Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
o formulü çoktan uygulamaya başladık :))) direk müdüre hanımı arıyoz ama obama ya ulaşmak daha kolay bakalım artık biraz daha sabır...haftaya inşallah hepimiz güzel haberlerle başlarız

bu arada hazırlıklar nasıl gidiyor kız bebek hazırlığı erkekten daha zormuş sanki zillilere herşey çeşit çeşit bi de narin oluyorlar neye bakacağını şaşırıyor insan ben aslında forumdaki herkese biberon ısıtıcısı ve sterilizatör kullanacaklar mı diye sormak istiyorum ben son olarak kullanmaya karar verdim ama hepinizin de tercihlerini merak ediyorum

o formulü çoktan uygulamaya başladık :))) direk müdüre hanımı arıyoz ama obama ya ulaşmak daha kolay bakalım artık biraz daha sabır...haftaya inşallah hepimiz güzel haberlerle başlarız

:))) Demek ki bu formül pek işe yaramıyor..
1. sırada olunca onlar mı arıyor yoksa biz arayınca mı öğreniyoruz bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim..

ay canım benim çok sevindim doğuma 1 hafta kalmış hamile gibisin desene 1 hafta sonra sezeryan var rabbim gönlüne göre versin hayırlı olur inşallah bitanem darısı bizlerin başına

kızlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum bugün ayaktamıyım uçuyormuyum anlamadım tesadüf arayıp öğrendik sıramızı 1.sırada değiliz ama ilk sıralarda olduğumuzu söylediler erkekde,sonradan kıza çevirsekmi diye de düşünmüyo değiliz eşimle Alllah hepimizin yardımcısı olsun..1 haftaya kadar herşey belli olcak gibi hadi darısı size .. bu duyguyu anlatamıcam

merer inanılmaz keyif dolu mutluluk dolu bir haber bu..tez zamanda en güzel haberde emnim gelecek...senin bu haberin sonrasında bizim evde bile telaş başaldı.bir anda panikledim..önce pırılımın haberi sonra sen sıralar çok hızlı ilerliyor..yavrucuklarımız bize gelmek için sabırsızlanıyor...:))))))

Canım içimdeki heycanı anlatamam biz daha hiçbir hazırlık yapmamıştık zaman var diye hemen liste çıkardım cumartesi alışveriş yapacaz bebişimiz gelmeden bu kadar heycanlanıyorsak gelince düşüp bayılırız herhalde kendimizi ekime okadar adapte etmişizki şu anda resmen şoktayız telefonda uzmanla konuşurken kendimi tutamadım ağladım aaay valla ben bu gece uyuyamam

ay canım benim çok sevindim doğuma 1 hafta kalmış hamile gibisin desene 1 hafta sonra sezeryan var rabbim gönlüne göre versin hayırlı olur inşallah bitanem darısı bizlerin başına

Amiin canım tez zamanda hepimize bebişlerimiz gelir inşallah

Çok sevindim çok da heyecanlandım.Biz de sizden bir buçuk ay sonra başvurduk.O zaman bizimki de yakın.En son Mart 2011 de başvuranlar aldı demişlerdi.Hadi hayırlısı olsun.

Canım sen yarın kurumu arasana bu ay güncelleme var diye aramıştım sıramız erkekte 55 kızda 115 dediler ama bu genel sıraymış bu sırada 2 yaş olanlarda varmış 5 yaşda varmış siz 0_1 yaşta ilk sıralardasınız dedi sende bi ara öğren sana ne diyecekler

uykusuz kal bencede :))) inanılmaz bir şey...yarın bile seni arayabilirler...belki miniğin orda seni bekliyor bile olabilir......seni saran panik arkandan gelen bizleri bile sardı..ben bile panik oldummm:)))seni hayal bile edmiyorum..bu gün senin yazdıklarını okuduktan sonra heyecandan tansiyonum bile yükseldi...Rabbim sana ve bize sabır versin hayırlısnı nasip etsin cümlemize.....

düşünşene kesinlikle 10-15 gün sonrasında evinde minnacık bir melek ve onun hoş kokusu olacak:)))

kızlar ya evlatlık oldugunu ne zamn söylüceksizin dedi sordular bide anesi çıksa onun görmesinie izin veririmisin dediler lütfen yardımcı olun banan

bide kaçyaşında anaokula gönderirsinz
bide çocuktan bekelntileirniz ne gibi disiplin cezaysı veririsiniz lütfne yardım edin 1ay sonra tekrar görüşme var 1saat raporları istediler gitcez bide okulda çocugunu ztacize ugrasa naparsınzı dedi lütfen bana yardım edin

Gözünüz aydınnn tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallahhhhhhhhhh

canım ben kullanıcam hazır zaten hediye geldi :)) tefalinnn yurt dışından arkadaşım getirdi şayet gelmesede alıcaktım

kızlar ya evlatlık oldugunu ne zamn söylüceksizin dedi sordular bide anesi çıksa onun görmesinie izin veririmisin dediler lütfen yardımcı olun banan

canım sorulara içinden geldiği gibi cevapla ayrıca bu çok basit bi soru kendini kasma lütfen şöyle diyebilirsin bebeğimiz 4 yaşına geldiğinde pedegog desteği almayı düşünüyoruz en uygun zamanda açıklıcaz onu incitmeden falan ama tabi destek almayı düşünyosan bunu yaz yada kendin söyliceksende okul öncesi uygun bi dille açıklamayı düşünüyoruzda diyebilirsin

Benim çocuğum tacize uğrasa okullda allah korusun tabi ama bu konunun üstüne gider bunu yapanın cezasını alması için elimden geleni yapardım artı artık zaman çok değişti herzaman gözümüz çocuklarımızın üstünde olmalı disiplin konusundada uzmanın önerdiği çocuklarımıza nasıl sınır koymalıyız kitabını tafsiye ederim

günaydın sevgili anneler ve anne adayları
hepinize hayırlı Cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmişi okumadım henüz ama bir selam vereyim dedim
inşallah güzel bir gün, mutlu haberler alcağınız bir gün olur....
gelsin kuzucuklar evlerine biz de sevinelim artık
hepinize sevgiler.........

kızımı doğuran kadın çıksa göstermezdim valla kimse kusura bakmasın ama bebeğim büyür kendi rızasıyla araştırır görmek ister ona engel olmam ama bebek yada küçükken asla göstermem o benim kızım sonuçta bizler istenmeyen bebeklere annelik yapma talibimiz bi süre sonra biri çıkıcak görmek isticek valla kusura bakmasın üzgünüm göstermem bu konuda eleştirenler olabilir ama ben sırf başvuru için 2 yıldır bekliyorum ve en az 1,5 yılda beklicem beklemek hiç sorun değil ama ben yüreğimin parçası gibi bekliyorum onu o benim yarım kalan parçam bi gün gelicek tamamlanıcaz geldikten sonra gözümden sakınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…