Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
herkese selam
başımda bone,üzerimde mutfak önlüğü...kızı uyuttum.kaçak göçek ne zor yazıyorum.
sevgili şimşek...bir an önce.tamam artık kararımızı verdik biz de başvuruyoruz diye yazmanı bekliyorum.an meselesi gibi geliyor bana..
daha önce de dedim.lütfen sevgili anne....kendini erteleme...baba da ertelemesin.çevreyi çok dert etme...aynı duyguları ben de yaşamıştım.inan boşuna üzmüşüm boşunavakit kaybetmişim.şimdi babasıyla kızımızla sevişirken keşke diyorum.keşke...ama keşkeler birşey kazandırmıyor.sadce çok kıymetli zamanımızı alıp götürüyor...yavrun geldikten sonra dostunu düşmanını tanıyacaksın.en mutlu gününde kim yanındaymış göreceksin.insanları tanıyacaksın.sonra...sonra mı...hiiiç eyvallah etmiyeceksin.bu ceksin caksın lar emir kipiyle değil haa....konuşuyorum seninle....diyeceksin ki evime gelenler evimden içeri gelmeyenler kapımdan dışarı....bu kadar....başkaları yüzünden kendi mutluluğunuzu ertelemeyin....
kaldı ki ben çevre de neymiş..aynı apartmanda eşimin ailesine karşı dimdik yürüyorum merdivenlerden...evimin kapısını daha açmayan ,merdivenlerde karşılaşmamak için öyyle bir denk getiren bana bir güle güle büyütün demeyen .........ne demeliyim onlara nasıl adlandırmalıyım bilemiyorum...Allahın selameti üzerlerine olsun .derler ya .öyle olsun...
yavrum bana öyle bir güç veriyor...artık sadece kocamın ve kızımın mutluluğu ilgilendiriyor beni.tabiii ben de varım.biz bir aileyiz...bu çok güzel bir cümle....aile zaten yıllarca da şimdi tam olduk...

lütfen....çevreyi yen....onların senden haberi bile yok...sen kendi dünyanda savaşıyorsun...
tecrübe yazıyor bunları...selamlar...sevgiyle kal...

kızlar...anneler...herkese çok selam....uygun zamanda yazacağım...

lilyim seksenaltıııııımmmmm benim:)
yaşam koçumuz yüce gönüllü arkadaşımız...
iyiki varsın.
dikkat ediyorum herkesi tek tek yazmadan atlamıyorsun,
kimseyi unutmuyorsun.sen beni ekledin mi?

shenayım güzel yürekli arkadaşımmmm
sen de iyi ki vasrın inan yazdıklarını okuyunca utandım, dedim ben böyle değilim arkadaşımın gönlü o kadar güzel ki herşeyi güzel görüyor, Allah razı olsun cnm bnmmm
hiç unutur muyum sizi??? aşk olsun hepinizi az çok tanıdım zaten değil mi? siz de beni tanıdınız
bu arada sana msj gönderdim özelden okurrsun tatlım
sevgiler...
cnm üzme sen tatlı canını... etrafındakileri de şimdilik duyma görme... bak inan bu evlat edinme, öyle karşı çıkılacak şey değil ki, kötü de değil, tam tersine bir yavrun oluyor, anne oluyorsun, dahası var mı???
nesi kötü bunun???
insanlar da bu konuda bilinçleniyor artık, tamam herşey güllük gülistanlık değil ama olsun, zamanla kabullenirler, sen o güzel tatlı canını böyle şeyleri düşünüp de sıkma, ne yani etrafındakiler ne biliyor ki??? inanın ben iyi gözlemlerim insanları, ve gördüğüm şu:
kolay elde edilen şeylerin kıymeti olmuyor
emin ol senin evladın, ister şimdi doğur ister kurumdan evladın gelsin, bir çok doğum yapan annenin evladından daha kıymetli...
daha özel, daha korunaklı, daha el bebek gül bebek, daha sevgi dolu... çünkü yüreğindeki sevgiyi ona veriyorsun, o da annesi gibi sevgi dolu oluyor, iyi insan oluyor, insanları sevmeyi biliyor senden öğreniyor
hem senin evinin içine kim karışabilir? anne olmak istiyorsun bundan doğal ne olabilir? ne yani kuruma başvurunca yalancı anne mi olunuyor??? boşver tatlım sen onları, sen burdakileri oku, gaza gel, git başvurunu hayırlısıyla yap, seni de listemize eklesin HeidiAnkara, tamam mı cnm?
Saol tatlım inşallah dualarında bizide unutma
unutur muyum cnm bnmmmmmm????
Seni çok seviyorum Lily,
çok düşünceli, çok kibarsın, Rabbim seninde gölünde ne varsa misli misli versin inşallahhhhh...
cnm Pırılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben de seni çok seviyorummmm
sen de iyi ki vasrın

