Çok mutlu oldum adınıza.İnşallah bir ömür boyu herşey gönlünüzce olur,Yüce Mevlam bu sitedeki ve dışındaki tüm evlatlarını bekleyen anne adaylarına çok güzel mutluluklar yaşatır.
zeynebim, Pırılım, Heidi Ankara ,Ecem ve bebeğine kavuşan şanslı annelerden;
görüşme de neler soruyorlar?
doğru cevaplar neler oluyor?
sizler ne cevaplar verdiniz?
bizden önce bu aşamaları atlattığınız için bizlerden tecrübelisiniz,
bana ve benim gibi görüşmeye gidecek arkadaşlara rehberlik etmenizi bekliyoruz.
şimdiden cevaplarınıza teşekkürler...
selamlar...
CANIM BAŞVURUN HAYIRLI OLSUN İSTANBULDA 5 AYDA EV ZİYARETİ DİYORLAR AMA 3 AYDA GELİYORLAR MUHTEMELEN ÖNÜMÜZDEKİ AY SANA EV ZİYARETİNE GELİRLER RABBİM hiç birimizi çok bekletmesin inşallah
canım emzirme ile ilgili bilgiler için teşekkürler.Allah razı olsun.Ben de kanda pıhtılaşma olduğu için doğum kontrol hapı yasak,ben de yeni bir şey öğrenirsem paylaşacağım.zeynebim, Pırılım, Heidi Ankara ,Ecem ve bebeğine kavuşan şanslı annelerden;
görüşme de neler soruyorlar?
doğru cevaplar neler oluyor?
sizler ne cevaplar verdiniz?
bizden önce bu aşamaları atlattığınız için bizlerden tecrübelisiniz,
bana ve benim gibi görüşmeye gidecek arkadaşlara rehberlik etmenizi bekliyoruz.
şimdiden cevaplarınıza teşekkürler...
selamlar...
cnm Allah hayırlara çıkarsın...kızlar günaydın
bu sabah sersem gibiyim gece bir rüya gördüm hala etkisindeyim inşallah hayırlara vesile olur gece rüyamda kızıma kavuşmuştum esmer siyah saçlı bir bebekti sanırım 3-4 aylıktı zeytin gibi simsiyah gözleri vardı uyandığımdan beri hala aklım onda inşallah bugün iyi bir haber alırım belkide sizden biri kavuşacak kızına o malüm oldu bilmiyorum ama inanın çok güzeldi
cnm senin de rüyan hayırlara çıksın çok güzel rüya görmüşsün maşallah, hepinizin hakkında hayırlısı olsunAllah hayırlara çıkarsın inşallah.Senin rüyaların ne şekilde gerçekleşiyor sen bilirsin ama ya kendi kızını gördün ya da güzel haberler alacağız siteden.
Geçen pazartesi de ben çok etkilendiğim bir rüya gördüm.Eşim ben ve çocuğumuz bir patikada yürüyoruz.Ama çocuğumun yüzünü görmüyorum.Bir yamacın tepesine gelip aşağıya bakıyoruz.Anlatılmaz,inanılmaz güzel bir deniz manzarası.İyiki de gelmişim buraya diyorum.Oradan geri dönerken her taraf yeşillik.Daha önce hiçbir rüyamda görmediğim şekilde her yer yeşil ve mavi parlak ışıklarla aydınlanıyor.Sanki güneşten gelen tüm kırları,ağaçları,toprakları aydınlatan ışıklar.Arada gökkuşağı gibi az da olsa sarı ve siklamen rengi ışıklar parıldamalar var.Ama her yer yeşil ve mavi aydınlanmış.Siz nasıl yorarsınız bilmiyorum ama ben çocuğun çok hayırlı,uğurlu,bereketli geleceğini,çok mutlu olacağımızı düşündüm.
Ben herbirimiz için de bunu hissediyorum.
cnm shenayımmmmmmHeidicim ben nacizane biraz araştırdım. birazdan daha önce yazdığım mesajdan alıntı yapacağım. önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum artık. ama senin akrabanın kullandığı ilaçları öğrenirsen yada bir kadın doğum dr ile görüşürsen bilgilendir bizleri. birkaç dr görüştüm. ilaç ismi vermekten kaçındılar genelde... bizi anlamamış olabilirler
herkesin sürecinde farklılıklar olduğuna bende katılıyorum. size atanan sosyal hizmet uzmanın işlettiği süreçle başlıyor aslında bu farklılık. kimisi ev ziyaretine erken geliyor, kimisi geç geliyor. kimisi görüşmelerde daha uzun görüşüyor kimisi daha kısa...ayrıca terk rıza olması... ayrıca rıza da hukuksal süreci devam edenler, hukuksal züreci sona ermiş olanlar... bunların hepsi hepsi süreci inanılmaz etkiliyor. herşeyin ama her şeyin hayırlısı...
