Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Canım kuruma başvurduğunda cinsiyet tercihiniz nedir?İkiz kabul eder misiniiz? gibi sorular soruyorlar.Sen de evet dersen bu olasılığı da kabul etmiş oluyorsun.

ayy cnm bnmmmmmmmokurken ne kadar hoşuma gitti bir bilsen, yüzümde şu an güller açıyor emin ol...
bu güzel yorumun için sana ne kadar teşekkür etsem az
ben hep çocuk gelişimi olsun, psikoloji sosyoloji falan olsun okurum ama tabii eksiklerim var, ama sizden aldığım bilgilerle, eksiklerimi de tamamlıyorum inşallah
hem evlat edinme ile ilgili prosedürleri sizden öğrendim hem de bu konudaki yasal zorunlulukla ilgili de forumdaki yazıları okudum yani öyle dan diye dalmadım, yoksa kopukluklar yaşardım,
biliyorum ki sizlerden çok şey öğrendim, Rabbim öğrendiklerimizi bilmeyenlere de aktarmayı nasip etsin de bu bilgiler üzerimize yük olmasın
düşüncelerin ve bu güzel tatlı üslubun için teşekkür ederim

cnm bnmmmmmben de kaç gündür yoktum şehir dışındaydım
inanın ilk size yazıyorum daha kendi topiğime bile girmedim, çünkü mesajlarımı beğenenler hep burdan
inşallah geçmişi okuyup takibe devam canlarımmmm, güzel annelerrrrrrrr
cnm geçmiş olsun kötü bi durum yok inşallah:44: cnm bnmmmmmmmmm
inan yazını okurken duygulandım
eşin, sen ve Rabbimiz kadar biz de emin ol şahit olduk bu sevince, umuda, bekleyişe...
hatırlıyorum senin ve nushunun aynı zamanlarda aynı belgeleri birbirinizle yarışırcasına yetiştirmeye çalıştığınızı(tabii öyle denk geldi Rabbimin takdiri) neler neler.... 7 ay ne çabuk geçmiş diyorum şimdi... tabii bu 7 ay bize çabuk geçerken sana 7 sene gibi gelmiştir eminim buna...
Rabbim bebişinin gelmesini ve onu kucaklamayı sana ve eşine nasip etsin
inşallah kuzumuz gelecek annesi, az kaldı, sen de bir yaz annesi olacaksın biliyorummm
hakkında ne hayırlıysa o olsun
sevgiler...

güzel anneler ve anne adayları...
canlarım, şimdi çıkmam lazım gelince yazıcam
hepinizi seviyorum
iyi geceler........

sana da iyi geceler liliyimiz seksenaltımımmmmmmmız:)))
sen o güzel mesajları yazarsında ben beğenmem mi liliyim:)
Allaha emanet ol...

merhaba arkadaşlar,,
evde boya işimiz bitti hele şükür..boya ile birlikte ister istemez yazlık kışlık temizlik ,bir yandan boyanın temizliği,camlar kapılar derken perişan haldeyim.kızımın odası çok açık leylak rengi oldu...bu renk ilk kez gözüme bu kadar güzel göründü..boyanın arkasından dolap geldi onu yerleştirdim.hala hazırlıklar devam ediyor.hiç acele etmiyorken bile çok yoruldum..kendime kıyafet almayı yasakladım artık kızım geldikten sonra alıcam...her gördüğümü almak istiyorum..
ev ziyaretim gayet güzel geçti..arkasından eşimle ve benimle yapılan özel görüşmede gayet güzel geçti.kafamda bir çok soru işareti vardı ne soracak ne olacak diye..şükürler olsun ki onuda atlattık ,evraklarımızın hazırlıkları bitti onalrıda teslim ettik artık sıramızı öğrenmeyi bekliyoruz....tabi bu arada hazırlıklarımız yapıyoruz..

bu sayfayı okuyan ve evlat edinmeyi düşünen arkadaşlara diyorum ki...hiç durmayın hemen yarın sabah başvurun ....o kadar güzel mutluluklar ki anlatmakla tarif bile edemem.hele ki odası hazırlanmaya başladıkça sevinç daha çok artıyor daha kızımız gelmedi ama şimdiden her gün iyi ki bu kararı vermişim diyorum...

yoğunluğumdan dolayı sizleri ihmal ettim sanmayın yazılanları okudum hepsini takip ettim...lily sen süpersin Allah bahtını güzel eylesin...her soranı cevapsız bıramamışsın..

sevgiler ....
tez zamanda minnoşlarımız gelsin...

Shenaycım, çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Ayrıca Lily sen de.... İyi ki varsınız
Ben hala gidemedim görüşmeye. Malum okul işleri.... Ama burada sayenizde çok şey öğrendim... Bir an önce iyi haberlerinizi de alırım inşallah...

Son düzenleme:
Canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.Bunlar çok güzel telaşlar.Biz de bugün yeni evin boyasına başlıyoruz.Allah hazırladığımız odaları hayırlısıyla doldursun inşallah.

