günaydın güzel anne ve anne adaylarıııııııı
valla pırılım topik açılınca ilk gördüğüm senin mesajındı hemen açıp baktım
ilk tepkim şu: "annnnnnnnneeeeeeeeeeemmmmmmmmmm yerim seni"
bayıldım yaaa....
ne güzel artık toplum bu konuda iyice gelişti, kendini yetiştirip bazı önyargıları atmaya başladı
ben hepinizi çok seviyorum güzel anneler
Çok teşekkür ederim canım.İnşallah herbirimizin evi cennet bahçesine dönecek.Canım yeni evinin sana uğur getirmesini diliyorum İnşallah yeni evinde eşinle oğlunla mutlu huzurlu günler geçirirsin ve hemen kavuşursun
saol bitanem
valla hazırlık diye bişey kalmadı aslında herşeyini aldım ALLAHIN izni ile aldıklarımın listesini yazayım
bebek odası takımı( mobilyası-halısı-perdesi-uyku seti-cibinliği )
park yatak
bebek arabası
oto koltuğu
ateş ölçer
banyo küveti ( filesi-maşrapası-kovası )
şampuan-pişik kremi-sabunu
diş kaşıyıcısı-ateş ölçer-biberon-suluk-emzik-ıslak mendil-tırnak makası-konak tarağı-mama tabak kaşık seti
anakucağı -kanguru-bez çantası-alt açma minderi-battaniye-nevresim takımı-pike takımı
mevlüt takımı-ayakkabı-bot-birsürü toka-pişama-tulum-elbise-hastane çıkışı-patikli tekalt-çıtçıtlı badi-bikaç oyuncak
mama sandalyesi-albüm-anı defteri-kapı süsü-masal kitabı
11 paket 4 numara bebek bezi 7-18 kilo
10 kutu SMA mama ( tarihleri geçmesin diye eczanede duruyor )
aldıklarım bunlar tatlım yani sadece kızım eksik işte biraz abarttığımı düşünebilirsiniz çünkü çevremdekiler sürekli eleştriyor bu yüzden işte aldıkların tam gelmeyebilir beklese çok acele ediyorsun diye ama okadar açmışımki bu duyguya alışveriş yaparken kendimi kaybediyorum
Seni çok iyi anlıyorum.Ben de aynı duyguları yaşıyorum.Onlara yapılan alışveriş bizi çok mutlu ediyor.Tüm aldıklarını kızının güle güle kullanmasını diliyorum tez günde inşallah.
Valla Zynep ciğim, bende hazırlıklarım tamam diye düşünüyordum.. Senin listeyi görünce benim daha çoook eksiğim var :)) Seni Tebrik ediyorum şekerim.. Herşeyi düşünmüşsün canım.. Kuzucuğun senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı.. İnşallah bir an önce gelir, aldığın bütün eşyaları biiir güzel kullanır kuzum..
canım ya maşallah bebecikler gelince zaman nasılda su gibi geçiyor rabbim bizede o günleri gösterir inşallah
cnm hayırlı olsun, kız olsun oğlan olsun önemli olan sağlıklı sıhhatli olması değil mi?Rabbim güzel bir evlat nasip etsin sana da tüm arkadaşlarımıza daMerhaba Arkadaşlar,
Yeni başvuruda bulunacak arkadaşlara kolay gelsin,işleri çabuk yürüsün inşallah.
Bebeklerinin odalarını hazırlayan arkadaşlara da hayırlı olsun,Allah bebekleriyle mutlu günler nasip etsin.
Ben de bu aralar taşınma telaşesindeyim.Çalıştığım için hafta sonlarım yoğun biçimde işle geçiyor,ama bebeğimizin o eve geleceğini düşündükçe yorgunluğumu anlamıyorum bile.
Valla sıramı öğrendikten sonra bebeğime sanki daha yakınım.
Kız da sıra daha çok olduğu için büyük olasılık oğlum gelecek.
