canım arkadaşlarım... hayırlı haftalar olsun...
Pırılım ın beklendiğini bilsin demesi üzerine aklıma bir fikir geldi. tüm hazırlıkları ve sizin ve babasının duygularını içeren bir video hazırlayabilirsiniz kuzulara. ilerde göstermek için. biz seni öyle çok istedik öyle hasretle bekledik ki diye... :) nasıl ama :):):)
Günaydın Kızlarrrr, Hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah..
Bu hafta sonu evimiz boyandı bebişin perdeleri geldi, beşiğimiz geldi.. Evimiz temizlendi.. Fakat bende klavyenin tuşuna basmaya bile derman kalmadı arkadaşlar... Ben aheste aheste baharda hepsini yaparım diye planlamışken, sıralarda bu kadar hızlanınca bütün gücümü toplayıp hepsini yapıverdim.. Hazırlıkları son ana bırakmamayı tatlı bir yorgunlukla tecrübe etmiş oldum.. Neyse ki haftaya da bebişin odası da gelince herşeyimiz tam, bir tek kuzucuğumuz eksik olacak.. Hazırlıkların her aşaması çok keyifli..
Rabbim her isteyene bu tatlı telaşları, bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin..
oy oy oy nasıl güzel olmuştur şimdi ne yorgunluğu canım benim terapi gibi gelmiştir sana rabbim tez zamanda kavuşturur inşallah hepimizide bomboş odaya gidip gidip bakmak zorunda kalmayız çünkü belli bir süre sonra odaya hergirdiğimizde sanki daha çok üzülüyo insan zaman geçmiyor gibi geliyor
İnşallah arkadaşım, tez zamanda gelsinlerde evimizi hayatımız doldursunlar bir an önce.. Zeynep ciğim bi link attım, ordaki malzemeler tam senlik cıvıl cıvıl bak bakalım..
Gerçi sende buna benzer çok sayfalar vardır :)))
cnm hşgeldinnnnMerhabalar Rabbim hepimizin kucağını tez vakitte doldursun inşallah topikte yeniyim
zeynebimmmmmmmm
Cnm nasılsın görüşmeyeli???
iyiyim Allaha şükür...çok şükür iyiyim bitanem sen nasılsın
iyiyim Allaha şükür...
hazırlıklar nasıl gidiyor, Ada bebişimizin odası falan ne durumda???
cnm hşgeldinnnn
ben lilyyyyyyy
topiğin bekar takipçisi
bak burda çok güzel arkadaşlıklar edindim ben, sen de kendinden bahset, sorun varsa sor, bilen arkadaşlar cevaplarlar
estağfirullah ne aramıza alması...Canım çok teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için :)
hayırlısı cnm, gelcek inşallah o odanın sahibi...bitanem odası eksiksiz hazır tek eksiğim kızım ama görünen o ki daha çok var gelmesine hayırlısı artık RABBİM biliyordur doğru zamanı
hayırlısı cnm, gelcek inşallah o odanın sahibi...biraz sabır inşallah
cnm hoşgeldinnnnnnBiliyorum şuan zaman geçmiyo zor bir süreç, Allah hepinizin gönlüne göre versin.Bende sizler gibiydim hiçbir söz beni tatmin etmiyordu taki kızıma kavuşana kadar.bebişiniz geldikden sonra inanın bu çektiğiniz sıkıntıların birini bile hatırlamıyacaksınız.ben kızıma kavuşalı 7 ay oldu bile ondan önce saatler bile bana gün gibi gelirken şimdi akşam nasıl oluyor anlamıyorum.biliyomusunuz herkes bana benzetiyor kızımı doğursam bu kadar benzerdi :))şu an 16 aylık yürüyor cadı çok hareketli , ortalığı karıştırıyor .kışın çoğunlukla evdeydik geçenlerde ilk defa dışarda yürütmeye çalıştım karolara basıyo ama çimlere geldimi korkuyoparka götürdüm kumlardanda korktu tabi ilk çıkmalarımız zamanla alışacaktır.tek sıkıntımız şimdi yemek çiğnemiyo malesef direk yutuyo bu seferde kusuyo dilerim sizinde tek sıkıntınız bu olur.eşime diyorum önceleri bebeğimiz yok diye üzülüyodum şimdi ise yemek yemiyo diye ama ben buna razıyım ondan önceki yaşadığım herşeyi unuttum.kızımla yeni bir sayfa açtım sizede tavsiye ediyorum zaten bebişinize kavuştukdan sonra kimseyede ihtiyaç duymuyosunuz.en kısa zamanda bebeğinize kavuşmanız dileğiyle
Biliyorum şuan zaman geçmiyo zor bir süreç, Allah hepinizin gönlüne göre versin.Bende sizler gibiydim hiçbir söz beni tatmin etmiyordu taki kızıma kavuşana kadar.bebişiniz geldikden sonra inanın bu çektiğiniz sıkıntıların birini bile hatırlamıyacaksınız.ben kızıma kavuşalı 7 ay oldu bile ondan önce saatler bile bana gün gibi gelirken şimdi akşam nasıl oluyor anlamıyorum.biliyomusunuz herkes bana benzetiyor kızımı doğursam bu kadar benzerdi :))şu an 16 aylık yürüyor cadı çok hareketli , ortalığı karıştırıyor .kışın çoğunlukla evdeydik geçenlerde ilk defa dışarda yürütmeye çalıştım karolara basıyo ama çimlere geldimi korkuyoparka götürdüm kumlardanda korktu tabi ilk çıkmalarımız zamanla alışacaktır.tek sıkıntımız şimdi yemek çiğnemiyo malesef direk yutuyo bu seferde kusuyo dilerim sizinde tek sıkıntınız bu olur.eşime diyorum önceleri bebeğimiz yok diye üzülüyodum şimdi ise yemek yemiyo diye ama ben buna razıyım ondan önceki yaşadığım herşeyi unuttum.kızımla yeni bir sayfa açtım sizede tavsiye ediyorum zaten bebişinize kavuştukdan sonra kimseyede ihtiyaç duymuyosunuz.en kısa zamanda bebeğinize kavuşmanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?