Hiç üzülme Zeynep'çiğim.Zaten senin evladın ve ne zaman geleceği hepsi belli.Bir bakarsın sııran hızlı hızlı ilerler.
hiç üzülme canım benim:) bak bende istanbul'dan sıraya girdim. Kız bebekte burada da sıra uzun oluyormuş.Hatta uzman bize 2-2,5 yıl sürer demişti. Ama ben hiç o kadar uzun süre beklendiğini görmedim. Hem sana şimdi 10.sıradasın denip sıralar tekrar düzenlendiğinde sen 8.-9. sırada olmayı beklerken 11.sırada olmak bile üzer insanı...
Sen takılma bunlara. Üzülsekte sevinsekte bebeğimiz yine bizim rabbimizin belirlediği günde hatta saatte hatta dakikada hatta saniyede gelecekler.
Ne bir saniye önce , ne bir saniye sonra... Bakalım Mevlam neyler,
Neylerse güzel eyler...
Selametle:)
Pırılım nasılsın? senin sıran belli oldu mu canım?
İstanbul , İzmir, Ankara prosedürler farklı işlediği için.Ama seninde dediğin gibi üç büyükşehirde sıralar daha uzun sürüyor. Memur olduğumuz için tayinimiz çıkabilir. Acaba gitsek mi diyorum? gittiğim ilde daha kısa sürecekse ... Ama geri düşünüyorum. Burada yasal tüm işlemleri halledip,öyle gideyim diyorum, gittiğim ilde kimsenin haberi olmasın, ne gereği var. İstanbul da sosyal hizmetleri, Aile mahkemesi derken kimse kimseyi tanımaz. Ama küçük şehirlerde herkesin her şeyden haberi oluyor... hayırlısı ne ise o olsun...
İyiyim canım, sen nasılsın, hazırlıklar nasıl gidiyor?
Esasında ben her ayın 20. arayıp sıramı öğreniyordum fakat geçen ay sadece 3 kişi ilerlediği için birazcık moralim bozuldu o nedenle bu ayı pas geçiyorum..Nisan ortasında aramayı düşünüyorum.. Aslında değişen birşey olmayacak ama belki biraz daha fazla ilerler moral olur :))) Dün akşam face den evlat edinen ailelerin sayfasından bazı yazılar okudum.. Mesela bir aile 1 kasımda sırasını sormuş 9. sıra olduğunu söylemişler 10 gün sonra aramışlar bebeğiniz geldi diye.. Yani hiç belli olmuyor.. Hakkımızda hayırlısı neyse, o olsun..
Gitme konusuna gelince; en doğru kararı sen verirsin elbette, ama benim inancım biz ne yaparsak yapalım kaderimizde bebeğimize kavuşmak nasıl yazıldıysa o şekilde olacak.. Bizim planlar pek işe yaramıyor diye düşünüyorum.. Herşeyin hayırlısı canımmm
zeynep içimden bir his senin ilk sırada olduğunu düşündürdü.bence sen ilk sıradasın ve adamlar heyecandan gitmemem için yazılı söyleyecekler.sıra çok olsa sana derlerdi bence.ama sıra az olduğundan söyleyemiyor olabilirler düşüncese adam diyecek ki sıran 1 sonra aradan 1 hafta geçmiş olmuş sıran 3 fena olur..
inşallah prenses yolda..:)))
Tüm arkadaşlarım hayırlı cumalar.Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.
şu mübarek günün ve saatlerin yüzü hürmetine rabbim tez zamanda en hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin. Amin.
Cumamız hayrolsun:)
bu bahar miskinliğinin üzerimden gitmesi lazım..kendimi çok tembel hissediyorum.....offfff
zeynepcim mesaj alınmıştır.:))) sen tabi görüyorsun umutun yaşadıklarını:)...
ya çok fena miskinleştim.ütüler birikti çamaşır desen bir o şekilde,işlerim desen ooo sorma gitsin..bu home office dedikleri iş bana göre değil..ben alışmışım eşşek gibi çalışmaya koştur dur ordan ordaya şimdi oturdum kaldım..bir sürü arkadaşım neden gelmediğim için isyan ediyor....oysa ne var çık dışarı gez koca şehir gez gez bitmez...aslında o kadar çok şey var ki yapmam gereken nedense herşeyi askıya almış gibi yaşıyorum..kendimi şöyle bir sarsıp kendime gelmem lazım..:)))heralde bahar miskinliği bu olsa gerek..bitsin bahar miskinliği......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?