Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
cevap verdiğin içn teşekür ederim. Evet arkadaşlarla gidicez. Onları mutlu etmek beni de mutlu eder.. Kesin bende bağımlılık yaparlar sürekli giderim aradım ama açılmadı telefon tekrar denicem işte..
daha ilk defa gideceğim için pek bir bilgim yok ordaki çocuklar kaç yaşlarında peki
sen yazdığında ben çıkmışım o nedenle kusuruma bakma, ama burda herkes birbirine cevap verir, bilenler bilmeyenlere duyurur yani
ben daha önce staj yaptığım kamu kuruluşundan görevlilerle iş nedeniyle gitmiştim, çünkü shçek şehrin dışında bir yere taşınmış arabasız gitmek mümkün değildi yani... yaş grubu olarak, bildiğim kadarıyla hemen her yaş grubundan vardır benim gördüklerim hep ana okulu seviyesindeydiler, tabii bebekler de varmış ama ben görmedim
gidip gören ve bu konuda bilgi sahibi arkadaşlarımız daha doğru bilgi verirler
ben de seni ısrarlı ve kararlı duruşundan dolayı tebrik ediyorum
sevgiler...

günaydın sevgili anneler.....yüreği bir çocuk gibi pırpır eden anneler...23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun...

seneye inşallah sizler de benim gibi yavrularınızla kutlayın 23 nisanı

günaydın sevgili anneler.....yüreği bir çocuk gibi pırpır eden anneler...23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun...

seneye inşallah sizler de benim gibi yavrularınızla kutlayın 23 nisanı

Çok teşekkürler.Deniz'ciğim.İnşallah önümüzdeki 23 nisan'a çocuğuna kavuşmamış anne kalmaz.

merhaba hepinize:)
23 nisan kutlu , mutlu olsun:)
seneye inşaAllah evlatlarımızla kutlarız, onların küçücük eline de Türk bayrakları veririz, gösterileri izleriz:)
bu hafta görüşmem var, Allah iyi ,güzel, en hayırlı evlatlar nasip etsin.
Dualarınızı beklerim efendim:)

İnşallah Allah en hayırlı,en tatlı,en iyilerini nasip etsin herbirimize.

başınız saolsun mekanı cennet olsunn

günaydın kk 'nın güzel temiz kalpli anne ve anne adayları hepinize günaydın güzel bir gün geçirmaniz dileğimleee ve çabucak zaman aksınnnnn bebişlerrr gelsinnnn

günaydın kk 'nın güzel temiz kalpli anne ve anne adayları hepinize günaydın güzel bir gün geçirmaniz dileğimleee ve çabucak zaman aksınnnnn bebişlerrr gelsinnnn
betuşcum sana da günaydın cnm bnmmmmmmmmmmmmm
tabii tüm arkadaşlarımıza günaydın diyelim bu vesileyle... canlarım güzel anneler ve anne adayları, temennim bugunun de bebişlerinize kavuşmak için bir adım daha yaklaşmanıza vesile olması dileğiyle...
sevgiler...

Merer,senden ne haber?Çok merak ettim.Hazırlıklar tamam mı?

Canım uzun zamandır giremiyordum dün anca girdim geçmişleri okudum annanneni kaybetmişsin çok üzüldüm başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin kusura bakma daha önce başsağlığı dileyemedim.

Ben daha bugün sabah uzmanımızı aradım sıramızı sormak için ama o dışarıdaymış sıra listesi yanımda yok dedi ama ilk sıralardasınız diyor hazırlıklı olun heran araya biliriz yani hep aynı şey anlayacağın sıralar nasıl ilerliyor dedim bu hafta hiç bebek gelmedi dedi hiç belli olmuyormuş birtürlü kaçıncı sırada olduğumuzu öğrenemedim yaa çatlıyacam anlayacağın.

Hazırlıklarımız tamam havlu takımı, battaniyeleri ,çok güzel tulumlar, çorapları ,mendilleri ,tırnak makasımız ,şampuanımız, pişik kremimiz, sabunumuz, biberonlarımız, ateş ölçerimiz,herşeyimizi aldık birtek beşşiğini almadım beşşik bebeğimle beraber gelsin dedim iyikide öyle yapmışım kıyafetlerine bile dayanamıyorum beşşiği olsa neyapardım bilmiyorum.Kıyafetlerini yıkadım ütüledim katladım hazır bebeğimi bekliyorum arada bir gidip gelip kıyafetlerini kokluyorum galiba delirmek üzereyim

Benim durum böyle canım? sen neler yaptın hazırlıklara başladınmı neler aldın?

Zeynepcim sende rahatsızlanmışsın geçmiş olsun canım Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah

Herşeyini çok güzel hazırlamışsın.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.Bebeğin çok şanslı olacak senin gibi hevesli ve gayretli bir annesi olacağı için.
Biz battaniye,mama önlüğü,alt değiştirme minderi,biberon,ateş ölçer,bakım çantası,kanguru,emzik vs aldık ama bizim şu aralar taşınma telaşemiz var.Ev kutularla dolu.Kısmetse 12 Mayıs'ta taşınacağız.Bu arada anneannemi kaybettim.Taziyen için teşekkür ederim.İnşallah yeni evde bebeğimizin geniş bir odası olacak.Oraya hazırlık yapacağız.Bizim sana göre daha çok zamanımız var.Ama ben de çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum.İyiki böyle bir olaya girdik.Hayatımın bir anlamı,amacı oldu.Anne olacağım için çok seviniyorum.
Bu sitedeki anne adayları hep temiz kalpli,iyi niyetli ve verici,fedakar insanlar.Yazılanlardan onu anlıyorum.Onun için Allah herbirimize gönlümüze göre hayırlı evlat versin.İnşallah çok bekletmesin.Senin de yakın ama belki bir ay sürer.Kendini strese sokma.Sakin sakin yavrunu bekle.Valla iyi haberlerini duymayı çok istiyorum.

öncelikle günaydın sevgili anneler ve anne adaylarııııııııııııııııııııı
cnm yazdıkların çok güzel, Rabbim hepinizin gönlüne göre versin, inşallah bu yaz her birinizin yuvasına güneşler doğsun bebişler gelsin, yazın topikçe bayram yapalım
hepinize sevgilerrrrrrrrrrrrr

günaydın dünyanın en tatlı anne adayları

hadi...bir gün daha geçti...bir gün daha yaklaştınız yavrunuza...ipin ucu görünüyor...bir tutsammmmm...hepsi dökülecek eteklerinize.....

çokkk yakında...İNŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…