ohhhhh be bunuda atlattım.... geldiler evin tüm odalarına baktılar.sadece bizim sosyal hizmet uzmanımız geldi.yani tek kişi.okuduğumuz kitapları sordular.ilkokul-oyun parkı hastane nerde onları soruyorlar-ev kiramı kendinizin mi kirası ne kadar gibi sorular.önümzdeki hafta yüzyüze 1 saatlik görüşme için randevü almamızı istedi...
darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına :))))
Bizde nasipse pazartesi günü başvurumuzu yapıyoruzzzzz inşallah bi aksilik çıkmazz
Bizde nasipse pazartesi günü başvurumuzu yapıyoruzzzzz inşallah bi aksilik çıkmazz
tek bayan geldi 10 dk sürmedi odalara baktı hastane-okul-park nerde sordu gitti.canım çocuk odasıyla ilgili bişey dedilermi ne kadar sürdü
inşallah güzelim hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebişine kavuşursunBizde nasipse pazartesi günü başvurumuzu yapıyoruzzzzz inşallah bi aksilik çıkmazz
önce kitap okuyorsunuz diymi diye sordu ..evet dedim..okuduğum kitaplara baktı kendince notlar aldı.eşinizde okuyormu dedi evet dedim.başka bir şey demedi.önümüzdeki hafta randevü için arayacağız belki geç randevü verecek bilemiyorum..sermuh canım ne kadar süre kaldı birde 1 hafta sonra yüz yüze görüşme demişsin çok erken ya neler soracak acaba
İnşallah herşey tıkıt tıkır gider,evladına kavuşursun tez günde hayırlısıyla.
ohhhhh be bunuda atlattım.... geldiler evin tüm odalarına baktılar.sadece bizim sosyal hizmet uzmanımız geldi.yani tek kişi.okuduğumuz kitapları sordular.ilkokul-oyun parkı hastane nerde onları soruyorlar-ev kiramı kendinizin mi kirası ne kadar gibi sorular.önümzdeki hafta yüzyüze 1 saatlik görüşme için randevü almamızı istedi...
Bu gün çok güzel haberler okudum içim açıldı vallahii..
Benimde güzel bir haberim var;
Geçen gün kurumu aradım 39 olan sıram 40 günde 11 olmuş.. İnanamadım arkadaşlar.. Beni bir panik aldı bildiğiniz gibi değil.. Oda takımızı aldık ama eve gelmedi ben daha oda boyatacağım, perdeler yaptırılacak v.s. bir sürü işimiz var.. 2 gündür nasıl şaşkınım bilemezsiniz.. Kurum bebeğin geliş tarihi ile ilgili birşey söylememekte kararlı ama bu gidişle ben çok kısa sürede geleceğini düşünüyorum.. 40 günde 28 kişi ilerlediyse 11 kişi ne kadar zamanda ilerler değil mi??
Her sabah Allah'ım bir mucize olsun benim ve arkadaşlarımın bebekleri tez zamanda gelsin diye dua ediyorum..
İçim kıpır kıpır, burnumda bebek kokusu var !
Merhaba elacandy...arkadaşlar merhaba,
ben küçüklüğümden beri bebeğim olacağı hayaliyle büyüdüm
küçük bir kızkan bile keşke bir bebeğim olsa parmak çocuk gibi onu büyütsem hiçkimse bilmese de olur derdim
onu bir kutuda saklasam, yedirsem, altını temizlesem, yedirsem, içirsem, sevsem, öpsem, sarılsam derdim
sonra biraz daha büyüdüğümde o büyümese herkesden minik kalsa üzülür diye düşündüm
daha da büyüdüğümde hayallerimin saçmalağına karar verdim
evlenip, çocuk sahibi olmayı hayal etmeye başladım
küçük kuzenlerim bana aşıktılar çünkü bende onlara aşıkdım, çok severdim onları
bütün gördüğüm çocukları severim
evlendim, eşim askere gitmemişti ev borcu, hazır değildim felan tam 4 sene korundum
hatta doğum kontrol hapları hormonlarımı bozdu, ilaçsız regl olamamaya başladım, bıraktım
hipofiz bezimde küçük mikroadenomlar bile oluştu buyüzden , tedavi oldum geçti
eşim askerden geldi, doktor tamam hazırsın dedi ve hadi artık
"mutlu haber ile görüşelim dedi" mutlu haberrrrr!!!
