Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ah bu kistler ne olacak bilmiyorum 2009 da çikolata kistinden ameliyat oldum geçenlerde kontrole gittim tekrarlamış çok üzüldüm Allah başka dert vermesin ne yapalım bende kist var gebeliğe engel değil dedi doktorum ben kendimden korkuyordum asıl sorun eşimde çıktı malesef ve sonuç hüsran umutsuz 2. bir doktor fikri alıcaz yine olumsuz derlerse doktordan çıkınca direk bebeğe başvurucaz sizlerle arkadaş olalı çok içim rahatladı bebek konusunda kafam çok karışıktı eşim alalım diyordu ben sessiz kalıyordum ama artık anne olmayı çok istiyorum canım iyki varsınız kendine dikkat et öpüyorum
Canım, başınız sağolsun, Anneannenin mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.. Anneanneler çok sevilir onların yeri bambaşka oluyor acını tüm kalbimizle paylaşıyoruz, Allah sizlere sabır versin..
Ben de diyorum Zeynep bir kaç gündür niye yazmıyor bak sen arkadaşımız başına neler gelmiş meğer.. Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın, aldılar mı kistleri??
günaydınn güzel anneler ve anne adayları. çok uzun zamandır takip ediyorum konunuzu. Hatta sıralarınızı bebişlerin gelişini. İnanın sizlerle mutlu olup heyecanlanıyorum.Neden bilmem ama daha bekarkenden hep evlat edinme fikrine sıcak bakmışımdır.İstemişimdir. Allah nasip etti iki evladım var ama ben bir tane daha olsun istiyorum. Çok şükür ki eşim de sıcak bakıyor bu fikre. Acaba çocuğu olanlarda sıra nasıl oluyor. Bizleri de sıraya alıyor mu kurum biliyor musunuz? Yaş aralığı 7 ye kadar olabilir diye düşünüyorum.İnşallah şımarıklık olarak görmessiniz bu isteğimi 2 sini karnımda büyüttüm. 3. sünü yüreğimde büyütmek istiyorum sizin gibi.Umarım en kısa zamanda Allah bebişlerinize kavuşmayı nasip eder kavuşanlarda güle güle büyütür yavrucuklarını.
Bu sabaha karşı anneannemi kaybettik.Kendisi doğarken annesi ölmüş,melek gibi dünya tatlısı bir pamuk nineydi.Benim de gözbebeğimdi.Küçükken gitmesin diye ayakkabılarını sakladığım biriydi.Konumuzla ilgisi yok ama onun için fatiha okursanız çok sevinirim.Siiznki temiz kalpli yüce annelerin elbetteki duası kabul olur.
selam güzel annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarım sizi özlüyorum yazmazsam gerçekten
şu an acayip bir yağmur ve fırtına var pek nete giremiyorum
geçmişi okudum
Pırılım cnmmmmmmmmmmmmmmmmmnushuya yazdıkların çok güzel, eline, yüreğine sağlık, bayıldımmmmm
Zeynebimmm cnm bnmmmm çok geçmiş olsun, inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer, Rabbim şifa versinnn cnm bnmmm
HeidiAnkara, canım başın sağ olsun, okurken çok duygulandım, mekanı cennet olsun anneanneciğinin...
betus cnm senin için de Rabbimden hayırlısını diliyorum, eminim çok güzel bir anne olacaksın
bir de arkadaşın biri 3. bebeğimi kurumdan almak istiyorum demiş bu konuda sanırım prosedür sizinkiler gibi değil mi? bilgisi olanlar yazsın lütfennnnnn
o arkadaşı da can-ı gönülden kutluyorum, annelik yürektedir bence de... inşallah hepiniz bebişlerinize biran önce kavuşursunuz, ben biliyorum pırılım, zeynep, shenay, ecem, oğultoprak, heidiankara ve adını sayamadıklarımmmm
hepiniz bu yaza hayırlısıyla bebişlerinize kavuşcaksınız yaz anneleriiii
hepinizi öpüyorum canlarım, Allaha emanet olun
HeidiankAra Allah rahmet eyllesin.Rabbim geride kalanlara sabir versin..mekani cennet olsun.cok zor illa ki ama dogum kadar olumde hyatimizda..
