kızlar bugün kurumu aradım bana 4. sırada olduğumu ama benden önce başvuru yapıpta sonuçlanmamış 15 dosya olduğunu eğer bu başvurular olumlu olursa sıramın 19 za geriliyeceğini söylediler ortalama bekleme süreminde 2-2.5 yıl olduğunu söyledi yani bu sene benim hayaller suya düştü
kızlar bugün kurumu aradım bana 4. sırada olduğumu ama benden önce başvuru yapıpta sonuçlanmamış 15 dosya olduğunu eğer bu başvurular olumlu olursa sıramın 19 za geriliyeceğini söylediler ortalama bekleme süreminde 2-2.5 yıl olduğunu söyledi yani bu sene benim hayaller suya düştü
umutsuzluğa kapılma canım benim, tabiki elde değil ama eğer yapabiliyorsan günleri saymamaya çalış hatta haftaları.. ayları sayarsan daha çabuk geçer. ben 19a kadar gerileyeceğini düşünmüyorum şahsen en fazla 10 olsun. içini ferah tut canını sıkma bence. hayrılısı de hep..
O hiç belli olmaz.Onlarınki sonuçlanana kadar arka arkaya 5 tane gelir.Tamamen kısmet.İnşallah Rabbimçok bekletmesin.En hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin.
amin canım ama onuda sordum eğer bu değerlendirme sürecinde 4 bebek gelirse bana verilecekmisiniz diye hayır dedi o zamanda benden önce başvuru yapmış olan türkiye genelinde sıra kimde ise ona verilecekmiş ben bu işten hiçbişey anlamadım zaten öyle yavaş ilerliyormuşkii denizlide sıra 1 yılda toplam 10 ile 12 bebek aileye veriliyormuş hayır çok saçma değilmi sizcede ben denizliden sıradayım 5 tane bebek geldi diyelim benim almam gerekmezmi benim bildiğim önce o ilde sıra kimde ise o alması lazım valla şeytan diyor kendi işini kendin hallet ama bana zamanında çok söylediler aile büyüklerim doğum yapıpta bakamayacak olan birinden aracı yardımıyla alalım diye ben istemedim herşey prosüdüre uygun olsun devletten alalım dedim ama valla dünden beri bu fikir cazip gelmeye başladı ben zaten 10 yıldır bekliyorum bu anı birde 2.5 yıl beklersem kafayı yerim herşeyini hazırladım yaza kızımla girecektim bir sürü hayalim vardı üffffffffffff kafam çok karışık
Canım bence hiç moralini bozma.Onların ne dedikleri çok da önemli değil.Ne zaman anne olmak sana yazılmışsa (hayırlıysa) o zaman gelecek yavrun.Hiç sıkıntıya düşme.Rahat rahat bekle.Bir arkadaşım gelecek çocuğum için dediki" Ne biliyorsun belki doğursaydın da Allah sana aynı çocuğu verecekti."Bence çok farklı bir bakış açısı.Sana ait olan yavrun geldiğinde zaten sana gelecek.Bak Deniz'e de uzun bir zaman söylemişler.Çok daha kısa sürede gelmiş.amin canım ama onuda sordum eğer bu değerlendirme sürecinde 4 bebek gelirse bana verilecekmisiniz diye hayır dedi o zamanda benden önce başvuru yapmış olan türkiye genelinde sıra kimde ise ona verilecekmiş ben bu işten hiçbişey anlamadım zaten öyle yavaş ilerliyormuşkii denizlide sıra 1 yılda toplam 10 ile 12 bebek aileye veriliyormuş hayır çok saçma değilmi sizcede ben denizliden sıradayım 5 tane bebek geldi diyelim benim almam gerekmezmi benim bildiğim önce o ilde sıra kimde ise o alması lazım valla şeytan diyor kendi işini kendin hallet ama bana zamanında çok söylediler aile büyüklerim doğum yapıpta bakamayacak olan birinden aracı yardımıyla alalım diye ben istemedim herşey prosüdüre uygun olsun devletten alalım dedim ama valla dünden beri bu fikir cazip gelmeye başladı ben zaten 10 yıldır bekliyorum bu anı birde 2.5 yıl beklersem kafayı yerim herşeyini hazırladım yaza kızımla girecektim bir sürü hayalim vardı üffffffffffff kafam çok karışık
amin canım ama onuda sordum eğer bu değerlendirme sürecinde 4 bebek gelirse bana verilecekmisiniz diye hayır dedi o zamanda benden önce başvuru yapmış olan türkiye genelinde sıra kimde ise ona verilecekmiş ben bu işten hiçbişey anlamadım zaten öyle yavaş ilerliyormuşkii denizlide sıra 1 yılda toplam 10 ile 12 bebek aileye veriliyormuş hayır çok saçma değilmi sizcede ben denizliden sıradayım 5 tane bebek geldi diyelim benim almam gerekmezmi benim bildiğim önce o ilde sıra kimde ise o alması lazım valla şeytan diyor kendi işini kendin hallet ama bana zamanında çok söylediler aile büyüklerim doğum yapıpta bakamayacak olan birinden aracı yardımıyla alalım diye ben istemedim herşey prosüdüre uygun olsun devletten alalım dedim ama valla dünden beri bu fikir cazip gelmeye başladı ben zaten 10 yıldır bekliyorum bu anı birde 2.5 yıl beklersem kafayı yerim herşeyini hazırladım yaza kızımla girecektim bir sürü hayalim vardı üffffffffffff kafam çok karışık
Canım bence hiç moralini bozma.Onların ne dedikleri çok da önemli değil.Ne zaman anne olmak sana yazılmışsa (hayırlıysa) o zaman gelecek yavrun.Hiç sıkıntıya düşme.Rahat rahat bekle.Bir arkadaşım gelecek çocuğum için dediki" Ne biliyorsun belki doğursaydın da Allah sana aynı çocuğu verecekti."Bence çok farklı bir bakış açısı.Sana ait olan yavrun geldiğinde zaten sana gelecek.Bak Deniz'e de uzun bir zaman söylemişler.Çok daha kısa sürede gelmiş.
