Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Aynen öyle Lily ciğim, bende toplumun bu konuyu normal karşılmasına, gelişme göstermesine, haber yapmalarına çok sevindim canım..
Biz de seni seviyoruz..

Valla Zynep ciğim, bende hazırlıklarım tamam diye düşünüyordum.. Senin listeyi görünce benim daha çoook eksiğim var :)) Seni Tebrik ediyorum şekerim.. Herşeyi düşünmüşsün canım.. Kuzucuğun senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı.. İnşallah bir an önce gelir, aldığın bütün eşyaları biiir güzel kullanır kuzum..

ay canım benim çok teşekkür ederim inşallah gelsede nazlı kızım giyse birtek benimki değil bu topikteki tüm annelerin bebişleri şanslı RABBİM TEZ ZAMANDA HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH yıllarca çocuk mağazalarının önünden geçipte alamadığımız ne varsa içimizde ne kadar uhte kaldıysa onların acısını çıkartalım

canım ya maşallah bebecikler gelince zaman nasılda su gibi geçiyor rabbim bizede o günleri gösterir inşallah

amin tatlım inşallah.... Rabbim sana da göstersin o günleri hayırlısıyla... cnm hayırlı olsun, kız olsun oğlan olsun önemli olan sağlıklı sıhhatli olması değil mi?Rabbim güzel bir evlat nasip etsin sana da tüm arkadaşlarımıza dabu arada yeni ev için de hayırlı olsun inşallah bebişinizle yepyeni güzel bir yaşamınız olur yeni evinizde de

çok güzel olur aslında, listeyi renklendirmen kız erkek farketmez diyenleri de yeşil yaparsın rengarenk bir liste olur
kavuşanları da mesela turuncu ya da başka bi renk ne dersin

estağfirullah ne uzmanı? ya şimdi anne olma düşüncesi bile endişelendiriyor hiç iyi bir anne olamam gibi geliyor sizlerin hasretini, bekleyişinizi okurken...
Rabbimin izniyle inşallah sen de bebişine tez zamanda kavuşursun

hayırlısı olsun senin adına cnm

canım arkadaşlar daha doğru yönlendirme yaparlar ama bence başvurunu yapsan ve evinin durumunu söylesen, zaten hemen gelmezler sanırım, bir de her durumda 1 yıl kadar bekliyorsun eğer ki büyük bir şehirdeysen özellikle... en azından sıran ilerler sen ev tadilatını bitirene kadar, ne dersin? tabii en doğru kararı sen ve eşin vereceksiniz...

oh oh maşallah
bizim prensesin herşeyi hazır, inşallah meleğimiz de gelecek ve tam olacak

Son düzenleme:
Aynen öyle Lily ciğim, bende toplumun bu konuyu normal karşılmasına, gelişme göstermesine, haber yapmalarına çok sevindim canım..
Biz de seni seviyoruz..
ayyyyyyyyyyyyy cnm bnmmmmmmm
çiçekler için teşekkür ederimmmmmmmmmmmm
bu güzel linki bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkürler
bu arada 6 ay kınası için bindallı araştırıyorum ama henüz içime sineni bulamadım.
tabii tüm hazırlıklar tamam ya... şimdi ayrıntılara geçebilirsin

:)))))) valla bitanem ne yapayım her duyduğum şeye hevesleniyorum

zeynepcim maşşallahh sana güle güle kullanınn odanız ne marka kaça aldınız sakıncası yoksa söyleyebilirmisin

çıkmıyo canım artık geçen yıllarda çıkıyodu ama artık çıkmıyo gizlilik ilkesi var sadece memurlar görebiliyo ve bir tık atmaları gerekiyo çıkmaması için eğer çıkarsa itiraz edebilirsiniz

nufus cüzdan konusuna gelince ilk yıl kurumun verdiği nufus cüzdanını kullanıcaz sonra mahkemeden sonra bizim nufusumuza geçicekler anne adı baba adı bizlerin adı olucak ama tc nosu ve doğum yeri değişmicek benim bildiklerim bunlar

Bu aralar ben emzirme konusunu düşünüyorum.Bir arkadaşımın akrabası çocuğu geldikten sonra doktora gitmiş doktorun verdiği ilaçla sütü gelmiş ve emzirmiş.Ben kadın doğumcuya gitsem Ankara'daki doktorlar böyle bir ilaç verirlr mi ya da bunun bir sakıncası olur mu?Bitkisel bir destek var mı?Bu konuda bilginiz var mı acaba?

bu arada 6 ay kınası için bindallı araştırıyorum ama henüz içime sineni bulamadım.

İzmir de Kemeraltını duymuşsundur, bir kaç hafta önce gittiğimde bende 6 ay kınası için bindallı baktım, envai çeşit var.. Azcık büyükler, bizim bebişler içinde kaybolur gibi geldi :))) Yolun düşerse İzmir e aklında olsun.. Hisar cami taraflarında var.. Oldu da yolun düşmedi, ben alır gönderirim.. Yeter ki kuzun gelsin, bindallıyı bir günde kargo yapar göndeririz annesi.. 2. Alternatif (benim aklıma yatan fikir) Bebişlere çok işlemeli bindallı değil de kırmızı şalvarlı tüllü az işlemeli kıyafetler daha çok yakışıyor.. Acaba diktirip üstünü biz işlesek daha güzel olmaz mı.. Köylü kızı gibi olsalar daha şirin mi olur acaba.. :))) Hem hatıra kalır, büyüdüğünde kendisine verilebilir.. Hem üzerine göre olur.. Sence nasıl fikir..

:126:

Son düzenleme:

herkese selam....

evet.ilk bir yıl kurumun verdiği kimlik kullanılıyor.sağlık konusunda devletten de yararlanabilyorsunuz.

yalnız;tc no su ve doğum yeri hakkında bir bilgim yok.eğer öyle ise can sıkıcı.üzüldüm şimdi.yakın zamanda kurumla görüşmemiz var.bu konuyu soracağım.çok canım sıkıldı şimdi.

sevgiler...

Çok teşekkürler canım ama doğum yeri değişmiyorsa bir can sıkıcı durum

zeynepcim maşşallahh sana güle güle kullanınn odanız ne marka kaça aldınız sakıncası yoksa söyleyebilirmisin

saol bitanem babyhope marka burda bir alışveriş mağazasının kampanya ürünüydü 950 tl idi ama içinde yatak uyku seti falan yoktu sadece mobilyası ayrıca sade beyazdı ben biraz cıvıl cıvıl olsun istediğim için bebe kulp diye bir site var orda çok güzel mobilya aksesuarları vardı ordan şirinlerin mantar evleri varya onlardan ve kelebekler aldım üstüne yapıştırdım mobilya stıckerları aslında hazırlarda desenliler vardı ama hep aydı şeyler barbi prenses falan ben biraz farklı olsun istedim şimdiye kadar hesap yapmadım ama aşağı yukarı herşeyi 4000-4500 tl ye maal oldu ama aldıklarımın tamamı

Çok teşekkürler canım ama doğum yeri değişmiyorsa bir can sıkıcı durum

Canım sıkılcak bişey değilki sadece doğum yeri sabit kalıcak ama nufus kütüğü yine sizin bağlı bulunduğunuz yer olucak mesela evlendiğimiz zaman nufus cüzdanımızı değiştiriyoruz doğum yeri sabit kalıyo ama kütük eşimizin kütüğünü oluyo ya aynı o mesele bence can sıkıcak bi durum değil

sadece odasımı 4000-4500 :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…