Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Doğru söylüyorsun canım, bu hafta sonu hemen başladım hazırlıklara..1 Hafta sonra kurumu tekrar arayıp sıramı soracağım bakalım ne durumdayız..
Kuzucuğunu öpüyorum

bizde seni öpüyoruz kızımla...evrene öpücük gönderiyoruz.senin kuzuyu bulsun çoook yakında sana getirsin. inşallah çokkk yakın.

hayırlı olsun canım işte bu yüce mevlamın büyüklüğü sana onun rızkını yolluyor YARABBİM sen ne büyüksün aynışey bizimde başımıza gelsi çünkü biz başvuru yaptıktan sonra eşim aynı şirkette başka bir departmana geçti haliylede maaşında değişiklik oldu ozaman anladım işte çocuğumun rızkını gönderdi mevlam diye çünkü bebekler dünyaya gelirken rızkıyla gelirmiş bizimkide o hesap seninkide aynı tekrar tebrik ederim tatlım

canım benim çok teşekkür ederim. eşinin de yeni departmanı hayırlı olsun inş. Rabbim yavrucuğuna da bir an evvel kavuştursun çifte sevinç olsun canım.

cnm eşin için hayırlı olsun, inşallah Ada bebeğimiz gelmeden, rızkı ulaşmış anneciğiyle babacığına...
çok kısmetli bir kız olacak inşallah
Rabbim bir an önce kavuştursun seni ve tüm bekleyen arkadaşlarımızı bebişlerine inşallah
sevgiler.....

canım.....

geriye dönük münkün olduğunca okumaya çalışıyorum.hislerimiz aynı...evet.... gözümüzden sakınıyoruz babasıyla...hele eşim....meğer neler saklı imiş içinde..benim gözümde dünyanın en mükemmel babası...
denzimiz...canımız...tatlımız...canım tatlı kızım...asıl yaralı kuş bizler olabiliriz kaygısını taşıyoruz...ben yavrumu kucağımda uyuturkensağ bacağımda sallariken,onun başparmağı ağzında emzik iken parmağını emerken sanki beni emiyormuş gibi hissder iken,gözleri kapanmaya başlar iken annecim diyorum bizi bırakma emi annem diyorum..sen bizi yaşlandır emi annem diyorum..hep bizimle ol emiannem diyorum.sen benim kızımsın annecim diyorum.sen babanın kızısın annecim diyorum.Allahım güldürdü....kanatmasın yüreğimizi...hiçbirimizin.

saol canım benim inşallah rabbim çok bekletmesin hepimizi

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum ama bugün güzel haberlerle geldim kurumu aradık ilk sıralardaymışız 1 haftanız var hatta heran araya biliriz dedi heycanda ölecem nerdeyse hazırlıklı olun dedi telefon bekleyin diyor aaay Allahım çok mutluyum bu kadar çabuk olcağını hiç düşünmemiştim

Çok sevindim çok da heyecanlandım.Biz de sizden bir buçuk ay sonra başvurduk.O zaman bizimki de yakın.En son Mart 2011 de başvuranlar aldı demişlerdi.Hadi hayırlısı olsun.

Allahım okurken tüylerim diken diken oldu kalbim nasıl çarptı. ben böyleysem sen ve eşin nasılsınızdır kim bilir. Allah ım hayırlısı ile kavuştursun sizi yavrunuza canınıza... dualarım sizinle.

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) Eli kulağında
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
13.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza

Hepinizi tebrik ediyorum. Biyolojik çocuğuna bırakın anne babayı "insan" gibi davranamayan, taciz eden, satan, sokaklara atan o kadar iğrençler var ki sizleri gördükçe seviniyorum. Ve evlat edinenler... sevgisinden, içinde var olan annelikten bazen gelen bebekleri kendi sütleriyle besliyor, gözleri gibi bakıyorlar o çocuklara. İyi ki varsınız...

Aynen öyle Zeyneciğim, Önce Rabbim kısmetini veriyor sonra bize emanet ediyor, Eşin senin ve Ada kuzusu için çok sevindim.. Kısmetiniz nasibiniz hep bol olsun arkadaşım..

Tebrik ederim canım, hayırlı uğurlu olsun işin.. Kuzucuklarımız Allah'ın birer lutfu bize.. Kısmetleriyle geliyorlar ailelerine.. Şansları, kısmetleri, nasipleri bol olsun inşallah...

Son düzenleme:

Çok sevindim, gözün gönlün aydın.. Şimdi tatlı bir telaş içinde, elin ayağın birbirine dolanmış, ne yapacağını şaşırmış durumdasındır.. Heyecanını tahmin bile edemiyorum :)
Merer ciğim, kız bebektemi erkek bebektemi 1. sıradasın canım yazarsan çok sevinirim..

Son düzenleme:

bir hafta su gibi geçsin inşallah. sonunda forumda güzel haberler gelmeye başladı bizim içinde büyük bir moral oluyorsunuz bebişine kavuştuğun zamanda vakit buldukça yazarsın artık bizde o duyguyu sizinle bir tatmış oluruz.i hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah...

Prılım sen sıranla ilgili yeni birşey öğrenebildin mi? ben arıyorum sürekli ama sırayı öğrendiğimiz bayana ulaşamıyoruz acaba bizimle görüşen uzmanı mı arasak diye düşünüyoruz bi kaç kere başlarda aramıştık o da artık benimle bi işiniz yok demişti çok kararsızız ama en son çare yarında ulaşamazsak arıcaz artık meraktan ölüyoruzz :)

Canım ulaşmak çok zor biliyorum, bir keresinde tam 19 defa aradım.. Sürekli 5 dk sonra sonra diye diye beklettiler.. Uzmanınızın sıra söylemeye yetkisi mlsf yok.. Müdüre Hn. ile görüşmen şart canım.. Şöyle yap, direk dahilisini öğren onu tuşla çıkana kadar.. En azından santraldeki kişiyle sürekli görüşmemiş olursun.. Mutlaka düşüyor ve görüşüyorsun.. Görüşürsende bana yaz olur mu çok merak ediyorum..

İnşallah 1. sırada olursun cnm.. Bu arada ben bir daha aramadım.. Belki haftaya ararım.. Yok yok kesin ararım.. :)))

Son düzenleme:

o formulü çoktan uygulamaya başladık :))) direk müdüre hanımı arıyoz ama obama ya ulaşmak daha kolay bakalım artık biraz daha sabır...haftaya inşallah hepimiz güzel haberlerle başlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…