Merhaba.Aramıza hoşgeldin.Anne olma isteği hepimizin içinde içgüdüsel olarak var olan çok güçlü bir istek.Bence hayatta bir çocuk yetiştirmekten anne olmaktan daha kutsal ve güzel bir şey olamaz.Bizler bu yolla anne olmanın biyolojik olarak anne olmaktan hiçbir farkı olmadığına,çocuklarımızın bize Allah tarafından yazıldığına zaten onların anneleri olduğumuza gönülden inandık.Her geçen gün başvuruda bulunduğum için daha mutluyum.Bizler de bu yolla anne olacağız.Bizlerin yaşamı şimdiden anlam kazandı.Çocuklarına kavuşan anneler ise dünyada cenneti buldular.Bizler de onlara kavuşacağımız günleri iple çekiyoruz.Çocukları inanılmaz seviyorum, ben de yıllardır ücretli öğretmenlik yaparak sevgimi öğrencilerime vererek, onların sevgisiyle bu boşluğu doldurdum hep. Yalnız bu yıl birşey oldu.Bana çok düşkün ve benim de çok sevdiğim bir öğrencimin annesi hamile kaldı,hamileliği boyunca da hep görüştük,malesef doğumda öldü... Çocuk için yıkım oldu. Baba yeni doğmuş daha gözleri açılmamış bebeği evlatlık vermeyi düşününce bir anda bana birşeyler oldu..... İlk defa içimde birşyler uyandı.... O bebeği yurda verseydi asla izin vermez sahiplenirdim, neyse ki memleketten hala geldi ve aldı bebeği gitti. Ne de olsa akraba, emin ellerde...O gündür bu gündür evlatlık almak için beni de heves sardı, bu bana Allahın bir işareti gibi geldi...Bilmiyorum ne oldu,hep evde çocuk hayal ediyoum....Keşke diyorummm. Böyle işte, sizinle benim de hikayemi paylaşmak istedim....Beni sizden başka kim anlar ki....
Canım çok teşekkür ederim, zaten sizlerin paylaştıklarınızı okudukça içim ısındı, çok daha güçlü hissediyorum artık kendimi, tek korkum yaşımSenelerce bekleyenlerimiz var düşünsene... Ben bu yaştan sonra bir 10 yıl beklesem 50 yaşında hangi çocuğa ne faydam olur Sizler gençsiniz, çok daha şanslısınız, üstelik ebeveyn ile evlat edinen arasında en fazla 40 yaş olma şartı da varmış... Düşündükçe neden bukadar beklediğime çok kızıyorum, ama geçmiş zamanın telafisi olmayınca.... El kol bağlanıyor....
Canım çok teşekkür ederim, zaten sizlerin paylaştıklarınızı okudukça içim ısındı, çok daha güçlü hissediyorum artık kendimi, tek korkum yaşımSenelerce bekleyenlerimiz var düşünsene... Ben bu yaştan sonra bir 10 yıl beklesem 50 yaşında hangi çocuğa ne faydam olur Sizler gençsiniz, çok daha şanslısınız, üstelik ebeveyn ile evlat edinen arasında en fazla 40 yaş olma şartı da varmış... Düşündükçe neden bukadar beklediğime çok kızıyorum, ama geçmiş zamanın telafisi olmayınca.... El kol bağlanıyor....
merhabauzun zamandan berı gırememıstım foruma bugun gırıp bırkaç sayfayı okudugumda kızımı bekleme surecım gozumun onunden geldı gectı. Mutluluk, üzüntü, hayal kırıklığı bır çok şeyi yaşadım 22 ay boyunca ve rabbim bana öyle bir evlat verdiki kollarıma aldığımda herşeyi unuttum. Şu anda 8 aylık kızım ve dünyalar tatlısı.... Biliyorum beklemek çok zor..... Sırayı öğrenmek için günler hatta saatler saydım... Ama inanın hepsını unuttum... İnşallah hayırlı zamanda hayırlı bir evlada sahip olursunuz...
merhabaÇocukları inanılmaz seviyorum, ben de yıllardır ücretli öğretmenlik yaparak sevgimi öğrencilerime vererek, onların sevgisiyle bu boşluğu doldurdum hep. Yalnız bu yıl birşey oldu.Bana çok düşkün ve benim de çok sevdiğim bir öğrencimin annesi hamile kaldı,hamileliği boyunca da hep görüştük,malesef doğumda öldü... Çocuk için yıkım oldu. Baba yeni doğmuş daha gözleri açılmamış bebeği evlatlık vermeyi düşününce bir anda bana birşeyler oldu..... İlk defa içimde birşyler uyandı.... O bebeği yurda verseydi asla izin vermez sahiplenirdim, neyse ki memleketten hala geldi ve aldı bebeği gitti. Ne de olsa akraba, emin ellerde...O gündür bu gündür evlatlık almak için beni de heves sardı, bu bana Allahın bir işareti gibi geldi...Bilmiyorum ne oldu,hep evde çocuk hayal ediyoum....Keşke diyorummm. Böyle işte, sizinle benim de hikayemi paylaşmak istedim....Beni sizden başka kim anlar ki....
ne güzel bak kariyer yapmışsın şimdi de çocuk zamanıValla kendimi kariyere verdim ben de, inanın nereye saldıracağımı şaşırmış durumdayım, sanki yapacaklarıma yetişemeyecek gibiyim. Herşey için geç kalmış gibi hissediyorum. Ama bu hafta içi mutlaka gidip görüşeceğim shcek ile. En azından içim rahat eder. Bana cesaret verdiniz, çok teşekkür ederim....
Valla kendimi kariyere verdim ben de, inanın nereye saldıracağımı şaşırmış durumdayım, sanki yapacaklarıma yetişemeyecek gibiyim. Herşey için geç kalmış gibi hissediyorum. Ama bu hafta içi mutlaka gidip görüşeceğim shcek ile. En azından içim rahat eder. Bana cesaret verdiniz, çok teşekkür ederim....
cnm 0-1 yaş desen de bazen 11aylık da gelebiliyor ya da 1-2yaş dersin 13 aylık gelir yani çok takma bence buna, değil mi arkadaşlar???Ah Heidicim eğer öyleyse var yaSüperr. Topikte okuyunca 10 yıldır bekleyenleri filan moralim çok bozuldu. Baksana daha 6 ay olmuş, hazılrlıklara başlamışsın bile... Yaa harika ozaman, ben hiiiç durmayayım Vallahi içimi rahatlattın. Yine de geçen senelerde başvurmuş olmayı çok isterdim, hani şu yaş olayı, yeni doğan olsun çok istiyorum ama ne yapalım artık, zararın neresinden dönersem kar dır öyle değil mi? Hemen gidip konuşmalıyım.... Çooooook teşekkür ederim.
Ah Heidicim eğer öyleyse var yaSüperr. Topikte okuyunca 10 yıldır bekleyenleri filan moralim çok bozuldu. Baksana daha 6 ay olmuş, hazılrlıklara başlamışsın bile... Yaa harika ozaman, ben hiiiç durmayayım Vallahi içimi rahatlattın. Yine de geçen senelerde başvurmuş olmayı çok isterdim, hani şu yaş olayı, yeni doğan olsun çok istiyorum ama ne yapalım artık, zararın neresinden dönersem kar dır öyle değil mi? Hemen gidip konuşmalıyım.... Çooooook teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?