Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
sermuh çum zaten kurumu aradım aldığım cvp buydu sıramızı tam olarak söylemediler çocukların gelme sırasına bağlı ama iki aya kadar biz size haber vericez zaten dediler. ters bir durum olmasın diye çok ısrarda edemiyoruz ama pırılıma net sırasını söylüyor neden böyle anlamıyorum daha öncede bir arkadaştan örnek verecek oldum kimsenin sırasıyla kıyas yapmayın herkesin sürecinde biraz zaman farklılıklar olabiliyormuş bizde tamam demekten başka bireşey yapamadık

sermuh çum zaten kurumu aradım aldığım cvp buydu sıramızı tam olarak söylemediler çocukların gelme sırasına bağlı ama iki aya kadar biz size haber vericez zaten dediler. ters bir durum olmasın diye çok ısrarda edemiyoruz ama pırılıma net sırasını söylüyor neden böyle anlamıyorum daha öncede bir arkadaştan örnek verecek oldum kimsenin sırasıyla kıyas yapmayın herkesin sürecinde biraz zaman farklılıklar olabiliyormuş bizde tamam demekten başka bireşey yapamadık

Sizinde dediğiniz gibi prenses yolda geliyor galiba teyzeleri.. İnşallah hepimizin şekerpareleri arka arkaya gelir, Bu yaz evlerimiz şenlenir..

dediğin gibi boşver o zaman tersleşmememeye çalış ..sen hazırlıklarını yap bekle..öğrenemiyorum diye canınıda sıkma...Rabbim hayırlısını nasip etsin..

günaydın herkese..

1 yıl içerisinde aldığım tedavi döneminden kalma üzerimde 20 kilo var..bu bekleme döneminde kilolarımdan kurtulmak için günde 1 saat spor yapmaya başladım ..63 kilodan 86 kiloya ulaşmış durumdayım..sağlığım için bu kiloları vermek istiyorum..dukan diyeti kitabını aldım onuda uygulamak istiyorum.....sigarayı bıralı 4 ay oldu kendimi inanılmaz keyifli hissediyorum..hiç destek ve tedavi almadan sadace irade ile günde 1,5 paket hatta bazen 2 paket içtiğim sigarayı bıraktım...iradenin yanında allen carr diye bir kitabıda destkleyici olarak okudum..artık evimde sigara içilmiyor...kızım için bu hazırlıklar...

Bence hiç moralini bozma.Çok uzak olduğunu sanmam.Benim şöyle bir fikrim var.Boy,kilo,saç,ten rengi gibi özelliklerimizi aldılar ya gelen bebek,örneğin ilk 5 kişi içinden kime benziyorsa ona gidebilir diye,belki de çok yakın olduğu için sıra vermek istemiyorlardır.Rabbimin yazdığı saat gelince zaten bir bakmışsın yavrun kucağında.İnşallah güzel haberlerini paylaşacağız burada.

Hazırlıkların ve motivasyonun muhteşem.Tam gaz yolumuza devam.Annelik inşallah çok yakın.

teşekkür ederim, ben de sizi sevgiyle kucaklıyorum
ben burda sizlerden öğrendiklerimi paylaşıyorum yeni gelen arkadaşlarla ki onlar da sonuçta sizinle aynı süreçlerden geçiyor biliyorum
Rabbim hepinize güzel bir hayat versin bebişlerinizle...

Sizinde dediğiniz gibi prenses yolda geliyor galiba teyzeleri.. İnşallah hepimizin şekerpareleri arka arkaya gelir, Bu yaz evlerimiz şenlenir..

hadi inşallahhhhhhhhhhhh canım sana diyetler konusunda çok araştırıp burada diyet bölümünde aktif bir üye olarak tavsiyem dukan yapma...
neden dersen, evet dukan protein yoğun ama karbonhidrat yönünden fakir bir diyet olduğundan çabuk kilo veririr, ama böbreklerini ve karaciğerini çok yorar, sağlığını riske atma derim, meleğimizin annesine ihtiyacı var elbette...
ama sağlıklı bir anneye... tavsiyem diyet bölümünde biraz gezin bak imkan bulursan, montignac diyeti dukana göre daha güzel ve çok yasakları yok, tabii ki sınırları var ama dukan gibi çok değil, hem rahatlıkla uygularsın hem de klinik bulguların da iyi durumda olur... ya da mesela gruplara girebilirsin
sen bana kilonu boyunu yaşını yaz ben hesaplamaları yapayım senin için, bu konuda yardımcı olmaya elimden geldiğince çalışırım
dukan biraz riskli ve zor bir diyet... tabii senin motivasyonunu düşürmek değil amacım, sağlığını riske atmanı istemediğimden...

