selammmmmmmmmmmmmmmmkızlar herkese selam
şimşek...lilly...size canlı selam
oh oh maşallahbenden de canlı selamalr buyurun yeşil çayımızı birlikte içelimm:)))) denizimizi koklaya koklaya öp canım....
lily sende buyur canım.....
evet canım keyfim yerinde ya bugün nedense:)))))))) bu arada bende pırılıma katılıyorum sürekli aynı şeyleri yazmak istemedim Allah hayırlısını versin........bide anjelica diye bir arkadaş vardı galiba onun kuzusu gelmişmiydi bak şimdi aklıma takıldı?bilen varmı acaba....
evet gayet güzel bi takipçisinvalla bak nasıl takip etmişim sessiz sedasız sizleri gerçekten merak ettim .......ne yaptı acaba?
mrb kızlar.yeni okudum burayı.ben de bişeyler yazmak istedim.benim teyzemler de 3yıl önce evlatlık aldılar onca çocuksuz geçen senelerden sonra.eniştem senelerce bu işe hiç yanaşmak istememişti.teyzemin psikolojisi bozulmuştu.neyse en sonunda 0-3 yaş için yazdırdılar isimlerini.6 ay sonra tel geldi.ancak 2 erkek kardeş aynı anda kabul ederlerse sıra teyzemlerindi.kabul etmezlerse daha çok sıra vardı önlerinde.teyzem kız olsun istiyodu.ama benim kaderim bu çocuklar dedi ve aldı.çocuklardan biri 3 yaşında diğeri 3 aylıktı.şimdi biri 6 diğeri 3 yaşında.teyzemin kopyası öz çocuğu olsa bu kadar benzemezdi heralde:))o soğuk eniştem var ya çocukların artığını yer en pahalı oyuncakları alır tepesinde gezdirir bir dediklerini iki etmez.kucağından indirmez.canım annem diyip sarılıyolar.hele biz bir iki gün görmezsek duramıyoruz.ne isterlerse yaparım.bizim yakışıklılar dünyanın en yaramazı belki de.büyük olan yaramazlığından dolayı anaokulundan atıldı geçende:))ev mi yakmaya kalkmadı.arabayı mı çalıştırmadı ama sevgisi başka işte.valla böle yaramaz çocuk görmedim ömrümde:)geldiğinde çocuklar zayıftı şimdi hafiften tombikler.hep düşünürüm ya hayatları değişmeseydi nolurdu diye?gerçekten yuvada hayat başka koruyucu aileden gelmiş büyük olan geldiğinde parmak izleri vardı bacaklarında.el hareketinde hemen kafasını sakınıyodu.makarnadan başka yemek bilmiyordu.meyvelerden bihaberdi.küçük olan ise hastaydı geldiğinde.anne sıcaklığı gibisi yok.onların gülüşlerini görünce başka mutlu oluyorum.çok bekletmeyin melekleri bence.dünyanın en şanslı çocukları olmaları sizin elinizde belki de.ii akşamlar:))
canım ya bbeğin geldiği koruyucu aileyi şikayet ettiniz mi? ne kadar kötü bakmışlar çocuğa, bakamıycaksan alma yanına ya ne hain insalar var. Allahım kimsenin yavrusunu zalimlerin eline düşürmesin yarabbim. kıyamam ya .. anne babaları onlara sevgi dolu bir hayat sunuyorlarmış şükür ki kurtulmuşlar. ama "evlatlık" kelimesi karşısında annelerimiz çok hassas lütfen bu kelimeyi kullanmamaya özen gösterirsen hepimiz daha mutlu oluruz..
Merhaba Vck, İnşallah en kısa zamanda sizde evladınızı kucağınıza alınırsınız, tedavinizde umuyorum herşey yolunda gider.. İyi niyetinizden şüphem yok lakin boynu büyük yetimler, yetim annesi gibi tabirler benim içimi çok acıtıyor.. Arkadaşlar kabul edin artık evlat edinmek doğal bir şey.. Ben ve eşimin biyoljik anne baba olmaya engel bir durumumuz yok en azından doktorlar öyle diyor Rabbim bize bu şekilde kısmet etmeyince biz de tedavi tedavi doktor peşinde koşmak istemediğimiz için evlat evlattır dediğimiz için başvurduk.. Kendimi bir yetime
anne olmak gibi düşünmüyorum.. Sevap kısmı da Rabbim in taktidiri.. O çoçukar bize anne baba ayrıcalığı yaşatıyorlar, boynu bükük biri varsa biziz.. onlar sayesinde anne baba oluyoruz.. Yani onlar bizi anne baba yapıyor aslında...
