kesinlikle katılıyorum....Şimdi diyorum ki Rabbim sana şükürler olsun bana bu sevgiyi bu sevginin farkındalıgını yaşattın..ya bu sevgiden mahrum kalan insanlardan olsaydım..binlerce kez şükürler olsunnn...
maşallah zeynep havada kuş uçsa senin radarına takılıyor:)))) bende seni takip ediyorum ..başka yerleri bakmaya gerek yok ens ağlam bilgi zeynep26 da:)))sevgiler...
pırılım senin adına çok heyecanlandım yazdıklarını okuyunca bir anda kendi başımada aynısı gelecekmiş gibi heyecanladım.başvurumuzu yapalı neredeyse 4 ay oldu.yani zaman çok hızlı geçiyor.tabi bu arada hayatta devam ediyor.koşturmaca ....fırsat buldukça alışveriş yapıyorum. şu sıralar sezon sonu indirimler gündemde muhtemelen benim kızım keldiğinde kış olacak ona göre bir kaç parça almaya çalışıyorum.
dediğin gibi dün kasada ödeme yaparken öyle keyif aldım ki anlatamam."öpme beni " yazan penye önlüklerden aldım çok tatlılardı.sonra çıtçıtlı iç atlerden kısa kollu uzun kollu ,tek altlardan sonra bir takım alt üst penye aldım muhteşemdi...görevliyede dedimki beni kaydedin kampanyalardan haberdar edin...o formu doldurmak bile anlatılmaz keyifti...çoğu kişi o formu hatırlamaz bile ama ben sınav kağıdı gibi heyecanlandım onu doldururken...
şimdi kızlar benim 1 saatlik görüşme randevüm var hayırlısıyla onuda atlatacağız..
bu arada dün gece başbakanımız ve ailesi rüyamdaydı.güzel bir rüyaydı.şöyle genel bir anlamına baktım inşallah bu işim için görmüşümdür:))))/QUOTE]
Kuzucuğun güzel günlerde kullansın kıyaferlerini, eminiz hepsi muhteşemdir sen birde onları giydirince gör annesi, gözüne hepsi bin kat daha güzel gelecek.. O formlardan ben de doldurdum çok keyifli gerçekten.. bir de cep tlf msj göndeeriyorlar ya.. hepsini okuyorum atlamadan :))
Rüyaların hayra çıksın, öyle makam sahibi birilerini görmek çok iyidir diye biliyorum.. İnşallah görüşmen çok iyi geçer, detayları bekliyoruz cnm..
Kızlar benide artık listenize ekleyebilirsiniz istanbul kız terk/rıza
çok mutluyuz başvurumuzu yaptıkkk :)))
Ecem, ne yaptın canım, görüştün mü kurumla.. Sıran belli mi.??
sermuh......
ikinciyi ben de düşünmüyor değilim.şimdilik sadece düşüncede... az daha büyüsün....kimbilir....şimdi değil ama...çok yorucu....ama çokkkkkkkkkkkk tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı...
sermuh......
ikinciyi ben de düşünmüyor değilim.şimdilik sadece düşüncede... az daha büyüsün....kimbilir....şimdi değil ama...çok yorucu....ama çokkkkkkkkkkkk tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı...
Kızlar benide artık listenize ekleyebilirsiniz istanbul kız terk/rıza
çok mutluyuz başvurumuzu yaptıkkk :)))
2 hafta önce aramıştım zaten 29 demişlerdi bugün aradım ulaşamadın yarın yine ulaşmaya çalışçaz. arada ki gecikmeyi soracaktım bizde terk-rıza için karar verdik ama neden seninkinden geç ilerliyor anlayamadık belkide bazı arkadaşlara olduğu gibi hiç beklemediğimiz bir anda sıranız geldi diyeceklerdir:) zaten hazırlıklar tamamda yinede senin sıranı duyunca elim ayağıma dolaştı yarın netleşirse yazarım inşallah şöyle 3-4 lere falan düşmüşüzdür yaza hepimiz şöyle kucağımızda çocuklarımızla oluruz...
İlk başvurumuzu yaparken terk-rıza ikiside olur demiştik bugün 3 kere aradım ulaşamadım inşallah toplam sıradır da şöyle güzel bir süpriz olur :))İlk başvurunuzu yaptığınız zaman, rızayı seçtiniz mi, yoksa sonradan mı değiştirdiniz belki bu sırayı etkiliyor olabilir.. Sıralarda çok hakkaniyetli davranmaya çalışıyorlar, her detayı dikkate alıyorlar.. İçin rahat olsun.. Arkadaşlar sıranızı öğrenirken lütfen tercihinize göre sıranızı sorun.. Yanii terk ise terkteki sıram ya da rıza daki sıram değil mi diye teyit edin.. Bazen toplam karışık sırayı veriyorlar.. Doğru sıra olmuyor.. Gerçek sıranızın üstünde bir sıra verilebiliyor..
Sıralar çok hızlı gidiyor, kuzular tahminimizden daha erken gelecekler İnşallah..
:126:
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) Eli kulağında
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
13.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul ? Terk-Rıza
İlk aramada sosyal hizmet uzmanımıza ulastım,randevu isi tamamdır nisan 3. Hafta gorusmemiz olacak insallah...darisi tum bekleyen annelere....
Siralar cabuk cabuk gecsin minnoslarimiz teker teker gelsin yuvalarina....
günaydın güzel anneler ve anne adayları
hepinize hayırlı ve bol güzel haberli bir gün diliyorum.
İlk aramada sosyal hizmet uzmanımıza ulastım,randevu isi tamamdır nisan 3. Hafta gorusmemiz olacak insallah...darisi tum bekleyen annelere....
Siralar cabuk cabuk gecsin minnoslarimiz teker teker gelsin yuvalarina....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?