halbuki bize ne kadar uzakmış....
denemeye başladık, bu arada sayı düşükse yükselsin die kürler felan yapıyoruz tabii
olmadı 1-2 ay..
eşime dedim ki sen bi sperm testi ol bakalım sayın mı düşük
test ile eve geldi, ona göre herşey normaldi anlamamıştı, ağustos sıcağından daha ne kadar terlenebilirdi ki acaba sanki
vucudum kaynama derecesine ulaştı; "canlı yada cansız sperm bulunamadı"
tabi birsürü test daha ve en son mikrotese yokk, hep sıfırr
sürecimiz devam ediyor, bitkiseller ile ve tıpda da az daha olsa umud vad eden tedavi ileee
ama evlatlık fikrini düşünüyoruz, eminin ikimizde çok seveceğiz bir evlat edinsek, forumun başında dini boyutundan bahsetmişler öyle birşey yok ben araştırdım
kız da olsa erke de olsa, kaç yaşındada olsa o evladın olacak ve haram değill..
diyoruz ki kendimizden olacak bir çocuğa sabip olamıyoruz diye
neden bir çocuğu koklama, sevme, büyütme, gezdirme, giydirme,büyütme, okutma mutluluğundan da mahrum olalım
ama beynimi kemiren soru ya onu büyütürken de aklımdan çıkmazsaaa
"kendi çocuğum olsa daha mi çok severdim acaba? ya da kendi çocuğum beni daha mı çok sevrdi acaba?
kız:) önce bebiş gelsin de bunu sonra düşünİyi akşamlar güzel anneler, güzel anne adayları
Evladına kavuşmuş anneler, mahkeme sürecini nasıl geçirdiler acaba.. Paylaşırlarsa çok sevinirim..
Şimdi de bunu telaşına düşmüş durumdayım..
oh oh maşallahpırılım şimdi birde bu telaş olacak diymi?bir anda o günlere gelmiş gibi hissettim kendimi.sanıyorum o günler bu günlerden daha zor geçecek..Allah hepimize yardımcı olsun...
daha benim önümde ev ziyareti birebir görüşme ve sıramı öğrenmek var ondan sonra hazırlıklar alışverişler (gerşi şimdiden azar azar alıyorum) prensesimizin odası bir sürü iş var önümüzde..:)))
cnm hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnBiz de çok güzel kiralık bir ev bulduk.İnşallah 12 Mayıs gibi taşınmak istiyoruz.
Bu gün çok güzel haberler okudum içim açıldı vallahii..
Benimde güzel bir haberim var;
Geçen gün kurumu aradım 39 olan sıram 40 günde 11 olmuş.. İnanamadım arkadaşlar.. Beni bir panik aldı bildiğiniz gibi değil.. Oda takımızı aldık ama eve gelmedi ben daha oda boyatacağım, perdeler yaptırılacak v.s. bir sürü işimiz var.. 2 gündür nasıl şaşkınım bilemezsiniz.. Kurum bebeğin geliş tarihi ile ilgili birşey söylememekte kararlı ama bu gidişle ben çok kısa sürede geleceğini düşünüyorum.. 40 günde 28 kişi ilerlediyse 11 kişi ne kadar zamanda ilerler değil mi??
Her sabah Allah'ım bir mucize olsun benim ve arkadaşlarımın bebekleri tez zamanda gelsin diye dua ediyorum..
İçim kıpır kıpır, burnumda bebek kokusu var !
artık cıdden karasızım,,yanı bu terk rıza olayında..artık rızaya gecmeyı dusunuyorum..ama yınede stres oluyorum.ne yapcamı nasıl davrancamı bılmıyorm ..bugun bırıncı sırada oldugumuzu ogrenelı tam 50 gun oldu..zaman cok yavas ılerlıyor,,tek dılegım ıstedıgım hayırlı olması saglıklı olması..
hakkımızda hayırlısı..
oh oh çok sevindimmmm,ohhhhh be bunuda atlattım.... geldiler evin tüm odalarına baktılar.sadece bizim sosyal hizmet uzmanımız geldi.yani tek kişi.okuduğumuz kitapları sordular.ilkokul-oyun parkı hastane nerde onları soruyorlar-ev kiramı kendinizin mi kirası ne kadar gibi sorular.önümzdeki hafta yüzyüze 1 saatlik görüşme için randevü almamızı istedi...
