evlat edineceğiniz çocuktan beklentiniz
eşinizle ilet,şiminiz
ailelerinizle olan ilişkileriniz
kitap okuyup okumadığınız
ne tür kitaplar olduğu
en son okuduğunuz kitap adı yazarı
eşinizin karakteristik özelliği
tartışmalarınız varsa sebebi
ortak noktalarınız
sevdikleriniz beğenmediğiniz huyları gibi
çalıştığınız işyerleri
hangi tarihlerde ne zaman ayrıldığınız,çıkış sebepleriniz
bebek sahibi olamayışınızın sebebbi
çocuğunuz olmadığı içn sizi en çok üzen şey(görevli beni ağlatmıştı.eşim de ağlamış.sanırım çapraz sorular soruyorlar.ben 19 yıllık evli olduğumu kapımın önünde bir çocuk parkı olduğunu bu parka hiç giremediğimi anlatmıştım.kendiliğinden dökülüveriyorsun işte...)
eşime de en çok ne yapmak istediğini içindeki özlemi sormuş
ailelerimizin bize destek olup olmadığı
tepkileri
eşlerden birine birşey olduğu taktirde(ölüm gibi)diğerinin nasıl bakacağı ya da ailelerimizin sahip çıkıp çıkmıyacağı
aklıma gelenler bunlar...umarım yardımcı olabilmişimdir...
ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN..GÜNLERİNİZ SU GİBİ GEÇSİN.BİR AN ÖNCE HERKES KAVUŞSUN İNŞALLAH YAVRURUNA AMİNNN
zeynepcim yarın 1sat görüşmeye gidecem çocuktan beklentileriniz neler soralarsa ne diyim ne gibi sorular soruyolar ltfen yardım edermizin
selam güzel anneler ve anne adayları
baktım ne zamandır yazmıyorum size
ama inanın hep takipteyim
Zeynepciğim hayırlı uğurlu olsun, kızımız hemşehrimiz inşallah
Rabbim hakkında ne hayırlısıyla onu versin, merak etme, sıra hemen gelmez derler ama başvuru da azdır yani herkesle aynıdır, Rabbim hayırlı zamanda gönderir meleğini,prensesini sana, merak etme
kızlar hepiniz için en hayırlısını diliyorum Allahımdan...
bu arada sermuhcum ben de aynı durumdayım, normalde erken kalkabilen ben, uyansam da kolumu kaldıracak dermanı bulamıyorum yataktan kalkmak için
geçici bir durum, adı üstünde bahar yorgunluğu...
neyse canlarım, ben takibe devam ediyorum
öpüldünüz
sevgiler.............
Serapcim simdiden kolay gelsin canim.bnim gorusmem daha olmadi o yuzden bilmiyorum.ama sen ne bkliyorsun onemli olan o.birde gecmis yazilarda bir arkadas bu konuda bilgi vermisti ...bence evlat senin icin ne demek onu anlat derim...birde senin neden bu kadar erken gorusmen oldu benim daha olmadi.acaba bizi kabul etmedilermide aramadilar.daha ev ziyaretim ile olmadi benim. Kurum bize alti ayda geliriz dedi.senin talebin daha buyuk yas grubundanmi...
tatlım heyecan yapma inan sohbet havasında geçiyor özgeçmişinde neler yazıyorsa hemen hemen aynı şeyler içinden geçenleri söyle kuruma başvururken ne beklentimiz vardı hiç bir beklentimiz yoktu sadece anne olmak evlat sahibi olabilmek nasıl tüp bebek yaptırırken evlat sahibi olabilmek için süreçten geçiyoruz bunun gibi bişey yani buda birnevi çocuk sahibi olma yöntemlerinden biri hani sıralama yaparlarya önce aşılama sonra tüp bebek sonra mikroenjeksiyon en sonda evlat edinme yani doğal bişeymiş gibi cevaplar ver bir anne evladından ne beklerki hiçbişey beklemez en karşılıksız sevgi anne sevgisidir. zaten diğer sorular genelde sen ve eşinle ilgili şeyler bana sorulanları yazayım
tatile çıkarmısınız
haftada kaç gün dışarda yemek yersiniz
kitap okurmusunuz
sinemaya gidermisiniz
evde kimin sözü geçer
evde olmazsa olmaz kurallarınız varmıdır
evde kavga çıkarsa nasıl çözersiniz.
hanginiz daha sakin
hanginiz daha sinirli
özel günleri nasıl değerlendirisiniz ( süpriz yapmayı severmisiniz)
eşinizi tek kelimeyle anlatın
eşinizde en sevdiğiniz ve ensevmediğiniz huyu
tatlım bana bunları sormuşlardı ALLAHIN izni ile bugünü atlattınmı rahatlarsın ama sanılan gibide stresli bişey değil ben kuruma giderken sınava gidiyormuş gibi heyecanlıydım sonra öyle güzel sohbet arasında bunları sordularki zaten sohbet eder gibi cevap veriyorsun öyle arka arkaya sıralamıyorlar yani sen konuştukça onlar not alıyor sana bol şanslar bitanem
ALLAH yardımcın olsun
kendimden alıntı yaptım.umarım yardımcı olabildim.
serapcım nasıl bi diyalog geçti aranızda neden olumsuz buldu acaba bizleri biraz aydınlatırmısın lütfennn
Zeynepcim maaşAllah yine döktürmüşsün:)
nasıl hatırladın yahu bu kadar ayrıntıyı?
Keşke ne kadar alışveriş yaptığnız?
Neler aldınız?
Neleri nerelerden ucuza denk getirdiniz?
odasını nasıl hazırladınız falan diye de sorsalar...
Bende mutlu mutlu hop oturup kalkarak anlatsam:)
benim erkek istedim ondandır gidim görüşmeye 2ay sonra bidaha çadırdılar gine görüşme olcak olumlu olmamış konuşmalarımız dedi bidaha çagırdılar bide bisürü şeyler istediler yani bizimde uzadı 2aya ertelendi deieklerini yapım götürcez bide tekrar konuşma olcak 1sat dedi
2keremi oluyo konuşma filimleri sapıka kagıtlarını istedi yaptırın gelin dedi 2 ay içinde gelin dedi gine görüşelim dedi kipatları okuyun dedi bende çok züüldüm tşk içimi rahatladıntşkler bende çok üzülmştüm
ben ist 37 yaşım erkek bebek istedim ist görüşme kaçkere oluyo 1sat görüşme gine olcakmış raporları hazırlayın getirin görüşcez dedi bilmiyom ist kaç kere grş oluyo bilen varsa yazarmı ltfen
2keremi oluyo konuşma filimleri sapıka kagıtlarını istedi yaptırın gelin dedi 2 ay içinde gelin dedi gine görüşelim dedi kipatları okuyun dedi bende çok züüldüm tşk içimi rahatladıntşkler bende çok üzülmştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?