- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
arkadaşlar merhaba,
ben küçüklüğümden beri bebeğim olacağı hayaliyle büyüdüm
küçük bir kızkan bile keşke bir bebeğim olsa parmak çocuk gibi onu büyütsem hiçkimse bilmese de olur derdim
onu bir kutuda saklasam, yedirsem, altını temizlesem, yedirsem, içirsem, sevsem, öpsem, sarılsam derdim
sonra biraz daha büyüdüğümde o büyümese herkesden minik kalsa üzülür diye düşündüm
daha da büyüdüğümde hayallerimin saçmalağına karar verdim
evlenip, çocuk sahibi olmayı hayal etmeye başladım
küçük kuzenlerim bana aşıktılar çünkü bende onlara aşıkdım, çok severdim onları
bütün gördüğüm çocukları severim
evlendim, eşim askere gitmemişti ev borcu, hazır değildim felan tam 4 sene korundum
hatta doğum kontrol hapları hormonlarımı bozdu, ilaçsız regl olamamaya başladım, bıraktım
hipofiz bezimde küçük mikroadenomlar bile oluştu buyüzden , tedavi oldum geçti
eşim askerden geldi, doktor tamam hazırsın dedi ve hadi artık
"mutlu haber ile görüşelim dedi" mutlu haberrrrr!!!
halbuki bize ne kadar uzakmış....
denemeye başladık, bu arada sayı düşükse yükselsin die kürler felan yapıyoruz tabii
olmadı 1-2 ay..
eşime dedim ki sen bi sperm testi ol bakalım sayın mı düşük
test ile eve geldi, ona göre herşey normaldi anlamamıştı, ağustos sıcağından daha ne kadar terlenebilirdi ki acaba sanki
vucudum kaynama derecesine ulaştı; "canlı yada cansız sperm bulunamadı"
tabi birsürü test daha ve en son mikrotese yokk, hep sıfırr
sürecimiz devam ediyor, bitkiseller ile ve tıpda da az daha olsa umud vad eden tedavi ileee
ama evlatlık fikrini düşünüyoruz, eminin ikimizde çok seveceğiz bir evlat edinsek, forumun başında dini boyutundan bahsetmişler öyle birşey yok ben araştırdım
kız da olsa erke de olsa, kaç yaşındada olsa o evladın olacak ve haram değill..
diyoruz ki kendimizden olacak bir çocuğa sabip olamıyoruz diye
neden bir çocuğu koklama, sevme, büyütme, gezdirme, giydirme,büyütme, okutma mutluluğundan da mahrum olalım
ama beynimi kemiren soru ya onu büyütürken de aklımdan çıkmazsaaa
"kendi çocuğum olsa daha mi çok severdim acaba? ya da kendi çocuğum beni daha mı çok sevrdi acaba?
selam elecandy......
inan seni çokkk iyi anlıyorum.kafanı kemiren sorular beni de çok yormuştu.bu yıl 20 yıllık evli olacağım.son birkaç senemi bu gibi sorularla geçirdim ve mutluluktan yana çok zaman kaybettim.
kızarsam sinirlenirsem bağırırsam kendi kendimi yerdim
olur da elimden ufak bişey kaçsa ''tabiii sen doğurmadın ya vurursun tabii ''diye içimden mi geçmedi
pazardan bir meyve almıyorsunki ya da üzerine bir giyecek..bir can o.çok büyük bir emanetyapamam derdim
diyelim aldık.ya bir de olmaz olmaz ama.olur a ya bir de hamile kalırsam .ikisi arasında tartıda bir olabilirmiyim diye kemirdi de durdu sorular
alanları çok takdir ediyordum.onlar çok büyük birşey yapıyorlardı.ama ben yapamazdım.
diye düşünürken.....eşim zaten çoook yıllar öncesinde istemişti de benim bencilliğim mi desem aptal kafam mı desem yoksa yaşanacaktı yaşandı mı desem....geçti gitti işte yıllar..
yukarıda yazdıklarım yazını okuyunca aklıma gelenler....şimdi ben de bir kız evlada sahibim.dünyanın en mutlu ve en yorgun annesiyim:))
bir yazım var..... eğer sana biraz umut olacaksa... evlat edindikten sonraki duygularım,yaşantım....ben bile kendime inanamıyorum...Allah beni bir yerden aldı başka bir aleme attı...artık hiç ses etmiyor.beni orada bıraktı.binlerce milyonlarca şükürler olsun hamdolsun..tüm teşekkürler ne ise o olsun.bir saniye bile pişmanlık geçmedi içimden.
eğer,gerçekten gönülden diliyorsan anne olmayı lütfen daha fazla bekleme...yazık... kendine de seni bekleyen yavruna da yazık...tamamlayın biribirinizi....
kaldı ki bizim başvurumuz lambur lumbur olmuştu.eşim bir gün bugün işe gitmiyorum haydi gidiyoruz dedi .ben hep dur daha dur daha bekletiyordum onu.pat diye gittik.çokk ta hazır değildim hani...her manada...velhasılı.SÜMÜKLÜBÖCEĞİN HİKAYESİadı altında tüpbebek bölümünde yazdım hikayemi.umarım umut olurum.sevgiler...
bu topikteki herkese selamlar