hadi hayırlısı bakalımBizde nasipse pazartesi günü başvurumuzu yapıyoruzzzzz inşallah bi aksilik çıkmazz
amin cnm, inşallah hepiniz evlatlarınıza tez vakitte kavuşursunuzİnşallah herşey tıkıt tıkır gider,evladına kavuşursun tez günde hayırlısıyla.
canım olumsuz düşünme lütfennnnnnnnnnKızlar herkesin sırasında mı bi durgunluk var bizde mi bi problem var anlamıyorum ne net bir sıra bilgisi alabiliyorum ortalama aldığım sırada ilerlemiyor pırılım seninle aramızda 6 ay fark olmasına rağmen aramızda 3-4 kişi var gibi uzmanımız bir seneyi doldurduk ama daha bekleyeceğimi bilmek çok zor geliyor hazırlıklar tamamlandıkça amaçsız kalmışım gibi geliyor ben mi çok aceleciyim acaba?
arkadaşlar merhaba,
ben küçüklüğümden beri bebeğim olacağı hayaliyle büyüdüm
küçük bir kızkan bile keşke bir bebeğim olsa parmak çocuk gibi onu büyütsem hiçkimse bilmese de olur derdim
onu bir kutuda saklasam, yedirsem, altını temizlesem, yedirsem, içirsem, sevsem, öpsem, sarılsam derdim
sonra biraz daha büyüdüğümde o büyümese herkesden minik kalsa üzülür diye düşündüm
daha da büyüdüğümde hayallerimin saçmalağına karar verdim
evlenip, çocuk sahibi olmayı hayal etmeye başladım
küçük kuzenlerim bana aşıktılar çünkü bende onlara aşıkdım, çok severdim onları
bütün gördüğüm çocukları severim
evlendim, eşim askere gitmemişti ev borcu, hazır değildim felan tam 4 sene korundum
hatta doğum kontrol hapları hormonlarımı bozdu, ilaçsız regl olamamaya başladım, bıraktım
hipofiz bezimde küçük mikroadenomlar bile oluştu buyüzden , tedavi oldum geçti
eşim askerden geldi, doktor tamam hazırsın dedi ve hadi artık
"mutlu haber ile görüşelim dedi" mutlu haberrrrr!!!
halbuki bize ne kadar uzakmış....
denemeye başladık, bu arada sayı düşükse yükselsin die kürler felan yapıyoruz tabii
olmadı 1-2 ay..
eşime dedim ki sen bi sperm testi ol bakalım sayın mı düşük
test ile eve geldi, ona göre herşey normaldi anlamamıştı, ağustos sıcağından daha ne kadar terlenebilirdi ki acaba sanki
vucudum kaynama derecesine ulaştı; "canlı yada cansız sperm bulunamadı"
tabi birsürü test daha ve en son mikrotese yokk, hep sıfırr
sürecimiz devam ediyor, bitkiseller ile ve tıpda da az daha olsa umud vad eden tedavi ileee
ama evlatlık fikrini düşünüyoruz, eminin ikimizde çok seveceğiz bir evlat edinsek, forumun başında dini boyutundan bahsetmişler öyle birşey yok ben araştırdım
kız da olsa erke de olsa, kaç yaşındada olsa o evladın olacak ve haram değill..
diyoruz ki kendimizden olacak bir çocuğa sabip olamıyoruz diye
neden bir çocuğu koklama, sevme, büyütme, gezdirme, giydirme,büyütme, okutma mutluluğundan da mahrum olalım
ama beynimi kemiren soru ya onu büyütürken de aklımdan çıkmazsaaa
"kendi çocuğum olsa daha mi çok severdim acaba? ya da kendi çocuğum beni daha mı çok sevrdi acaba?
iyi akşamlar sevgili anneler ve anne adayları
geçmişe şöyle bir göz atıp kısaca yorumlarımı yaptım
inşallah Rabbimden dileğim tüm güzel arkadaşlarımın evlatlarına tez vakitte kavuşmaları...
Pırılım, Shenayımmmm, Zeynebim, Sermuhcum, Ecem, HeidiAnkara, Ogultoprak ve adını yazamadığım tüm arkadaşlar....
inşallah bebişler tez vakitlerde ailelerine kavuşsunlar, biz de sevinelim sizle
hepinizi öpüyorummmmmmmm
Allaha emanet olsunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?