Çok heyecalı ve mutluyum.Oğlumu sabırsızlıkla bekliyorum.
İnşallah bu sitedeki tüm arkadaşlar dünyanın en mutlu anneleri olur.
çok güzel olur aslında, listeyi renklendirmenTeşekkür ederim canım.İnşallah hepimiz tez günde kavuşalım çocuklarımıza.Listeye erkek bebek için mavi,kız bebek için pembe boyamayı düşünüyorum.Tüm listenin mavi ve pembeyle dolu olduğunu hayal ediyorum.
estağfirullah ne uzmanı?çok güzel ve mantıklı bir fkir bende buna benzer bir şey düşünmüştüm ..şöyle ..heyecanın tavan yaptığı günleri o duyguları bir deftere yazmak ve yıllar sonra kızıma bir anı bırakmak ama henüz hayata geçiremedim..en kısa zamanda inşallah..benim dışımda aile yakınlarımızında heyecanlarını yazacağı bir bekleyiş defteri çok özel bir defter olacak...
süperdi...topiğin bekar takipçisi:))))))llilyyy sen uzman olacaksın yakında:)))
canım benim sıkma canını Rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin..Allah sabır versin...sen bize hazırlıklarını anlat neler aldın ?neler alalım neler yapalım..böylece vakit geçer inşallah...
biz hepimiz arkadaşız ama inanki aramıza almak yada almamak gibi bir uygulama bu topicte yok:)) hepimiz bence çok naif insanlarız hepimizde öyle çok anı öyle çok heyecan ve öyle çok sevgi var ki..sende böyle olduğun için burdasın zaten tekrar hoşgeldin:)))
dermann desteğin ve yazdıkların için çok sağol...ben kendimi hala rüyadayım sanıyorum gerçekten olacak benimde bebeğim kızım olacak bana masal gibi geliyor...sizler böyle yazdıkça inanın tansiyonum yükseliyor...evet gerçek diyorum..:)))Allah mutluluğunu daim etsin....
hayırlısı olsun senin adına cnmCanım çok teşekkür ederim inşallah tez vakitte hepimiza hayırlı olsun.Aslında rızada sıra çok çabuk gelmiş.Eylül 2011 de başvuranlar çocuklarına kavuşmuş.Ekim 2011'e gelmişler.Terk erkek bebekte 6. sıradayım.Kısmet.7-8 ay ortalama dedi.Ama belli olmaz daha öncede,sonrada olabilir dedi.
canım arkadaşlar daha doğru yönlendirme yaparlar ama bence başvurunu yapsan ve evinin durumunu söylesen, zaten hemen gelmezler sanırım, bir de her durumda 1 yıl kadar bekliyorsun eğer ki büyük bir şehirdeysen özellikle... en azından sıran ilerler sen ev tadilatını bitirene kadar, ne dersin?Teşekkür ederim canım İnşallah bir kaç ay sonra düşünüyoruz yeni ev yaptırıyoruuz ince işi kaldı şimdi başvursak eve geliyorlarmış o yüzden biraz bekleyeceğiz eşime doktor başka yere gitmenize gerek yok herşey olumsuz dedi malesef bir doktorun daha fikrini almak istiyorum ben bakalım hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah
oh oh maşallahsaol bitanem
valla hazırlık diye bişey kalmadı aslında herşeyini aldım ALLAHIN izni ile aldıklarımın listesini yazayım
park yatak
bebek arabası
oto koltuğu
ateş ölçer
diş kaşıyıcısı-ateş ölçer-biberon-suluk-emzik-ıslak mendil-tırnak makası-konak tarağı-mama tabak kaşık seti
anakucağı -kanguru-bez çantası-alt açma minderi-battaniye-nevresim takımı-pike takımı
mevlüt takımı-ayakkabı-bot-birsürü toka-pişama-tulum-elbise-hastane çıkışı-patikli tekalt-çıtçıtlı badi-bikaç oyuncak
aldıklarım bunlar tatlım yani sadece kızım eksik işte biraz abarttığımı düşünebilirsiniz çünkü çevremdekiler sürekli eleştriyor bu yüzden işte aldıkların tam gelmeyebilir beklese çok acele ediyorsun diye ama okadar açmışımki bu duyguya alışveriş yaparken kendimi kaybediyorum
ayyyyyyyyyyyyy cnm bnmmmmmmmAynen öyle Lily ciğim, bende toplumun bu konuyu normal karşılmasına, gelişme göstermesine, haber yapmalarına çok sevindim canım..
