Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Son düzenleme:

Allahım sizi hiç ayırmasın inşallah ailenizle beraber uzun sağlıklı ömürler diliyorum çok güçlü bir insan olduğunuz belli siz bütün zorlukarın üstesinden gelmişsiniz zaten umarım budan sonraki bütün günleriniz güzelliklerle geçer...

Pırılım o ne güzel keyiftir öyleee:)yazını okurken mis gibi kokular burnuma geldi. inşallah biran önce kızında gelir o mis koklu odasını görür:)Biz oda işini çoktan bitirdik ben biraz fazla aceleciydim şimdi de toz olacak bişey olacak diye ödüm kopuyor hergün on kere girip bakıyorum.neyse kuzucuklar gelsinde bizim günlerce uğraşıp temizleyip yerleştirdiklerimizi bir güzel dağıtsınlar:)

Güzeller güzeli Deniz'in annesi merhaba,sizlerin yazdıklarını okurken aklımdaki minik soru işaretleri kaybolmuştu,başvuru için daha çabuk karar verebilmiştim,iyi ki:)))
Buranın hatrı,sizlerin hakkı çok büyük.
Hepimizin evlatları hayırlı,uzun ömürlü,sağlıklı olsunlar inşallah.
Seni de kızını da çok çok öpüyorum canım.
Güzel arkadaşım,şükürler olsun bu günleri gösteren Rabbime,yazdıklarını okurken nasıl heyecanlandım,Ada gelmeden önce yaptığım hazırlıklar geldi aklıma,kalbim uçtu geldi yanına,keşke daha yakın otursaydık ne iyi olurdu.
Ellerinize sağlık canım,kimbilir nasıl güzel bir odası olmuştur.Gör bak çok çabuk gelecek kuzucuğumuz,bekletmeyecek inşallah.
Biz elimiz yüreğimizde müjdeli haberin gelmesini bekliyoruz ailecek:)))

Güzel anneler ve lilyciğim gibi bekar olan geleceğin anne adayları, fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı ama herzaman yazmayı beceremiyorum malesef.
Ada kuzusu biraz huzursuz son günlerde sanırım artık dişi çıkacak.İştahı yerinde,ateşi yok çok şükür,doktorumuz başka bir sebebin olmadığını söyledi içim rahat.
İnat konusunda ilk kez kendime eş bir rakibim oldu şu hayatta,şaşkınım:)))
Ada gittikçe babasına benziyor,hatta derler ya kızlar halaya benzer diye küçük halasının minyatürü gibi.
El çırpmayı,gel gel yapmayı öğrendi babasının uğraşları sonucu.
Geçenlerde havanın güzel olduğu bir haftasonu yaşadığımız şehre yakın meşhur bir sahil kasabasına gittik,Ada kuzusu deniz havası alsın diye.Başvurduktan sonra oraya her gittiğimizde kızımızla birlikte de geleceğiz,yolda araba koltuğunda uyuyor olacak,deniz kenarında arabasıyla dolaştırırız,biraz daha büyüdüğünde martıları gösteririz,sokaktaki kedileri birlikte besleriz diye hayaller kuruyorduk.O kadar uzak,ulaşılmaz geliyordu ki.
Tıpkı şu an sizin hayallerinizin uzak ve ulaşılmaz gelmesi gibi ama inanın ki ne yaşamış olursanız olun şimdiye dek,ne kadar zorlu bir yolculuk sonucunda varmış olursanız olun bu noktaya bizim bebeklerimiz sihirli,o minicik elleri,leblebi tanesi gibi olan ayak parmakları,kalemle çizilmiş gibi muntazam dudakları,hele o mis kokuları kesinlikle sihirli,öncesi olmuyor artık.Tüm olumsuzluklar,hayal kırıklıkları siliniyor.Daha güzel,daha ferah ve daha taze bir hayatınız olacak ve inanıyorum ki hepiniz düşündüğünüzden çok daha erken kavuşacaksınız dünya tatlısı yavrularınıza.
Kalbim dualarım sizlerle,hepinizi çok çok öpüyorum.

