Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

saol canım teşekkürler valla bende bıktım şu kistlerden hep tüp bebek tedavisinden sonra oluyor valla bana göre en doğru kararı vermişsiniz için rahat olsun mükemmel bir anne olacaksın tatlım

saol bitanem valla özledim hepinizi aklım hep sizdeydi yok almadılar kistleri salı günü tekrar gidicem o zaman tekrar bakıp ona göre karar verecek doktor

selam güzel annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarım sizi özlüyorum yazmazsam gerçekten
şu an acayip bir yağmur ve fırtına var pek nete giremiyorum
geçmişi okudum
Pırılım cnmmmmmmmmmmmmmmmmm nushuya yazdıkların çok güzel, eline, yüreğine sağlık, bayıldımmmmm
Zeynebimmm cnm bnmmmm çok geçmiş olsun, inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer, Rabbim şifa versinnn cnm bnmmm
HeidiAnkara, canım başın sağ olsun, okurken çok duygulandım, mekanı cennet olsun anneanneciğinin...
betus cnm senin için de Rabbimden hayırlısını diliyorum, eminim çok güzel bir anne olacaksın
bir de arkadaşın biri 3. bebeğimi kurumdan almak istiyorum demiş bu konuda sanırım prosedür sizinkiler gibi değil mi? bilgisi olanlar yazsın lütfennnnnn
o arkadaşı da can-ı gönülden kutluyorum, annelik yürektedir bence de... inşallah hepiniz bebişlerinize biran önce kavuşursunuz, ben biliyorum pırılım, zeynep, shenay, ecem, oğultoprak, heidiankara ve adını sayamadıklarımmmm
hepiniz bu yaza hayırlısıyla bebişlerinize kavuşcaksınız yaz anneleriiii
hepinizi öpüyorum canlarım, Allaha emanet olun

Merhaba FURKER, bende senin gibi evlat edinmemiş ama bu konunun sıkı takipçilerindenim Allah kısmet ederde ilerde eşim olacak kişi de kabul ederse bende evlat edinmeyi düşünüyorum. ( sağlık olarak çocuğum olsa bile) sonuçta ben anne olmak istiyorum bir çocuk anne istiyor.

önemli olan büyütmek, sevmek emek vermek değil mi? şimdi 26 yaşındayım birisi çıksa bu saatten sonra ben senin annenim seni ben doğurdum dese bile o bana anne gibi gelmezki o bir el benim için hiçbirşey hissetmez insan, beni kim büyüttü kim hastayken başımda bekledi, kim ben birşey başardıkça mutlu olsu o dur benim annem. O yüzden ha evlat edinmişsin ha kendin doğurmuşsun farketmez o yavru senin çocuğundur. Bakalım ilerde eşim olacak kişi arıza çıkarmazsa bende sizler gibi bebişimi bekleyeceğim eğer bebeği olmayanlara haksızlık oluyor derlerse bebek olmasa da olur 2-3-4 yaşında da olabilir yeterki benim çocuğum olsun bana anne desin kucağıma atlasın hayali bile güzel

HeidiAnkara başın sağolsun canım.. ben pek yazmıyorum ama konunun takipçilerindenim. Mekanı cennet olsun inşallah.. bende babannemi çok severdim canım benim...

HeidiankAra Allah rahmet eyllesin.Rabbim geride kalanlara sabir versin..mekani cennet olsun.cok zor illa ki ama dogum kadar olumde hyatimizda..

Zeynepcin gecmis olun bendede kac gundur sanci var saniyorum ki bende de bir sey var..su an yoldayiz denizliye gidiyoruz...yagmur firtina cok fena..

saol canım benim

saol bitanem sende ihmal etme bir doktora görün sonra ilerlemesin hayırlı yolculuklar canım yarın müsait olduğunda telden görüşelim

heidi Ankara Allah anneannene rahmet eylesin, dua ettim bende, mekanı cennet olsun...
ama ölüme ayrılık değil kavuşma olarak bakarsak acımız biraz daha hafifliyor.
en azından rahmetli anneannende annesine hiç göremediği,öpemediği şehit olan annesine kavuşmuş oldu. eminim o şimdi daha huzurlu ve mutludur.
Rabbim geride kalanlara hayırlı ve uzuuun ömürler nasip etsin inşaAllah...