Canım bence hiç moralini bozma,kendine vakit ayır.Artık bir yola girdik.Er ya da geç kucağımızın dolacağını biliyoruz.Bundan güzel mutluluk olamaz.Bu kadar yıl bekledik.Biraz daha bekleriz.Yeterki anne olalım,yeterki evladımızı saralım.Hem Shenay'ın dediği gibi onlar iki yıl derlerde öyle olmaz,sonuçta onlar da bilemez.Yüzünün gülmesini,çok tatlı bir bebeğinin olmasını canı gönülden Rabbimden diliyorum.Sevgiyle kal.

hayırlı uğurlu olsun sermuhcum... artık kızın gelince ziyaretinize geliriz:)
amin cümlemiz inşaAllah. En hayırlı, en güzel, en iyi evlatları rabbim nasip eylesin...
heidi senin içinde zor ve tempolu bir dönem başlayacak. ev taşımak zor. Allah kolaylık versin. ailen inşaALLAH yanındadır. yoksa çok zor oluyor...

maşşallah baya yol kat etmişsiniz darısı başımıza

Sağol canım.Annemler anneannemin ölümü nedeniyle gelmişti.Bize yardım için kaldılar.Sağolsun annemle babamın çok yardımı var.Bugün boya başladı,kısmetse pazar,temizlik,salı perdeler geliyor.Hafta içi önemli şeyleri götürürüz.Cumartesi de nakliye şirketiyle anlaştık taşınmak için.
Yatak odası yapacağımız oda büyük.Eğer bebeğimiz küçük gelirse odamıza alacağız 1 yaşına kadar,oyun parkı ya da beşikle.11-12 aylık falan olursa hemen karyola.Hayırlısı olsun hepimize inşallah.

Canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.Bunlar çok güzel telaşlar.Biz de bugün yeni evin boyasına başlıyoruz.Allah hazırladığımız odaları hayırlısıyla doldursun inşallah.
Allah kolaylik versin boya demek cok fena yorgunluk demek..temizligi bile basli basina bela...ama olsun bebislerimiz gelecek diye yapildigindan yorgunlugu hemen geciyor...

maşşallah baya yol kat etmişsiniz darısı başımıza

Emin ol arkadasim gecmez zannetigin gunlar aylar geciyor ben inanamiyorum 5 ay olmus basvurali ben ilk basvurdugumda 5-6 aylik olalara bile ozenmistim...insallah tez zamanda bebislerimizin geldigi zamanida yasariz

Emin ol arkadasim gecmez zannetigin gunlar aylar geciyor ben inanamiyorum 5 ay olmus basvurali ben ilk basvurdugumda 5-6 aylik olalara bile ozenmistim...insallah tez zamanda bebislerimizin geldigi zamanida yasariz

şuan bebeğimin geleceği gün bile hayal gibi o günleri görücezmi acaba

günaydınnnnnnnnnn sevgili anneler ve anne adayları....
hepinize hayırlı Cumalar...
Rabbim bu günün hürmetine, evinizi neşeyle doldursun, dualarınızı kabul etsin, gönlünüzdekilerin hakkınızda hayırlı olanlarını versin
inşallah bir gün daha yaklaşıldı sona, bebişler şenlendirecek evlerinizi...
hepinizi çok seviyorum
güzel bir gün ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...
sevgiler...

Hayırlı Cumalar Güzel Arkadaşlarım,
Bu hafta bebeklerle ilgili güzel haberler alamadık oysa ki ben çok umutluydum ( Ben de kendimi motive etmekte zorlanıyorum bazen, beklemek hakikaten çok zormuş.. Hele ki herşey hazırsa.. Ben artık bebek mevlütü, bebek kınası v.s. bütün deyatlarını planlayarak kendimi oyalıyorum.. İnşallah önümüzdeki hafta birimiz kuzusuna kavuşurda hep beraber mutlu oluruz.. Şimdi den çok heyecanlıyım, bakalım kimin kuzucuğu sürpriz yapacak.. İçimde bir ses Mayıs ayı çok bebiş gelecek diyor..

İnşallah canım.Ben de bugün hepimiz için dua ettim.Allah kabul etsin.

Hayırlı cumalar kızlar inşallah en kısa zamanda bebişler teker teker gelir ben inanıyorum birisi bir gelsin ayağını sürüyerek gelecek diğerlerini hemen getirecek :)))))))))) ayyyyy inşallah hemen olurrr öpüyorum sizi

merhaba güzel anneler ve anne adayları...
hepinize güzel haftasonları diliyorum
hafta sonu olduğundan sanırım kimse girmemiş ama olsun, ben topiğimizi boş bırakmam
hepinizi çok seviyorum
inşallah birinizden olsun güzel haberler alırız bu hafta...
biliyor musunuz dün gazetede bir terk bebek haberi okudum ve kızmayın bana nolur, ama çok sevindim
o bebişin sizlerin evlerinden birine ışık olduğunu ve güzel bir aileye verileceğini bildiğimden sanırım böyle hissettim
neyse işte...
görüşmek üzere... bizleri habersiz bırakmayınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…