- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
lilyim seksenaltıııııımmmmm benim:)
yaşam koçumuz yüce gönüllü arkadaşımız...
iyiki varsın.
dikkat ediyorum herkesi tek tek yazmadan atlamıyorsun,
kimseyi unutmuyorsun.sen beni ekledin mi?
cnm üzme sen tatlı canını... etrafındakileri de şimdilik duyma görme... bak inan bu evlat edinme, öyle karşı çıkılacak şey değil ki, kötü de değil, tam tersine bir yavrun oluyor, anne oluyorsun, dahası var mı???evet canım ya karar vermek... aslınd abenim kararım çokktann belli eşimde sıcak bakıyor işte şu kahrolası çevre varya ....ama ben biz çok istiyoruz....zaten eşimin sıcak bakmasına sizlerin yazdıklarınızında payı var canım ya.hele mis kokulu denizin annesin yazdıkları o anda kalkıp başvurumu yapasım geldi....yardım teklifin için çok teşekkür ederim....
unutur muyum cnm bnmmmmmm????Saol tatlım inşallah dualarında bizide unutma
cnm PırılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmSeni çok seviyorum Lily,
çok düşünceli, çok kibarsın, Rabbim seninde gölünde ne varsa misli misli versin inşallahhhhh...
heidi Ankara Allah anneannene rahmet eylesin, dua ettim bende, mekanı cennet olsun...
ama ölüme ayrılık değil kavuşma olarak bakarsak acımız biraz daha hafifliyor.
en azından rahmetli anneannende annesine hiç göremediği,öpemediği şehit olan annesine kavuşmuş oldu. eminim o şimdi daha huzurlu ve mutludur.
Rabbim geride kalanlara hayırlı ve uzuuun ömürler nasip etsin inşaAllah...
Çok geçmişler olsun Zeynebim... Allah acil şifalar versin, Bir an önce iyileşirsin inşaAllah ve eski sağlığından daha da iyi olursun inşaAllah:)
son durum nedir ayrıca? ilaç tedavisi mi yoksa laparoskopi gibi olacak?
cnm hoşgeldinnnn
valla çok sevindim yazmana
aynı yaştayız ve evli değiliz, ben de bu topikte benim gibi düşünenlerin olduğunu görmek istiyordum, çünkü biliyordum ki bu topiği takip eden ama yazmayanlar da var.. iyi ki geldin, yazdın, hem beni hem de tüm arkadaşlarımızı sevindirdin,
yazdıkların için eline, gözüne, yüreğine, emeğine sağlık...
biliyorum ki biz de ileride anne olacağız hayırlısıyla... ama olaylara her yönden bakmak lazım, insanları anlamak, onlarla omuz omuza durmak lazım, Rabbim inşallah bize de buradaki sırasını bekleyen güzel anneler gibi evladımızı kucaklamayı nasip eder ileride...
Rabbim gönlündeki güzelliklerin hakkında hayırlı olanlarını nasip etsin
[/QUOTE=lily86;24190082]
teşekkür ederim lily86, kimbilir bizim gibi hayal eden nice kadınlar var ama yazmıyorlar. bende uzun süredir yazmıyordum mesela hep izliyordum sevinçleriyle seviniyorum, kimi duygulu mesajlarında gözlerim doluyor.
belki birkaç yıl içinde bizde senle ev ziyaretlerimizi bekler heycanlanırız ne dersin
Canım benim başınız saolsun Allah geride kalanlara sabır ve sağlıklı ömürler versin mekanı cennet olur inşallah 3 İhlas 1 Fatiha okudum inşallah kabul olur öpüyorum
Anneanneciğinin mekanı cennet olsun canım,Rabbim'den anneannen için rahmet sizlere sabır,hayırlı ömürler diliyorum.Bu sabaha karşı anneannemi kaybettik.Kendisi doğarken annesi ölmüş,melek gibi dünya tatlısı bir pamuk nineydi.Benim de gözbebeğimdi.Küçükken gitmesin diye ayakkabılarını sakladığım biriydi.Konumuzla ilgisi yok ama onun için fatiha okursanız çok sevinirim.Siiznki temiz kalpli yüce annelerin elbetteki duası kabul olur.