Zeynepcin gecmis olun bendede kac gundur sanci var saniyorum ki bende de bir sey var..su an yoldayiz denizliye gidiyoruz...yagmur firtina cok fena..
heidi Ankara Allah anneannene rahmet eylesin, dua ettim bende, mekanı cennet olsun...Bu sabaha karşı anneannemi kaybettik.Kendisi doğarken annesi ölmüş,melek gibi dünya tatlısı bir pamuk nineydi.Benim de gözbebeğimdi.Küçükken gitmesin diye ayakkabılarını sakladığım biriydi.Konumuzla ilgisi yok ama onun için fatiha okursanız çok sevinirim.Siiznki temiz kalpli yüce annelerin elbetteki duası kabul olur.
hesidiankara canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
kızlar geçmişi okuyamadım akşama okuyacağım hepinizi çok özledim 5 gündür yoktum hastanede yatıyordum sancı ile hastaneye gittik nurtopu gibi 3 adet kistim varmış 5 gündür hastanedeydim hep aklım sizdeydi iyi haber varmı diye şimdi geldim hemen haber vereyim dedim akşam üstü tekrar girip geçmişi okuyacağım hepinizi öptüm
HeidiankAra Allah rahmet eyllesin.Rabbim geride kalanlara sabir versin..mekani cennet olsun.cok zor illa ki ama dogum kadar olumde hyatimizda..
Zeynepcin gecmis olun bendede kac gundur sanci var saniyorum ki bende de bir sey var..su an yoldayiz denizliye gidiyoruz...yagmur firtina cok fena..
geçmişi okudum
Pırılım cnmmmmmmmmmmmmmmmmmnushuya yazdıkların çok güzel, eline, yüreğine sağlık, bayıldımmmmm
Zeynebimmm cnm bnmmmm çok geçmiş olsun, inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer, Rabbim şifa versinnn cnm bnmmm
HeidiAnkara, canım başın sağ olsun, okurken çok duygulandım, mekanı cennet olsun anneanneciğinin...
betus cnm senin için de Rabbimden hayırlısını diliyorum, eminim çok güzel bir anne olacaksın
bir de arkadaşın biri 3. bebeğimi kurumdan almak istiyorum demiş bu konuda sanırım prosedür sizinkiler gibi değil mi? bilgisi olanlar yazsın lütfennnnnn
o arkadaşı da can-ı gönülden kutluyorum, annelik yürektedir bence de... inşallah hepiniz bebişlerinize biran önce kavuşursunuz, ben biliyorum pırılım, zeynep, shenay, ecem, oğultoprak, heidiankara ve adını sayamadıklarımmmm
günün ilk günaydını benden olsun güzel anneler ve anne adayları...ben bu formun sessiz takipçilerindenim....artık öyle heyecanla açıyorum ki sayfayı bu gün kim halay çekecek diye...mis kokulu denizin annesi ,nushu...... şimdi bile heyecandan zor yaıyorum defalarca okuyuyorum yazdıklarınızın yüzümde aynı gülümseme....benim hikayem 8.5 yıllık evlilik ve başarısız hamilelikler yani can sıkıcı olaylar.....artık bizde de bu konulular konuşulur oldu....çok zaman kaybetmek istemiyorum....bende bu duyguları yaşamak istiyorum...o misssss kokuyu bende duymak istiyorum....Allahım hepimize en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştur.
bu arada HeidiAnkara başın sağolsun canım.. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun.......
hayırlısı ne ise sizin için rabbim sizi o yola yönlendirsin...
Eğer karar verirseniz ne yapacağınız konusunda tüm arkadaşlar olarak yardım ederiz.
ama en önemli aşama karar verme.
inan yolun yarısı ...
geri kalan işlemler de yolun diğer yarısı...
geçmişi okudum
geçmişi okudum
günün ilk günaydını benden olsun güzel anneler ve anne adayları...ben bu formun sessiz takipçilerindenim....artık öyle heyecanla açıyorum ki sayfayı bu gün kim halay çekecek diye...mis kokulu denizin annesi ,nushu...... şimdi bile heyecandan zor yaıyorum defalarca okuyuyorum yazdıklarınızın yüzümde aynı gülümseme....benim hikayem 8.5 yıllık evlilik ve başarısız hamilelikler yani can sıkıcı olaylar.....artık bizde de bu konulular konuşulur oldu....çok zaman kaybetmek istemiyorum....bende bu duyguları yaşamak istiyorum...o misssss kokuyu bende duymak istiyorum....Allahım hepimize en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştur.
bu arada HeidiAnkara başın sağolsun canım.. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun.......
evet canım ya karar vermek... aslınd abenim kararım çokktann belli eşimde sıcak bakıyor işte şu kahrolası çevre varya ....ama ben biz çok istiyoruz....zaten eşimin sıcak bakmasına sizlerin yazdıklarınızında payı var canım ya.hele mis kokulu denizin annesin yazdıkları o anda kalkıp başvurumu yapasım geldi....yardım teklifin için çok teşekkür ederim....
