Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni başvuruda bulunacak arkadaşlara kolay gelsin,işleri çabuk yürüsün inşallah.
Bebeklerinin odalarını hazırlayan arkadaşlara da hayırlı olsun,Allah bebekleriyle mutlu günler nasip etsin.
Ben de bu aralar taşınma telaşesindeyim.Çalıştığım için hafta sonlarım yoğun biçimde işle geçiyor,ama bebeğimizin o eve geleceğini düşündükçe yorgunluğumu anlamıyorum bile.
Valla sıramı öğrendikten sonra bebeğime sanki daha yakınım.
Kız da sıra daha çok olduğu için büyük olasılık oğlum gelecek.
Çok heyecalı ve mutluyum.Oğlumu sabırsızlıkla bekliyorum.
İnşallah bu sitedeki tüm arkadaşlar dünyanın en mutlu anneleri olur.

canım benim ALLAH kolaylık versin yeni evin sana uğur getirsin hemen oğluşuna kavuş inşallah

Teşekkür ederim canım.İnşallah hepimiz tez günde kavuşalım çocuklarımıza.Listeye erkek bebek için mavi,kız bebek için pembe boyamayı düşünüyorum.Tüm listenin mavi ve pembeyle dolu olduğunu hayal ediyorum.

hepimize iyi haftalar
bebişlerimiz hızla bizlere , bizde onlara kavuşalım inşaAllah...
Pırılım Sermuhcum burada mısınız?
nasılsınız?
görmedim canım ..muhtemelen diğer sayfa açık kalmış farkında değildim geldiğinin ...ben şükür çok şeyi atlattım iyiyim ..umarım sende tez zamanda iyi olursun:)))
ben de aheste aheste hepsini yaparım diye düşünüyordum baktım ki ortalık bir hız aldı başını gidiyor ..herşeyi hızlandırdım...şu anda senin geldiğin aşamayı inan imrenerek izliyorum..Rabbim bu yorgunlukların üzerine minik prensesini umarım sana tez zamanda getirir.darısı bizlerine başına..:)))
Günaydın kızlar ne güzel herkezin hazırlıklar yapılıyo bende bugün kurumu aradım evraklarımız hazır nezaman getirelim diye randevumuzu verdi
oh ne güze bak bir aşama daha geçiyor...sende yavaş yavaş hazırlık yapabilirsin..ben ilk günlerde nerde ne satılıyor kaça satılıyor neler alınabilir diye araştırmıştım...sonra zaten denk geldikçe almaya başlarsın...

öncelikle hayırlı olsun benden önce diğer arkadaşlarım yanıtlamış.umarım her şey yolunda gider.bulunduğunuz ilin sosyal hizmet müdürlüğüne başvuru yapacaksınız..

çok güzel ve mantıklı bir fkir bende buna benzer bir şey düşünmüştüm ..şöyle ..heyecanın tavan yaptığı günleri o duyguları bir deftere yazmak ve yıllar sonra kızıma bir anı bırakmak ama henüz hayata geçiremedim..en kısa zamanda inşallah..benim dışımda aile yakınlarımızında heyecanlarını yazacağı bir bekleyiş defteri çok özel bir defter olacak...
cnm hşgeldinnnn
ben lilyyyyyyy
topiğin bekar takipçisi
bak burda çok güzel arkadaşlıklar edindim ben, sen de kendinden bahset, sorun varsa sor, bilen arkadaşlar cevaplarlar
süperdi...topiğin bekar takipçisi:))))))llilyyy sen uzman olacaksın yakında:)))
bitanem odası eksiksiz hazır tek eksiğim kızım ama görünen o ki daha çok var gelmesine hayırlısı artık RABBİM biliyordur doğru zamanı
canım benim sıkma canını Rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin..Allah sabır versin...sen bize hazırlıklarını anlat neler aldın ?neler alalım neler yapalım..böylece vakit geçer inşallah...
Canım çok teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için :)
biz hepimiz arkadaşız ama inanki aramıza almak yada almamak gibi bir uygulama bu topicte yok:)) hepimiz bence çok naif insanlarız hepimizde öyle çok anı öyle çok heyecan ve öyle çok sevgi var ki..sende böyle olduğun için burdasın zaten tekrar hoşgeldin:)))

dermann desteğin ve yazdıkların için çok sağol...ben kendimi hala rüyadayım sanıyorum gerçekten olacak benimde bebeğim kızım olacak bana masal gibi geliyor...sizler böyle yazdıkça inanın tansiyonum yükseliyor...evet gerçek diyorum..:)))Allah mutluluğunu daim etsin....

oğlan annesi hayırlı olsun...:)))sıran kaçtaymış ben kaçırmısım sanırım...ankara -istanbul -izmir aynı hızlarda ilerliyormuş diye duydum acaba nasıl?

