İzmir de Kemeraltını duymuşsundur, bir kaç hafta önce gittiğimde bende 6 ay kınası için bindallı baktım, envai çeşit var.. Azcık büyükler, bizim bebişler içinde kaybolur gibi geldi :))) Yolun düşerse İzmir e aklında olsun.. Hisar cami taraflarında var.. Oldu da yolun düşmedi, ben alır gönderirim.. Yeter ki kuzun gelsin, bindallıyı bir günde kargo yapar göndeririz annesi.. 2. Alternatif (benim aklıma yatan fikir) Bebişlere çok işlemeli bindallı değil de kırmızı şalvarlı tüllü az işlemeli kıyafetler daha çok yakışıyor.. Acaba diktirip üstünü biz işlesek daha güzel olmaz mı.. Köylü kızı gibi olsalar daha şirin mi olur acaba.. :))) Hem hatıra kalır, büyüdüğünde kendisine verilebilir.. Hem üzerine göre olur.. Sence nasıl fikir..
:126:
İzmir de Kemeraltını duymuşsundur, bir kaç hafta önce gittiğimde bende 6 ay kınası için bindallı baktım, envai çeşit var.. Azcık büyükler, bizim bebişler içinde kaybolur gibi geldi :))) Yolun düşerse İzmir e aklında olsun.. Hisar cami taraflarında var.. Oldu da yolun düşmedi, ben alır gönderirim.. Yeter ki kuzun gelsin, bindallıyı bir günde kargo yapar göndeririz annesi.. 2. Alternatif (benim aklıma yatan fikir) Bebişlere çok işlemeli bindallı değil de kırmızı şalvarlı tüllü az işlemeli kıyafetler daha çok yakışıyor.. Acaba diktirip üstünü biz işlesek daha güzel olmaz mı.. Köylü kızı gibi olsalar daha şirin mi olur acaba.. :))) Hem hatıra kalır, büyüdüğünde kendisine verilebilir.. Hem üzerine göre olur.. Sence nasıl fikir..
sadece odasımı 4000-4500 :18:
herkese selam....
evet.ilk bir yıl kurumun verdiği kimlik kullanılıyor.sağlık konusunda devletten de yararlanabilyorsunuz.
yalnız;tc no su ve doğum yeri hakkında bir bilgim yok.eğer öyle ise can sıkıcı.üzüldüm şimdi.yakın zamanda kurumla görüşmemiz var.bu konuyu soracağım.çok canım sıkıldı şimdi.
sevgiler...
hadi yalilycim sana özelden msj atamıyorum msj kutun dolumuş
cnm bu konuyla ilgilenen arkadaşımız vardı shenay, onunla iletişime geçmeye çalış istersen özelden falan en azından sana da yardımcı olur, o bu konuda epey araştırma yapıyordu ve kendi de bebişini emzirmek istiyordu...Bu aralar ben emzirme konusunu düşünüyorum.Bir arkadaşımın akrabası çocuğu geldikten sonra doktora gitmiş doktorun verdiği ilaçla sütü gelmiş ve emzirmiş.Ben kadın doğumcuya gitsem Ankara'daki doktorlar böyle bir ilaç verirlr mi ya da bunun bir sakıncası olur mu?Bitkisel bir destek var mı?Bu konuda bilginiz var mı acaba?
cnm ya kemeraltı deyince, valla izmiri özlemişim, geçende gittim ama 2 günlük bi de hem zaman olmadı hem de hastane için gidince pek gezemedim
cnm bu konuda çok bilgi sahibi değilim ama bildiğim kadarıyla her doğan çocuğun bir kimlik no oluyor ve ne olursa olsun, o değişmiyor, nereden biliyorsun dersen, bu tc no çıktığında, bnm annemin benden önce erken doğum yapıp kaybettiği bebeğinin de tc no.su var, bu değişmez, zaten ben kendi tc no.ma bakıyorum da ailemle alakası yok hani sonu 1,2,3 şeklinde gitmiyor onu bilgisayarda ayarlıyorlar neye dayanarak bilmiyorum tabii... ona çok takılma bence...yani tc no.ya...herkese selam....
evet.ilk bir yıl kurumun verdiği kimlik kullanılıyor.sağlık konusunda devletten de yararlanabilyorsunuz.
yalnız;tc no su ve doğum yeri hakkında bir bilgim yok.eğer öyle ise can sıkıcı.üzüldüm şimdi.yakın zamanda kurumla görüşmemiz var.bu konuyu soracağım.çok canım sıkıldı şimdi.
sevgiler...
ayyyyyyyyyyySıram 9 olmuş... Az önce öğrendik..
Sıram 9 olmuş... Az önce öğrendik..
ankaradaki bu hız istanbulunda hızlı olacağı ümidini bende yarattı .sizin sıralar ilerledikçe benim heyecanım katlanıyor...6 aydaa ev ziyaretine geleceklerdi 3 ayda geldiler ve hzılı ilerleyen sıralar ümitleri tavan yapıyor:)))tek endişem kız istemem erkek daha hızlı ilerliyor...Canım çok teşekkür ederim inşallah tez vakitte hepimiza hayırlı olsun.Aslında rızada sıra çok çabuk gelmiş.Eylül 2011 de başvuranlar çocuklarına kavuşmuş.Ekim 2011'e gelmişler.Terk erkek bebekte 6. sıradayım.Kısmet.7-8 ay ortalama dedi.Ama belli olmaz daha öncede,sonrada olabilir dedi.
Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip eylesin....bizimle kal yaşananlara şahit oldukça duyguların daha netleteşecek...Teşekkür ederim canım İnşallah bir kaç ay sonra düşünüyoruz yeni ev yaptırıyoruuz ince işi kaldı şimdi başvursak eve geliyorlarmış o yüzden biraz bekleyeceğiz eşime doktor başka yere gitmenize gerek yok herşey olumsuz dedi malesef bir doktorun daha fikrini almak istiyorum ben bakalım hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah
süperrrr....Günaydın Arkadaşlar...
Bu gün milliyet gazetesinde evlat edinilenen çoçukların, evlat edinildikten sonraki mutluluklarını anlatan görüntüleri var...
Nasıl mutlular kuzucuklarım benim..
Mutluluk farkı - Milliyet Foto Galeri
hayatımda senin gibi evladını bekleyen başka anne görmedim...sana dünya tatlısı bir melek gelecek ve eminim o şanslı bir bebek...senin kadar ince düşünen bir annesi var....seni destekliyorum içinde kalan ne varsa al..saol bitanem
valla hazırlık diye bişey kalmadı aslında herşeyini aldım ALLAHIN izni ile aldıklarımın listesini yazayım
bebek odası takımı( mobilyası-halısı-perdesi-uyku seti-cibinliği )
park yatak
bebek arabası
oto koltuğu
ateş ölçer
banyo küveti ( filesi-maşrapası-kovası )
şampuan-pişik kremi-sabunu
diş kaşıyıcısı-ateş ölçer-biberon-suluk-emzik-ıslak mendil-tırnak makası-konak tarağı-mama tabak kaşık seti
anakucağı -kanguru-bez çantası-alt açma minderi-battaniye-nevresim takımı-pike takımı
mevlüt takımı-ayakkabı-bot-birsürü toka-pişama-tulum-elbise-hastane çıkışı-patikli tekalt-çıtçıtlı badi-bikaç oyuncak
mama sandalyesi-albüm-anı defteri-kapı süsü-masal kitabı
11 paket 4 numara bebek bezi 7-18 kilo
10 kutu SMA mama ( tarihleri geçmesin diye eczanede duruyor )
aldıklarım bunlar tatlım yani sadece kızım eksik işte biraz abarttığımı düşünebilirsiniz çünkü çevremdekiler sürekli eleştriyor bu yüzden işte aldıkların tam gelmeyebilir beklese çok acele ediyorsun diye ama okadar açmışımki bu duyguya alışveriş yaparken kendimi kaybediyorum
shenay bu konuda uzman olmuş durumda...sana yardımcı olacaktır bende emzirmek istiyorum..emzirme sanatı diye bir kitap var onu okumanda fayda var.shenayda o kitabı okumuş çok faydalı olduğundan bahsediyordu...Bu aralar ben emzirme konusunu düşünüyorum.Bir arkadaşımın akrabası çocuğu geldikten sonra doktora gitmiş doktorun verdiği ilaçla sütü gelmiş ve emzirmiş.Ben kadın doğumcuya gitsem Ankara'daki doktorlar böyle bir ilaç verirlr mi ya da bunun bir sakıncası olur mu?Bitkisel bir destek var mı?Bu konuda bilginiz var mı acaba?
pırılım minnoş geliyorrr hadi bakalım umudun arkasından bekliyoruz sizleri.....:))))))Allah sabır versin arkadaşım..Sıram 9 olmuş... Az önce öğrendik..
haftaya güzel haberlerle başladık artık hayırlısı olsun arkadaşım tez zamanda kavuşursunuz inşallah. bizim yine kurumla net bir görüşmemiş olmadı ama 2 ay içerisinde haber vericez dediler senin sırana göre kendimi takip ediyorum artık :)bu duruma göre benim ki 3 mü oluyooooor :)) of nasıl heyecan bu ? yaza bu gidişle çoğumuz bebişlerimizle giricez
kızlar 1 gün içerisinde kimsenin parmakları boş durmamış...:))) gün içerisinde telden baktım okudum çok şeyi ama cevap yazamadım....şimdi açtım tek tek her şeyi okudum.......
ankaradaki bu hız istanbulunda hızlı olacağı ümidini bende yarattı .sizin sıralar ilerledikçe benim heyecanım katlanıyor...6 aydaa ev ziyaretine geleceklerdi 3 ayda geldiler ve hzılı ilerleyen sıralar ümitleri tavan yapıyor:)))tek endişem kız istemem erkek daha hızlı ilerliyor...
Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip eylesin....bizimle kal yaşananlara şahit oldukça duyguların daha netleteşecek...
süperrrr....
hayatımda senin gibi evladını bekleyen başka anne görmedim...sana dünya tatlısı bir melek gelecek ve eminim o şanslı bir bebek...senin kadar ince düşünen bir annesi var....seni destekliyorum içinde kalan ne varsa al..
shenay bu konuda uzman olmuş durumda...sana yardımcı olacaktır bende emzirmek istiyorum..emzirme sanatı diye bir kitap var onu okumanda fayda var.shenayda o kitabı okumuş çok faydalı olduğundan bahsediyordu...
pırılım minnoş geliyorrr hadi bakalım umudun arkasından bekliyoruz sizleri.....:))))))Allah sabır versin arkadaşım..
inşallah bu yaz bebişlerle geçecek inşallah Allh hepimize sabır versin...sen kurumu arayıp sorsana durum ne diye belki 1 oldun....çatlayacam meraktan..
günaydın anneler
günaydın anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?