Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Ben de anlamadım arkadaşım nasıl bir sistem var, dediğin çok doğru, yaz bir program ver her aileye şifre hem senin zamanını almasınlar hem aileler hazırlığını yapsınlar..
Yaradan bile 9 ay vermiş hamililek süresini insanlar anneliğe hazırlansın, bebeğine hazırlansın diye.. Sosyal Hizmetlerde çalışanlara test kesin yapılmalı.. Halden anlayan
aile kavramı gelişmiş kişiler olmalı.. Belki hepsi böyle değil ama bu gün telefonla konuştuktan sonra boğazıma bir şey düğümlendi sanki ceviz yuttumda nefes alamıyorum.. Düşün nasıl bir konuşma geçtiğini artık.. Sanırım dediğin gibi bunlar bana genel sırayı söylediler.. Hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşım.. İnşallah kuzucuklarımız erkenden gelirler :)

inşallah senin de olcak cnm bnm üzülme....
bu arada adetleriniz güzelmiş

ben de isterim banane bananeinşallah bebiş gelsin de gerisi olur hayırlısıyla
teşekkür ederim canımmmmmmm...kızım gibi mmmmm mah öpüldün.
ben de seni ve kızını mmmmmmahhhhh diye öptümmm

Son düzenleme:
karmakararışık bir sistem........bu sene yurt dışına gidecektim sırf bu karmaşıklık yüzünden iptal etmek zorunda kaldık.ilk görüşmede 2,5 yıl diyenler neye dayanarak diyorlar anlamıyorum.herhalde bunlar nasıl olsa beklemeye alışmış beklesin dursunlar diye düşünüyorlar.Allah kimseyi evladıyla sınamasın...herşeyin dijital olduğu tüm kayıtların elektronik olduğu ortamda biz hala manuel sıramızı öğrenmeye çalışıyoruz...

kızlar aklımda önemli bir soru var.evlat edinme sonrası kimlik üzerimize geçene kadar ki sürede çocuğun kayıtlarında ki gizlilik ne şekilde ilerliyor.

aslında çok mantıklı böyle birşey olsa keşke hem siz yorulamzsınız hem de o insanlar görevlerini daha iyi yaparlar, sizi de germezler
sonuçta insanız ruh halimiz değişken ama işte moral arayan insanlara da daha hassas yaklaşmak lazım, sizin muhatap olduğunuz kişilerin psikolojik eğitim almış olmaları lazım yani...
cnm Ecemle senin yazılarınızı okudum gerçekten can sıkıcı, inşallah o sıra geneldir ben sizin yaz annesi olacağınızı düşünüyroum

Beklenen Evlat olunca insanın eli kolu bağlanıyor arkadaşım, insan bir şey söyleyemiyor.. Ama bu gün çok canımı sıktılar.. Yeni müdürün tavrını hiç beğenmedim bende.. Önceki Müdüre Hn. çok ilgiliydi.. Hepi topu 3 dk. konuşuyoruz, bir kaç ayda bir arıyoruz o 3 dakikada insanın bütün keyfini kaçırıyorlar.. Sıra konusunda haklısın kesin bir tuhaflık var.. Sen benden 5 ay önce başvurmuşsun nasıl aramızda 6 kişi olur değil mi.. 5 ayda 6 kişi mi başvurdu.. Senin sıran 5 ya da 6, Haziran ayında bebeğinin gelme ihtimali yüksek.. Daha önceki Müdüre hanım yaklaşık 20 kişi düşerek rıza sırasını söylüyordu.. İyi ki Cambebek var, bende ondan moral buluyorum, 8 aydır İzmirden başvuru yapmış, bebeğine kavuşmuş birine henüz rastlamadım.. İnşallah senin güzel haberlerini alırız..

haklısın canım ama dediğim gibi sen yine de diğer müdire hanımın dediğine inan onları dikkate almamaya çalış.izmir de kız bebek için 1-2 yıl içinde muhakkak sıra geliyor diye düşünüyorum.Bende haziran ayına kilitlenmiş durumdayım inşallah ard arda kavuşuruz bebeklerimize olmadı haziranda uzmanımızdan randevu alıp yüzyüze görme isticez farklı bir gelişme olur ya da haber alırsam yine yazarım

Azmettim buldum mesaj cambebeğinde müsadesiyle tekrarlamak istiyorum mesaj aynen şöyle PIRILIM ve umarım diğer arkadaşlarada moral olur.