Çok geçmişler olsun Zeynebim... Allah acil şifalar versin, Bir an önce iyileşirsin inşaAllah ve eski sağlığından daha da iyi olursun inşaAllah:)
son durum nedir ayrıca? ilaç tedavisi mi yoksa laparoskopi gibi olacak?

sermuhcum dün fırtına çok fenaydı... umarım kazasız belasız hayırlısı ile gidip dönersiniz:)
Allaha emanet ol Sermuhum:)

Heidiankara canım başın sağolsun.merhumun mekanı cennet olsun.dünyada göremediği anneciğine orda kavuşsun inşallah.
Zeynepçiğim canımmm ve betülcüm çok geçmiş olsun ikinize de.
eşim de 3.çocuğumuzu kurumdan edinelim diyor sürekli. olursa başımla beraber bakar büyütürüm canıma basarım. ama biliyorsunuz benim bir de B planım var :) emekli olup (43 yaşımda hak kazancam) kurumda gönüllü annelik yapmak. birçok çocuğu bağrıma basmak anneleri olmak. İnş Rabbim o günleri göstersin o mutluluğumu da ben sizinle paylaşayım.
güya çok işim var ama hergün birkaç defa burayı okumadan rahat edemiyorum. hep dua ile açıyorum inşallah bir yuvaya daha güneş doğmuştur diye. Sizleri çok öpüyorum güzel arkadaşlarım... Allah a emanet olun.

günün ilk günaydını benden olsun güzel anneler ve anne adayları...ben bu formun sessiz takipçilerindenim....artık öyle heyecanla açıyorum ki sayfayı bu gün kim halay çekecek diye...mis kokulu denizin annesi ,nushu...... şimdi bile heyecandan zor yaıyorum defalarca okuyuyorum yazdıklarınızın yüzümde aynı gülümseme....benim hikayem 8.5 yıllık evlilik ve başarısız hamilelikler yani can sıkıcı olaylar.....artık bizde de bu konulular konuşulur oldu....çok zaman kaybetmek istemiyorum....bende bu duyguları yaşamak istiyorum...o misssss kokuyu bende duymak istiyorum....Allahım hepimize en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştur.

bu arada HeidiAnkara başın sağolsun canım.. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun.......

lilyim seksenaltıııııımmmmm benim:)
yaşam koçumuz yüce gönüllü arkadaşımız...
iyiki varsın.
dikkat ediyorum herkesi tek tek yazmadan atlamıyorsun,
kimseyi unutmuyorsun.sen beni ekledin mi?

hayırlısı ne ise sizin için rabbim sizi o yola yönlendirsin...
Eğer karar verirseniz ne yapacağınız konusunda tüm arkadaşlar olarak yardım ederiz.
ama en önemli aşama karar verme.
inan yolun yarısı ...
geri kalan işlemler de yolun diğer yarısı...

evet canım ya karar vermek... aslınd abenim kararım çokktann belli eşimde sıcak bakıyor işte şu kahrolası çevre varya ....ama ben biz çok istiyoruz....zaten eşimin sıcak bakmasına sizlerin yazdıklarınızında payı var canım ya.hele mis kokulu denizin annesin yazdıkları o anda kalkıp başvurumu yapasım geldi....yardım teklifin için çok teşekkür ederim....

Saol tatlım inşallah dualarında bizide unutma

Seni çok seviyorum Lily,
çok düşünceli, çok kibarsın, Rabbim seninde gölünde ne varsa misli misli versin inşallahhhhh...