selam güzel anneler ve anne adayları
şimdi tv açtım ve serap ezgünün programında serap ezgü bir yargıtay kararı okudu, bir yağmur bebek varmış anladığım kadarıyla koruyucu ailedeymiş ama sanırım gerçek ailesi onu istemiş ve sonuçta gerçek aileye verilmesi kararlaştırılmış ve sanırım koruyucu aile temyize gidip yargıtaya başvurmuş, herhalde süreç buydu, benimkisi tahmin
sonuçta bebek koruyucu ailede kalıcak şeklinde karar vermiş yargıtay
ben sevindim ilk aklıma gelen siz oldunuz
Rabbim size sorunsuz bir evlat nasip etsin olur da böyle bişey olsa da önünüzde bir emsal karar var, ben sadece bilgilendirmek istedim
hepinize sevgiler

İnşallah Canımm, inşalahhh!!

Merhaba
inanın yazınızı okurken çok etkilendim
Rabbim ne güzel ki, size, sizi siz olduğunuz için seven, her koşulda yanınızda olan bir eş nasip etmiş
ve ne mutlu ki anne olma şerefine nail olmuşsunuz, sonuçta siz bu evlat edinme sürecini gerçekten ağır bir bedel ödeyerek yaşamışsınız, yaşadıklarınız öyle kolay şeyler değil, gelmiş geçmiş olsun, şu an iyi olmanıza çok sevndim
kızınıza gelince... şu an kaç yaşında, herhalde epey büyümüş olmalı...
Rabbim size de evladınıza da eşinize de uzun, sağlıklı güzel ömürler nasip etsin
bu yazı için kendim ve tüm arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum, inanın birçok insanın yüreğine su serpmişsinizdir eminim
sevgiler...

yaaa ne güzel, shenaycığımmmmmmmmmm bak ne güzel canlı bir örnek var, senin sayende birçok kişi bilgilenmişti bu arkadaşımız da canlı örnek olarak yazmış Allah razı olsun, ne mutlu...
Rabbim hepinize bu güzelliği yaşamayı nasip etsin
sevgiler...
insallah dedıgın gıbi bu hafta haber gelır..haln daha haber beklıyoruz..altmısbes gun oldu bırıncı sıraya geldıgımızı ogreneli,,((
inşallah bebişin seni daha fazla bekletmez de biran önce sıcacık yuvasına gelip evinizi şenlendirir cnm

ne mutlu cnm bnmmmmmmmm
çok sevindim...
Allah o güzel odayı kullanmayı, bebişle taçlandırmayı nasip etsin
şimdiden senin gibi biz de bekliyoruz meleğimizi...
hadi kuzucum özlettin kendini, gel de anneciğin sarsın seniiiiiiiiii

cnmmmmmmmmm nushummmmm, meleğimiz Adanın güzel annesiiiiii
yazını okurken ne kadar duygulandım anlatamam, gözümün sulanmasına engel olamadım maalesefffff...
Ada kuzumuzun da sağlığının yerinde olmasına sevindim, bugunler olası zamanlar, elbette kuzumuz artık büyüyor annesiiiiii
inşallah dişleri çıkacak, daha da büyüyecek yemeğini yiyecek, o deniz kenarında beraber yürüyeceksiniz
Rabbim tüm güzelllikleri nasip etsin size...
kuzucum çok güzel maşallah Allah bağışlasın, o kadar güzel ki, insan bakmaya kıyamıyor maşallah nazar değmesin kuzucuğuma
seni de Ada meleğimi de çok öpüyorum ikinizi de çoooooooookkkk seviyorummmmmmmm

Canımmm Nushu, güzel arkadaşım benim, senin kalbin çok temiz hep erkenden gelecek çok bekletmeyecek demiştin çok şükür hızlı hızlı ilerliyor sıramız.. Keşke yakın otursaydık evetttt ne şahane olurdu.. Hayali bile güzel, şöyle hepimizi toplayıp bir siteye yerleştirseler mesela.. Bu sohbetleri sabah kahvelerimizi içerken yapsak.. Ahh Ahh..
Olsun sağlık olsun, gönüller bir olsun değil mi arkadaşım..

