Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

:128: iyi fikir canım, mutlaka değerlendireceğim....

oy oy oy nasıl güzel olmuştur şimdi ne yorgunluğu canım benim terapi gibi gelmiştir sana rabbim tez zamanda kavuşturur inşallah hepimizide bomboş odaya gidip gidip bakmak zorunda kalmayız çünkü belli bir süre sonra odaya hergirdiğimizde sanki daha çok üzülüyo insan zaman geçmiyor gibi geliyor

İnşallah arkadaşım, tez zamanda gelsinlerde evimizi hayatımız doldursunlar bir an önce.. Zeynep ciğim bi link attım, ordaki malzemeler tam senlik cıvıl cıvıl bak bakalım..
Gerçi sende buna benzer çok sayfalar vardır :)))

Dünyanın en tatlı anneleri ve anne adayları....selam....

Zaman su gibi geçsin...yavrularınız hayırla gelsin inşallah...sevgilerle...hoşçakalın...

bakmazmıyım tatlım sen linki gönderir göndermez hemen baktım çok beğendim sık kullanılanlara kaydettim bile

Merhabalar Rabbim hepimizin kucağını tez vakitte doldursun inşallah topikte yeniyim
cnm hşgeldinnnn
ben lilyyyyyyy
topiğin bekar takipçisi
bak burda çok güzel arkadaşlıklar edindim ben, sen de kendinden bahset, sorun varsa sor, bilen arkadaşlar cevaplarlar

Biliyorum şuan zaman geçmiyo zor bir süreç, Allah hepinizin gönlüne göre versin.Bende sizler gibiydim hiçbir söz beni tatmin etmiyordu taki kızıma kavuşana kadar.bebişiniz geldikden sonra inanın bu çektiğiniz sıkıntıların birini bile hatırlamıyacaksınız.ben kızıma kavuşalı 7 ay oldu bile ondan önce saatler bile bana gün gibi gelirken şimdi akşam nasıl oluyor anlamıyorum.biliyomusunuz herkes bana benzetiyor kızımı doğursam bu kadar benzerdi :))şu an 16 aylık yürüyor cadı çok hareketli , ortalığı karıştırıyor .kışın çoğunlukla evdeydik geçenlerde ilk defa dışarda yürütmeye çalıştım karolara basıyo ama çimlere geldimi korkuyo parka götürdüm kumlardanda korktu tabi ilk çıkmalarımız zamanla alışacaktır.tek sıkıntımız şimdi yemek çiğnemiyo malesef direk yutuyo bu seferde kusuyo dilerim sizinde tek sıkıntınız bu olur.eşime diyorum önceleri bebeğimiz yok diye üzülüyodum şimdi ise yemek yemiyo diye ama ben buna razıyım ondan önceki yaşadığım herşeyi unuttum.kızımla yeni bir sayfa açtım sizede tavsiye ediyorum zaten bebişinize kavuştukdan sonra kimseyede ihtiyaç duymuyosunuz.en kısa zamanda bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

cnm hoşgeldinnnnnn
uzun zaman oldu seni burda görmeyeli....:44:
adını görünce aaaaa Miray bebeğin annesi dedim
hatta ben de o aralar topiği takibe başlamıştım, ilk Ramazandı sonra Kurban bayramı sonrası aklıma gelmiştiniz o arayı okuduğumda senin kızına kavuştuğunu okumuştum, hey gidi günler, dün gibi hatırlıyorum da epey vakit geçmiş aradan
meleğimizden haberler almak güzel oldu, prensesimiz birazcık annesini uğraştırıyor demek, ama düzene girer annesi, daha küçük, yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaaa
Allah bağışlasın, Allah acısını göstermesin sana
senden haber almak güzel oldu, sevindim
Mirayımızı öpüyorum Allaha emanet olun ikiniz de...
sevgiler

canım ya maşallah bebecikler gelince zaman nasılda su gibi geçiyor rabbim bizede o günleri gösterir inşallah

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) Eli kulağında
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
13.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…