Heidicim sen ikiz mi bekliyorsun? Ne hoş!!!Bu arada cinsiyet seçme şansımız var öyle değil mi? Shenaycim, verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Valla başvurudan ne kadar sonra ev ziyaretine geliyorlar bilmem ama mesela bizde fazladan oda filan yok, çevrede çocuğa yönelik hiç birşey de yok. Bugüne kadar hiç çocuk düşünmediğimiz için.... Ortamı uygun hale getirecek kadar vakit tanınır herhalde. Ne de olsasıranı beklerken bolca vaktin oluyor.... :44:
bitanem iyiyim çok şükür inan artık kimse gücenmesinde ama bu denizli benim tüm şevkimi kırdı artık içimden forma girmek bile gelmiyor girsemde ne yazacağım yazacak bişey yokki bekle bekle 2 yıl beklemek çok zor birde diğer iller gibi değil istatislikler ortada orda gerçekten herkes bekliyor şans işte ama ne yapalım yapılacak bişey yok siz bakmayın bana arada giriyorum gene benim bu günlerde sinirlerim bir hayli bozuk depresyondayım sanırım hepinizi çok seviyorum öptüm canlarım[/Q
geçmişler olsun Zeynepcim:)))şifalar olsun. sıkma canını sakın. istatistikleri de boşver sen. önce sen iyi ol!!! sen iyi olursan ötesi gelir. sen iyi olmazsan senden ötesi yok bunu unutma sakın...
Tekrar diyorum her şey nasip... Nasip ederse mevlam el getirir, yel getirir, sel getirir... Nasip etmezse Mevlam el götürür, yel götürür, sel götürür... Mevlana
Erbekcim her ilde ev ziyaretine geliş süreci farklı. hatta ilk başvurudan sonra sosyal hizmet uzmanı atanıyor size. Uzman dan uzmana bile ev ziyareti geliş süreçleri değişebiliyor canım.Heidicim sen ikiz mi bekliyorsun? Ne hoş!!!Bu arada cinsiyet seçme şansımız var öyle değil mi? Shenaycim, verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Valla başvurudan ne kadar sonra ev ziyaretine geliyorlar bilmem ama mesela bizde fazladan oda filan yok, çevrede çocuğa yönelik hiç birşey de yok. Bugüne kadar hiç çocuk düşünmediğimiz için.... Ortamı uygun hale getirecek kadar vakit tanınır herhalde. Ne de olsasıranı beklerken bolca vaktin oluyor.... :44:
İstanbul da 3-4 ayda da, 6-7 ayda da ,8-9 ayda da gelebiliyor.
Ama izmir ,Balıkesir 2 ayda falan geliyor.
Ama aslolan ne zaman ev ziyaretine geldikleri değil, senin ilk başvuru tarihin, bulunduğun ildeki kurumdaki çocuk sirkülasyonu, çocuk sayısı, başvuran aile sayısı...
EV ziyaretinde çocuk için bir oda olmasını istiyorlar genelde. Yani sizin biz bu odayı çocuk için düşünüyoruz diyeceğiniz havadar, ferah, rutubetsiz bir oda.
Bu aslında evladına hayatınızda ne kadar yer açtığınızın da bir göstergesi... Gerçekten isteyip, planlarınıza dahil etmeniz ile ilgili.
Ama odayı hazırlamanızı ve çocuğa eşya almanızı beklemiyorlar hemen. Hatta hemen alışveriş yapmayın, dosyanız onaylansın. Sonra beklemek daha zor olur diyorlar.
Selametle kal...
kolay gelsin sermuhcum:) Bunlar tatlı telaşlardır. Bebeğin odasını mı boyatıyorsun?
canım lilyiiiiim seksenaltım benmim:))))
yahu liliyim yaşam koçumuz artık bakıyorum shcek danışma birimi de oldun iyice.
okuduklarını öğrenip, ihtiyacı olanlara bizlerden erken cevap veriyorsun.
Allah seninde emeklerini boşa çıkartmasın. her işin su gibi aksın inşaAllah
kızlar nerelerdesiniz yahu?
Heidi sağolsun gelip gidiyor,habersiz bırakmıyor bizleri.
Liliyim 86ım da öyle...
Sermuh da boya tadilatta...
Pırılım, Nushu, Zeynebim, ayazcım,merercim nerelerdesiniz?
meraktayım doğrusu...
cnm geçmiş olsun kötü bi durum yok inşallah:44:Sorma arkadaşım geçen hafta işler çok yoğundu, üstüne birde hastalık eklenince zor bir hafta geçirdim..Yazmaya fırsatım olmasa da ara ara hepsini okudum
Senin ev ziyaretin olacak diye aklımda kalmış.. Oldu mu canım..
cnm bnmmmmmmmmmMerhaba Erbek, sesizliğini bozman ne iyi olmuş, hoş geldin aramıza..
