Sizinde dediğiniz gibi prenses yolda geliyor galiba teyzeleri.. İnşallah hepimizin şekerpareleri arka arkaya gelir, Bu yaz evlerimiz şenlenir..
sermuh çum zaten kurumu aradım aldığım cvp buydu sıramızı tam olarak söylemediler çocukların gelme sırasına bağlı ama iki aya kadar biz size haber vericez zaten dediler. ters bir durum olmasın diye çok ısrarda edemiyoruz ama pırılıma net sırasını söylüyor neden böyle anlamıyorum daha öncede bir arkadaştan örnek verecek oldum kimsenin sırasıyla kıyas yapmayın herkesin sürecinde biraz zaman farklılıklar olabiliyormuş bizde tamam demekten başka bireşey yapamadık
Bence hiç moralini bozma.Çok uzak olduğunu sanmam.Benim şöyle bir fikrim var.Boy,kilo,saç,ten rengi gibi özelliklerimizi aldılar ya gelen bebek,örneğin ilk 5 kişi içinden kime benziyorsa ona gidebilir diye,belki de çok yakın olduğu için sıra vermek istemiyorlardır.Rabbimin yazdığı saat gelince zaten bir bakmışsın yavrun kucağında.İnşallah güzel haberlerini paylaşacağız burada.sermuh çum zaten kurumu aradım aldığım cvp buydu sıramızı tam olarak söylemediler çocukların gelme sırasına bağlı ama iki aya kadar biz size haber vericez zaten dediler. ters bir durum olmasın diye çok ısrarda edemiyoruz ama pırılıma net sırasını söylüyor neden böyle anlamıyorum daha öncede bir arkadaştan örnek verecek oldum kimsenin sırasıyla kıyas yapmayın herkesin sürecinde biraz zaman farklılıklar olabiliyormuş bizde tamam demekten başka bireşey yapamadık
günaydın herkese..
1 yıl içerisinde aldığım tedavi döneminden kalma üzerimde 20 kilo var..bu bekleme döneminde kilolarımdan kurtulmak için günde 1 saat spor yapmaya başladım ..63 kilodan 86 kiloya ulaşmış durumdayım..sağlığım için bu kiloları vermek istiyorum..dukan diyeti kitabını aldım onuda uygulamak istiyorum.....sigarayı bıralı 4 ay oldu kendimi inanılmaz keyifli hissediyorum..hiç destek ve tedavi almadan sadace irade ile günde 1,5 paket hatta bazen 2 paket içtiğim sigarayı bıraktım...iradenin yanında allen carr diye bir kitabıda destkleyici olarak okudum..artık evimde sigara içilmiyor...kızım için bu hazırlıklar...
teşekkür ederim, ben de sizi sevgiyle kucaklıyorumpırılım....gözünaydın....9 her an 1 olabilir.ona göre.....
ayrıca....destek için teşekkürler....
lily.....sen ne tatlı şeysin öyle....buradakiler gibi anne ruhlusun..kızımla sarıyoruz seni....
bilgi için teşekkürler....
hadi inşallahhhhhhhhhhhhSizinde dediğiniz gibi prenses yolda geliyor galiba teyzeleri.. İnşallah hepimizin şekerpareleri arka arkaya gelir, Bu yaz evlerimiz şenlenir..
canım sana diyetler konusunda çok araştırıp burada diyet bölümünde aktif bir üye olarak tavsiyem dukan yapma...günaydın herkese..
1 yıl içerisinde aldığım tedavi döneminden kalma üzerimde 20 kilo var..bu bekleme döneminde kilolarımdan kurtulmak için günde 1 saat spor yapmaya başladım ..63 kilodan 86 kiloya ulaşmış durumdayım..sağlığım için bu kiloları vermek istiyorum..dukan diyeti kitabını aldım onuda uygulamak istiyorum.....sigarayı bıralı 4 ay oldu kendimi inanılmaz keyifli hissediyorum..hiç destek ve tedavi almadan sadace irade ile günde 1,5 paket hatta bazen 2 paket içtiğim sigarayı bıraktım...iradenin yanında allen carr diye bir kitabıda destkleyici olarak okudum..artık evimde sigara içilmiyor...kızım için bu hazırlıklar...
sermuh çum zaten kurumu aradım aldığım cvp buydu sıramızı tam olarak söylemediler çocukların gelme sırasına bağlı ama iki aya kadar biz size haber vericez zaten dediler. ters bir durum olmasın diye çok ısrarda edemiyoruz ama pırılıma net sırasını söylüyor neden böyle anlamıyorum daha öncede bir arkadaştan örnek verecek oldum kimsenin sırasıyla kıyas yapmayın herkesin sürecinde biraz zaman farklılıklar olabiliyormuş bizde tamam demekten başka bireşey yapamadık
günaydın herkese..
günaydın herkese..
Canım, evraklarımızı teslim ettiğimiz gün sıra uygulaması nasıl diye sormuştum, daha sözümü bitirmeden, Abdullah Gül gelse sıralara kimse müdahale edemez demişlerdi.. Bu konuda biraz ketumlar mlsf.. Biz sıramazı öğrenmek için özel bir şey yapmıyoruz.. Bu ay sıramız kaç oldu, heyecanla bekliyoruz inşallah ilerlemiştir şeklinde soruyorum
onlarda söylüyor.. Hepsi bu.. HeidiAnkara nın yazdığına katılıyorum bende, muhtemelen başlardasın gelen bebeklerden en çok hangi aileye benzerse ona veriyor olabilirler ve bu yüzden sıranı öğrenemiyor olabilirsin.. Hepimiz için hayırlısı nasılsa öyle olsun arkadaşım..
bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım.evlat edinmek çok zor bir süreç ama emin olun yavrunuzu kucanıza aldınızda değcek herşeye.sıramı beklerken çok zordu geçmek bilmiyordu.ama şimdi yavrum canım oğlum geleli 3,5 yıl oldu.anlatamam nasıl güzel bişey olduğunu.Allah'ıma binlerce şükürler olsun ki oğlumu nasip etti.oğlumada çoook tşk ederim bana anneliği yaşattığı için.bizler karnımızda büyütüp doğurmadık ama 9 ay değil yıllarca yüreğimizde büyütüp yüreğimizden doğurduk.inanın hiç aklıma bile gelmiyo sadece doğum anını bilmiyosunuz o kadar.kanım canım olsa belki bu kadar sevmezdim inanın.evlat edinmek isteyen arkadaşlar bence hiç vakit kaybetmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?