Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

ah benim gönlü güzel arkadaşım saolasın kemeraltına gelmek istiyorum çok güzel şeyler oluyor orda geldiğimde orayada bakarım.aslında çok haklısın bende hazırlara baktım genelde hep 1 yaş için var küçük yok ben bu konularda çok becerikli değilimdir ama kayınvalidem anlar diktirsem işler tabi buda bir seçenek zaten allah nasip ederde görürsem o günleri kameraya çekip cd sini ve bindallısını saklıyacağım ilerde kendi çocuğu olduğunda kız olursa belki kendi bindallısını giydirir ve güzel bir anı olur tabi rabbim nasip ederse

ah benim gönlü güzel arkadaşım saolasın kemeraltına gelmek istiyorum çok güzel şeyler oluyor orda geldiğimde orayada bakarım.aslında çok haklısın bende hazırlara baktım genelde hep 1 yaş için var küçük yok ben bu konularda çok becerikli değilimdir ama kayınvalidem anlar diktirsem işler tabi buda bir seçenek zaten allah nasip ederde görürsem o günleri kameraya çekip cd sini ve bindallısını saklıyacağım ilerde kendi çocuğu olduğunda kız olursa belki kendi bindallısını giydirir ve güzel bir anı olur tabi rabbim nasip ederse

Selam Canım, kurumla görüşürsen bize de yaz olur mu.. Canını şimdiden sıkma arkadaşım..

cnm bu konuyla ilgilenen arkadaşımız vardı shenay, onunla iletişime geçmeye çalış istersen özelden falan en azından sana da yardımcı olur, o bu konuda epey araştırma yapıyordu ve kendi de bebişini emzirmek istiyordu...
cnm ya kemeraltı deyince, valla izmiri özlemişim, geçende gittim ama 2 günlük bi de hem zaman olmadı hem de hastane için gidince pek gezemedim bu arada dediğin fikir de güzelmiş, hem işlemesini sen yaptığında ileride kızın da der ki annem işlemiş bunu bnm için, manevi bi anısı olur
cnm bu konuda çok bilgi sahibi değilim ama bildiğim kadarıyla her doğan çocuğun bir kimlik no oluyor ve ne olursa olsun, o değişmiyor, nereden biliyorsun dersen, bu tc no çıktığında, bnm annemin benden önce erken doğum yapıp kaybettiği bebeğinin de tc no.su var, bu değişmez, zaten ben kendi tc no.ma bakıyorum da ailemle alakası yok hani sonu 1,2,3 şeklinde gitmiyor onu bilgisayarda ayarlıyorlar neye dayanarak bilmiyorum tabii... ona çok takılma bence...yani tc no.ya...

Sıram 9 olmuş... Az önce öğrendik..
ayyyyyyyyyyy
çok sevindim hadi hayırlısı
bak ben demedim mi siz yaz annsi olacaksınız diye???
hani geçenlerde sen, shenay ve zeynep muhabbetini etmiştiniz???
oley beeee.... ben izmire seninle tanışmaya gelene kadar prenses evine çoktan gelmiş olacak inşallah annesiiiii

haftaya güzel haberlerle başladık artık hayırlısı olsun arkadaşım tez zamanda kavuşursunuz inşallah. bizim yine kurumla net bir görüşmemiş olmadı ama 2 ay içerisinde haber vericez dediler senin sırana göre kendimi takip ediyorum artık :)bu duruma göre benim ki 3 mü oluyooooor :)) of nasıl heyecan bu ? yaza bu gidişle çoğumuz bebişlerimizle giricez

pırılım....gözünaydın....9 her an 1 olabilir.ona göre.....
ayrıca....destek için teşekkürler....

lily.....sen ne tatlı şeysin öyle....buradakiler gibi anne ruhlusun..kızımla sarıyoruz seni....
bilgi için teşekkürler....

kızlar 1 gün içerisinde kimsenin parmakları boş durmamış...:))) gün içerisinde telden baktım okudum çok şeyi ama cevap yazamadım....şimdi açtım tek tek her şeyi okudum.......

ankaradaki bu hız istanbulunda hızlı olacağı ümidini bende yarattı .sizin sıralar ilerledikçe benim heyecanım katlanıyor...6 aydaa ev ziyaretine geleceklerdi 3 ayda geldiler ve hzılı ilerleyen sıralar ümitleri tavan yapıyor:)))tek endişem kız istemem erkek daha hızlı ilerliyor...
Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip eylesin....bizimle kal yaşananlara şahit oldukça duyguların daha netleteşecek...
süperrrr....
hayatımda senin gibi evladını bekleyen başka anne görmedim...sana dünya tatlısı bir melek gelecek ve eminim o şanslı bir bebek...senin kadar ince düşünen bir annesi var....seni destekliyorum içinde kalan ne varsa al..
shenay bu konuda uzman olmuş durumda...sana yardımcı olacaktır bende emzirmek istiyorum..emzirme sanatı diye bir kitap var onu okumanda fayda var.shenayda o kitabı okumuş çok faydalı olduğundan bahsediyordu...
pırılım minnoş geliyorrr hadi bakalım umudun arkasından bekliyoruz sizleri.....:))))))Allah sabır versin arkadaşım..

inşallah bu yaz bebişlerle geçecek inşallah Allh hepimize sabır versin...sen kurumu arayıp sorsana durum ne diye belki 1 oldun....çatlayacam meraktan..

ay canım benim saolasın sabah sabah yazdıkların beni çok mutlu etti bugüne iyi başlarım artık motivasyon oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…