Merhaba FURKER, bende senin gibi evlat edinmemiş ama bu konunun sıkı takipçilerindenim Allah kısmet ederde ilerde eşim olacak kişi de kabul ederse bende evlat edinmeyi düşünüyorum. ( sağlık olarak çocuğum olsa bile) sonuçta ben anne olmak istiyorum bir çocuk anne istiyor.
önemli olan büyütmek, sevmek emek vermek değil mi? şimdi 26 yaşındayım birisi çıksa bu saatten sonra ben senin annenim seni ben doğurdum dese bile o bana anne gibi gelmezki o bir el benim için hiçbirşey hissetmez insan, beni kim büyüttü kim hastayken başımda bekledi, kim ben birşey başardıkça mutlu olsu o dur benim annem. O yüzden ha evlat edinmişsin ha kendin doğurmuşsun farketmez o yavru senin çocuğundur. Bakalım ilerde eşim olacak kişi arıza çıkarmazsa bende sizler gibi bebişimi bekleyeceğimeğer bebeği olmayanlara haksızlık oluyor derlerse bebek olmasa da olur 2-3-4 yaşında da olabilir yeterki benim çocuğum olsun bana anne desin kucağıma atlasın hayali bile güzel
ben de okurken duygulanmıştım ben de babaannemi 3 yıl önce kaybettim çünküHeidiAnkara başın sağolsun canım.. ben pek yazmıyorum ama konunun takipçilerindenim. Mekanı cennet olsun inşallah.. bende babannemi çok severdim canım benim...
sermuhcum çok geçmiş olsun cnm, aman ihmal etme dr.a git, sağlık ihmale gelmiyorHeidiankAra Allah rahmet eyllesin.Rabbim geride kalanlara sabir versin..mekani cennet olsun.cok zor illa ki ama dogum kadar olumde hyatimizda..
sen de sağol Zeynebimmmmmsaol canım benim
ne güzel yazmışsın cnm yaaaaaa....heidi Ankara Allah anneannene rahmet eylesin, dua ettim bende, mekanı cennet olsun...
ama ölüme ayrılık değil kavuşma olarak bakarsak acımız biraz daha hafifliyor.
en azından rahmetli anneannende annesine hiç göremediği,öpemediği şehit olan annesine kavuşmuş oldu. eminim o şimdi daha huzurlu ve mutludur.
Rabbim geride kalanlara hayırlı ve uzuuun ömürler nasip etsin inşaAllah...
cnm ne güzel bir haber bu... inşallah bir evladınız daha olur kurumdan, sana anne der... tabii senin hayalin de çok güzel, ama bir çocuğa tümüyle hayat vermek, ona elindekileri de sunmak başka, düşün derimHeidiankara canım başın sağolsun.merhumun mekanı cennet olsun.dünyada göremediği anneciğine orda kavuşsun inşallah.
Zeynepçiğim canımmm ve betülcüm çok geçmiş olsun ikinize de.
eşim de 3.çocuğumuzu kurumdan edinelim diyor sürekli. olursa başımla beraber bakar büyütürüm canıma basarım. ama biliyorsunuz benim bir de B planım var :) emekli olup (43 yaşımda hak kazancam) kurumda gönüllü annelik yapmak. birçok çocuğu bağrıma basmak anneleri olmak. İnş Rabbim o günleri göstersin o mutluluğumu da ben sizinle paylaşayım.
güya çok işim var ama hergün birkaç defa burayı okumadan rahat edemiyorum. hep dua ile açıyorum inşallah bir yuvaya daha güneş doğmuştur diye. Sizleri çok öpüyorum güzel arkadaşlarım... Allah a emanet olun.
canım aramıza hoşgeldingünün ilk günaydını benden olsun güzel anneler ve anne adayları...ben bu formun sessiz takipçilerindenim....artık öyle heyecanla açıyorum ki sayfayı bu gün kim halay çekecek diye...mis kokulu denizin annesi ,nushu...... şimdi bile heyecandan zor yaıyorum defalarca okuyuyorum yazdıklarınızın yüzümde aynı gülümseme....benim hikayem 8.5 yıllık evlilik ve başarısız hamilelikler yani can sıkıcı olaylar.....artık bizde de bu konulular konuşulur oldu....çok zaman kaybetmek istemiyorum....bende bu duyguları yaşamak istiyorum...o misssss kokuyu bende duymak istiyorum....Allahım hepimize en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?