri var. Hepinize sevgiler.Zaman çabucak geçiyor.Sizin için de bekleme süreci su gibi akar umarım
bekleyenler....duacınızım....Allahımmm... zaman bir an önce geçsin...vebimki gibi süpriz yapsın size yavrularınız.AMİNNNN.
oğul toprak....kulağım sende....yakın...çok yakın....
küçük bir not..ilgilenenlere....kurumdaki görevli bize terk ile rıza arasında çok önemli bir fark olmadığını ikisinin de aynı olduğunu hiçbirşeyin garanti olmadığını sonuçta terk edenlerin de bir gün geri gelebilecekleri ihtimalinin olduğunu söylemişti...(tabiii bunun belli bir yılı var.biliyorsunuzdur.)kaygı olasılığı aynı(
herkese sevgiler.....
bırıncı sırada oldugumuzu ogrenelı tam bır ay bes gun oldu..or gercekten bole beklmek daha da zor..odası hazır kıyafetler hazır mamalarımız hazır..bır tek bebegımız gelemedı..kurumu yıne aradık ve yıne aynı sler...TERK bebek oldugu ıcın bole ıstedıgımız ıcın uzun sure bekleyebılcegımızı soyluyorlar.eger rıza ya cevırırsek tercıhımızı hmn olabılecegını soyluyorlar.bızde verdıgımız kararda kalmayı ıstıyoruz..İNSALLAH en kısa zmanda hayırlısyla saglıkla kavusuruz bebegımıze..:44::44:
ay çok hoşmuş gerçektenvalla ben gelirim nasip olursa tabii...ne güzel de olur ama...
inşallah meleğimiz gelsin de herşey yapılır, yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun, yeter ki anneciğinin kucagına gelsin bi...
Rabbim hepinize beklediğiniz evlatlara kavuşmayı nasip etsin
ay ne güzel olur kına annesi olursun
zaten yürek anneliği yapıyor herkes burada, hani derler ya teyze anne yarısı diye, hakikaten her gelen bir bebiş bizim için de kendi evimize gelmişçesine sevinç oluyor
gitme imkanın yok mu?
Teşekkür ederim canım, o senin güzel düşüncen..
Ada'nın değil kına annesi olmak her şeyinde bulunmayı çok isterim.. İmkansız diye bir şey yok elbette ama çalışınca işler biraz da yoğun olunca bir şey söylemek birazcık güç..
Zeynep ciğim nasılsın arkadaşım ??
herkeze selam kızlar
bugün çok güzel bir gündü sermuhla tanıştık umutlardaydık bu topik sayesinde çok güzel dostluklar edindim çok keyifli bir gündü
herkeze iyi haftalar
inşallah hepimiz için hayırlı bir hafta olur bol bol güzel haberler alırız
Ne iyi yapmışsınız, inşallah İzmir de de buluşuruz bir gün..
Sana da iyi haftalar cnm, inşallah dediğin gibi olur.. Bir süredir pek güzel haber gelmiyordu, eee zamanıdır artık değil mi
Evet umudun mis kokulusunu gorduk kokladik.İnanilmaz keyif dolu bir gundu.yolumuz o tarafa gecmisken sizlere ugramadan yapamazdik..dunya tatlisi bir melek annesine kavusmus...dun sabah 6,30 gibi evimizdeydik..yol uzundu ama keyif doluydu.insallah bir dahaki seferdeminik kizimizla geliriz... Zeynep artik prensimizin teyzesi olmus:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?