Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
herkeze merhabalar,,
yeni gelenler hoşgeldiniz tek tek isim yazamayacağım geri dönüp okumam lazım kusura bakmayın zamanım yok...yazılanları takip ediyorum cebime mesaj geliyor ama cevap yazmam ordan çok çok zor şu an evde boya tadilat işleri var oldukça yoğun bir tempodayım...sakinleşince yazacağım hepinize sevgiler.....

merhaba aramıza hoşgeldin, bence 40 yaş pek de geç bir yaş değil.. pekala sende bebişine kavuşabilir annelik sevgisini yaşayabilirsin. çok geç olmadan harekete geç çünkü bu forumda görüyoruz ki o kadar çok geçen yıllarına üzülen arkadaşımız var ki keşke daha önce başvursaydım meleğime kavuşsaydım diyor. belki sen 3-4 yaş seçersin ve biraz daha yaklaşırsın çocuğunun gençlik dönemine. ama bu aşkı çok bekletme derim ben

Çok teşekkür ederim canım, inşallah dediğin gibi olur, Allah hepimizin gönlüne göre versin

Son düzenleme:
Bugün tanıştığım ve iyi ki içimi döktüğüm tüm güzel yüreklere sımsıcak sevgilerimi yolluyor ve hepinize iyi geceler diliyorum....Sevgiyle kalın....

Bugün tanıştığım ve iyi ki içimi döktüğüm tüm güzel yüreklere sımsıcak sevgilerimi yolluyor ve hepinize iyi geceler diliyorum....Sevgiyle kalın....
ayyyy çok güzel yazmışsınnnnnnn
her zaman bekleriz, gel anlat dök içini, biz burda birbirimize destek için varız, herşey gönlünce olsun
sevgiler...

canım sen yanlış okumuş olmayasın 10 yıldır bekleyen olurmu biz başvurumuzu yeni yaptık ama uzun zamandır bu işin içinde sayılırım ve 10 yıldır bekleyeni inan senden duydum bekleme süresi ile göre değişiyo ama sen zaman kaybetmeden başvurunu yap tercihini yaparkende çok fazla kısıtlama yapmazsan mesela illa kız olcak terk olucak demezsen çok beklemezsin ben 9 ayda bebeğini alandan duydum 6 ayda duydum ama istanbul için kız bebek 1,5 yıl tabi kimseyi yanıltmak istemem ama inan 10 yıl diye bişey yok öyle olsaydı herkez kafayı yerdi valla

buarada biz evraklarımızıda teslim ettik şimdi ev ziyaretimizi bekliyoruz 5-6 aya geliriz dedi uzmanımız

kolay gelsin sermuhcum:) Bunlar tatlı telaşlardır. Bebeğin odasını mı boyatıyorsun?

canım lilyiiiiim seksenaltım benmim:))))
yahu liliyim yaşam koçumuz artık bakıyorum shcek danışma birimi de oldun iyice.
okuduklarını öğrenip, ihtiyacı olanlara bizlerden erken cevap veriyorsun.
Allah seninde emeklerini boşa çıkartmasın. her işin su gibi aksın inşaAllah

kızlar nerelerdesiniz yahu?
Heidi sağolsun gelip gidiyor,habersiz bırakmıyor bizleri.
Liliyim 86ım da öyle...
Sermuh da boya tadilatta...
Pırılım, Nushu, Zeynebim, ayazcım,merercim nerelerdesiniz?
meraktayım doğrusu...

zeynepcim sağlık sorunları ne oldu acaba?
Rabbim şafi sıfatıyla tez vakitte şifalar eylesin.
Zeynebim sakın bekleme süresinden dolayı umutsuzluğa kapılıp, bizleri bırakma.
her şey nasip. bak her işte bir hayır vardır. sen önce sağlık sıkıntılarını atlat diye kızın sana zaman veriyor.

erbek2004 bakıyorum dünden beri buralardasın:)
yarın gidip bilgi alıp belki de başvurumu yaptım müjdesini paylaşırsın bizimle.
hayırlısı olsun her şeyin...
rabbim bir kapıyı kapatırken başka bir kapıyı açar....

Artık ben de burdayım, yakın hissettim kendimi size... Valla gece ayrılıp yatmak istemedim. Sabah da uyanır uyanmaz geçtim tekrar karşınıza Bundan sonra hep böyle inşallah. Hafta içi de ilk fırsatta gidip ilk görüşmemi yapacağım, sizlerle de paylaşacağım, düşündükçe pek bir heyecan sarıyor...:26:

Erbek;
genelde haftasonu yoğunluktan pek giremiyoruz ama
hafta içi forum daha akıcı oluyor:)
görüşmeye gidebilirsen ayrıntılardan bizleri de haberdar et olur mu?

erbek2004 bence bu hafta başvurunu yap ve seçimini geeeepppgeniş yap ki bebişin çabucak gelsin hatta 0-2 yaş dersen belki şansın daha da artar hatta bir yıla kalmaz inşallah hihuuuvvv

Son düzenleme:
İnşaaaaallllaaahhhh canlarımm... Aman siz de tüm gelişmelerden haberdar etmeyi unutmayın emi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…