lilycim tabi ki düşünüyorum canım. 3-4 yaşlarında bir fındık kurdu daha bana anne dese ne güzel olur. anne olduktan sonra hayattaki en büyük huzur kaynağının bir çocuğun gülümsemesi olduğunu keşfettim. nerde bir çocuk görsem güldürmeye mutlu etmeye çalışırım ki içim huzurla dolsun.
Şimşek arkadaşım denizimgeldi annemiz ne güzel yazmış her zamanki gibi ustalıkla kullanmış kelimelerini. ellerine sağlık. ben de şunu eklemek isterim. bir kadın anne olduktan sonra, kucağındaki o cennet kokulusuna bakarken tüm egolarından arınıyor inan. kim ne düşünüyormuş ne diyormuş zerre kadar umursamıyor. sen de bunu cennet kokulunu kucağına aldığında anlayacaksın "öteki"lerin ne kadar boş ve anlamsız olduğunu canım.

canım benim teşekkür ederim büyük ihtimalle laparoskopi yapılacak heralde hastanede ilaç iğne falan ama son durum salı günü belli olacak

Son düzenleme:
Anneanneciğinin mekanı cennet olsun canım,Rabbim'den anneannen için rahmet sizlere sabır,hayırlı ömürler diliyorum.

Çok geçmiş olsun kızlar,umarım tez zamanda kurtulursunuz da görüp göreceğiniz hastalıklar bir tek bu olur.İkinize de acil şifalar diliyorum.
Merhaba şimşek,inşallah en kısa zamanda başvurunu yapıp evladına kavuşursun.
Hep yazıyorum belki okumuşsundur,o kadar büyük ki pişmanlığım bu kadar çok vakit kaybettiğim için,kimse benim gibi hissetsin istemiyorum.
Yaşadığın olumsuzluklara gelince,hepimiz benzer şeyler yaşadık,tüm içtenliğimle söylüyorum,iyi ki tüm o ameliyatları,düşükleri,dış gebelikleri,başarısız tüp bebek denemelerini yaşamışım,yaşamışımda böyle bir karar almışım,Yüce Rabbim bana Ada'yı nasip etmiş,iyi ki.

Kızlar ikinizinde yadıklarına aynen katılıyorum,daha da söyleyecek bir şey bulamıyorum...
Pırılım büyülü bahçe benzetmene bayıldım güzel arkadaşım,çok çok öpüyorum seni.
Denizgeldi ne güzel bir şey değil mi,seni umursamayanı umursamamak şu hayatta,ne büyük özgürlük.
Kuzular hemen gelsin,annelerine ne kadar güçlü olduklarını hatırlatsınlar bir an önce inşallah.
Sevgiler...

Canım benim,kızımın küçük teyzesi,ne güzel şeyler yazmışsın,sen de beni ağlatıyordun neredeyse:)))
Allah tüm yavruları korusun nazarlardan,hepsine iyilikler güzellikler nasip etsin.
Seninde güzel gönlünün muratları bir bir gerçekleşsin,bende bunlara şahit olayım inşallah.
Bizde seni seviyoruz teyzecik.
Öpüyoruz çok:)))

Bu forumda yazan kadinlar ne guzel yurekli kadinlar!!Allah hepinize yureginiz gibi guzel ve hayirli evlatlar buyutmeyi,murvet gormeyi nasip etsin insallah

teşekkür ederim lily kızım 6 yaşında esmer belinde saçları var pek havalı şimdi 23 nisan gösterimiz var ona hazırlanıyoruz kostümümüz hazır.

inanın öyle acımasızki insanlar onlar çok şey söylüyolar ama ben kendi hayatıma bakarım kızıma ve kocama ben kızımda en çok esmerliği için üzüldüm onu çok etkilediler aa size hiç benzemiyor diye diye yahu benzemesin kardeşim zenci olsa nolurdu ben onu içimden koparttım hemde onu koparıncaya kadaaaarr kendiliğinden hamile kalıpta ayy çok zormuş diyenlerden daha zor kavuştum ben kızıma ama rabbim bilioAllah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar olumsuz düşünmeyin bir arkadaş daha sormuş 4 yıl bekledim kızımı ama çok seçenekli başvurmuştuk kardeş olabilir demiştik mesela 0-3 yaş yani okadarda yükselttiğimiz halde bekledik cennetten inmesini meleğimizin pek sık giremedim nete fırsat buldukça yazıyorum :)şimdilik hoşçakalın..

