bu nasıl bir uygulama ? ya,sıra 9 dan 31 e nasıl çıkar ?her yerde çok net bir şekilde diyorlar ki başvurduğunuz saat bile sıranızda etkilidir .(aslında olması gerekende böyle) biraz akılları bassa basit bir program yazdıracaklar her başvuru yapan aileye bir şifre verilecek aile sadece kendi sıra durmunu ve ilerleyişi sistem üzerinden takip edebilecek. yıllardır bazı devlet memurlarının üzerindeki bu etrafındakileri köle gibi görme ruh hali malesef tam olarak değişmedi...bir uzman şöyle demişti insanlarla iletişim halinde çalışacak olan tüm sektörlerdeki çalışanlara kişilik testi yapılmalı diyordu.kesinlikle çok haklı..biz özel sektörde bu şekil davransak eminimki tazminat ödeyecek işten kovulmuştuk.
pırılcım anladığım kadarıyla bunlar sana genel sırayı söylemişler.yine detaylı olan sıraya bakmak lazım..sabret arkadaşım emin ol meleğimize kavuşacağız..
inşallah senin de olcak cnm bnm üzülme....günaydın canlarrr.....öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun Allahım şu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul et,duası kabukl olanlardan eyle bizleriii.....bu arada ben konya da yaşıyorum.. burada güzel bir gelenekle tanıştım bugün ....üç ayların başaldığı ilk gün bütün mahalledeki bütün çocuklar evleri dolaşıp şeker tarzı yiyecekler topluyorlar...bunada şivlili diyorlar..Allahım sabahın sekizinden bu yana dağıttığım çikolatalar(arada bende yiyorum)....çok güzel yaaaaaa.....hele o 2-3 yaşındakileri görseniz anneleri ellerinden tutmuş geziyorlar....benimde miss kokulum olsaydı bende gezerdim şimdi vallaaaa.....
oğul toprak oğluşunu yerime koklaya koklaya öp canım....
ben de isterim banane bananeİnaşallah canım şeker ayırırım tabii ki en büyük hayalim hayırlısıyla kızımız geldiği güzel güzel giydirip mevlütünü yapamak:)sizinde kandiliniz müberak olsun Allahım seninde bütün arkadaşlarımla gönlüne göre versin dualarını kabul etsin inşallah. güzel kızınızla çok güzel bir ömür sürün inşallah
ben de seni ve kızını mmmmmmahhhhh diye öptümmmteşekkür ederim canımmmmmmm...kızım gibi mmmmm mah öpüldün.
bu nasıl bir uygulama ? ya,sıra 9 dan 31 e nasıl çıkar ?her yerde çok net bir şekilde diyorlar ki başvurduğunuz saat bile sıranızda etkilidir .(aslında olması gerekende böyle) biraz akılları bassa basit bir program yazdıracaklar her başvuru yapan aileye bir şifre verilecek aile sadece kendi sıra durmunu ve ilerleyişi sistem üzerinden takip edebilecek. yıllardır bazı devlet memurlarının üzerindeki bu etrafındakileri köle gibi görme ruh hali malesef tam olarak değişmedi...bir uzman şöyle demişti insanlarla iletişim halinde çalışacak olan tüm sektörlerdeki çalışanlara kişilik testi yapılmalı diyordu.kesinlikle çok haklı..biz özel sektörde bu şekil davransak eminimki tazminat ödeyecek işten kovulmuştuk.
pırılcım anladığım kadarıyla bunlar sana genel sırayı söylemişler.yine detaylı olan sıraya bakmak lazım..sabret arkadaşım emin ol meleğimize kavuşacağız..
aslında çok mantıklı böyle birşey olsa keşke hem siz yorulamzsınız hem de o insanlar görevlerini daha iyi yaparlar, sizi de germezlerBen de anlamadım arkadaşım nasıl bir sistem var, dediğin çok doğru, yaz bir program ver her aileye şifre hem senin zamanını almasınlar hem aileler hazırlığını yapsınlar..