Öğrencinin annesi için çok üzüldüm Allah rahmet eylesin, geride kalan evlatlarına uzun, güzel ömürler versin inşallahh..
Sana gelince; Liliy, Heidiankara ve Shenay arkadaşlarımız çook güzel yazmışlar onlara katılıyorum.. .. İyi ki hiç zaman kaybetmemişiz hemen karar verip başvurmuşuz, eşim ve benim için hayatımızda aldığımız en doğru karar.. Evladımıza kavuşmayı nasıl büyük bir heyecanla bekliyoruz tarifi mümnün değil, bir ben bir eşim bir de Rabbim biliyor.. Aramıza henüz katılmadı ama hayatımızı şimdiden doldurdu.. Evin her köşesi kuzumun eşyaları ile dolmaya başladı.. Nasıl keyif alıyorum anlatamam sana.. Yaşaman lazım... Böyle bir niyet içindeyseniz, bir gün bile zaman kaymetmemeni öneriyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, hepimizin evleri bir an önce çoçuk sesleriyle şenlendirsin inşallahhh..
Sevgiler
Canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.Bunlar çok güzel telaşlar.Biz de bugün yeni evin boyasına başlıyoruz.Allah hazırladığımız odaları hayırlısıyla doldursun inşallah.merhaba arkadaşlar,,
evde boya işimiz bitti hele şükür..boya ile birlikte ister istemez yazlık kışlık temizlik ,bir yandan boyanın temizliği,camlar kapılar derken perişan haldeyim.kızımın odası çok açık leylak rengi oldu...bu renk ilk kez gözüme bu kadar güzel göründü..boyanın arkasından dolap geldi onu yerleştirdim.hala hazırlıklar devam ediyor.hiç acele etmiyorken bile çok yoruldum..kendime kıyafet almayı yasakladım artık kızım geldikten sonra alıcam...her gördüğümü almak istiyorum..
ev ziyaretim gayet güzel geçti..arkasından eşimle ve benimle yapılan özel görüşmede gayet güzel geçti.kafamda bir çok soru işareti vardı ne soracak ne olacak diye..şükürler olsun ki onuda atlattık ,evraklarımızın hazırlıkları bitti onalrıda teslim ettik artık sıramızı öğrenmeyi bekliyoruz....tabi bu arada hazırlıklarımız yapıyoruz..
bu sayfayı okuyan ve evlat edinmeyi düşünen arkadaşlara diyorum ki...hiç durmayın hemen yarın sabah başvurun ....o kadar güzel mutluluklar ki anlatmakla tarif bile edemem.hele ki odası hazırlanmaya başladıkça sevinç daha çok artıyor daha kızımız gelmedi ama şimdiden her gün iyi ki bu kararı vermişim diyorum...
yoğunluğumdan dolayı sizleri ihmal ettim sanmayın yazılanları okudum hepsini takip ettim...lily sen süpersin Allah bahtını güzel eylesin...her soranı cevapsız bıramamışsın..
sevgiler ....
tez zamanda minnoşlarımız gelsin...
Canım bence hiç moralini bozma,kendine vakit ayır.Artık bir yola girdik.Er ya da geç kucağımızın dolacağını biliyoruz.Bundan güzel mutluluk olamaz.Bu kadar yıl bekledik.Biraz daha bekleriz.Yeterki anne olalım,yeterki evladımızı saralım.Hem Shenay'ın dediği gibi onlar iki yıl derlerde öyle olmaz,sonuçta onlar da bilemez.Yüzünün gülmesini,çok tatlı bir bebeğinin olmasını canı gönülden Rabbimden diliyorum.Sevgiyle kal.bitanem iyiyim çok şükür inan artık kimse gücenmesinde ama bu denizli benim tüm şevkimi kırdı artık içimden forma girmek bile gelmiyor girsemde ne yazacağım yazacak bişey yokki bekle bekle 2 yıl beklemek çok zor birde diğer iller gibi değil istatislikler ortada orda gerçekten herkes bekliyor şans işte ama ne yapalım yapılacak bişey yok siz bakmayın bana arada giriyorum gene benim bu günlerde sinirlerim bir hayli bozuk depresyondayım sanırım hepinizi çok seviyorum öptüm canlarım
hayırlı uğurlu olsun sermuhcum... artık kızın gelince ziyaretinize geliriz:)merhaba arkadaşlar,,
evde boya işimiz bitti hele şükür..boya ile birlikte ister istemez yazlık kışlık temizlik ,bir yandan boyanın temizliği,camlar kapılar derken perişan haldeyim.kızımın odası çok açık leylak rengi oldu...bu renk ilk kez gözüme bu kadar güzel göründü..boyanın arkasından dolap geldi onu yerleştirdim.hala hazırlıklar devam ediyor.hiç acele etmiyorken bile çok yoruldum..kendime kıyafet almayı yasakladım artık kızım geldikten sonra alıcam...her gördüğümü almak istiyorum..
