o formulü çoktan uygulamaya başladık :))) direk müdüre hanımı arıyoz ama obama ya ulaşmak daha kolay bakalım artık biraz daha sabır...haftaya inşallah hepimiz güzel haberlerle başlarız
o formulü çoktan uygulamaya başladık :))) direk müdüre hanımı arıyoz ama obama ya ulaşmak daha kolay bakalım artık biraz daha sabır...haftaya inşallah hepimiz güzel haberlerle başlarız
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum ama bugün güzel haberlerle geldim kurumu aradık ilk sıralardaymışız 1 haftanız var hatta heran araya biliriz dedi heycanda ölecem nerdeyse hazırlıklı olun dedi telefon bekleyin diyor aaay Allahım çok mutluyum bu kadar çabuk olcağını hiç düşünmemiştim
:))) demek ki bu formül pek işe yaramıyor..
1. Sırada olunca onlar mı arıyor yoksa biz arayınca mı öğreniyoruz bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim..
kızlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum bugün ayaktamıyım uçuyormuyum anlamadım tesadüf arayıp öğrendik sıramızı 1.sırada değiliz ama ilk sıralarda olduğumuzu söylediler erkekde,sonradan kıza çevirsekmi diye de düşünmüyo değiliz eşimle Alllah hepimizin yardımcısı olsun..1 haftaya kadar herşey belli olcak gibi hadi darısı size .. bu duyguyu anlatamıcam
zeynepcim senin sıranda bir gelişme varmı belli oldumu merak ettim...
merer inanılmaz keyif dolu mutluluk dolu bir haber bu..tez zamanda en güzel haberde emnim gelecek...senin bu haberin sonrasında bizim evde bile telaş başaldı.bir anda panikledim..önce pırılımın haberi sonra sen sıralar çok hızlı ilerliyor..yavrucuklarımız bize gelmek için sabırsızlanıyor...:))))))
ay canım benim çok sevindim doğuma 1 hafta kalmış hamile gibisin desene 1 hafta sonra sezeryan var rabbim gönlüne göre versin hayırlı olur inşallah bitanem darısı bizlerin başına
Çok sevindim çok da heyecanlandım.Biz de sizden bir buçuk ay sonra başvurduk.O zaman bizimki de yakın.En son Mart 2011 de başvuranlar aldı demişlerdi.Hadi hayırlısı olsun.
Canım içimdeki heycanı anlatamam biz daha hiçbir hazırlık yapmamıştık zaman var diye hemen liste çıkardım cumartesi alışveriş yapacaz bebişimiz gelmeden bu kadar heycanlanıyorsak gelince düşüp bayılırız herhalde kendimizi ekime okadar adapte etmişizki şu anda resmen şoktayız telefonda uzmanla konuşurken kendimi tutamadım ağladım aaay valla ben bu gece uyuyamam
uykusuz kal bencede :))) inanılmaz bir şey...yarın bile seni arayabilirler...belki miniğin orda seni bekliyor bile olabilir......seni saran panik arkandan gelen bizleri bile sardı..ben bile panik oldummm:)))seni hayal bile edmiyorum..bu gün senin yazdıklarını okuduktan sonra heyecandan tansiyonum bile yükseldi...Rabbim sana ve bize sabır versin hayırlısnı nasip etsin cümlemize.....
düşünşene kesinlikle 10-15 gün sonrasında evinde minnacık bir melek ve onun hoş kokusu olacak:)))
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum ama bugün güzel haberlerle geldim kurumu aradık ilk sıralardaymışız 1 haftanız var hatta heran araya biliriz dedi heycanda ölecem nerdeyse hazırlıklı olun dedi telefon bekleyin diyor aaay Allahım çok mutluyum bu kadar çabuk olcağını hiç düşünmemiştim
bu arada hazırlıklar nasıl gidiyor kız bebek hazırlığı erkekten daha zormuş sanki zillilere herşey çeşit çeşit bi de narin oluyorlar neye bakacağını şaşırıyor insan ben aslında forumdaki herkese biberon ısıtıcısı ve sterilizatör kullanacaklar mı diye sormak istiyorum ben son olarak kullanmaya karar verdim ama hepinizin de tercihlerini merak ediyorum
kızlar ya evlatlık oldugunu ne zamn söylüceksizin dedi sordular bide anesi çıksa onun görmesinie izin veririmisin dediler lütfen yardımcı olun banan
bide kaçyaşında anaokula gönderirsinz
bide çocuktan bekelntileirniz ne gibi disiplin cezaysı veririsiniz lütfne yardım edin 1ay sonra tekrar görüşme var 1saat raporları istediler gitcez bide okulda çocugunu ztacize ugrasa naparsınzı dedi lütfen bana yardım edin
kızlar ya evlatlık oldugunu ne zamn söylüceksizin dedi sordular bide anesi çıksa onun görmesinie izin veririmisin dediler lütfen yardımcı olun banan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?