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) Eli kulağında
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
13.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza

Canım yeni evinin sana uğur getirmesini diliyorum İnşallah yeni evinde eşinle oğlunla mutlu huzurlu günler geçirirsin ve hemen kavuşursun

oğlan annesi hayırlı olsun...:)))sıran kaçtaymış ben kaçırmısım sanırım...ankara -istanbul -izmir aynı hızlarda ilerliyormuş diye duydum acaba nasıl?

Canım çok teşekkür ederim inşallah tez vakitte hepimiza hayırlı olsun.Aslında rızada sıra çok çabuk gelmiş.Eylül 2011 de başvuranlar çocuklarına kavuşmuş.Ekim 2011'e gelmişler.Terk erkek bebekte 6. sıradayım.Kısmet.7-8 ay ortalama dedi.Ama belli olmaz daha öncede,sonrada olabilir dedi.

Teşekkür ederim canım İnşallah bir kaç ay sonra düşünüyoruz yeni ev yaptırıyoruuz ince işi kaldı şimdi başvursak eve geliyorlarmış o yüzden biraz bekleyeceğiz eşime doktor başka yere gitmenize gerek yok herşey olumsuz dedi malesef bir doktorun daha fikrini almak istiyorum ben bakalım hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah

Son düzenleme:

süpermiş onlar çok şanslı sizler gibi bir anneleri olacakları için Rabbim hepimize hayır evlat nasip etsin

Kızlar ben birşeyi çok merak ediyorum şimdi evlatlarımız geldi diyelim ilerde vukuatlı nüfus kayıt örneği alınacak orada öz üvey ibaresi var şimdi evlatlarımız özmü yazacak orada yoksa üvey mi ?

günaydın güzel anne ve anne adaylarıııııııı
valla pırılım topik açılınca ilk gördüğüm senin mesajındı hemen açıp baktım
ilk tepkim şu: "annnnnnnnneeeeeeeeeeemmmmmmmmmm yerim seni"
bayıldım yaaa....
ne güzel artık toplum bu konuda iyice gelişti, kendini yetiştirip bazı önyargıları atmaya başladı
ben hepinizi çok seviyorum güzel anneler

bildiğim kadarıyla 1 yıl sonra kendi nüfusunuza geçiyor bebişler ama tabii bilen arkadaşlar daha doğru bilgi verirler sanırım:44:

saol bitanem
valla hazırlık diye bişey kalmadı aslında herşeyini aldım ALLAHIN izni ile aldıklarımın listesini yazayım
bebek odası takımı( mobilyası-halısı-perdesi-uyku seti-cibinliği )
park yatak
bebek arabası
oto koltuğu
ateş ölçer
banyo küveti ( filesi-maşrapası-kovası )
şampuan-pişik kremi-sabunu
diş kaşıyıcısı-ateş ölçer-biberon-suluk-emzik-ıslak mendil-tırnak makası-konak tarağı-mama tabak kaşık seti
anakucağı -kanguru-bez çantası-alt açma minderi-battaniye-nevresim takımı-pike takımı
mevlüt takımı-ayakkabı-bot-birsürü toka-pişama-tulum-elbise-hastane çıkışı-patikli tekalt-çıtçıtlı badi-bikaç oyuncak
mama sandalyesi-albüm-anı defteri-kapı süsü-masal kitabı
11 paket 4 numara bebek bezi 7-18 kilo
10 kutu SMA mama ( tarihleri geçmesin diye eczanede duruyor )
aldıklarım bunlar tatlım yani sadece kızım eksik işte biraz abarttığımı düşünebilirsiniz çünkü çevremdekiler sürekli eleştriyor bu yüzden işte aldıkların tam gelmeyebilir beklese çok acele ediyorsun diye ama okadar açmışımki bu duyguya alışveriş yaparken kendimi kaybediyorum

Çok güzel zeynepcim bebişin inşallah sağlıcakla kullansın eşyalarını benimde hayalimdir bunlar hep hatta her çamaşır yıkayıp asışımda bebek kıyafetlerini ne zaman yıkayıp asarım ki bende diye hep düşünür gözlerim yaşarır... İşe gelip giderken balkonlarda bebek kıyafetlerini falan görünce içim acıyor...

canım benim ALLAHIN izni ile yakında o günleride göreceğiz inşallah

Seni çok iyi anlıyorum.Ben de aynı duyguları yaşıyorum.Onlara yapılan alışveriş bizi çok mutlu ediyor.Tüm aldıklarını kızının güle güle kullanmasını diliyorum tez günde inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…