ev ziyaretim gayet güzel geçti..arkasından eşimle ve benimle yapılan özel görüşmede gayet güzel geçti.kafamda bir çok soru işareti vardı ne soracak ne olacak diye..şükürler olsun ki onuda atlattık ,evraklarımızın hazırlıkları bitti onalrıda teslim ettik artık sıramızı öğrenmeyi bekliyoruz....tabi bu arada hazırlıklarımız yapıyoruz..
bu sayfayı okuyan ve evlat edinmeyi düşünen arkadaşlara diyorum ki...hiç durmayın hemen yarın sabah başvurun ....o kadar güzel mutluluklar ki anlatmakla tarif bile edemem.hele ki odası hazırlanmaya başladıkça sevinç daha çok artıyor daha kızımız gelmedi ama şimdiden her gün iyi ki bu kararı vermişim diyorum...
yoğunluğumdan dolayı sizleri ihmal ettim sanmayın yazılanları okudum hepsini takip ettim...lily sen süpersin Allah bahtını güzel eylesin...her soranı cevapsız bıramamışsın..
sevgiler ....
amin cümlemiz inşaAllah. En hayırlı, en güzel, en iyi evlatları rabbim nasip eylesin...Shenaycım, çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Ayrıca Lily sen de.... İyi ki varsınız
Ben hala gidemedim görüşmeye. Malum okul işleri.... Ama burada sayenizde çok şey öğrendim... Bir an önce iyi haberlerinizi de alırım inşallah...
heidi senin içinde zor ve tempolu bir dönem başlayacak. ev taşımak zor. Allah kolaylık versin. ailen inşaALLAH yanındadır. yoksa çok zor oluyor...Canım bence hiç moralini bozma,kendine vakit ayır.Artık bir yola girdik.Er ya da geç kucağımızın dolacağını biliyoruz.Bundan güzel mutluluk olamaz.Bu kadar yıl bekledik.Biraz daha bekleriz.Yeterki anne olalım,yeterki evladımızı saralım.Hem Shenay'ın dediği gibi onlar iki yıl derlerde öyle olmaz,sonuçta onlar da bilemez.Yüzünün gülmesini,çok tatlı bir bebeğinin olmasını canı gönülden Rabbimden diliyorum.Sevgiyle kal.
merhaba arkadaşlar,,
sevgiler ....
Sağol canım.Annemler anneannemin ölümü nedeniyle gelmişti.Bize yardım için kaldılar.Sağolsun annemle babamın çok yardımı var.Bugün boya başladı,kısmetse pazar,temizlik,salı perdeler geliyor.Hafta içi önemli şeyleri götürürüz.Cumartesi de nakliye şirketiyle anlaştık taşınmak için.hayırlı uğurlu olsun sermuhcum... artık kızın gelince ziyaretinize geliriz:)
amin cümlemiz inşaAllah. En hayırlı, en güzel, en iyi evlatları rabbim nasip eylesin...
heidi senin içinde zor ve tempolu bir dönem başlayacak. ev taşımak zor. Allah kolaylık versin. ailen inşaALLAH yanındadır. yoksa çok zor oluyor...
Allah kolaylik versin boya demek cok fena yorgunluk demek..temizligi bile basli basina bela...ama olsun bebislerimiz gelecek diye yapildigindan yorgunlugu hemen geciyor...Canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.Bunlar çok güzel telaşlar.Biz de bugün yeni evin boyasına başlıyoruz.Allah hazırladığımız odaları hayırlısıyla doldursun inşallah.
maşşallah baya yol kat etmişsiniz darısı başımıza
Emin ol arkadasim gecmez zannetigin gunlar aylar geciyor ben inanamiyorum 5 ay olmus basvurali ben ilk basvurdugumda 5-6 aylik olalara bile ozenmistim...insallah tez zamanda bebislerimizin geldigi zamanida yasariz
Hayırlı Cumalar Güzel Arkadaşlarım,
Bu hafta bebeklerle ilgili güzel haberler alamadık oysa ki ben çok umutluydum( Ben de kendimi motive etmekte zorlanıyorum bazen, beklemek hakikaten çok zormuş.. Hele ki herşey hazırsa.. Ben artık bebek mevlütü, bebek kınası v.s. bütün deyatlarını planlayarak kendimi oyalıyorum.. İnşallah önümüzdeki hafta birimiz kuzusuna kavuşurda hep beraber mutlu oluruz.. Şimdi den çok heyecanlıyım, bakalım kimin kuzucuğu sürpriz yapacak.. İçimde bir ses Mayıs ayı çok bebiş gelecek diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?