Yaradan bile 9 ay vermiş hamililek süresini insanlar anneliğe hazırlansın, bebeğine hazırlansın diye.. Sosyal Hizmetlerde çalışanlara test kesin yapılmalı.. Halden anlayan
aile kavramı gelişmiş kişiler olmalı.. Belki hepsi böyle değil ama bu gün telefonla konuştuktan sonra boğazıma bir şey düğümlendi sanki ceviz yuttumda nefes alamıyorum.. Düşün nasıl bir konuşma geçtiğini artık.. Sanırım dediğin gibi bunlar bana genel sırayı söylediler.. Hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşım.. İnşallah kuzucuklarımız erkenden gelirler :)
Pırılım çarşamba günü benide aynı duruma düşürdüler senki haline şükret der gibi 2003 ten beri bekleyen var diyor moral bozmakta üstlerine yok insan psikolojisinde hiç anlamıyorlar biran vazgeçmeyi bile düşündüm sayelerinde ama toparladım şükür. bence sabrımızı deniyorlar birde sürekli aramayalım diye uzak bir sıra veriyorlar il dışında dosya gelecekse bizim sıramızı etkilemez hem güncellemeler ocak ayında diyorlar hem il dışında başvuranları daha fazla bekletiyor üstüne bizimde sıramızı etkileyeceğine beni inandıramazlar daha önce konuştuğumuz müdire hanım daha anlayışlıdı yeni gelen ya işini sevmiyor ya bizi takma kafana arkadaşım söylenenleri cambebek bana umut oluyor inşallah bize de aynısı olacak....Hırslandım yazdıkça yazasım geliyor :) ben baştan beri bu olayda bir gariplik olduğunu düşünüyordum sistem düzgün çalışsa ikimizin arasında hep 6 kişi fark oluyor bu olmazdı hani binlerce başvuru vardı 6 ayda aramıza sadece 6 kişi mi girdi yada benim sıram 6 ayda 6 kişi mi ilerlerdi hiç sanmıyorum ya benzerlik kriteri yüzünden yada başvuranların özelliklerine göre insiyatif kullanılıyor olabilir diye aklımada takılıyor??????
4e indikToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
sermuh, lily86+, elabebek, ecem14, PIRILIM+
Beklenen Evlat olunca insanın eli kolu bağlanıyor arkadaşım, insan bir şey söyleyemiyor.. Ama bu gün çok canımı sıktılar.. Yeni müdürün tavrını hiç beğenmedim bende.. Önceki Müdüre Hn. çok ilgiliydi.. Hepi topu 3 dk. konuşuyoruz, bir kaç ayda bir arıyoruz o 3 dakikada insanın bütün keyfini kaçırıyorlar.. Sıra konusunda haklısın kesin bir tuhaflık var.. Sen benden 5 ay önce başvurmuşsun nasıl aramızda 6 kişi olur değil mi.. 5 ayda 6 kişi mi başvurdu.. Senin sıran 5 ya da 6, Haziran ayında bebeğinin gelme ihtimali yüksek.. Daha önceki Müdüre hanım yaklaşık 20 kişi düşerek rıza sırasını söylüyordu.. İyi ki Cambebek var, bende ondan moral buluyorum, 8 aydır İzmirden başvuru yapmış, bebeğine kavuşmuş birine henüz rastlamadım.. İnşallah senin güzel haberlerini alırız..
slm aramıza hoşgeldin 5 yıllık evlilik yada eşlerden biri 30 yaşını doldurmuşsa başvuru için yeterli olur yer konusuna gelince evet tayininizin çıktığı şehirden başvuru yaparsanız daha iyi olur zaten başvuru için görüşme yapacağınız uzaman sizi en doğru şekilde yönlendiriyor umarım yardımcı olmuşumdurmerhaba canlarım
biz de karar verdik basvurucagız.yalnız tayin bekliyoruz temmuz ağustos gibi yeni yerimize yerleşince ordan basvuracagız.çünkü sanıırm ikamet adresine göre basvuruluyor degil mi?yanlıs mı biliyorum acaba?şimdi burda basvursak bir de nakil falan yaptırmak gerekecek sanırım...