Siz korucu aile oldunuz mu?
uzun zamandır sizin dışardan takipçinizim hepsini olmasada çoğu yazıları gözü yaşlı bir şekilde okudum hepinizin Allah Gönlüne göre verir İnşallah biran önce bebeklerinize kavuşursunuz ve onlarda size hayırlı evlatlar olur. Ben daha 20 yaşındayım evli dahi değilim evlat almam mümkün değil böyle bir şeyi ilerde çocuğum olsada olmasada çok isterim.. Şuan ordaki anne babasından ayrı çocuklar için yapmam gereken tek şey gidip onları ziyaret etmek sevgi göstermek diye düşünüyorum . Burdaki yazıları okuduktan sonra bunun farkına vardım.. Haftaya onların yanlarına gidip görmek istiyorum sizede çook teşekür ediyorumki dünyanın başka tarafında başka hikayeler olduğunu bana gösterdiğiniz için..
cnm bnm hoşgelmişsin
burda ben de dahil herkes senin ablan olacak yaşta
bak ben de evli değilim
ama insana farklı bakış açıları kazandırıyor farklı konular
sen daha çok gençsin Rabbim ilerde kendi çocuğunu da almayı nasip etsin
o çocukları bizim için de öp olur mu ziyarete gittiğinde???
herşey gönlünce olsun
arada yaz bak sen de artık bizdensin
sevgiler...
yok canım şikayet etmediler.çünkü o an şaşkınlık sevinç falan derken akıllarına gelmedi sanırım. özür dilerim o kelime bana da tuhaf geldi şimdi.eve gelme aşamaları için kullanmıştım kızmayın bana:)).sonrası zaten unutuyoruz öz zannediyoruz.hatta bizim bi akrabanın kızını alırız demişlerdi şakasına,ben de olur mu akraba evliliği kötü şey demiştimsonra teyzem kendi hatırlattı.valla Allah tarafından heralde.candan kandan oluyor.benim kuzenim oluyolar kendileri.uzaktayım şimdi onlardan.geçen telefonda gel artık abla ya çok özledim seni diyo.23 nisan gösterime gel diyo:)))diğeri ben de konuşcam diye tepiniyor.ahhh burnumda tütüyolar.
çook teşekür ederim amin hepinize inşallah.. Tabikide öperim.. Ama önce birşey sormak istiyorum oraya gitmek için arayıp önceden geleceğimizi bildirmemiz gerekirmi?? Çünkü bize 1 saat uzaklıktada gidipte o çocukları görmemek var.. ARayıp sölemekmi gerekir pek bir bilgim yokta bilen biri bana yardımcı olursa sevinirim.
canım arayıp sorarsan çok daha iyi olur, daha ciddiye alınırsın. çünkü oraya gidip bir daha hiç gitmeyenler o kadar çok ki.. ve bu bir kerelik ziyaret çocuklara hiç yetmiyor. bi süre sonra alışıyorlar bi daha gelmiyceksinki diyorlar.. tek gitmesen en azından iki üç arkadaşınla birlikte gitsen daha güzel olur benim fikrim. hatta yanınıza top alın ( gerçi onların vardır da) erkek arkadaşda götürün yanınızda maç yapsınlar. hem kalabalık bir grupla aynı anda oynamış olurlar. sizde kızlarla voleybol flan takılırsınız. çok güzel düşünmüşsün.
cevap verdiğin içn teşekür ederim. Evet arkadaşlarla gidicez. Onları mutlu etmek beni de mutlu eder.. Kesin bende bağımlılık yaparlar sürekli giderim aradım ama açılmadı telefon tekrar denicem işte..
merhaba güzel arkadaşlarım... Ulusal egemenlik ve çocuk bayramınızı kutlarım, yavrularınızla hazırlanacağınız kutlayacağınız, onların birbirinden tatlı gösterilerini izleyeceğiniz nice nice güzel bayramlar dilerim hepinize. Rabbim hepimize yavrularımızın mutlu bayramlarını görmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?