6-7 ay önce kuzucuklar ne zaman gelecek diye yazarken senin hayallerini gerçekeştiriyor olman, bunları bizimle paylaşıyor olman beni ne kadar mutlu etti anlatamam.. Allah gönlünde ne kadar hayalin varsa gerçekleştirmeyi nasip etsin canımm.. Darısıda da bizim başımıza.. Demek bizim bıcırık inatçı, ne demişler boynuz kulağı geçermiş daha duurr, hangi konularda seni geride bırakacak, seninle yarışacak gör bakalım.. :)) Ayrıca o gel gel yapan minik elleri benim için vakumlayarak öpüver
Kuzumun pirinç dişleri ağrısız sancısız bir çıprıda çıkıversin inşallah..
İkinizide öpüyorum

günaydınn güzel anneler ve anne adayları. çok uzun zamandır takip ediyorum konunuzu. Hatta sıralarınızı bebişlerin gelişini. İnanın sizlerle mutlu olup heyecanlanıyorum.Neden bilmem ama daha bekarkenden hep evlat edinme fikrine sıcak bakmışımdır.İstemişimdir. Allah nasip etti iki evladım var ama ben bir tane daha olsun istiyorum. Çok şükür ki eşim de sıcak bakıyor bu fikre. Acaba çocuğu olanlarda sıra nasıl oluyor. Bizleri de sıraya alıyor mu kurum biliyor musunuz? Yaş aralığı 7 ye kadar olabilir diye düşünüyorum.İnşallah şımarıklık olarak görmessiniz bu isteğimi 2 sini karnımda büyüttüm. 3. sünü yüreğimde büyütmek istiyorum sizin gibi.Umarım en kısa zamanda Allah bebişlerinize kavuşmayı nasip eder kavuşanlarda güle güle büyütür yavrucuklarını.

Bu sabaha karşı anneannemi kaybettik.Kendisi doğarken annesi ölmüş,melek gibi dünya tatlısı bir pamuk nineydi.Benim de gözbebeğimdi.Küçükken gitmesin diye ayakkabılarını sakladığım biriydi.Konumuzla ilgisi yok ama onun için fatiha okursanız çok sevinirim.Siiznki temiz kalpli yüce annelerin elbetteki duası kabul olur.

hesidiankara canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
kızlar geçmişi okuyamadım akşama okuyacağım hepinizi çok özledim 5 gündür yoktum hastanede yatıyordum sancı ile hastaneye gittik nurtopu gibi 3 adet kistim varmış 5 gündür hastanedeydim hep aklım sizdeydi iyi haber varmı diye şimdi geldim hemen haber vereyim dedim akşam üstü tekrar girip geçmişi okuyacağım hepinizi öptüm

Sağol canım.Teşekkür ederim.Sana da çok geçmiş olsun.

Canım benim başınız saolsun Allah geride kalanlara sabır ve sağlıklı ömürler versin mekanı cennet olur inşallah 3 İhlas 1 Fatiha okudum inşallah kabul olur öpüyorum

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ah bu kistler ne olacak bilmiyorum 2009 da çikolata kistinden ameliyat oldum geçenlerde kontrole gittim tekrarlamış çok üzüldüm Allah başka dert vermesin ne yapalım bende kist var gebeliğe engel değil dedi doktorum ben kendimden korkuyordum asıl sorun eşimde çıktı malesef ve sonuç hüsran umutsuz 2. bir doktor fikri alıcaz yine olumsuz derlerse doktordan çıkınca direk bebeğe başvurucaz sizlerle arkadaş olalı çok içim rahatladı bebek konusunda kafam çok karışıktı eşim alalım diyordu ben sessiz kalıyordum ama artık anne olmayı çok istiyorum canım iyki varsınız kendine dikkat et öpüyorum

Canım, başınız sağolsun, Anneannenin mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.. Anneanneler çok sevilir onların yeri bambaşka oluyor acını tüm kalbimizle paylaşıyoruz, Allah sizlere sabır versin..

Ben de diyorum Zeynep bir kaç gündür niye yazmıyor bak sen arkadaşımız başına neler gelmiş meğer.. Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın, aldılar mı kistleri??

Canımm sana da geçmiş olsun..
içini rahat tutmaya devam et, canını hiç sıkma her şeyin vakti zamanı var gelince bir şekilde oluyor.. Seninde kuzucuğuna kavuşmanın bir vakti, bir zamanı var, o zaman gelince emin ol kavuşacaksınız.. Biz kendimiz için neyin daha hayırlı olduğunu bilemiyoruz, Rabbim bize hayırlı olanları nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…