Son düzenleme:
1. İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) Eli kulağında
2.baharokan 5 Ocak 2011 Erkek İstanbul Terk
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
4.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza
5.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
6.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
7.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
8.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
9.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
10.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
11.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
12.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
13.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza

canım seninle aynı durumdayım benimde sıram belli değil bende kurumu aradığımda sıranız belli değil biz size yazılı bildiririz dediler bende nasıl belli olmaz dosyam sizde değilmi herkez öğreniyor sırasını ben neden öğrenemiyorum dedim onlarda bana sizden önce başvuru yapmış olanların daha değerlendirmede olduğunu eğer onların değerlendirmesi olumlu olursa bizim önümüze geçeceği için söylemediler o yüzden kafana takma demiycem çünkü bu belirsizlik benide seni çok iyi anlıyorum fakat elden bişey gelmez bende zıtlaşmak istemiyorum gıcık gitmesinler diye çaresiz beklemedeyim ne kaçıncı sırada olduğumu biliyorum nede kaç sıra ilerledi diye telefon açıp sorabiliyorum.

tatlım motivasyonunu bozmak istemiyorum ama sakın dukan diyeti yapma çok sağlıklsız bir diyet burda bir arkadaşım yapıyordu o diyet yüzünden kolestrolünden tutta tüm kan değerleri bozuk çıktı sonra diyetisyene sevk ettiler diyetisyen çok kızmış manken olmaya çalışırken canınızdanmı olacaksınız demiş şuanda sizin damarlarınızda kan yerine yağ dolaşıyor diye bayağa bir azarlamış sadece protein alıyorsun karbonhidrat yok yakınımdan birinin başına geldiği için söylüyorum

Canım, evraklarımızı teslim ettiğimiz gün sıra uygulaması nasıl diye sormuştum, daha sözümü bitirmeden, Abdullah Gül gelse sıralara kimse müdahale edemez demişlerdi.. Bu konuda biraz ketumlar mlsf.. Biz sıramazı öğrenmek için özel bir şey yapmıyoruz.. Bu ay sıramız kaç oldu, heyecanla bekliyoruz inşallah ilerlemiştir şeklinde soruyorum
onlarda söylüyor.. Hepsi bu.. HeidiAnkara nın yazdığına katılıyorum bende, muhtemelen başlardasın gelen bebeklerden en çok hangi aileye benzerse ona veriyor olabilirler ve bu yüzden sıranı öğrenemiyor olabilirsin.. Hepimiz için hayırlısı nasılsa öyle olsun arkadaşım..

Tek kelimeyle, seni takdir ediyorum arkadaşım !!

bitanem zaten torpilin işlemediği tek devlet kurumu shçek yanlız iillerin çalışma şekilleri farklı bu konuda izmir süper çalışıyor ben bu yüzden izmirden sıraya girmeyi çok istedim umutta dosyası gider gitmez öğrenmişti sırasını bazı iller hatta ilçeler yavaş çalıştığı için dosyaları tamamlayamıyor o yüzden sırayı söylüyemiyorlar bundan kaynaklanıyor yani

Hanımlar ,sizin gibi melek kalpli annelerin / anne adaylarının varlığını bilmek beni nasıl mutlu etti anlatamam.
Annelik zaten kutsal bi olguyken sizin bu yaptıklarınıza paha biçmek imkansız inanın.Benim konuyla hiçbir ilgim olmamasına karşın yazdıklarınız , heyecanınız , umutla bekleyişiniz karşısında gözyaşlarımı tutamadım.Onların hayata umutla uzattıkları minik yumuk elleri boş bırakmayacak olduğunuz için ve eminim onlara çok güzel bi gelecek vereceğiniz için size minnettarım, Kalbim, dualarım sizinle.

Ve bu ülkede böyle güzel şeyler de oluyor bunu bilmek güzell =)

zeynep ve lily önerileriniz için teşekkür ederim...dukan konusunda çok da emin olmadığım için kitabını aldım...ama genelde otoriteler protein ağırlıklı beslenmenin vucudu allak bullak ettiğini bariz bir şekilde anlatıyor..ben normalde evde et tavuk balık pişirmezken zaten ağırlıklı bunlarla beslenmemde biraz zor gibi...daha kitabı bitirmedim 60.sayfalardayım daha başlangıçtayım..ama sporun her şekilde etken olduğunu ve doğru bir davranış olduğunu bilmemden dolayı sporu başlattım..2 gündür hava yağış sebebiyle yapamıyor olsam da devam edeceğim.....
yılmadan devammm... ilerleyen yaşlarımda daha sağlıklı yaşamak istiyorum...

bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım.evlat edinmek çok zor bir süreç ama emin olun yavrunuzu kucanıza aldınızda değcek herşeye.sıramı beklerken çok zordu geçmek bilmiyordu.ama şimdi yavrum canım oğlum geleli 3,5 yıl oldu.anlatamam nasıl güzel bişey olduğunu.Allah'ıma binlerce şükürler olsun ki oğlumu nasip etti.oğlumada çoook tşk ederim bana anneliği yaşattığı için.bizler karnımızda büyütüp doğurmadık ama 9 ay değil yıllarca yüreğimizde büyütüp yüreğimizden doğurduk.inanın hiç aklıma bile gelmiyo sadece doğum anını bilmiyosunuz o kadar.kanım canım olsa belki bu kadar sevmezdim inanın.evlat edinmek isteyen arkadaşlar bence hiç vakit kaybetmeyin.

mutluluğunuz bir ömür boyu daim olur inşallah darısı bizlerin başına

kızlar günaydın
bu sabah sersem gibiyim gece bir rüya gördüm hala etkisindeyim inşallah hayırlara vesile olur gece rüyamda kızıma kavuşmuştum esmer siyah saçlı bir bebekti sanırım 3-4 aylıktı zeytin gibi simsiyah gözleri vardı uyandığımdan beri hala aklım onda inşallah bugün iyi bir haber alırım belkide sizden biri kavuşacak kızına o malüm oldu bilmiyorum ama inanın çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…