Cambebek:
arkadaş referans verilen hiç kimseyi aramıyorlar gerek görmezlerse herşey eve gelen sosyal hizmetler görevlisiningözlemleri ile oluyor bana göre mayıs ayında aradım 87 sıradasın dediler 2 temmuzda telefon geldi size bi kız bebek göstercez kuruma gelin dediler aynı gün kızımızı aldık eve geldik rabbim herkese yardım etsin bu güzel sevgiyi tatdırsıhn inşallah çok beklemesin meleğin biran önce evini doldurur

İşte ben mesajı okudukça içim kıpır kıpır oluyor demekki sıra sayısı tam ölçüt değil arkadaşlar her an herşey olabilir hayırlısıyla herşeyin bi vakti zamanı var bizde onu bekliyoruz herhalde

kızlar dışardaki yağmuru gördükçe bebek arabasına iyiki yağmurluklu model almışım dedim...sizlerede hatırlatmak istedim...

merhaba canlarım
biz de karar verdik basvurucagız.yalnız tayin bekliyoruz temmuz ağustos gibi yeni yerimize yerleşince ordan basvuracagız.çünkü sanıırm ikamet adresine göre basvuruluyor degil mi?yanlıs mı biliyorum acaba?şimdi burda basvursak bir de nakil falan yaptırmak gerekecek sanırım...
bu arada bizim de 3 tüp denememiz var.ben de pco eşimde sperm sayı ve hareket azlıgı 3 yıllık evliiym.şimdi basvursak çıkana kadar 5 yıllık evli oluruz zaten...bence de yeteri kadar beklemiş oluruz değil mi ama ?:)
insallah evimizin nesesine nese katacak meleklerimize cabucak kavusuruz:)

slm aramıza hoşgeldin 5 yıllık evlilik yada eşlerden biri 30 yaşını doldurmuşsa başvuru için yeterli olur yer konusuna gelince evet tayininizin çıktığı şehirden başvuru yaparsanız daha iyi olur zaten başvuru için görüşme yapacağınız uzaman sizi en doğru şekilde yönlendiriyor umarım yardımcı olmuşumdur

offf çok kızıyorum yaaa...başvuruda bulunduğum zamanları yaşıyorum

ama sen pırılım aldırma...bize neler demediler..3 4 sene bekleyebilirmişiz,ne zaman olacağı hiç belli olmazmış,senede sadece 3 bebek geliyormuş kuruma,,,muş muş ta muş muş...

evrakları teslime gittiğimizde niye sadece işaretli istenenleri götürmemişiz.neden sabıka kaydını çıkarmışız daha istememişlermiş diye çıkışmışlardı bir de bize...ben hepsi hazır olsun diye ne lazımsa yaptırmıştım.sonra;ev ziyaretinde de psikolojik baskıya maruz kalmıştım.lütfen pırılım....lütfen kızlar....sabrınız deneniyor...Kendinize mukayet olun emi...ev ziyaretinde öyyle gerilmiştim ki sanki ömrümden 5 yıl gitmişti...o gün tüm gün ağlamıştım.
lütfen sabır arkadaşlar....bana olduğu gibi size de aniden gelivericek yavrunuz....birden sevindirecekler sizi.İNŞALLAH

lale.....karar vermişsiniz:)) sevindim....hakkınızda hayırlısı olsun..

haydi şimşek haydi şimşek haydiiiiii....

en güzel krarı vermişsiniz..inan ki evliliğimin 8 yılına kadar ne beklemişim anlamıyorum.daha genç yaşta anne olabilrdim.kendimize geldiğimizde o hastane senin bu dr benim bir girdapın içerisinde kalmışız..bütün o hayal kırıklıkları bütün o stresler herşey bitti...şükürler olsun...şimdi evimde minicik kuzumun eşyalarıyla dolmaya başladı.odasına girdikçe sanki onun kokusu burnuma geliyor...
taşınacağınız evde çocuk için ayıracağınız oda olmasına dikkat edini.ev ziyaretinde çocuk odasını soruyorlar.birde evi hastane sağlık ocağı okul gibi yerlere yakın olandan tercih etmeye çalışın.ve çocuk parkı olup olmamasına bakıyorlar ...hakkınızda hayırlısı olsun çok güzel bir karar vermişsiniz tebrik ederim...

yanı dusunun anca zmn bulabılıyorum..gelen gıden cok fazla..bebegımıze nazar bıle degdı..bole sırtında bı goz cıktı..
sımdı uyuyor bebegım..
ALLAH ım herkese bu duyguyu tattırsın..
hersey cok farklılasıyor..hayat ın anlamı gelıyor desem yerıdır.. :))))
hepınıze ayrı ayrı guzel dılerklerınız tebrıklerınız ıcın tsk edıyorum

oğultoprak....canlı gözünaydın....yüreğin pırpırdır şimdi.taze anne...sarıyorum...seni ve bebeğini...yavruna bol bol dua et.geçsin iyileşsin yarası....eüzü besmele çek....inşallah birşey olmaz

oğultıoprak mutluluğun daim olsun..sizden başkasına nazar duası okutun..sizinde nazarınız değimiş olabilir...

ay çok güzelll birde nazar değimiş tosuna:)))))))))))))))))

Canı gönülden tebrik ederim..

İnşallah arkadaşım, dediğin gibi olur, senin gibi kuzucuğuna kavuşmuş anneleri düşünüp, moral bozmamaya çalışıyoruz, iyi ki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…