Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

pırılım şimdi birde bu telaş olacak diymi?bir anda o günlere gelmiş gibi hissettim kendimi.sanıyorum o günler bu günlerden daha zor geçecek..Allah hepimize yardımcı olsun...

daha benim önümde ev ziyareti birebir görüşme ve sıramı öğrenmek var ondan sonra hazırlıklar alışverişler (gerşi şimdiden azar azar alıyorum) prensesimizin odası bir sürü iş var önümüzde..:)))

Biz de çok güzel kiralık bir ev bulduk.İnşallah 12 Mayıs gibi taşınmak istiyoruz.

Canımm, anladım ki bizim telaşımız hiç bitmeyecek :)) Allah sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin biz herşeyin üstesinden geliriz.. Allah dağına göre kar verirmiş ya bize de böyle nasip ettiyse en hayırlısı bu demek ki değil mi arkadaşım..

Bu gün çok güzel haberler okudum içim açıldı vallahii..
Benimde güzel bir haberim var;
Geçen gün kurumu aradım 39 olan sıram 40 günde 11 olmuş.. İnanamadım arkadaşlar.. Beni bir panik aldı bildiğiniz gibi değil.. Oda takımızı aldık ama eve gelmedi ben daha oda boyatacağım, perdeler yaptırılacak v.s. bir sürü işimiz var.. 2 gündür nasıl şaşkınım bilemezsiniz.. Kurum bebeğin geliş tarihi ile ilgili birşey söylememekte kararlı ama bu gidişle ben çok kısa sürede geleceğini düşünüyorum.. 40 günde 28 kişi ilerlediyse 11 kişi ne kadar zamanda ilerler değil mi??
Her sabah Allah'ım bir mucize olsun benim ve arkadaşlarımın bebekleri tez zamanda gelsin diye dua ediyorum..

İçim kıpır kıpır, burnumda bebek kokusu var !

sermuh canım çooook güzel geçsin inş görüşmeniz. bir level daha atlayın daha da yaklaşın bebeğinize inş canım.
Pırılım çok sevindim ya ne güzel az kaldı canım az daha sabır sonrası bebek kokusu... Rabbim sağlıcakla hayırlısı ile getirsin meleğinizi evinizin neşesini inş.

Canım valla ben bile heyecanlandım senin adına.Hep bir yaz lafı var.Bakarsın yaza gelir hakkaten de.Allah gönlüne göre versin inşallah.

Siz hepiniz, bu başlığın müdavimleri, hepiniz koca yürekli güzel kadınlarsınız. Sizi sessizce ve büyük bir hayranlıkla izliyorum. Bir yavrum var Allah bağışlarsa, gelmeseydi bebeğim bana emin olun burada olurdum ben de. Öyle güzelsiniz ki, öyle içten anlatıyorsunuz ki. Annelik hepinize çok yakışıyor. Sadece sevgillerimi iletmek için yazıyorum şu anda. Ama gizli gizli hep ziyaret ediyorum sizi. :)))

Allah bağışlasın evladınızı, sağlıkla sıhhatle şanşla ailesiyle büyüsün inşallah.. Güzel yazınız için tşk ederiz, ben zaten çok sulu gözlü bir anne adayıyım yazdıklarınız okuyunca bile gözlerim doldu.. Bizden de size sevgiler

sermuh canım çok şaşırdım sırada ben varım heyecanlandım şimdi 6 ayda geliriz dediler çabuk oldu bu benim bir sürü işim var ayyy......

banada öyle demişlerdi.oysaki 3.ayım daha yeni doldu..hazırlıkalrımızı hızlandırmamız gerekecek galiba,yazın sıralar daha hızlı ilerliyormuş o yüzden görevli arkadaşlar şimdiden hazırlıklarını yapıyor olabilirler. benimde heyecanım inanılmaz boyutlarda her işlem bizi bir adım daha prensesimzie yakınlaştırıyor. henüz daha gelmediler...
darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına...

gelip giddiklerinde hemen yaz meraktan çatlıcam

ohhhhh be bunuda atlattım.... geldiler evin tüm odalarına baktılar.sadece bizim sosyal hizmet uzmanımız geldi.yani tek kişi.okuduğumuz kitapları sordular.ilkokul-oyun parkı hastane nerde onları soruyorlar-ev kiramı kendinizin mi kirası ne kadar gibi sorular.önümzdeki hafta yüzyüze 1 saatlik görüşme için randevü almamızı istedi...
darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına :))))

ayy ben sayfayı yenimeden yazmışımm çok sevindim canımm yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…