Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaşlar ben kızıma 6 ay kınası yaptım.Proffilimden konuya bakabilrisiniz.Resimleri var. Hepinize sevgiler.Zaman çabucak geçiyor.Sizin için de bekleme süreci su gibi akar umarım

Arkadaşlar ben kızıma 6 ay kınası yaptım.Proffilimden konuya bakabilrisiniz.Resimleri var. Hepinize sevgiler.Zaman çabucak geçiyor.Sizin için de bekleme süreci su gibi akar umarım

Mina'ya 41 kere maşallah.. Çok yakışmış kına kıyafetleri.. İnşallah o kına yakılan elleri hayatı boyunca bereketli nasipli olur...

Evet, aynı bilgiyi bize de verdiler..

Muhtemelen bebeğin şimdi kurumdadır ve annesine gelmesi için geçmesi gereken zamanı dolduruyordur.. Bebekler kuruma ulaştığında en az 6 hafta kalması gerekiyor.. Bazı durumlarda bu süre biraz daha uzayabiliyor.. İçini rahat tut canım, çok az kaldı,
kalbimiz seninle, heyecanını tüm kalbimizle paylaşıyoruz

Herzaman Beklerim Lily ciğim, her fırsatta yazıyorum, yazmaya da devam edeceğim, bu topikteki bütün arkadaşlarıma kapım açık,
sizlerle tanışmak bir arada olmak beni çok mutlu eder..

herkeze selam kızlar
bugün çok güzel bir gündü sermuhla tanıştık umutlardaydık bu topik sayesinde çok güzel dostluklar edindim çok keyifli bir gündü

sermuh geldiler bana ziyarete görüşmye çagırdılar 1sat konuşacakmışım çok merak edioym neler sorcakalr diye nolur bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşalr çok heycanlıyım

herkeze iyi haftalar
inşallah hepimiz için hayırlı bir hafta olur bol bol güzel haberler alırız

herkeze selam kızlar
bugün çok güzel bir gündü sermuhla tanıştık umutlardaydık bu topik sayesinde çok güzel dostluklar edindim çok keyifli bir gündü

Ne iyi yapmışsınız, inşallah İzmir de de buluşuruz bir gün..

herkeze iyi haftalar
inşallah hepimiz için hayırlı bir hafta olur bol bol güzel haberler alırız

Sana da iyi haftalar cnm, inşallah dediğin gibi olur.. Bir süredir pek güzel haber gelmiyordu, eee zamanıdır artık değil mi

inşallah canım buluşacağız sen hiç merak etme dün konuştuk hatta hele bi gelseler bebişler izmirde gelebilenlerle beraber çok güzel bir gün olacak biz burdan umutla geleceğiz sermuh benim için farketmez ben neresi olsa gelirim dedi sadece iş bebişlerimize kaldı bi gelseler dediğin gibi uzun zamandır hiç haber yok ya güzel bir haber alsakta sevinsek şöyle üfffffffffffffffffff ya

Evet umudun mis kokulusunu gorduk kokladik.İnanilmaz keyif dolu bir gundu.yolumuz o tarafa gecmisken sizlere ugramadan yapamazdik..dunya tatlisi bir melek annesine kavusmus...dun sabah 6,30 gibi evimizdeydik..yol uzundu ama keyif doluydu.insallah bir dahaki seferdeminik kizimizla geliriz... Zeynep artik prensimizin teyzesi olmus:))

inşallah canım birdahaki sefere bizimkilerde gelmiş olur

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) Eli kulağında
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)

ay valla umut, zeynep ve sermuh inanın ne kadar sevindim sizin adınıza...
aslında ben de egedeyim de işte çalışmayınca her yere istediğim zaman gidip gelemiyorum
ama inşallah bi işim olsun para biriktirip araba alcam o zaman kafama esti mi sırayla gezerim hepinizi
İzmire de gittim ama işte hastane, aile ziyareti derken bi de net çalışmadı tanışamadık Pırılımla

Arkadaşlar sanki zaman çabuk geçiyor.Biz bile Kasım'da başvurmuştuk.Mart'ın sonuna geldik.İyiki de başvurmuşuz.İnşallah zaman su gibi akıp geçsin hepimiz hayırlısıyla çocuklarımıza kavuşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…