Merhaba Arkadaşlar,
Yeni başvuruda bulunacak arkadaşlara kolay gelsin,işleri çabuk yürüsün inşallah.
Bebeklerinin odalarını hazırlayan arkadaşlara da hayırlı olsun,Allah bebekleriyle mutlu günler nasip etsin.
Ben de bu aralar taşınma telaşesindeyim.Çalıştığım için hafta sonlarım yoğun biçimde işle geçiyor,ama bebeğimizin o eve geleceğini düşündükçe yorgunluğumu anlamıyorum bile.
Valla sıramı öğrendikten sonra bebeğime sanki daha yakınım.
Kız da sıra daha çok olduğu için büyük olasılık oğlum gelecek.
Çok heyecalı ve mutluyum.Oğlumu sabırsızlıkla bekliyorum.
İnşallah bu sitedeki tüm arkadaşlar dünyanın en mutlu anneleri olur.
görmedim canım ..muhtemelen diğer sayfa açık kalmış farkında değildim geldiğinin ...ben şükür çok şeyi atlattım iyiyim ..umarım sende tez zamanda iyi olursun:)))hepimize iyi haftalar
bebişlerimiz hızla bizlere , bizde onlara kavuşalım inşaAllah...
Pırılım Sermuhcum burada mısınız?
nasılsınız?
ben de aheste aheste hepsini yaparım diye düşünüyordum baktım ki ortalık bir hız aldı başını gidiyor ..herşeyi hızlandırdım...şu anda senin geldiğin aşamayı inan imrenerek izliyorum..Rabbim bu yorgunlukların üzerine minik prensesini umarım sana tez zamanda getirir.darısı bizlerine başına..:)))Günaydın Kızlarrrr, Hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah..
Bu hafta sonu evimiz boyandı bebişin perdeleri geldi, beşiğimiz geldi.. Evimiz temizlendi.. Fakat bende klavyenin tuşuna basmaya bile derman kalmadı arkadaşlar... Ben aheste aheste baharda hepsini yaparım diye planlamışken, sıralarda bu kadar hızlanınca bütün gücümü toplayıp hepsini yapıverdim.. Hazırlıkları son ana bırakmamayı tatlı bir yorgunlukla tecrübe etmiş oldum.. Neyse ki haftaya da bebişin odası da gelince herşeyimiz tam, bir tek kuzucuğumuz eksik olacak.. Hazırlıkların her aşaması çok keyifli..
Rabbim her isteyene bu tatlı telaşları, bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin..
oh ne güze bak bir aşama daha geçiyor...sende yavaş yavaş hazırlık yapabilirsin..ben ilk günlerde nerde ne satılıyor kaça satılıyor neler alınabilir diye araştırmıştım...sonra zaten denk geldikçe almaya başlarsın...Günaydın kızlar ne güzel herkezin hazırlıklar yapılıyo bende bugün kurumu aradım evraklarımız hazır nezaman getirelim diye randevumuzu verdi
Hayırlı olsun inşallah bizde düşünüyoruz evlat edinmek ilk başvuru nasıl oluyor acaba son umut ankarayla görüşüp yine olumsuz bir cevap alırsak bizde vakit kaybetmeden başvurmak istiyoruz beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
çok güzel ve mantıklı bir fkir bende buna benzer bir şey düşünmüştüm ..şöyle ..heyecanın tavan yaptığı günleri o duyguları bir deftere yazmak ve yıllar sonra kızıma bir anı bırakmak ama henüz hayata geçiremedim..en kısa zamanda inşallah..benim dışımda aile yakınlarımızında heyecanlarını yazacağı bir bekleyiş defteri çok özel bir defter olacak...canım arkadaşlarım... hayırlı haftalar olsun...
