Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Tum guzel annelere ve anne adaylarina benden gunaydin.....zeynepin dedigi gibi umarim bu hafta bize guzellikler getirir.....

hepimize iyi haftalar
bebişlerimiz hızla bizlere , bizde onlara kavuşalım inşaAllah...
Pırılım Sermuhcum burada mısınız?
nasılsınız?

Günaydın Kızlarrrr, Hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah..
Bu hafta sonu evimiz boyandı bebişin perdeleri geldi, beşiğimiz geldi.. Evimiz temizlendi.. Fakat bende klavyenin tuşuna basmaya bile derman kalmadı arkadaşlar... Ben aheste aheste baharda hepsini yaparım diye planlamışken, sıralarda bu kadar hızlanınca bütün gücümü toplayıp hepsini yapıverdim.. Hazırlıkları son ana bırakmamayı tatlı bir yorgunlukla tecrübe etmiş oldum.. Neyse ki haftaya da bebişin odası da gelince herşeyimiz tam, bir tek kuzucuğumuz eksik olacak.. Hazırlıkların her aşaması çok keyifli..
Rabbim her isteyene bu tatlı telaşları, bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin..

Son düzenleme:

süpersin PIRILIM canım benim ya ne güzel tatlı telaşlar bunlar:)
eminim evinde bir bayram havası ve bebeğin odası cennet gibi olmuştur:)
ve odaya her girdiğinde mükemmel bir moralle çıkıyorsundur:)
tatlı yorgunluklar bunlar...

Aynen öyle arkadaşım, gelin odası gibi oldu.. Sabah odasına şöyle bir baktım hatta seni andım, ben odasını hazırayayım bebeğim beklendiğini bilsin yazmıştın hatırlıyormusun.. Keşke daha önce hazırlamış olsaydım diye hayıflandım.. Sen nasılsın, senin hazırlıklar nasıl gidiyor..

ah hatırlamaz olur muyum canım arkadaşım:)
benim odası tamam gibi. ufak tefek eksikleri kaldı...
ama odamıza girdikçe heyecan ve mutlulukla coşuyorum adeta:)
bizim bir yaşına kadar kullanacağı sepet beşiğimiz var.
bebeğim gelince karyola yada büyüyen beşik alacağım.
ama dediğim gibi ilk etapta eksikler tamam.
anakucağı, yürüteci bile şimdiden hazır:)))

Ohhh maşallah.. Aman hiç eksikleri kalmasın kuzucukların, herşeyleri tam olsun.. :)))

Günaydın kızlar ne güzel herkezin hazırlıklar yapılıyo bende bugün kurumu aradım evraklarımız hazır nezaman getirelim diye randevumuzu verdi

Hayırlı olsun inşallah bizde düşünüyoruz evlat edinmek ilk başvuru nasıl oluyor acaba son umut ankarayla görüşüp yine olumsuz bir cevap alırsak bizde vakit kaybetmeden başvurmak istiyoruz beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Pırılcım bişey sormak istiyorum prensesimi bekliyorum diye takvimin var ya onu nasıl yaptın bende istiyorum

canım bağlı bulunduğun ilin sosyal hizmetler kurum binasına gidiyosun diploman ve nufus cüzdanınla ilk yaşınızı evlilik yılınızı soruyolar uygunsanız bi form dolduruyosun imza atıyosun sonra sana gerekli evrak listesini veriyolar böylece sürecin başlıyo evrak teslimi ev ziyareti eşlerle tekli görüşme herşey uygunsa en son sıranı söylüyolar geri sayım başlıyo :)) sonra meleğiniz geldi diye arıyolar

(Bazen illere göre prosödürler değişebiliyo ama temel aynı )

Pırılcım bişey sormak istiyorum prensesimi bekliyorum diye takvimin var ya onu nasıl yaptın bende istiyorum

Sana da yapalım Canım Şöyleki;
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... adresine girersen envai çeşit takvim örneği var.. İstediğini seçiyorsun .. Adım adım seni yönlendiriyor.. Başlangıç tarihi v.s. gibi..En son bitince
orada belirtilen linkli kadınlar kulübündeki profil bölümüne ekliyorsun.. otomatik olarak çıkıyor..

Cevabın için çok teşekkür ederim canım Allah hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin hepimize diploma derken mezun olduğun okulun diploması mı ? Mesela tekli görüşmelerde ne gibi sorular soruluyor ? yaşım 28 evlilikte ağustos 2008 uygunmu ? Biraz fazla soru soruyorum galiba kusura bakma

Son düzenleme:

canım eşin kaç yaşında ben 29 yaşımı doldurdum öyle aldırlar başvuruyu başvuru için eşlerden birisinin 29 yaşını doldurması gereki yada 4 yıllık evli olmak gereki ama sıran geldiğinde eşlerden ikisinde 30 yaşını doldurması gerekiyo yada 5 yıllık evlilik süresinin doldurulması gerekiyo şuan eşinin yaşını bilmiyorum ama evliliğinize göre konuşursak agustosta evliliğinizin 4 yılı dolduğunda başvurabilirsin sıran gelene kadarda 5 yılınız dolar ama sıran erken gelse dahi 5 yılın dolmasını bekliceksin

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için Allah razı olsun eşimin yaşı 31

canım arkadaşlarım... hayırlı haftalar olsun...
Pırılım ın beklendiğini bilsin demesi üzerine aklıma bir fikir geldi. tüm hazırlıkları ve sizin ve babasının duygularını içeren bir video hazırlayabilirsiniz kuzulara. ilerde göstermek için. biz seni öyle çok istedik öyle hasretle bekledik ki diye... :) nasıl ama :):):)

bence süper fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…