İyi akşamlar güzel anneler, güzel anne adayları
Evladına kavuşmuş anneler, mahkeme sürecini nasıl geçirdiler acaba.. Paylaşırlarsa çok sevinirim..
Şimdi de bunu telaşına düşmüş durumdayım..
bana yarın ev ziyaretine geliyorlar.bu gün telefon geldi....
Biz de çok güzel kiralık bir ev bulduk.İnşallah 12 Mayıs gibi taşınmak istiyoruz.İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) Eli kulağında
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
pırılım şimdi birde bu telaş olacak diymi?bir anda o günlere gelmiş gibi hissettim kendimi.sanıyorum o günler bu günlerden daha zor geçecek..Allah hepimize yardımcı olsun...
daha benim önümde ev ziyareti birebir görüşme ve sıramı öğrenmek var ondan sonra hazırlıklar alışverişler (gerşi şimdiden azar azar alıyorum) prensesimizin odası bir sürü iş var önümüzde..:)))
Biz de çok güzel kiralık bir ev bulduk.İnşallah 12 Mayıs gibi taşınmak istiyoruz.
bana yarın ev ziyaretine geliyorlar.bu gün telefon geldi....[/QUOT
Çok güzel haber arkadaşım, çok sevindim, gözün aydın.. Görüşmeden sonra detayları yazarsın, merakla bekliyor olacağımm. İçin rahat olsun ev görüşmeleri genelde
çok güzel geçiyor.. Sormak istediğin ne varsa şimdiden notlar al, uzmanınıza sorarsın.. Sonra da bize yazarsın
Bu gün çok güzel haberler okudum içim açıldı vallahii..
Benimde güzel bir haberim var;
Geçen gün kurumu aradım 39 olan sıram 40 günde 11 olmuş.. İnanamadım arkadaşlar.. Beni bir panik aldı bildiğiniz gibi değil.. Oda takımızı aldık ama eve gelmedi ben daha oda boyatacağım, perdeler yaptırılacak v.s. bir sürü işimiz var.. 2 gündür nasıl şaşkınım bilemezsiniz.. Kurum bebeğin geliş tarihi ile ilgili birşey söylememekte kararlı ama bu gidişle ben çok kısa sürede geleceğini düşünüyorum.. 40 günde 28 kişi ilerlediyse 11 kişi ne kadar zamanda ilerler değil mi??
Her sabah Allah'ım bir mucize olsun benim ve arkadaşlarımın bebekleri tez zamanda gelsin diye dua ediyorum..
İçim kıpır kıpır, burnumda bebek kokusu var !
Hayırlısı olsun arkadaşım, bebişlerin kısmetleri bunlar.. Her bebek kısmetiyle gelirmiş ya..
Siz hepiniz, bu başlığın müdavimleri, hepiniz koca yürekli güzel kadınlarsınız. Sizi sessizce ve büyük bir hayranlıkla izliyorum. Bir yavrum var Allah bağışlarsa, gelmeseydi bebeğim bana emin olun burada olurdum ben de. Öyle güzelsiniz ki, öyle içten anlatıyorsunuz ki. Annelik hepinize çok yakışıyor. Sadece sevgillerimi iletmek için yazıyorum şu anda. Ama gizli gizli hep ziyaret ediyorum sizi. :)))
sermuh canım çok şaşırdım sırada ben varım heyecanlandım şimdi 6 ayda geliriz dediler çabuk oldu bu benim bir sürü işim var ayyy......
banada öyle demişlerdi.oysaki 3.ayım daha yeni doldu..hazırlıkalrımızı hızlandırmamız gerekecek galiba,yazın sıralar daha hızlı ilerliyormuş o yüzden görevli arkadaşlar şimdiden hazırlıklarını yapıyor olabilirler. benimde heyecanım inanılmaz boyutlarda her işlem bizi bir adım daha prensesimzie yakınlaştırıyor. henüz daha gelmediler...
darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına...
ohhhhh be bunuda atlattım.... Geldiler evin tüm odalarına baktılar.sadece bizim sosyal hizmet uzmanımız geldi.yani tek kişi.okuduğumuz kitapları sordular.ilkokul-oyun parkı hastane nerde onları soruyorlar-ev kiramı kendinizin mi kirası ne kadar gibi sorular.önümzdeki hafta yüzyüze 1 saatlik görüşme için randevü almamızı istedi...
Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?