hesidiankara canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
kızlar geçmişi okuyamadım akşama okuyacağım hepinizi çok özledim 5 gündür yoktum hastanede yatıyordum sancı ile hastaneye gittik nurtopu gibi 3 adet kistim varmış 5 gündür hastanedeydim hep aklım sizdeydi iyi haber varmı diye şimdi geldim hemen haber vereyim dedim akşam üstü tekrar girip geçmişi okuyacağım hepinizi öptüm
Çok geçmiş olsun kızlar,umarım tez zamanda kurtulursunuz da görüp göreceğiniz hastalıklar bir tek bu olur.İkinize de acil şifalar diliyorum.Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ah bu kistler ne olacak bilmiyorum 2009 da çikolata kistinden ameliyat oldum geçenlerde kontrole gittim tekrarlamış çok üzüldüm Allah başka dert vermesin ne yapalım bende kist var gebeliğe engel değil dedi doktorum ben kendimden korkuyordum asıl sorun eşimde çıktı malesef ve sonuç hüsran umutsuz 2. bir doktor fikri alıcaz yine olumsuz derlerse doktordan çıkınca direk bebeğe başvurucaz sizlerle arkadaş olalı çok içim rahatladı bebek konusunda kafam çok karışıktı eşim alalım diyordu ben sessiz kalıyordum ama artık anne olmayı çok istiyorum canım iyki varsınız kendine dikkat et öpüyorum
Merhaba şimşek,inşallah en kısa zamanda başvurunu yapıp evladına kavuşursun.günün ilk günaydını benden olsun güzel anneler ve anne adayları...ben bu formun sessiz takipçilerindenim....artık öyle heyecanla açıyorum ki sayfayı bu gün kim halay çekecek diye...mis kokulu denizin annesi ,nushu...... şimdi bile heyecandan zor yaıyorum defalarca okuyuyorum yazdıklarınızın yüzümde aynı gülümseme....benim hikayem 8.5 yıllık evlilik ve başarısız hamilelikler yani can sıkıcı olaylar.....artık bizde de bu konulular konuşulur oldu....çok zaman kaybetmek istemiyorum....bende bu duyguları yaşamak istiyorum...o misssss kokuyu bende duymak istiyorum....Allahım hepimize en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştur.
bu arada HeidiAnkara başın sağolsun canım.. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun.......
Sana da günaydınnn, eğer bu sayfaları okuduysan, sonra da yazamaya başladıysan hele ki eşinde sıcak bakıyorsa başvurman an meselesidir.. Burası "Büyülü Bahçe" Sende bahçemize geldin artık, seninde hayatında güzel güzel gelişmeler olacak.. Bak gör... Pırılım demişti dersin..
Çevre konusunda endişenden bahsetmişsin... Birincisi ne önemi var kimin ne dediğinin.. O senin evladın o kadar.. Yaşadığın bu tedaviler kaç doğuma bedel değil mi arkadaşım.. İnsanlar bir şey diyecek diye kuzuna neden kavuşamayasın... Kısmet olurda başvurunu yaparsan göreceksin insanlar bir kere doğum yaparken biz dokuz doğuruyoruz.. Acaba evrağım onaylandımı, ev ziyeretim ne zaman, sıram ilerledi mi diye... Bizim kuzular çok özel çok kıymetli... Biz onlara kavuşmak için ne kadar bekliyoruz hiç kimse hiiiç bir şey diyemez merak etme... Ayrıca çevre bu konuda senin tahmininden çok daha olumlu tepkiler veriyor.. Hayret edeceksin.. Herkes bir şekilde destek olmaya çalışıyor, zaten tepki verenin aklına şaşmak lazım.. Anne - Baba oluyoruz, aile kuruyoruz bu dünyanın en güzel şeylerinden bir tanesi.. İçin rahat olsun..