Darısı tez zamanda fazlasıyla başınıza olsun güzel arkadaşım.İnşallah ennnnn kısa zamanda sen yazacaksın bu kez;şunları şunları hayal ederdim,çok şükür gerçek oldu diye.
Sorma şekerim,ben evdeki tahtımdan bile bile vazgeçtim,nasılsa başa çıkamam diye:)))
Dört gözle güzel haberlerini bekliyor,bizde seni çok çok öpüyoruz canım.

saat 12'den beri bu sayfayı gözü yaşlı okudum ne söylesem yeteersiz Allahım herşeyi gönlünüze göre versin tez zamanda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..sizler sadece anne değil aynı zamanda meleksiniz...

günaydınlar heepinize ......cumamız mübarek olsun......destekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum...yine tıkandım galiba bişeyler yazmak istiyordum ama en iyi kalkıp namaz kılıp şu mübarek günler hürmetine duamı etmek 'Allah'ım hayırlısıyla tez vakitte bizleri missssss kokulu yarularımıza kavuştur'.Dualarımız kabul alsun.....:)

amin cnm en güzelini sen yapmışsın

SEVGİLİ DOSTLARIM,
Sizlere cevap yazamadım.
Sermuh,baharcık,lily,sirona,shenay,Zeynep,betus,pırılım,simsek,nushu ve duada bulunan tüm dostlarım hepinizden Allah razı olsun.Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim.
Özellikle anneannemin ölen annesine kavuşma fikri beni çok mutlu etti.Melek anneler,inşallah Allah çok saygılı,hayırlı,anasına,babasına,vatanına milletine hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.

Kızlar bu arada ben söyleyeyimde yapmak isteyenler yapsın bugün cuma ve peygamberimiz hz. Muhammed (sav)in dünyaya teşrif ettiyi gün bugünden başlayarak bir hafta boyunca uyuyup uyanmak şartıyla gecenin üçte birinde teheccüd (2 rekat )namazı kılan ve 786 besmeleyi şerife okuyanların inşallah rabbim hayırlı dileklerini kabul eder

Bu arada daldan düşer gibi geldim kusura bakmayın ama ben sizin yakın takipçilerinizdenim .ben 8 senelik evliyim eşim azospermli yani sıfır spermli biz önümüzdeki ay kısmetse tedaviye başlıcaz ve kısmet olursa eşimde sperm çıkarsa ameliyat sonrasında tüpbebek yapıcaz yok çıkmazsa yarı yolda kalıcaz ve evlatsız bir hayata merhaba diycez demiycem çünkü bende sizin gibi kendi kanımdan canımdan olmasada o boynu bükük yetim evlatlara evlat hasretiyle yanan yüreğimde kocamaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn bir yer ayırdım .bunun haricinde kendi evladım olsa bile ben yetim anasıda olmak istiyorum .sizlerin hikayeleirinizi gözü yaşlı birşekilde okuyorum çoğu zaman duygularım beni benden alıp götürüyor.inşallah rabbim hepimizin gönlünün güzelliğine göre hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin peygamberimiz hz.muhammed(sav) gibi yetime kucak açmayı nasip etsin cümlemize

cnm hoşgeldin
öncelikle çok geçmiş olsun inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır
ama biliyorsun ki evlat sahibi sadece doğurmakla olunmuyor, inşallah bundan sonra da takip ederken arada yaz, olur mu?
Rabbim o güzel dualarının hürmetine, hakkında hayırlı olanları sana versin
sevgiler...

hoşbulduk canım inşallah canım rabbim herkese şifa versin inşallah tabiki sizlerle birebir konuşmak duygularınıza ortak olmak isterim bu arada arkadaşlar ben istanbul'da oturuyorum ve bahçelievler kadın kolları başkanını tanıyorum özellikle koruyucu aile olmak isteyenlere yardımcı olabilirim en geç 1 ay içinde inşallah evlatlarınıza kavuşmanıza vesile olabilirim belki şimdilik onlara aile olamasam da sizlerin onlara aile olmanıza vesile olmak beni çok mutlu edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…