ah sermuhcum acıma parmak bastın. bende aynı dertten muzdaribim biliyorsunbende tüp bebek tedavilerindn üzerime fazladan 10 kilo aldım.birde sigarayı bırakınca geri de veremiyorum. dukan bana uymuyor. protein ağırlıklı beslenince hemen alerji oluyorum
bence bu bile sırayı bekleme sürecini etkileyen ince ayarlardan...
lilyimiz 86ımız:)))
topiğimizin bekar takipçisi...
yaşam koçumuz:)))
seviyorum seni liliy bak kızım gelince bekliyoruz ziyaretimize ona göre inşaAllah:)
lilycim bende kilodan şikayetçiyim. belki de sana yaşam koçum demem bu konu da yardımını göreceğimdendir belki de:)
bana da diyet tavsiye edersen sevinirim:)
cnm bnm ev ziyaretiniz hayırlı olsun, Rabbim bir an önce bebişine kavuşmayı da nasip etsin sana... ve tüm arkadaşlarımıza inşallahUMARIM işinize yarar bir nebze de olsa yardımcı olabilirim bu konuda.
bu arada kızlar kaç gündür internete giremedim.
benim bu hafta ev ziyaretim oldu. güzel geçti.
önümüzdeki hafta da görüşmemiz olacak...
heyecanlıyım bakalım.
işlerim bu aralar çok yoğun.
kitapları okumaya devam bakalım...ama herhalde hafta sonu daha rahat okuyabileceğim...
burdan teker teker inceleyin isterseniz.
burdan teker teker inceleyin isterseniz.
Asıl protokol buradan başlıyor
cnm Allah hayırlara çıkarsın...
inşallah Rabbim senin de gönlüne göre verir, gönderir bebişini
cnm senin de rüyan hayırlara çıksın çok güzel rüya görmüşsün maşallah, hepinizin hakkında hayırlısı olsun
günaydın herkese..
1 yıl içerisinde aldığım tedavi döneminden kalma üzerimde 20 kilo var..bu bekleme döneminde kilolarımdan kurtulmak için günde 1 saat spor yapmaya başladım ..63 kilodan 86 kiloya ulaşmış durumdayım..sağlığım için bu kiloları vermek istiyorum..dukan diyeti kitabını aldım onuda uygulamak istiyorum.....sigarayı bıralı 4 ay oldu kendimi inanılmaz keyifli hissediyorum..hiç destek ve tedavi almadan sadace irade ile günde 1,5 paket hatta bazen 2 paket içtiğim sigarayı bıraktım...iradenin yanında allen carr diye bir kitabıda destkleyici olarak okudum..artık evimde sigara içilmiyor...kızım için bu hazırlıklar...
Canım, evraklarımızı teslim ettiğimiz gün sıra uygulaması nasıl diye sormuştum, daha sözümü bitirmeden, Abdullah Gül gelse sıralara kimse müdahale edemez demişlerdi.. Bu konuda biraz ketumlar mlsf.. Biz sıramazı öğrenmek için özel bir şey yapmıyoruz.. Bu ay sıramız kaç oldu, heyecanla bekliyoruz inşallah ilerlemiştir şeklinde soruyorum
onlarda söylüyor.. Hepsi bu.. HeidiAnkara nın yazdığına katılıyorum bende, muhtemelen başlardasın gelen bebeklerden en çok hangi aileye benzerse ona veriyor olabilirler ve bu yüzden sıranı öğrenemiyor olabilirsin.. Hepimiz için hayırlısı nasılsa öyle olsun arkadaşım..
Diyetler hakkında pek bi fikrim yok ama arkadaşım uzmanımız bebişler geldikten sonra annelerin genelde çok kilo verdiğini söyledi sende dert etmemeye çalış bebişler gelince onların peşinde koşmaktan nasıl kilo verdiğini anlamayacaksın
mutluluğunuz bir ömür boyu daim olur inşallah darısı bizlerin başına
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim.Sevincimi paylaştığınız için,güzel dilekleriniz için...
Dün bütün gün şükrettim daha da çok dua ettim;hepiniz için,Rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bu heyecanı,tez vakitte gelsin bebişler evlerine,kavuşsunlar annelerine diye.
Hala yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
Hala inanamıyorum...
Bir gün önce uzmanımızın referanslarımızı arayıp,bizim hakkımızda konuştuğunu öğrenince çok panik olmuştum.Gerek duyulursa referansların arandığını okuduğum için bir aksilik var herhalde onaylanmayacağız diye düşündüm, hatta deli gibi Pırılım'a yazdım beni biraz sakinleştirsin diye.
Akşam üstü uzmanımız arayıp dosyamızın onaylandığını,bize uygun bir bebeğin olduğunu,eğer istersek görebileceğimizi söyleyince iyice uçtu gitti aklım...
Ondan sonrada vakit geçmek bilmedi,ertesi gün öğlen kuruma çağırdı uzmanımız nihayet,bebeğin dosyasını okudu bize,sonra bebeğimizi görmeye gittik.
Yuvada gelmesini beklerkenki hislerimi anlatmam mümkün değil,aslına bakarsanız ben bile ne hissettiğimi,düşündüğümü bilemiyorum.
