Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

tatlım heyecan yapma inan sohbet havasında geçiyor özgeçmişinde neler yazıyorsa hemen hemen aynı şeyler içinden geçenleri söyle bana sorulanları yazayım
tatile çıkarmısınız
haftada kaç gün dışarda yemek yersiniz
kitap okurmusunuz
sinemaya gidermisiniz
evde kimin sözü geçer
evde olmazsa olmaz kurallarınız varmıdır
evde kavga çıkarsa nasıl çözersiniz.
hanginiz daha sakin
hanginiz daha sinirli
özel günleri nasıl değerlendirisiniz ( süpriz yapmayı severmisiniz)
eşinizi tek kelimeyle anlatın
eşinizde en sevdiğiniz ve ensevmediğiniz huyu
tatlım bana bunları sormuşlardı öyle güzel sohbet arasında bunları sordularki zaten sohbet eder gibi cevap veriyorsun öyle arka arkaya sıralamıyorlar yani sen konuştukça onlar not alıyor sana bol şanslar bitanem
ALLAH yardımcın olsun

CANIM BAŞVURUN HAYIRLI OLSUN İSTANBULDA 5 AYDA EV ZİYARETİ DİYORLAR AMA 3 AYDA GELİYORLAR MUHTEMELEN ÖNÜMÜZDEKİ AY SANA EV ZİYARETİNE GELİRLER RABBİM hiç birimizi çok bekletmesin inşallah

inşallah zeynepcim bende öyle tahmin ediyorum mayıs gibi zaten ev ziyaretimiz olsun hemen izine çıkıcam eşimle ogünü bekliyoz :)

canım emzirme ile ilgili bilgiler için teşekkürler.Allah razı olsun.Ben de kanda pıhtılaşma olduğu için doğum kontrol hapı yasak,ben de yeni bir şey öğrenirsem paylaşacağım.
İlk ev görüşmesinde eve şöyle bir bakıp sizin samimiyetinize,içtenliğinize,çocukla ilgili isteğinize bakıyorlar.Hayır,için sevap için alıyoruz diyenlere çok tepkililer.Asıl amaç,anne baba olma isteği olmalı diyorlar.Geçmişinizi,iş deneyiminizi,eğitimizini detaylı olarak not alıyorlar.Eşinle nasıl tanıştınız vs.İkinci görüşmede birbirinizi tanımlayan 3 kelime,en olumlu olumsuz özelliklerinizi karşılıklı soruyorlar.Kavga eder misiniz diye sordular.Eşim her normal çift gibi bazen dedi.Peki sonunda çözümler misiz dedi.Mutlaka dedik.Siz normal,eşine evine bağlı düzgün,huzurlu bir çift misiniz ona bakıyorlar.Detaylar çok öneli değil.Doğal olun yeter.İsteğinizi,güzel duygularınızı fark edeceklerdir.
İnşalallah tüm aşamalarınız su gibi geçer.

cnm Allah hayırlara çıkarsın...
inşallah Rabbim senin de gönlüne göre verir, gönderir bebişini

cnm senin de rüyan hayırlara çıksın çok güzel rüya görmüşsün maşallah, hepinizin hakkında hayırlısı olsun

cnm shenayımmmmmm
hoşgeldin valla adını gördüğüme çok sevindim
inşallah elimden gelen bişey olursa ne güzel olur
bu arada protein yoğun şeylere alerjin olması belki de miktarla alakalıdır, genelde tavuk ve yumurtaya karşı alerji olabilir, aman dikkat cnm bnm
cnm bnm ev ziyaretiniz hayırlı olsun, Rabbim bir an önce bebişine kavuşmayı da nasip etsin sana... ve tüm arkadaşlarımıza inşallah

Diyetler hakkında pek bi fikrim yok ama arkadaşım uzmanımız bebişler geldikten sonra annelerin genelde çok kilo verdiğini söyledi sende dert etmemeye çalış bebişler gelince onların peşinde koşmaktan nasıl kilo verdiğini anlamayacaksın

İnşallah pırılım kabul edildiğimize göre evraklarda bir sorun yok tek sorun net sıra öğrenememiz olsun artık. tahminim seninle 6 kişi var aramızda çok yakında sıramız gelecek gibi hissediyorum bugün bahar temizliğini bitirdim bile :))

Tecrübemle sabittir...4 kilo verdim.:))

sevgili nushu...fırsat buldukça geçmişi okumaya çalışıyorum.sevincine ortağım.gözüyaşlı okudum.aynı anları duyguları yaşayan biri olarak.tekrar gül güle büyüt yavrunu...hayırlı evlat olsun inşallah...

ilginç...görevli biz de 5 -10 dakika arası bir zaman kaldı
bize hiç kaş göz renginden bahsetmemmişlerdi.sadece okul hastane park sormuşlardı.eve en yakın hangi mesafede diye..yalnız;sabrımı zorlayan psikolojik baskı hissetmiştim üzerimde...onay mektubunu burada okumuştum.öyle birşey de olmadı..herkse uygulama farklı sanırım...

hehehhehehehee küçükken ben çok yapardım...gizli gizli ne gülerdim

Günaydın kızlar cumamız mübarek olsun inşallah tüm dualrımız kabul olsun Allah hepimizin gönlündekini versin

cevaplar için teşekkür ederim.
Hepimizin cuması mübarek ,dualarımız kabul olur inşaAllah.
rabbim en hayırlı, iyi, güzel evlatları tez zamanda nasip eder inşaAllah.
yüzümüz güler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…