Hakkında hayırlısı olsun... İnşallah mis kokulu kuzucuğuna bir an önce kavuşursun..
herkese selam
başımda bone,üzerimde mutfak önlüğü...kızı uyuttum.kaçak göçek ne zor yazıyorum.
sevgili şimşek...bir an önce.tamam artık kararımızı verdik biz de başvuruyoruz diye yazmanı bekliyorum.an meselesi gibi geliyor bana..
daha önce de dedim.lütfen sevgili anne....kendini erteleme...baba da ertelemesin.çevreyi çok dert etme...aynı duyguları ben de yaşamıştım.inan boşuna üzmüşüm boşunavakit kaybetmişim.şimdi babasıyla kızımızla sevişirken keşke diyorum.keşke...ama keşkeler birşey kazandırmıyor.sadce çok kıymetli zamanımızı alıp götürüyor...yavrun geldikten sonra dostunu düşmanını tanıyacaksın.en mutlu gününde kim yanındaymış göreceksin.insanları tanıyacaksın.sonra...sonra mı...hiiiç eyvallah etmiyeceksin.bu ceksin caksın lar emir kipiyle değil haa....konuşuyorum seninle....diyeceksin ki evime gelenler evimden içeri gelmeyenler kapımdan dışarı....bu kadar....başkaları yüzünden kendi mutluluğunuzu ertelemeyin....
kaldı ki ben çevre de neymiş..aynı apartmanda eşimin ailesine karşı dimdik yürüyorum merdivenlerden...evimin kapısını daha açmayan ,merdivenlerde karşılaşmamak için öyyle bir denk getiren bana bir güle güle büyütün demeyen .........ne demeliyim onlara nasıl adlandırmalıyım bilemiyorum...Allahın selameti üzerlerine olsun .derler ya .öyle olsun...
yavrum bana öyle bir güç veriyor...artık sadece kocamın ve kızımın mutluluğu ilgilendiriyor beni.tabiii ben de varım.biz bir aileyiz...bu çok güzel bir cümle....aile zaten yıllarca da şimdi tam olduk...
lütfen....çevreyi yen....onların senden haberi bile yok...sen kendi dünyanda savaşıyorsun...
tecrübe yazıyor bunları...selamlar...sevgiyle kal...
kızlar...anneler...herkese çok selam....uygun zamanda yazacağım...
cnmmmmmmmmm nushummmmm, meleğimiz Adanın güzel annesiiiiii
yazını okurken ne kadar duygulandım anlatamam, gözümün sulanmasına engel olamadım maalesefffff...
Ada kuzumuzun da sağlığının yerinde olmasına sevindim, bugunler olası zamanlar, elbette kuzumuz artık büyüyor annesiiiiii
inşallah dişleri çıkacak, daha da büyüyecek yemeğini yiyecek, o deniz kenarında beraber yürüyeceksiniz
Rabbim tüm güzelllikleri nasip etsin size...
kuzucum çok güzel maşallahAllah bağışlasın, o kadar güzel ki, insan bakmaya kıyamıyor maşallah nazar değmesin kuzucuğuma
seni de Ada meleğimi de çok öpüyorumikinizi de çoooooooookkkk seviyorummmmmmmm
Merhaba
inanın yazınızı okurken çok etkilendim
Rabbim ne güzel ki, size, sizi siz olduğunuz için seven, her koşulda yanınızda olan bir eş nasip etmiş
ve ne mutlu ki anne olma şerefine nail olmuşsunuz, sonuçta siz bu evlat edinme sürecini gerçekten ağır bir bedel ödeyerek yaşamışsınız, yaşadıklarınız öyle kolay şeyler değil, gelmiş geçmiş olsun, şu an iyi olmanıza çok sevndim
kızınıza gelince... şu an kaç yaşında, herhalde epey büyümüş olmalı...
