Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada kızlar ben bile heyecanlandım hazırlıklarınızı okuyunca

ben de geçende biyerde bebek ayakkabısı görmüştüm ayyyyyyy neeeeeeee güzellllll demiştim ama etrafımda bebiş yok ki alayım bakmakla yetindim

Son düzenleme:
Ecem, ne yaptın canım, görüştün mü kurumla.. Sıran belli mi.??

2 hafta önce aramıştım zaten 29 demişlerdi bugün aradım ulaşamadın yarın yine ulaşmaya çalışçaz. arada ki gecikmeyi soracaktım bizde terk-rıza için karar verdik ama neden seninkinden geç ilerliyor anlayamadık belkide bazı arkadaşlara olduğu gibi hiç beklemediğimiz bir anda sıranız geldi diyeceklerdir:) zaten hazırlıklar tamamda yinede senin sıranı duyunca elim ayağıma dolaştı yarın netleşirse yazarım inşallah şöyle 3-4 lere falan düşmüşüzdür yaza hepimiz şöyle kucağımızda çocuklarımızla oluruz...

Aman Allahım neler duyuyorummmmm
:18:

Aman Allahım neler duyuyorummmm:18:

eli öpülecek analar sizzsiniz işte kızlar...
hepinizi tebrik etmek istiorum
kolay bi karar değil
başkasının çocuğunu alıpta büyütmek
gerçekten yürekleriniz çok güzel
allah sizin gibileri başımızdan eksik etmesin
etmesin ki o kimsesiz, günahsız bebekler, çocuklar sizler sayesinde ana kokusunu baba sevgisini tatsın...

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) Eli kulağında
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
13.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul ? Terk-Rıza

pırılım senin adına çok heyecanlandım yazdıklarını okuyunca bir anda kendi başımada aynısı gelecekmiş gibi heyecanladım.başvurumuzu yapalı neredeyse 4 ay oldu.yani zaman çok hızlı geçiyor.tabi bu arada hayatta devam ediyor.koşturmaca ....fırsat buldukça alışveriş yapıyorum. şu sıralar sezon sonu indirimler gündemde muhtemelen benim kızım keldiğinde kış olacak ona göre bir kaç parça almaya çalışıyorum.
dediğin gibi dün kasada ödeme yaparken öyle keyif aldım ki anlatamam."öpme beni " yazan penye önlüklerden aldım çok tatlılardı.sonra çıtçıtlı iç atlerden kısa kollu uzun kollu ,tek altlardan sonra bir takım alt üst penye aldım muhteşemdi...görevliyede dedimki beni kaydedin kampanyalardan haberdar edin...o formu doldurmak bile anlatılmaz keyifti...çoğu kişi o formu hatırlamaz bile ama ben sınav kağıdı gibi heyecanlandım onu doldururken...
şimdi kızlar benim 1 saatlik görüşme randevüm var hayırlısıyla onuda atlatacağız..
bu arada dün gece başbakanımız ve ailesi rüyamdaydı.güzel bir rüyaydı.şöyle genel bir anlamına baktım inşallah bu işim için görmüşümdür:))))[/QUOTE]

Seni çok iyi anlıyorum.Bebeğime aldığım en ufak bir şey bile beni çok mutlu ediyor.Bende bakım çantası,kanguru,taşıma aparatı,mama önlüğü,alt açma minderi,biberon,emzik falan aldım.Kayınvalidem de bebek battaniyesi ve ateş ölçer almış.Ateş ölçer,bebek uyurken bile kullanılabiliyormuş.Belli bir mesafeye getirmek yetiyormuş.
Bebeklerimiz şimdiden bizi çok mutlu ediyor.Geldiklerinde dünyamız cennet olur inşallah.
Terk haberlerini ben de duydum.Teyzem söyledi bulunna bebek dünya tatlısıymış,belki oğul toprağa gelir,belli mi olur,rabbim anne olarak kimi seçtiyse.

İlk başvurunuzu yaptığınız zaman, rızayı seçtiniz mi, yoksa sonradan mı değiştirdiniz belki bu sırayı etkiliyor olabilir.. Sıralarda çok hakkaniyetli davranmaya çalışıyorlar, her detayı dikkate alıyorlar.. İçin rahat olsun.. Arkadaşlar sıranızı öğrenirken lütfen tercihinize göre sıranızı sorun.. Yanii terk ise terkteki sıram ya da rıza daki sıram değil mi diye teyit edin.. Bazen toplam karışık sırayı veriyorlar.. Doğru sıra olmuyor.. Gerçek sıranızın üstünde bir sıra verilebiliyor..

Sıralar çok hızlı gidiyor, kuzular tahminimizden daha erken gelecekler İnşallah..

:126:

İlk başvurumuzu yaparken terk-rıza ikiside olur demiştik bugün 3 kere aradım ulaşamadım inşallah toplam sıradır da şöyle güzel bir süpriz olur :))

listeye eklenmişim teşekkürler il dışı tercihimizi sormadılar ama sorduklarında kabul edicez inşallah

HeidiAnkara kullanıcısından alıntı
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) Eli kulağında
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
13.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza

İlk aramada sosyal hizmet uzmanımıza ulastım,randevu isi tamamdır nisan 3. Hafta gorusmemiz olacak insallah...darisi tum bekleyen annelere....
Siralar cabuk cabuk gecsin minnoslarimiz teker teker gelsin yuvalarina....

İlk aramada sosyal hizmet uzmanımıza ulastım,randevu isi tamamdır nisan 3. Hafta gorusmemiz olacak insallah...darisi tum bekleyen annelere....

süperr görüşmeden sonrada sıranı öğreniceksin nasipse sonra geri sayım başlasınnn

günaydın güzel anneler ve anne adayları
hepinize hayırlı ve bol güzel haberli bir gün diliyorum.

günaydın güzel anneler ve anne adayları
hepinize hayırlı ve bol güzel haberli bir gün diliyorum.

Sana da günaydın Canımmm

Hayırlısı olsun Canımmm, bak nasılda hızlandı işlerin.. İnşallah dediğin gibi olur çabuk çabuk gelirler

canım arkadaşlarım... güzel haberlerim var. müdür oldum. çalıştığım yerde eşim müdürdü. o daha farklı bir firmaya transfer oldu ben de müdür oldum :) insanın evladı gerçekten kısmeti ile geliyormuş şükürler olsun. sizi bu kadar sık okuyamıyabilirim ama elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım güzel haberlerinizi dört gözle bekleyerek.
mardinde bir bebecik doğalı 2 saat falan olmuş terk edilmiş sokağa. bir yandan insan üzülüyor bir yandan da onu heyecanla bekleyen ailesinin güneşi olacağına seviniyor.
bir arkadaş iyi birşeyler söyleyeyim derken yanlış şeyler yazmış malesef. burda heyecanla bebeklerini bekleyen anneler kendi çocuklarını büyütüyorlar. onlar kendi çocukları olduğu için ömürlerinin geri kalan kısımlarını da o "başkası" dediklerinizin terk edip gittikleri bebeciklere adıyorlar, gül gibi bakıyorlar.
Güneşiniz eksik olmasın canım arkadaşlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…