Biz de seni seviyoruz..
tabii tüm hazırlıklar tamam ya... şimdi ayrıntılara geçebilirsinbu arada 6 ay kınası için bindallı araştırıyorum ama henüz içime sineni bulamadım.
ayyyyyyyyyyyyy cnm bnmmmmmmm
çiçekler için teşekkür ederimmmmmmmmmmmm
bu güzel linki bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkürler
tabii tüm hazırlıklar tamam ya... şimdi ayrıntılara geçebilirsin
Günaydın Arkadaşlar...
Bu gün milliyet gazetesinde evlat edinilenen çoçukların, evlat edinildikten sonraki mutluluklarını anlatan görüntüleri var...
Nasıl mutlular kuzucuklarım benim..
Mutluluk farkı - Milliyet Foto Galeri
:126:
saol bitanem
park yatak
bebek arabası
oto koltuğu
ateş ölçer
Kızlar ben birşeyi çok merak ediyorum şimdi evlatlarımız geldi diyelim ilerde vukuatlı nüfus kayıt örneği alınacak orada öz üvey ibaresi var şimdi evlatlarımız özmü yazacak orada yoksa üvey mi ?
bu arada 6 ay kınası için bindallı araştırıyorum ama henüz içime sineni bulamadım.
çıkmıyo canım artık geçen yıllarda çıkıyodu ama artık çıkmıyo gizlilik ilkesi var sadece memurlar görebiliyo ve bir tık atmaları gerekiyo çıkmaması için eğer çıkarsa itiraz edebilirsiniz
nufus cüzdan konusuna gelince ilk yıl kurumun verdiği nufus cüzdanını kullanıcaz sonra mahkemeden sonra bizim nufusumuza geçicekler anne adı baba adı bizlerin adı olucak ama tc nosu ve doğum yeri değişmicek benim bildiklerim bunlar
çıkmıyo canım artık geçen yıllarda çıkıyodu ama artık çıkmıyo gizlilik ilkesi var sadece memurlar görebiliyo ve bir tık atmaları gerekiyo çıkmaması için eğer çıkarsa itiraz edebilirsiniz
nufus cüzdan konusuna gelince ilk yıl kurumun verdiği nufus cüzdanını kullanıcaz sonra mahkemeden sonra bizim nufusumuza geçicekler anne adı baba adı bizlerin adı olucak ama tc nosu ve doğum yeri değişmicek benim bildiklerim bunlar
zeynepcim maşşallahh sana güle güle kullanınn odanız ne marka kaça aldınız sakıncası yoksa söyleyebilirmisin
Çok teşekkürler canım ama doğum yeri değişmiyorsa bir can sıkıcı durum
saol bitanem babyhope marka burda bir alışveriş mağazasının kampanya ürünüydü 950 tl idi ama içinde yatak uyku seti falan yoktu sadece mobilyası ayrıca sade beyazdı ben biraz cıvıl cıvıl olsun istediğim için bebe kulp diye bir site var orda çok güzel mobilya aksesuarları vardı ordan şirinlerin mantar evleri varya onlardan ve kelebekler aldım üstüne yapıştırdım mobilya stıckerları aslında hazırlarda desenliler vardı ama hep aydı şeyler barbi prenses falan ben biraz farklı olsun istedim şimdiye kadar hesap yapmadım ama aşağı yukarı herşeyi 4000-4500 tl ye maal oldu ama aldıklarımın tamamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?