Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

İnşallah canım, bizim kuzucular bir gelmeye başladılarmı arka arkaya gelecekler.. Çoğumuzun başvuru tarihi birbirine çok yakın.. Bir mucize olsa da hepsi bu yaz evlerimizi şenlendirseler keşke..

kızlar cevap gelmiş oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
denizliden sıraya girmişim aradım ama kaçıncı sırada olduğumu öğrenemedim dosyama bakıp haber verecekler çok heycanlandımmmmm

İnşallah çabuk çabuk gelsin çocuklarımız.Bizi de dün evsahibimiz aradı.Evi satacakmış.Biz de eylül ekim gibi taşınmayı düşünüyoruz.Herşey de bir hayır vardır.Belki de çocuğum yeni evime gelecek.

evet çok haklısın bizde aralık başvurusu bakıyorum mart bitecek başvuru tarihime bakınca zaman ne çabuk geçmiş diyorum ama miniklerin gelme zamanını düşündükçe zaman geçmiyor gibi geliyor...

Nasipleriyle, kısmetleriyle gelecek kuzular inşallah..

İnşallah canım, bizim kuzucular bir gelmeye başladılarmı arka arkaya gelecekler.. Çoğumuzun başvuru tarihi birbirine çok yakın.. Bir mucize olsa da hepsi bu yaz evlerimizi şenlendirseler keşke..

inşallah kızlar dualarımız kabul olsun tez zamanda.:)

kızlar cevap gelmiş oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
denizliden sıraya girmişim aradım ama kaçıncı sırada olduğumu öğrenemedim dosyama bakıp haber verecekler çok heycanlandımmmmm

Çok sevindim canım, hadi gözün aydın.. Denizli de belki fazla sıra yoktur, inşallah sende Nushu gibi ev ziyaretinden hemen sonra evladına kavuşursun..

Zeynepcimmmm
çok sevindim. ne güzel senin de işlemlerin halloldu:)
Denizli'den sıraya girmişsin. Hayırlı uğurlu olsun prensesimin adaşı
Sıranı öğrenebildin mi?

Zeynepcimmmm
çok sevindim. ne güzel senin de işlemlerin halloldu:)
Denizli'den sıraya girmişsin. Hayırlı uğurlu olsun prensesimin adaşı
Sıranı öğrenebildin mi?

saol bitanem
malesef sıramı öğrenemedim aradım ama telefonda bilgi vermediler bana yazılı olarak bildireceklerini söylediler sebebini sordum benden önce başvuru yapmış olan fakat daha değerlendirme sonucu belli olmayan aileler varmış sıram değişkenlik gösterir diye net olarak sıramı söylemediler onların değerlendirmesi olumlu olursa onlar benim önüme geçecek o yüzden değerlendirme bitene kadar heralde sıram belli değil üffff orda bile şansıma bak bu belirsizlik tüm moralimi sıfıra indirdi zaten denizlide sıra okadar geç geliyormuşki akşam netten araştırma yaptım daha denizlide 1 tane bile terk bebek bulunmamış hayırlısı ALLAH tan artık nasip bu işler ama dünden beri tabiri caizse salak gibiyim önce sevindim sonra oturup ağladım neden bu kadar şanssızım diye

Öyle düşünme Zeynep ciğim, sakın üzülme canım benimm.. Sana gelecek olan bebeğinin herşeyi bellidir, Rabbim sizi kavuşturmak için bazı şeyleri vesile yapıyordur.. Bunda da vardır bir hayır.. Vakti saati gelince kucağında olacak İnşallah.. Ben Denizli'de sıranın çok olduğunu düşünmüyorum açıkçası.. Benim bildiğim ve görüştüğüm bir çok arkadaş, İstanbul, Ankara ve izmir de sıranın uzun olduğunu söylüyorlar.. Kaldı ki bu şehirlerde bile 1 yıl 1,5 içinde geliyor kuzularımız değil mi..

saol bitanem evet vardır mutlaka bir hayrı ama yinede keşke izmir olsaydı orada nekar çok sıra olsada daha çabuk ilerliyor ne yapalım benimde kısmetim böyleymiş denizlide 39 yaşında biri sıra beklemekten bebek alma yaşı geçmiş 40 yaş üstü olunca bebek alınmıyorya kadın mecburen 1-2 yaş grubuna kaydırılmış yani çok zor ilerliyor artık umudum türkiye geneline kaldı gibi bişey gerçi bu işler dediğin gibi nasip bellidir aslında nasibim ama yinede üzülmüyorum desem yalan olur hayırlısı ALLAH tan RABBİM ne eylerse güzel eyler

Hiç üzülme Zeynep'çiğim.Zaten senin evladın ve ne zaman geleceği hepsi belli.Bir bakarsın sııran hızlı hızlı ilerler.

hiç üzülme canım benim:) bak bende istanbul'dan sıraya girdim. Kız bebekte burada da sıra uzun oluyormuş.Hatta uzman bize 2-2,5 yıl sürer demişti. Ama ben hiç o kadar uzun süre beklendiğini görmedim. Hem sana şimdi 10.sıradasın denip sıralar tekrar düzenlendiğinde sen 8.-9. sırada olmayı beklerken 11.sırada olmak bile üzer insanı...
Sen takılma bunlara. Üzülsekte sevinsekte bebeğimiz yine bizim rabbimizin belirlediği günde hatta saatte hatta dakikada hatta saniyede gelecekler.
Ne bir saniye önce , ne bir saniye sonra... Bakalım Mevlam neyler,
Neylerse güzel eyler...
Selametle:)

Pırılım nasılsın? senin sıran belli oldu mu canım?
İstanbul , İzmir, Ankara prosedürler farklı işlediği için.Ama seninde dediğin gibi üç büyükşehirde sıralar daha uzun sürüyor. Memur olduğumuz için tayinimiz çıkabilir. Acaba gitsek mi diyorum? gittiğim ilde daha kısa sürecekse ... Ama geri düşünüyorum. Burada yasal tüm işlemleri halledip,öyle gideyim diyorum, gittiğim ilde kimsenin haberi olmasın, ne gereği var. İstanbul da sosyal hizmetleri, Aile mahkemesi derken kimse kimseyi tanımaz. Ama küçük şehirlerde herkesin her şeyden haberi oluyor... hayırlısı ne ise o olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…