Kucağıma verdiler,uykudan yeni kalkmış,karnı acıkmış ellerini emiyordu deli gibi,sonra gözlerini kocaman açıp o minicik elleriyle parmağımı tuttu.Eşime ne diyorsun? diye sordum,çok güzel ne diyebilirim ki dedi.Apar topar tekrar kuruma döndük,valiliğe,il sosyal hizmetler müdürlüğüne imza için gittik ama inanın hiç hatırlamıyorum o kısımları.Bütün işlemleri bitirince tekrar yuvaya gidip kızımızı aldık.
Eve gelmeden markete gidip bezini,mamasını,şampuanını ve hatırlayamadığım bir kaç bişeyini aldık.Sonra banyomuzu yaptık,misler gibi olduk,anneannesi baktı,işe döndüm bir saatliğine.
Akşam evimiz doldu taştı,kızımızı görmeye gelenlerle.Pırılım senin bu aklı bir karış havada arkadaşın hiç birisini kameraya almayı akıl edemedi biliyor musun?İstesem böyle bir hoşgeldin partisi yapamazdım kızıma ama malesefki kaydı yok(
Gece herkes çekilip üçümüz kaldığımızda evde, iyice karıştı elim ayağıma,altını açıp,kıyafetlerini değiştirirken acaba canını yakar mıyım,doğru mu yapıyorum diye kocamın başının etini yedim.
Park yatağı odamıza koyduk,gece yarısı anca kuruyan nevresmini çarşafını ütüleyip yatağını yaptım ama bir türlü içim rahat etmedi onu göremeyince,baktım olacak gibi değil aldım yatağımıza,nefesini dinleyerek,koklayarak sabaha kadar seyrettim.
Sabah pek keyifliydi hanımefendi,onu o halde bırakıp işe gelmek çok zor oldu...
Doktora ancak bu gün götürebildik.Allah'a şükür genel durumunu iyi buldu doktorumuz,eksik aşıları için gün aldık.Tekrar eve bırakıp işe geldim.
Şimdi saatleri sayıyorum eve gidebilmek için.
Allah'tan yarın pazar,kızımla bütün gün birlikte olabileceğim.
Yerime birini bulana kadar,muhtemelen 10-15 gün bu şekilde idare edeceğiz.
Bizden havadisler şimdilik bu kadar,eve gider gitmez hepiniz için öpüp koklayacağım minik kuzumu.
İnşallah sizlerde en kısa zamanda bunları yaşarsınız.Hep böyle dua ediyorum.
O günler çabucak gelsin,kuzularımızı,yaptıklarını konuşalım hep birlikte inşallah.
(Henüz sadece telefonumda var çektiğim bir kaç resmi,en yakın zamanda,sizin için bir kaç resim çekip göndereceğim.Ama buraya koyamam,özelinize atarım mesaj teyzeler haberiniz olsun.)
(hala inanamıyorum ama)anne nushudan sevgiler...
Merhaba Arkadaşlar,
Bu gün ev ziyaretimiz oldu.. Çok şükür.. Çok güzel geçti.. Ev ziyaretini merak eden arkadaşlar için şöyle özetleyebilirim..
Özgeçmişte olan soruları ya da benzerlerini soruyorlar.. Öyle evi köşe bucak gezip kusur falan aramıyorlar.. Uzmanımız sadece bebek odası var mı bakabilirmiyim diye sordu.. Onun dışında çay içip kurabiye eşliğinde sohbet ettik.. Yaklaşık 2.5 saat kaldı.. Annem ve kız kardeşim de vardı.. İyi ki de gelmişler.. Çalışmayı planladığım için bebeğin bakımı konusunda kim yardımcı olacak diye sordular, hem kızkardeşim(ablam) hem annem kendileri cevaplamış oldular.. Bu arada boy, kilo, göz rengi saç rengini de not etti..
Aileye benzeyen bebek olması konusunda hassasiyet gösteriyorlarmış.. Böyle bir şey duymuştum ama kendilerinden de öğrenmiş oldum.. Uzmanımız giderken, onay mekbunumuz ne zaman gelir diye sordum, Sizin ONAYLANDIIII merak etmeyin sadece sıranızı bildireceğiz dedi... Arkadaşlar ne kadar sevindim ne kadar sevindim anlatamam.. İçim nasıl rahatladı.. Şu an o kadar mutlu ve huzurluyum ki..
Allah isteyen tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.. Herkes evlatlarına en kısa zamanda kavuşsun inşallahhh..
CANLARIM CİĞERLERİM BENİM:)
Bunu hakkaniyetle söylüyorum iyi ki varsınız! En basta Nushu ve Pırılım benim:) kısmetse cuma günü gideceğiz. Günahsız ağızlardan yapılan dua daha makbulmus,sizlerin o temiz yüreğiyle dua ettgnzi bilmek bana cok iyi geliyor! Keşke aynı şehirde olsaydık,zilinize basıp kaçardm yaramaz çocuklar gibi :)
inşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuşursunuz...
bu arada......canlı selam sermuh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?