saol bitanem zaten asker gibi şafak saymaktan başka şansımda yok hayırlısı ALLAH tan
cnm hoşgeldinmerhaba hanımlar bende sessiz takipçilerdenizdenim. burda sizlerin bekleyişlerini, duygularını okudukça gerçekten her seferinde ağladım allahım bu duyguları her kadına yaşatsın ve her yetim çocuğa sizler gibi anneler nasip etsin. benim annem öldüğünde ben 3 yaşındaydım ve üvey anneyle büyüdüm. maddi anlamda hiç sıkıntı yaşamadan babamın kolları altında büyüdüğüm halde üvey anne bile hayatıma öyle huzursuzluk katmıştı ki genç yaşlardan itibaren hiç gitmeye cesaret edemediğim o kurumdaki çocukları aklımdan çıkartamıyorum. acaba ne durumdalardır, ne hissederler ne yaşarlar, hayattan neler beklerler, her gördüklerinden sevgi beklerler mi? tabiki beklerler
24 yaşındayım henüz 1 yıllık evliyim ama dediğim gibi çok eskiden beri hep evlatlık çocuk almayı istemişimdir. bu konuyu eşime de açtım olabilir diyerek yorumsuz kaldı. evliliğimin ilk 8 ayı hiç korunmadığımız halde hamile kalmadım hıh dedim sanırım çocugum olmıcak ve ben evlatlık alıcam ileride prosedürleri tamamladığımda. 9. ay hamile kaldığımı öğrendim hiç dra gitmeden kendiliğinden. elbette çok sevindim ama sanırım allahta beni farklı bir sınava tabi tuttu. bunca yıl tüm hayalimi çocuklar için yardım çalışmalarına katılmak ve evlatlık edinip bir çocuğa anne sevgisini, yeni bir hayat vermeyi amaçlayan benim artık bir bebeğim olucaktı ve ben bu düşüncelerden vazgeçicek miydim? artık bu konuyu hiç düşünmüyorum evliliğimin 1 yılı doldu ve 4 yıl sonra sanıyorum bende başvurabilicem evlat edinebilmek için. olsun 2. evladımı kurumdan almış olurum bakarsınız o diğerinden daha hayırlı çıkar hiç belli olmaz. çocuk çocuktur her türlü sevilir ayırt edilmez, o ağlasa sizin canınız yanar. hepsi mis gibi kokar hepsi çok güzeldir çirkin çocuk yoktur kötü çocuk yoktur hepsi melektir.
inşallah bende yasal süreci tamamladığımda, mesleğimi hayatımı tamamen düzene soktuğumda sizler gibi kurumdan sevgiye muhtaç bir çocuğu ailemize dahil edip ona yeni bir hayat verebilirim. allah hepinizin yanında olsun
Bu arada daldan düşer gibi geldim kusura bakmayın ama ben sizin yakın takipçilerinizdenim .ben 8 senelik evliyim eşim azospermli yani sıfır spermli biz önümüzdeki ay kısmetse tedaviye başlıcaz ve kısmet olursa eşimde sperm çıkarsa ameliyat sonrasında tüpbebek yapıcaz yok çıkmazsa yarı yolda kalıcaz ve evlatsız bir hayata merhaba diycez demiycem çünkü bende sizin gibi kendi kanımdan canımdan olmasada o boynu bükük yetim evlatlara evlat hasretiyle yanan yüreğimde kocamaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn bir yer ayırdım .bunun haricinde kendi evladım olsa bile ben yetim anasıda olmak istiyorum .sizlerin hikayeleirinizi gözü yaşlı birşekilde okuyorum çoğu zaman duygularım beni benden alıp götürüyor.inşallah rabbim hepimizin gönlünün güzelliğine göre hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin peygamberimiz hz.muhammed(sav) gibi yetime kucak açmayı nasip etsin cümlemize
hoşbulduk canım inşallah canım rabbim herkese şifa versin inşallah tabiki sizlerle birebir konuşmak duygularınıza ortak olmak isterim bu arada arkadaşlar ben istanbul'da oturuyorum ve bahçelievler kadın kolları başkanını tanıyorum özellikle koruyucu aile olmak isteyenlere yardımcı olabilirim en geç 1 ay içinde inşallah evlatlarınıza kavuşmanıza vesile olabilirim belki şimdilik onlara aile olamasam da sizlerin onlara aile olmanıza vesile olmak beni çok mutlu edecektir
bence de...Zeynep ciğim ne desek senin için rahat etmeyecek ama kurumun dediklerini çok kafana takma canım.. Sıranın 4 olmasına çok sevindim,
Biz ilk başvurumuzu yaptığımızda 2 yıl diyorlardı, Sıramız 9 oldu hala belli olmaz ne zaman geleceği diyorlar.. Nushu bebeğini almadan bir gün önce, tarih belli değil demişlerdi diye hatırlıyorum.. Bence seninde öyle olacak.. Kızın seni çok bekletmeyecek arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?