Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Çok mutlu oldum adınıza.İnşallah bir ömür boyu herşey gönlünüzce olur,Yüce Mevlam bu sitedeki ve dışındaki tüm evlatlarını bekleyen anne adaylarına çok güzel mutluluklar yaşatır.

Allah hayırlara çıkarsın inşallah.Senin rüyaların ne şekilde gerçekleşiyor sen bilirsin ama ya kendi kızını gördün ya da güzel haberler alacağız siteden.
Geçen pazartesi de ben çok etkilendiğim bir rüya gördüm.Eşim ben ve çocuğumuz bir patikada yürüyoruz.Ama çocuğumun yüzünü görmüyorum.Bir yamacın tepesine gelip aşağıya bakıyoruz.Anlatılmaz,inanılmaz güzel bir deniz manzarası.İyiki de gelmişim buraya diyorum.Oradan geri dönerken her taraf yeşillik.Daha önce hiçbir rüyamda görmediğim şekilde her yer yeşil ve mavi parlak ışıklarla aydınlanıyor.Sanki güneşten gelen tüm kırları,ağaçları,toprakları aydınlatan ışıklar.Arada gökkuşağı gibi az da olsa sarı ve siklamen rengi ışıklar parıldamalar var.Ama her yer yeşil ve mavi aydınlanmış.Siz nasıl yorarsınız bilmiyorum ama ben çocuğun çok hayırlı,uğurlu,bereketli geleceğini,çok mutlu olacağımızı düşündüm.
Ben herbirimiz için de bunu hissediyorum.

merhaba canım çok güzel bir rüyan var keşke anlatmasaydın çünkü biz güzel rüyaları anlatmayın derdi büyüklerimiz ama genede hayırlara vesile olsun diyorum inşallah tez vakitte alırısnız çocuğunuzu kucağınıza benim de başvuralı 2 ay oldu ama hala ev ziyaretimiz olmadı bekliyorum sabırsızlıkla ondan sonra biran önce sıramı öğrenmek istiyorum....

saol bitanem hayır olsun inşallah bencede rüyan çok güzel zaten nasıl yorarsan öyle çıkarmış inşallah yorumladığın gibi çıkar

Rabbim hayırlara çıkarsın, İnşallah rüyan güzel haberlerin müjdesidir sana :71 :

CANIM BAŞVURUN HAYIRLI OLSUN İSTANBULDA 5 AYDA EV ZİYARETİ DİYORLAR AMA 3 AYDA GELİYORLAR MUHTEMELEN ÖNÜMÜZDEKİ AY SANA EV ZİYARETİNE GELİRLER RABBİM hiç birimizi çok bekletmesin inşallah

Gördüğün herşey çok güzel, Rabbim hayırlara çıkarsın.. Bizde senin gibi düşünüyoruz

Rabbim hayırlara çıkarsın, İnşallah rüyan güzel haberlerin müjdesidir sana :71 :

saol canım arkadaşım belli olmaz belkide sizden birine güzel haber gelir enaz sizin kadar bende çok sevinirim biliyorsun umutun oğlu gelmeden 2 gün öncede erkek bebek görmüştüm rüyamda 2 gün sonra o oğluna kavuştu hiç farketmez birimiz kavuşalımda bebeğimize en azından topiğimiz neşelensin zaten sevincimiz ortak üzüntümüz ortak şöyle güzel bir haber hepimizi mutlu eder

Heidicim ben nacizane biraz araştırdım. birazdan daha önce yazdığım mesajdan alıntı yapacağım. önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum artık. ama senin akrabanın kullandığı ilaçları öğrenirsen yada bir kadın doğum dr ile görüşürsen bilgilendir bizleri. birkaç dr görüştüm. ilaç ismi vermekten kaçındılar genelde... bizi anlamamış olabilirler

herkesin sürecinde farklılıklar olduğuna bende katılıyorum. size atanan sosyal hizmet uzmanın işlettiği süreçle başlıyor aslında bu farklılık. kimisi ev ziyaretine erken geliyor, kimisi geç geliyor. kimisi görüşmelerde daha uzun görüşüyor kimisi daha kısa...ayrıca terk rıza olması... ayrıca rıza da hukuksal süreci devam edenler, hukuksal züreci sona ermiş olanlar... bunların hepsi hepsi süreci inanılmaz etkiliyor. herşeyin ama her şeyin hayırlısı...
ah sermuhcum acıma parmak bastın. bende aynı dertten muzdaribim biliyorsun bende tüp bebek tedavilerindn üzerime fazladan 10 kilo aldım.birde sigarayı bırakınca geri de veremiyorum. dukan bana uymuyor. protein ağırlıklı beslenince hemen alerji oluyorum
bence bu bile sırayı bekleme sürecini etkileyen ince ayarlardan...

lilyimiz 86ımız:)))
topiğimizin bekar takipçisi...
yaşam koçumuz:)))
seviyorum seni liliy bak kızım gelince bekliyoruz ziyaretimize ona göre inşaAllah:)
lilycim bende kilodan şikayetçiyim. belki de sana yaşam koçum demem bu konu da yardımını göreceğimdendir belki de:)
bana da diyet tavsiye edersen sevinirim:)

hayırlara vesile olsun gönlü temiz zeynebimiz:)

burdan teker teker inceleyin isterseniz.

Asıl protokol buradan başlıyor

UMARIM işinize yarar bir nebze de olsa yardımcı olabilirim bu konuda.
bu arada kızlar kaç gündür internete giremedim.
benim bu hafta ev ziyaretim oldu. güzel geçti.
önümüzdeki hafta da görüşmemiz olacak...
heyecanlıyım bakalım.
işlerim bu aralar çok yoğun.
kitapları okumaya devam bakalım...ama herhalde hafta sonu daha rahat okuyabileceğim...

zeynebim, Pırılım, Heidi Ankara ,Ecem ve bebeğine kavuşan şanslı annelerden;
görüşme de neler soruyorlar?
doğru cevaplar neler oluyor?
sizler ne cevaplar verdiniz?
bizden önce bu aşamaları atlattığınız için bizlerden tecrübelisiniz,
bana ve benim gibi görüşmeye gidecek arkadaşlara rehberlik etmenizi bekliyoruz.
şimdiden cevaplarınıza teşekkürler...
selamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…