Pırılım ın beklendiğini bilsin demesi üzerine aklıma bir fikir geldi. tüm hazırlıkları ve sizin ve babasının duygularını içeren bir video hazırlayabilirsiniz kuzulara. ilerde göstermek için. biz seni öyle çok istedik öyle hasretle bekledik ki diye... :) nasıl ama :):):)
süperdi...topiğin bekar takipçisi:))))))llilyyy sen uzman olacaksın yakında:)))cnm hşgeldinnnn
ben lilyyyyyyy
topiğin bekar takipçisi
bak burda çok güzel arkadaşlıklar edindim ben, sen de kendinden bahset, sorun varsa sor, bilen arkadaşlar cevaplarlar
canım benim sıkma canını Rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin..Allah sabır versin...sen bize hazırlıklarını anlat neler aldın ?neler alalım neler yapalım..böylece vakit geçer inşallah...bitanem odası eksiksiz hazır tek eksiğim kızım ama görünen o ki daha çok var gelmesine hayırlısı artık RABBİM biliyordur doğru zamanı
biz hepimiz arkadaşız ama inanki aramıza almak yada almamak gibi bir uygulama bu topicte yok:)) hepimiz bence çok naif insanlarız hepimizde öyle çok anı öyle çok heyecan ve öyle çok sevgi var ki..sende böyle olduğun için burdasın zaten tekrar hoşgeldin:)))Canım çok teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için :)
Biliyorum şuan zaman geçmiyo zor bir süreç, Allah hepinizin gönlüne göre versin.Bende sizler gibiydim hiçbir söz beni tatmin etmiyordu taki kızıma kavuşana kadar.bebişiniz geldikden sonra inanın bu çektiğiniz sıkıntıların birini bile hatırlamıyacaksınız.ben kızıma kavuşalı 7 ay oldu bile ondan önce saatler bile bana gün gibi gelirken şimdi akşam nasıl oluyor anlamıyorum.biliyomusunuz herkes bana benzetiyor kızımı doğursam bu kadar benzerdi :))şu an 16 aylık yürüyor cadı çok hareketli , ortalığı karıştırıyor .kışın çoğunlukla evdeydik geçenlerde ilk defa dışarda yürütmeye çalıştım karolara basıyo ama çimlere geldimi korkuyoparka götürdüm kumlardanda korktu tabi ilk çıkmalarımız zamanla alışacaktır.tek sıkıntımız şimdi yemek çiğnemiyo malesef direk yutuyo bu seferde kusuyo dilerim sizinde tek sıkıntınız bu olur.eşime diyorum önceleri bebeğimiz yok diye üzülüyodum şimdi ise yemek yemiyo diye ama ben buna razıyım ondan önceki yaşadığım herşeyi unuttum.kızımla yeni bir sayfa açtım sizede tavsiye ediyorum zaten bebişinize kavuştukdan sonra kimseyede ihtiyaç duymuyosunuz.en kısa zamanda bebeğinize kavuşmanız dileğiyle
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni başvuruda bulunacak arkadaşlara kolay gelsin,işleri çabuk yürüsün inşallah.
Bebeklerinin odalarını hazırlayan arkadaşlara da hayırlı olsun,Allah bebekleriyle mutlu günler nasip etsin.
Ben de bu aralar taşınma telaşesindeyim.Çalıştığım için hafta sonlarım yoğun biçimde işle geçiyor,ama bebeğimizin o eve geleceğini düşündükçe yorgunluğumu anlamıyorum bile.
Merhaba Arkadaşlar,
oğlan annesi hayırlı olsun...:)))sıran kaçtaymış ben kaçırmısım sanırım...ankara -istanbul -izmir aynı hızlarda ilerliyormuş diye duydum acaba nasıl?
Günaydın Arkadaşlar...
Bu gün milliyet gazetesinde evlat edinilenen çoçukların, evlat edinildikten sonraki mutluluklarını anlatan görüntüleri var...
Nasıl mutlular kuzucuklarım benim..
Mutluluk farkı - Milliyet Foto Galeri
:126:
Günaydın Arkadaşlar...
