- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Doğru söylüyorsun canım, bu hafta sonu hemen başladım hazırlıklara..1 Hafta sonra kurumu tekrar arayıp sıramı soracağım bakalım ne durumdayız..
Kuzucuğunu öpüyorum
Kızlar benide artık listenize ekleyebilirsiniz istanbul kız terk/rıza
çok mutluyuz başvurumuzu yaptıkkk :)))
canım arkadaşlarım... güzel haberlerim var. müdür oldum. çalıştığım yerde eşim müdürdü. o daha farklı bir firmaya transfer oldu ben de müdür oldum :) insanın evladı gerçekten kısmeti ile geliyormuş şükürler olsun. sizi bu kadar sık okuyamıyabilirim ama elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım güzel haberlerinizi dört gözle bekleyerek.
mardinde bir bebecik doğalı 2 saat falan olmuş terk edilmiş sokağa. bir yandan insan üzülüyor bir yandan da onu heyecanla bekleyen ailesinin güneşi olacağına seviniyor.
bir arkadaş iyi birşeyler söyleyeyim derken yanlış şeyler yazmış malesef. burda heyecanla bebeklerini bekleyen anneler kendi çocuklarını büyütüyorlar. onlar kendi çocukları olduğu için ömürlerinin geri kalan kısımlarını da o "başkası" dediklerinizin terk edip gittikleri bebeciklere adıyorlar, gül gibi bakıyorlar.
Güneşiniz eksik olmasın canım arkadaşlarım...
hayırlı olsun canım işte bu yüce mevlamın büyüklüğü sana onun rızkını yolluyor YARABBİM sen ne büyüksün aynışey bizimde başımıza gelsi çünkü biz başvuru yaptıktan sonra eşim aynı şirkette başka bir departmana geçti haliylede maaşında değişiklik oldu ozaman anladım işte çocuğumun rızkını gönderdi mevlam diye çünkü bebekler dünyaya gelirken rızkıyla gelirmiş bizimkide o hesap seninkide aynı tekrar tebrik ederim tatlım
canım benim çok teşekkür ederim. eşinin de yeni departmanı hayırlı olsun inş. Rabbim yavrucuğuna da bir an evvel kavuştursun çifte sevinç olsun canım.
hayırlı olsun canım işte bu yüce mevlamın büyüklüğü sana onun rızkını yolluyor YARABBİM sen ne büyüksün aynışey bizimde başımıza gelsi çünkü biz başvuru yaptıktan sonra eşim aynı şirkette başka bir departmana geçti haliylede maaşında değişiklik oldu ozaman anladım işte çocuğumun rızkını gönderdi mevlam diye çünkü bebekler dünyaya gelirken rızkıyla gelirmiş bizimkide o hesap seninkide aynı tekrar tebrik ederim tatlım
Merhaba,
Yazdığın için ve paylaştığın için öncelikle teşekkürler.. Bir sakıncası yok ise kendinden bahsetmeni rica ediyorum.. Seni kaç yaşında evlat edinmişler, Aile yapın nasıldı..Mesela annele baban iyi anlaşırmıydı.. Başka kardeşlerin var mı.. Şu an kaç yaşındasın.. Sana evlat edinildiğini açıkladılar mı kendin mi öğrendin.. Annem baban seni dövdümü mesela...Ya da hiç günlerce aç bırakıldın mı ya da sokakta kaldın mı.. gidecek yer bulamadığın oldu mu.. v.s. mesela sen hastalandığında sana bakacak kimse hiç olmadımı..Yaralı kuş dediğin için aklıma bunlar geliyor kusura bakma.. Gerçekten merak ediyorum..Sanırım genç bir arkadaşımızsın.. Tüm kalbimle güzel bir hayat geçirmeni temenni ediyorum.. Bizler eğlence olsun diye evlat edinmiyoruz.. İçimizde yanan bir ateş var.. Cayır cayır hemde.. Anne olmak için ölüyoruz.. Normal yolla anne olan arkadaşlarımızdan daha fazla bekliyoruz, bir teslik çıkar diye ödümüz patlıyor.. Hayatımızn en önemli varlığını bekliyoruz.. Sende aileni üzecek bir şey yapma.. Çünkü anneliğin evciliği olmaz.. Eminim senin annede böyledir.. Şunu bilmelisin ki, hayat herkes için zor.. yaralı kuş sıfatını kendin için kullanma ve bunun arkasına asla gizlenme.. Yaşadığın olumsuz şeyler olabilir, kendi gerçek ailesinin yanında kalıp sorun yaşayan binlerce çoçuk var bu ülkede.. Ben kendi adıma ve Nushu adına bizim evlatlarımızın yaralı kuş olmayacaklarını söyleyebilirim. Onların mutlu kuşlar olacaklarını söylebilirim.. Buradaki bütün arkadaşlarımızda böyle düşünüyordur eminim,Derman,Simaü zhr, angelica,denizverdi ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarımız.. Gözümüzden sakınıyoruz daha ötesi var mı.. Lütfen iyi tarafından bakmaya çalış..kendi ailen olsaydı belki de hayat daha zor olabilirdi..