Rabbim size de evladınıza da eşinize de uzun, sağlıklı güzel ömürler nasip etsin
bu yazı için kendim ve tüm arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum, inanın birçok insanın yüreğine su serpmişsinizdir eminim
sevgiler...
Darısı tez zamanda fazlasıyla başınıza olsun güzel arkadaşım.İnşallah ennnnn kısa zamanda sen yazacaksın bu kez;şunları şunları hayal ederdim,çok şükür gerçek oldu diye.Canımmm Nushu, güzel arkadaşım benim, senin kalbin çok temiz hep erkenden gelecek çok bekletmeyecek demiştin çok şükür hızlı hızlı ilerliyor sıramız.. Keşke yakın otursaydık evetttt ne şahane olurdu.. Hayali bile güzel, şöyle hepimizi toplayıp bir siteye yerleştirseler mesela.. Bu sohbetleri sabah kahvelerimizi içerken yapsak.. Ahh Ahh..
Olsun sağlık olsun, gönüller bir olsun değil mi arkadaşım..
6-7 ay önce kuzucuklar ne zaman gelecek diye yazarken senin hayallerini gerçekeştiriyor olman, bunları bizimle paylaşıyor olman beni ne kadar mutlu etti anlatamam.. Allah gönlünde ne kadar hayalin varsa gerçekleştirmeyi nasip etsin canımm.. Darısıda da bizim başımıza.. Demek bizim bıcırık inatçı, ne demişler boynuz kulağı geçermiş daha duurr, hangi konularda seni geride bırakacak, seninle yarışacak gör bakalım.. :)) Ayrıca o gel gel yapan minik elleri benim için vakumlayarak öpüver
Kuzumun pirinç dişleri ağrısız sancısız bir çıprıda çıkıversin inşallah..
İkinizide öpüyorum
amin cnm en güzelini sen yapmışsıngünaydınlar heepinize ......cumamız mübarek olsun......destekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum...yine tıkandım galiba bişeyler yazmak istiyordum ama en iyi kalkıp namaz kılıp şu mübarek günler hürmetine duamı etmek 'Allah'ım hayırlısıyla tez vakitte bizleri missssss kokulu yarularımıza kavuştur'.Dualarımız kabul alsun.....:)
cnm hoşgeldinBu arada daldan düşer gibi geldim kusura bakmayın ama ben sizin yakın takipçilerinizdenim .ben 8 senelik evliyim eşim azospermli yani sıfır spermli biz önümüzdeki ay kısmetse tedaviye başlıcaz ve kısmet olursa eşimde sperm çıkarsa ameliyat sonrasında tüpbebek yapıcaz yok çıkmazsa yarı yolda kalıcaz ve evlatsız bir hayata merhaba diycez demiycem çünkü bende sizin gibi kendi kanımdan canımdan olmasada o boynu bükük yetim evlatlara evlat hasretiyle yanan yüreğimde kocamaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn bir yer ayırdım .bunun haricinde kendi evladım olsa bile ben yetim anasıda olmak istiyorum .sizlerin hikayeleirinizi gözü yaşlı birşekilde okuyorum çoğu zaman duygularım beni benden alıp götürüyor.inşallah rabbim hepimizin gönlünün güzelliğine göre hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin peygamberimiz hz.muhammed(sav) gibi yetime kucak açmayı nasip etsin cümlemize
cnm hoşgeldin
öncelikle çok geçmiş olsun inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır
ama biliyorsun ki evlat sahibi sadece doğurmakla olunmuyor, inşallah bundan sonra da takip ederken arada yaz, olur mu?
Rabbim o güzel dualarının hürmetine, hakkında hayırlı olanları sana versin
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?