Son düzenleme:

Sana da günaydınnn, eğer bu sayfaları okuduysan, sonra da yazamaya başladıysan hele ki eşinde sıcak bakıyorsa başvurman an meselesidir.. Burası "Büyülü Bahçe" Sende bahçemize geldin artık, seninde hayatında güzel güzel gelişmeler olacak.. Bak gör... Pırılım demişti dersin..
Çevre konusunda endişenden bahsetmişsin... Birincisi ne önemi var kimin ne dediğinin.. O senin evladın o kadar.. Yaşadığın bu tedaviler kaç doğuma bedel değil mi arkadaşım.. İnsanlar bir şey diyecek diye kuzuna neden kavuşamayasın... Kısmet olurda başvurunu yaparsan göreceksin insanlar bir kere doğum yaparken biz dokuz doğuruyoruz.. Acaba evrağım onaylandımı, ev ziyeretim ne zaman, sıram ilerledi mi diye... Bizim kuzular çok özel çok kıymetli... Biz onlara kavuşmak için ne kadar bekliyoruz hiç kimse hiiiç bir şey diyemez merak etme... Ayrıca çevre bu konuda senin tahmininden çok daha olumlu tepkiler veriyor.. Hayret edeceksin.. Herkes bir şekilde destek olmaya çalışıyor, zaten tepki verenin aklına şaşmak lazım.. Anne - Baba oluyoruz, aile kuruyoruz bu dünyanın en güzel şeylerinden bir tanesi.. İçin rahat olsun..
Hakkında hayırlısı olsun... İnşallah mis kokulu kuzucuğuna bir an önce kavuşursun..

Son düzenleme:

cnm hoşgeldinnnn
valla çok sevindim yazmana
aynı yaştayız ve evli değiliz, ben de bu topikte benim gibi düşünenlerin olduğunu görmek istiyordum, çünkü biliyordum ki bu topiği takip eden ama yazmayanlar da var.. iyi ki geldin, yazdın, hem beni hem de tüm arkadaşlarımızı sevindirdin,
yazdıkların için eline, gözüne, yüreğine, emeğine sağlık...
biliyorum ki biz de ileride anne olacağız hayırlısıyla... ama olaylara her yönden bakmak lazım, insanları anlamak, onlarla omuz omuza durmak lazım, Rabbim inşallah bize de buradaki sırasını bekleyen güzel anneler gibi evladımızı kucaklamayı nasip eder ileride...
Rabbim gönlündeki güzelliklerin hakkında hayırlı olanlarını nasip etsin
sevgiler...
HeidiAnkara başın sağolsun canım.. ben pek yazmıyorum ama konunun takipçilerindenim. Mekanı cennet olsun inşallah.. bende babannemi çok severdim canım benim...
ben de okurken duygulanmıştım ben de babaannemi 3 yıl önce kaybettim çünkü Rabbim tüm ölmüşlerimizin mekanını cennet etsin

sermuhcum çok geçmiş olsun cnm, aman ihmal etme dr.a git, sağlık ihmale gelmiyor
bu arada denizli yolundaymışsın inşallah güzel bir zaman geçirirsin güzel memleketimizde... benden de selam söyle denizliye

saol canım benim
sen de sağol Zeynebimmmmm

ne güzel yazmışsın cnm yaaaaaa....
inşallah Rabbim orada kavuştursun annesine...

cnm ne güzel bir haber bu... inşallah bir evladınız daha olur kurumdan, sana anne der... tabii senin hayalin de çok güzel, ama bir çocuğa tümüyle hayat vermek, ona elindekileri de sunmak başka, düşün derim
Rabbim hayırlısıyla emekli olmanı ve hayalini gerçekleştirmeni de nasip eder inşallah
sevgiler...

canım aramıza hoşgeldin
inşallah sen de hayırlısıyla başvurunu yap zaten beklemek o kadar uzun geliyor ki... bence de daha da bekleme, zaten hamilelikler de yaşamışsın, yani ne kadar olumsuzlukla sonuçlansa da... bir evladın sadece bedeninde değil, yürekte yaşadığını da biliyorsun erteleme derim, madem sen evlat hasreti çekiyorsun, dindir o özlemi, hem beklerken ne kadar heyecan, telaş yaşıyorsun, acaba ev ziyareti olacak mı, ne zaman olcak, evraklarım kabul edilcek mi vs vs... bi sürü iş... burda her anına tanıklık ettiğimiz arkadaşlarımızdan biliyorum, zorlu bir süreç, neden daha da zor hale sokup erteleyesin ki???
Rabbim hakkında hayırlı olan güzel evladı nasip etsin inşallah
tekrardan hoşgeldin,
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…