bu arada bizim de 3 tüp denememiz var.ben de pco eşimde sperm sayı ve hareket azlıgı3 yıllık evliiym.şimdi basvursak çıkana kadar 5 yıllık evli oluruz zaten...bence de yeteri kadar beklemiş oluruz değil mi ama ?:)
insallah evimizin nesesine nese katacak meleklerimize cabucak kavusuruz:)
Sıramı az önce öğrendim arkadaşlar, Nisan başında 9 olan sıram bir güzel 31 olmuş.. Bu sıraya terk ve tercihli ailelerde dahilmiş ama benim 31. sırayı dikkate almam gerekiyormuş.. 9. sırayı değil.. Şaşırmadım.. Üstelik il dışından dosyalar da gelecekmiş daha onlar eklenecekmiş... (bunları yazarken bile boğazıma birşey düğümleniyor)Kurumlar sağolsun bekleyen ailelerin motivasyonunu bozmakta birebirler.. Dünden beri 4 defa aradım, elek. kesik, su bastı sistem çalışmıyor, toplanmız var sonra arayın dediler.. Sürekli bir mazeret.. Evlat edinmedeki bu uygulama çok yanlış, daha fazla hassasiyet göstermeleri gerekiyor.. Balla börekle bizi karşılasınlar demiyorum ama sıradaki aileler belli ki yıllardır çoçuk özlemi çeken aileler bunu düşünerek davranın.. Bu uygulamayı özendirici hale getirin.. Ama yok.. Bu ülkede herşey zor.. Bu akşam ilgili mercilere tek tek mail atacağım.. Uygulamanın iyileştirilmesi şart artık.. Hakkımda hayırlısı olsun..
:126:
merhaba canlarım
biz de karar verdik basvurucagız.yalnız tayin bekliyoruz temmuz ağustos gibi yeni yerimize yerleşince ordan basvuracagız.çünkü sanıırm ikamet adresine göre basvuruluyor degil mi?yanlıs mı biliyorum acaba?şimdi burda basvursak bir de nakil falan yaptırmak gerekecek sanırım...
bu arada bizim de 3 tüp denememiz var.ben de pco eşimde sperm sayı ve hareket azlıgı3 yıllık evliiym.şimdi basvursak çıkana kadar 5 yıllık evli oluruz zaten...bence de yeteri kadar beklemiş oluruz değil mi ama ?:)
merhaba canlarım
merhaba canlarım
offf çok kızıyorum yaaa...başvuruda bulunduğum zamanları yaşıyorum
ama sen pırılım aldırma...bize neler demediler..3 4 sene bekleyebilirmişiz,ne zaman olacağı hiç belli olmazmış,senede sadece 3 bebek geliyormuş kuruma,,,muş muş ta muş muş...
evrakları teslime gittiğimizde niye sadece işaretli istenenleri götürmemişiz.neden sabıka kaydını çıkarmışız daha istememişlermiş diye çıkışmışlardı bir de bize...ben hepsi hazır olsun diye ne lazımsa yaptırmıştım.sonra;ev ziyaretinde de psikolojik baskıya maruz kalmıştım.lütfen pırılım....lütfen kızlar....sabrınız deneniyor...Kendinize mukayet olun emi...ev ziyaretinde öyyle gerilmiştim ki sanki ömrümden 5 yıl gitmişti...o gün tüm gün ağlamıştım.
lütfen sabır arkadaşlar....bana olduğu gibi size de aniden gelivericek yavrunuz....birden sevindirecekler sizi.İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?