Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

haklısın bitanem ben nekadar yırtınsamda faydası yok RABBİM ne yazdıysa ne zaman yazdıysa zaten o zaman gelecek

İyiyim canım, sen nasılsın, hazırlıklar nasıl gidiyor?
Esasında ben her ayın 20. arayıp sıramı öğreniyordum fakat geçen ay sadece 3 kişi ilerlediği için birazcık moralim bozuldu o nedenle bu ayı pas geçiyorum..Nisan ortasında aramayı düşünüyorum.. Aslında değişen birşey olmayacak ama belki biraz daha fazla ilerler moral olur :))) Dün akşam face den evlat edinen ailelerin sayfasından bazı yazılar okudum.. Mesela bir aile 1 kasımda sırasını sormuş 9. sıra olduğunu söylemişler 10 gün sonra aramışlar bebeğiniz geldi diye.. Yani hiç belli olmuyor.. Hakkımızda hayırlısı neyse, o olsun..

Gitme konusuna gelince; en doğru kararı sen verirsin elbette, ama benim inancım biz ne yaparsak yapalım kaderimizde bebeğimize kavuşmak nasıl yazıldıysa o şekilde olacak.. Bizim planlar pek işe yaramıyor diye düşünüyorum.. Herşeyin hayırlısı canımmm

ay ne güzel olur Pırılım:))) 10 günde 9 kişiden sıranın gelmesi.. nasip kısmet gerçekten...
hemen face bir bakayım. kim yazmış diye

şimdi bir baktım bugün başvuralı tam 5 ay bitti.6.ayıma girmişim.
geçmez dediğimiz zaman geçiyor demek...

zeynep içimden bir his senin ilk sırada olduğunu düşündürdü.bence sen ilk sıradasın ve adamlar heyecandan gitmemem için yazılı söyleyecekler.sıra çok olsa sana derlerdi bence.ama sıra az olduğundan söyleyemiyor olabilirler düşüncese adam diyecek ki sıran 1 sonra aradan 1 hafta geçmiş olmuş sıran 3 fena olur..
inşallah prenses yolda..:)))

tatlım inşallah dediğin gibidir.

merhaba güzel anne adayları, güzel arkadaşlarım... bir bebecik te bir günlükken terk edilmiş. Annesinin kim olduğu tespit edilmiş falan ama umarım geri vermezler bırakıp gidebilen herşeyi yapar çünkü. İnşallah onu çoook sevecek insanlarla dolu bir aileye verilir güzel yavrum.
Zaman su gibi aksın geçsin tüm bekleyen annelerin kucakları dolsun inşallah hep size dua ediyorum kızlar. artık terk edilen bir bebek haberi okuduğumda eskisi kadar üzülmüyorum aksine hemen bir yuvayı şenlendirmesi, çok mutlu olması için dua ediyorum. Siz bana da umut oldunuz anlayacağınız. Rabbim yüzünüzü bir ömür güldürsün inş.

herkeze günaydın hayırlı cumalar
RABBİM bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah

şu mübarek günün ve saatlerin yüzü hürmetine rabbim tez zamanda en hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin. Amin.
Cumamız hayrolsun:)

bu bahar miskinliğinin üzerimden gitmesi lazım..kendimi çok tembel hissediyorum.....offfff

tatlım bebişin gelince bu günlerini çok ararısın bence biraz daha miskinlik ve tembelliğe devam et çünkü kızın gelince 1 saniye bile tembellik yapamayacaksın ( umutu gördüğüm için söylüyorum yazık yorgunluktan nerdeyse bayılacak ) en iyisi şimdi tadını çıkar sakın şikayet etme :)))))))))))))))))))))

zeynepcim mesaj alınmıştır.:))) sen tabi görüyorsun umutun yaşadıklarını:)...
ya çok fena miskinleştim.ütüler birikti çamaşır desen bir o şekilde,işlerim desen ooo sorma gitsin..bu home office dedikleri iş bana göre değil..ben alışmışım eşşek gibi çalışmaya koştur dur ordan ordaya şimdi oturdum kaldım..bir sürü arkadaşım neden gelmediğim için isyan ediyor....oysa ne var çık dışarı gez koca şehir gez gez bitmez...aslında o kadar çok şey var ki yapmam gereken nedense herşeyi askıya almış gibi yaşıyorum..kendimi şöyle bir sarsıp kendime gelmem lazım..:)))heralde bahar miskinliği bu olsa gerek..bitsin bahar miskinliği......

evet tatlım sanırım mevsimsel bişey çünkü bende ister erken yatayım ister geç sabahları hep uykudan yorgun kalkıyorum hiç doymuyorum uykuya
amannnn arkadaşım boşver canın ne zaman isterse o zaman yaparsın yapasın yoksada yardım al en iyi yöntem bu zaten geçici bir durum bu

günaydın güzel anneler ve anne adayları
bugün haftanın son iş günü oleyyyyyyyyyyyyyyyy yarın tatil erken kalkma derdi yok gerçi tüm hafta hep hayal kuruyorum pazar günü olunca öğleye kadar yatıcam diyorum ama alışkanlık olmuş pazar günüde erkenden uyanıyorum. ama olsun sonuçta mecburiyetten kalkmıyorum erken kalksamda çizgifilm keyfi yapıyorum.( bayılırım çizgifilm izlemeye ) hem yarın havada güzel tam gezmeklik

selam güzel anneler ve anne adayları
baktım ne zamandır yazmıyorum size
ama inanın hep takipteyim
Zeynepciğim hayırlı uğurlu olsun, kızımız hemşehrimiz inşallah
Rabbim hakkında ne hayırlısıyla onu versin, merak etme, sıra hemen gelmez derler ama başvuru da azdır yani herkesle aynıdır, Rabbim hayırlı zamanda gönderir meleğini,prensesini sana, merak etme
kızlar hepiniz için en hayırlısını diliyorum Allahımdan...
bu arada sermuhcum ben de aynı durumdayım, normalde erken kalkabilen ben, uyansam da kolumu kaldıracak dermanı bulamıyorum yataktan kalkmak için
geçici bir durum, adı üstünde bahar yorgunluğu...
neyse canlarım, ben takibe devam ediyorum
öpüldünüz
sevgiler.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…