Çocukları inanılmaz seviyorum, ben de yıllardır ücretli öğretmenlik yaparak sevgimi öğrencilerime vererek, onların sevgisiyle bu boşluğu doldurdum hep. Yalnız bu yıl birşey oldu.Bana çok düşkün ve benim de çok sevdiğim bir öğrencimin annesi hamile kaldı,hamileliği boyunca da hep görüştük,malesef doğumda öldü... Çocuk için yıkım oldu. Baba yeni doğmuş daha gözleri açılmamış bebeği evlatlık vermeyi düşününce bir anda bana birşeyler oldu..... İlk defa içimde birşyler uyandı.... O bebeği yurda verseydi asla izin vermez sahiplenirdim, neyse ki memleketten hala geldi ve aldı bebeği gitti. Ne de olsa akraba, emin ellerde...O gündür bu gündür evlatlık almak için beni de heves sardı, bu bana Allahın bir işareti gibi geldi...Bilmiyorum ne oldu,hep evde çocuk hayal ediyoum....Keşke diyorummm. Böyle işte, sizinle benim de hikayemi paylaşmak istedim....Beni sizden başka kim anlar ki....
Çok teşekkür ederim canım, inşallah dediğin gibi olur, Allah hepimizin gönlüne göre versin
ayyyy çok güzel yazmışsınnnnnnnBugün tanıştığım ve iyi ki içimi döktüğüm tüm güzel yüreklere sımsıcak sevgilerimi yolluyor ve hepinize iyi geceler diliyorum....Sevgiyle kalın....
Ah Heidicim eğer öyleyse var yaSüperr. Topikte okuyunca 10 yıldır bekleyenleri filan moralim çok bozuldu. Baksana daha 6 ay olmuş, hazılrlıklara başlamışsın bile... Yaa harika ozaman, ben hiiiç durmayayım Vallahi içimi rahatlattın. Yine de geçen senelerde başvurmuş olmayı çok isterdim, hani şu yaş olayı, yeni doğan olsun çok istiyorum ama ne yapalım artık, zararın neresinden dönersem kar dır öyle değil mi? Hemen gidip konuşmalıyım.... Çooooook teşekkür ederim.
herkeze merhabalar,,
yeni gelenler hoşgeldiniz tek tek isim yazamayacağım geri dönüp okumam lazım kusura bakmayın zamanım yok...yazılanları takip ediyorum cebime mesaj geliyor ama cevap yazmam ordan çok çok zor şu an evde boya tadilat işleri var oldukça yoğun bir tempodayım...sakinleşince yazacağım hepinize sevgiler.....
merhaba
aramıza hoşgeldin
Rabbim evladına ve size hayırlı uzun ömürler versin
mutluluğunuz daim olsun
paylaşımın için teşekkürler
sevgiler
merhaba
sen de aramıza hoşgelmişsin erbek2004,
bence 40 yaş çok değil aynen shenayımın dediği gibi, o yaştan sonra uni okuyan mı ararsın evlenen mi?
yani 40 yaş çok değil ki...
hem her kadın anne olmak ister yaş önemli değil, bir eğitimci olarak bilirsin ki biz daha çocukken, elimize alıp bebekleri oynarız, daha o yaşlardan ilerideki anneliğe hazırlanırız
madem sen de şimdi karar verdin o zaman başvurman yakındır
ister biyolojik ister değil, sonuçta bir çocuk yetiştiriyorsun
hem buradaki tüm arkadaşlarımızn bebekleri doğumla sahip olunanlardan çok daha kıymetli, hazırlıkları hiç bitmiyor, sen 9 ayı beklemenin zorluğundan bahsediyorsun ama 2 yıl bekleyen arkadaşlarımız var, bu belirsizlik, evladına olan düşkünlüğü daha da arttırıyor, içindeki çocuk sevgisini katlıyor büyütüyor
inşallah sen de biran önce bebişine kavuşursun
rızalı nedir demişsin, bilgim dahilinde söyleyeyim yanlışım varsa düzelten olur sanırım, ilk başvuruda terk bebek mi istersiniz rızalı mı diyorlar birçok arkadaşımız ikisini de işaretliyor yani terk bebek olursa kimin terk ettiği belli değil ya, rızalı da birisi bebeğini kuruma veriyor evlat edinmek isteyen ailelere verilebilir diye sanırım imza veriyor, kurum da buna binaen o çocuğu sırası gelen aileye veriyor
bilmem aktarabildim mi? biraz karışık oldu ama, anlatırken hassas davranmaya çalıştım, yanlış bişey yazıp da arkadaşlarımızı da üzmek istemem ondan yani... bir de bildiğim kadarıyla 0-1 yaş için başvuramıyorsun yaştan dolayı ama çok da sorun değil, çocuk gelişimi için 0-6 yaş önemlidir, 3 yaşına kadar da annenin vereceği eğitim önemli biliyorsun ki yani 1-2 yaşında bir evladın da olsa, o sen ne verirsen onu alır, çok bunu dert etme, hakkında ne hayırlıysa o olsun
umarım en kısa sürede evladına kavuşursun
sevgiler...
Artık ben de burdayım, yakın hissettim kendimi size... Valla gece ayrılıp yatmak istemedim. Sabah da uyanır uyanmaz geçtim tekrar karşınızaBundan sonra hep böyle inşallah. Hafta içi de ilk fırsatta gidip ilk görüşmemi yapacağım, sizlerle de paylaşacağım, düşündükçe pek bir heyecan sarıyor...:26:
İnşaaaaallllaaahhhh canlarımm...Aman siz de tüm gelişmelerden haberdar etmeyi unutmayın emi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?