Bu gün milliyet gazetesinde evlat edinilenen çoçukların, evlat edinildikten sonraki mutluluklarını anlatan görüntüleri var...
günaydın güzel anne ve anne adaylarııııııııGünaydın Arkadaşlar...
Kızlar ben birşeyi çok merak ediyorum şimdi evlatlarımız geldi diyelim ilerde vukuatlı nüfus kayıt örneği alınacak orada öz üvey ibaresi var şimdi evlatlarımız özmü yazacak orada yoksa üvey mi ?
çok güzel ve mantıklı bir fkir bende buna benzer bir şey düşünmüştüm ..şöyle ..heyecanın tavan yaptığı günleri o duyguları bir deftere yazmak ve yıllar sonra kızıma bir anı bırakmak ama henüz hayata geçiremedim..en kısa zamanda inşallah..benim dışımda aile yakınlarımızında heyecanlarını yazacağı bir bekleyiş defteri çok özel bir defter olacak...
süperdi...topiğin bekar takipçisi:))))))llilyyy sen uzman olacaksın yakında:)))
canım benim sıkma canını Rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin..Allah sabır versin...sen bize hazırlıklarını anlat neler aldın ?neler alalım neler yapalım..böylece vakit geçer inşallah...
biz hepimiz arkadaşız ama inanki aramıza almak yada almamak gibi bir uygulama bu topicte yok:)) hepimiz bence çok naif insanlarız hepimizde öyle çok anı öyle çok heyecan ve öyle çok sevgi var ki..sende böyle olduğun için burdasın zaten tekrar hoşgeldin:)))
dermann desteğin ve yazdıkların için çok sağol...ben kendimi hala rüyadayım sanıyorum gerçekten olacak benimde bebeğim kızım olacak bana masal gibi geliyor...sizler böyle yazdıkça inanın tansiyonum yükseliyor...evet gerçek diyorum..:)))Allah mutluluğunu daim etsin....
Çok güzel zeynepcim bebişin inşallah sağlıcakla kullansın eşyalarını benimde hayalimdir bunlar hep hatta her çamaşır yıkayıp asışımda bebek kıyafetlerini ne zaman yıkayıp asarım ki bende diye hep düşünür gözlerim yaşarır... İşe gelip giderken balkonlarda bebek kıyafetlerini falan görünce içim acıyor...
Seni çok iyi anlıyorum.Ben de aynı duyguları yaşıyorum.Onlara yapılan alışveriş bizi çok mutlu ediyor.Tüm aldıklarını kızının güle güle kullanmasını diliyorum tez günde inşallah.saol bitanem
valla hazırlık diye bişey kalmadı aslında herşeyini aldım ALLAHIN izni ile aldıklarımın listesini yazayım
bebek odası takımı( mobilyası-halısı-perdesi-uyku seti-cibinliği )
park yatak
bebek arabası
oto koltuğu
ateş ölçer
banyo küveti ( filesi-maşrapası-kovası )
şampuan-pişik kremi-sabunu
diş kaşıyıcısı-ateş ölçer-biberon-suluk-emzik-ıslak mendil-tırnak makası-konak tarağı-mama tabak kaşık seti
anakucağı -kanguru-bez çantası-alt açma minderi-battaniye-nevresim takımı-pike takımı
mevlüt takımı-ayakkabı-bot-birsürü toka-pişama-tulum-elbise-hastane çıkışı-patikli tekalt-çıtçıtlı badi-bikaç oyuncak
mama sandalyesi-albüm-anı defteri-kapı süsü-masal kitabı
11 paket 4 numara bebek bezi 7-18 kilo
10 kutu SMA mama ( tarihleri geçmesin diye eczanede duruyor )
aldıklarım bunlar tatlım yani sadece kızım eksik işte biraz abarttığımı düşünebilirsiniz çünkü çevremdekiler sürekli eleştriyor bu yüzden işte aldıkların tam gelmeyebilir beklese çok acele ediyorsun diye ama okadar açmışımki bu duyguya alışveriş yaparken kendimi kaybediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?