Canım sen yarın kurumu arasana bu ay güncelleme var diye aramıştım sıramız erkekte 55 kızda 115 dediler ama bu genel sıraymış bu sırada 2 yaş olanlarda varmış 5 yaşda varmış siz 0_1 yaşta ilk sıralardasınız dedi sende bi ara öğren sana ne diyecekler
ben de çok heyecanlıyım.kurum 13.30 da arayın sıra için dedi.
Mama ısıtıcının çok gerekli olmadığını ama sterilazatörün önemli olduğunu öğrenmiştim.
Dün bebeği olan,bu konularda çok dikkatli olan bir yakınımız geldi.bebek termosunun çok önemli olduğunu söyledi.bir de hazır mamaları ölçeğine göre koymak için plastik kutular satılıyormuş.sen termosa evde suyu kaynatıp ılıtıp koyuyormuşsun.eğer dışarda olduğunda bebeği acıkırsa hemen kabtaki mama ile suyu biberona döküp hazırlayabiliyormuşsun.bir de alt açma minderinin çok kirlendiğini muhakkak 2-3 tane yedeği olması gerektiğini söyledi.biberon ve emzikte ise her bebeğin tercihi farklı oluyormuş.
bide kaçyaşında anaokula gönderirsinz
bide çocuktan bekelntileirniz ne gibi disiplin cezaysı veririsiniz lütfne yardım edin 1ay sonra tekrar görüşme var 1saat raporları istediler gitcez bide okulda çocugunu ztacize ugrasa naparsınzı dedi lütfen bana yardım edin
arkadaşım senin kendine ait düşüncen duygun yokmu içinde ne geliyorsa onu yaz yoksa ilerde çocuğa bakarkende onu yetiştirikende birilerine sorumu sorarsın bence dürüst cevap ver yanlış bile olsa senin cümlen olsun her konuda kopya çeker gibi bu kadar basit sorulara cevap veremeyeceksen
verdim vpını ama iyie kitap oku dedi kitaplar verdi onları okuyom sadee heyanlandım biraz çouk egitim kitapları verdi onalrı okuyp gideem inş iyi geçer çok sitiyom evlatıma kaxuşmayı her annen gibi alah tez zamnda evlatlarımaza kavuşuruz hepimiz
Aradım.Rızalıda eylül-ekim 2011 e gelmişler.Terk olduğu için bizden önce 5 kişi varmış.Erkek bebek için 7-8 ay,kız bebek için 1.5 yıl falan beklemeniz gerek dediler.Hayırlısı olsun biraz daha bekliycez ama kısmet belli olmaz.
Ay negüzel seninde sıran yaklaşmış peşpeşe bebeklerimize kavuşacaz inşallahBende en son aradığımda 39. sıradan 37. sıraya düştüğümü söylemişlerdi.. Hay Allah çok az ilerlemişiz sıramız demiş bulundum, sıranın karışık olduğunu beklersem gerçek sıramı bildireceklerini söylediler, bir kaç dakika sonra gerçek sıramın 11 olduğunu öğrendim.. Sıralarınızı sorarken, terk, rıza, 0-1 yaş, kız, erkek gibi detaylı sorarsanız gerçek sıranızı öğrenebilirsiniz..
:126:
uykusuz kal bencede :))) inanılmaz bir şey...yarın bile seni arayabilirler...belki miniğin orda seni bekliyor bile olabilir......seni saran panik arkandan gelen bizleri bile sardı..ben bile panik oldummm:)))seni hayal bile edmiyorum..bu gün senin yazdıklarını okuduktan sonra heyecandan tansiyonum bile yükseldi...Rabbim sana ve bize sabır versin hayırlısnı nasip etsin cümlemize.....
düşünşene kesinlikle 10-15 gün sonrasında evinde minnacık bir melek ve onun hoş kokusu olacak:)))
Aradım.Rızalıda eylül-ekim 2011 e gelmişler.Terk olduğu için bizden önce 5 kişi varmış.Erkek bebek için 7-8 ay,kız bebek için 1.5 yıl falan beklemeniz gerek dediler.Hayırlısı olsun biraz daha bekliycez ama kısmet belli olmaz.
Merhabalar arkadaşlar,
Çok teşekkür ederim hepinize. Yorumlarınız bana çok yardımcı oldu.