cnm eşin için hayırlı olsun, inşallah Ada bebeğimiz gelmeden, rızkı ulaşmış anneciğiyle babacığına...
çok kısmetli bir kız olacak inşallah
Rabbim bir an önce kavuştursun seni ve tüm bekleyen arkadaşlarımızı bebişlerine inşallah
sevgiler.....[/COLOR][/B]
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum ama bugün güzel haberlerle geldim kurumu aradık ilk sıralardaymışız 1 haftanız var hatta heran araya biliriz dedi heycanda ölecem nerdeyse hazırlıklı olun dedi telefon bekleyin diyor aaay Allahım çok mutluyum bu kadar çabuk olcağını hiç düşünmemiştim
canım arkadaşlarım... güzel haberlerim var. müdür oldum. çalıştığım yerde eşim müdürdü. o daha farklı bir firmaya transfer oldu ben de müdür oldum :) insanın evladı gerçekten kısmeti ile geliyormuş şükürler olsun. sizi bu kadar sık okuyamıyabilirim ama elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım güzel haberlerinizi dört gözle bekleyerek.
mardinde bir bebecik doğalı 2 saat falan olmuş terk edilmiş sokağa. bir yandan insan üzülüyor bir yandan da onu heyecanla bekleyen ailesinin güneşi olacağına seviniyor.
bir arkadaş iyi birşeyler söyleyeyim derken yanlış şeyler yazmış malesef. burda heyecanla bebeklerini bekleyen anneler kendi çocuklarını büyütüyorlar. onlar kendi çocukları olduğu için ömürlerinin geri kalan kısımlarını da o "başkası" dediklerinizin terk edip gittikleri bebeciklere adıyorlar, gül gibi bakıyorlar.
Güneşiniz eksik olmasın canım arkadaşlarım...
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum ama bugün güzel haberlerle geldim kurumu aradık ilk sıralardaymışız 1 haftanız var hatta heran araya biliriz dedi heycanda ölecem nerdeyse hazırlıklı olun dedi telefon bekleyin diyor aaay Allahım çok mutluyum bu kadar çabuk olcağını hiç düşünmemiştim
Prılım sen sıranla ilgili yeni birşey öğrenebildin mi? ben arıyorum sürekli ama sırayı öğrendiğimiz bayana ulaşamıyoruz acaba bizimle görüşen uzmanı mı arasak diye düşünüyoruz bi kaç kere başlarda aramıştık o da artık benimle bi işiniz yok demişti çok kararsızız ama en son çare yarında ulaşamazsak arıcaz artık meraktan ölüyoruzz :)
Canım ulaşmak çok zor biliyorum, bir keresinde tam 19 defa aradım.. Sürekli 5 dk sonra sonra diye diye beklettiler.. Uzmanınızın sıra söylemeye yetkisi mlsf yok.. Müdüre Hn. ile görüşmen şart canım.. Şöyle yap, direk dahilisini öğren onu tuşla çıkana kadar.. En azından santraldeki kişiyle sürekli görüşmemiş olursun.. Mutlaka düşüyor ve görüşüyorsun.. Görüşürsende bana mutlaka yaz çok merak ediyorum..
İnşallah 1. sırada olursun cnm.. Bu arada ben bir daha aramadım.. Belki haftaya ararım.. :))) Yok yok kesin ararım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?