34 yaşındayım ve çok yeni karar verdim başvuru yapmaya. Sizinle paylaşmak istediğim iki örnek var. Çok yakın bir arkadaşım başvurusundan iki yıl kadar sonra altı aylık oğluna kavuştu. Ekin bebek dört yaşına geldiğinde bir çok pedagog ile görüştüler ve pedagoların hepsi söylenmesi taraftarıydı. Arkadaşım oğluna bir çok annenin bebeklerini karnında kendisinin ise kalbinde büyüttüğünü söyledi. Ekin'in yanıtı "kalp daha önemli di mi annecim" oldu. Çocukta hiç bir problem olmadı, şimdi on yaşında, okula gidiyor, gayet sosyal, uyumlu, çalışkan oldukça hareketli dünyalar tatlısı bir oğlan. Uzmanlar, çocuğa "bunun sizin ailenize özel bir durum olduğunu, sizin geniş bir aile olduğunuzu ve başınıza bir şey gelirse amcalarının, teyzelerinin olduğunu söyleyin" dediler ve siz söylediniz ama çocuk bunu unutabilir, bir yıl sonra ufak bir hatırlatma yapın dediler. Ekin her şeyi biliyor, annesine, babasına, amcasına çok düşkün, dediğim gibi her açıdan oldukça sağlıklı bir çocuk. Onun bu mutluluğu bana umut veriyor. Ancak on beş yaşına geldiğinde, başkasından durumu öğrenen kuzenimizin kızı Ela ise çok sorun yaşadı ve yaşattı. Görüştüğümüz doktorlar Ela'nın ailenin sabrını sınadığını, her durumda sevgi ve şefkat gösterilmesi gerektiğini söylediler ancak kuzenim çok zorlandı. Ela durumu tesadüfen öğrendikten sonra kabul edilemez şeyler yapmaya başladı, gece yarısı arabayı alıp kaçmalar gibi kendi güvenliğini tehlikeye atan bir çok durum yaşadı, kuzenim söylemediği için çok pişman oldu. İki durumu da yakınen yaşadım ve mutlaka söylenmesi gerektiğine karar verdim.
Bir kaç ay önce yine yakın bir arkadaşım iki aylık dünya güzeli bir bebeği evlat edindi ve ailecek öyle mutlular ki ben de düşünmeye başladım. Hatta karar verdim diyebilirim. Süreci başlatmadan önce burada yorumlarını okumak da bana güç verdi.
Hepinizin gönlünüzce olmasını dilerim. Sevgilerimle...
buyuk ıhtımal sende bızım gıbı terk secımı yaptıgın ıcın bole cok beklıceksın..ben karar asamasındayım.rıza lıya gecmeyı dusunuyorum..ama haln karar vermıs degılım..ınsallah hepımız ıcın hakkımızda en hayırlısı olur.
Merhabalar arkadaşlar,
Çok teşekkür ederim hepinize. Yorumlarınız bana çok yardımcı oldu.
34 yaşındayım ve çok yeni karar verdim başvuru yapmaya. Sizinle paylaşmak istediğim iki örnek var. Çok yakın bir arkadaşım başvurusundan iki yıl kadar sonra altı aylık oğluna kavuştu. Ekin bebek dört yaşına geldiğinde bir çok pedagog ile görüştüler ve pedagoların hepsi söylenmesi taraftarıydı. Arkadaşım oğluna bir çok annenin bebeklerini karnında kendisinin ise kalbinde büyüttüğünü söyledi. Ekin'in yanıtı "kalp daha önemli di mi annecim" oldu. Çocukta hiç bir problem olmadı, şimdi on yaşında, okula gidiyor, gayet sosyal, uyumlu, çalışkan oldukça hareketli dünyalar tatlısı bir oğlan. Uzmanlar, çocuğa "bunun sizin ailenize özel bir durum olduğunu, sizin geniş bir aile olduğunuzu ve başınıza bir şey gelirse amcalarının, teyzelerinin olduğunu söyleyin" dediler ve siz söylediniz ama çocuk bunu unutabilir, bir yıl sonra ufak bir hatırlatma yapın dediler. Ekin her şeyi biliyor, annesine, babasına, amcasına çok düşkün, dediğim gibi her açıdan oldukça sağlıklı bir çocuk. Onun bu mutluluğu bana umut veriyor. Ancak on beş yaşına geldiğinde, başkasından durumu öğrenen kuzenimizin kızı Ela ise çok sorun yaşadı ve yaşattı. Görüştüğümüz doktorlar Ela'nın ailenin sabrını sınadığını, her durumda sevgi ve şefkat gösterilmesi gerektiğini söylediler ancak kuzenim çok zorlandı. Ela durumu tesadüfen öğrendikten sonra kabul edilemez şeyler yapmaya başladı, gece yarısı arabayı alıp kaçmalar gibi kendi güvenliğini tehlikeye atan bir çok durum yaşadı, kuzenim söylemediği için çok pişman oldu. İki durumu da yakınen yaşadım ve mutlaka söylenmesi gerektiğine karar verdim.
Bir kaç ay önce yine yakın bir arkadaşım iki aylık dünya güzeli bir bebeği evlat edindi ve ailecek öyle mutlular ki ben de düşünmeye başladım. Hatta karar verdim diyebilirim. Süreci başlatmadan önce burada yorumlarını okumak da bana güç verdi.
Hepinizin gönlünüzce olmasını dilerim. Sevgilerimle...
Canım ne karar verirsen ver hakkında en hayırlısı olsun.Bu sabah sitedeki tüm arkadaşlarım özellikle senin için de hayırlı,gönlümüze göre evlat sahibi olalım diye dua ettim.Herşey çok güzel olacak.İnan buna.
Canım ne karar verirsen ver hakkında en hayırlısı olsun.Bu sabah sitedeki tüm arkadaşlarım özellikle senin için de hayırlı,gönlümüze göre evlat sahibi olalım diye dua ettim.Herşey çok güzel olacak.İnan buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?