aslında çok mantıklı böyle birşey olsa keşke hem siz yorulamzsınız hem de o insanlar görevlerini daha iyi yaparlar, sizi de germezler
sonuçta insanız ruh halimiz değişken ama işte moral arayan insanlara da daha hassas yaklaşmak lazım, sizin muhatap olduğunuz kişilerin psikolojik eğitim almış olmaları lazım yani...
cnm Ecemle senin yazılarınızı okudum gerçekten can sıkıcı, inşallah o sıra geneldir ben sizin yaz annesi olacağınızı düşünüyroum
merhaba canlarım
biz de karar verdik basvurucagız.yalnız tayin bekliyoruz temmuz ağustos gibi yeni yerimize yerleşince ordan basvuracagız.çünkü sanıırm ikamet adresine göre basvuruluyor degil mi?yanlıs mı biliyorum acaba?şimdi burda basvursak bir de nakil falan yaptırmak gerekecek sanırım...
bu arada bizim de 3 tüp denememiz var.ben de pco eşimde sperm sayı ve hareket azlıgı3 yıllık evliiym.şimdi basvursak çıkana kadar 5 yıllık evli oluruz zaten...bence de yeteri kadar beklemiş oluruz değil mi ama ?:)
insallah evimizin nesesine nese katacak meleklerimize cabucak kavusuruz:)
merhaba canlarım
biz de karar verdik basvurucagız.yalnız tayin bekliyoruz temmuz ağustos gibi yeni yerimize yerleşince ordan basvuracagız.çünkü sanıırm ikamet adresine göre basvuruluyor degil mi?yanlıs mı biliyorum acaba?şimdi burda basvursak bir de nakil falan yaptırmak gerekecek sanırım...
bu arada bizim de 3 tüp denememiz var.ben de pco eşimde sperm sayı ve hareket azlıgı3 yıllık evliiym.şimdi basvursak çıkana kadar 5 yıllık evli oluruz zaten...bence de yeteri kadar beklemiş oluruz değil mi ama ?:)
insallah evimizin nesesine nese katacak meleklerimize cabucak kavusuruz:)
slm aramıza hoşgeldin 5 yıllık evlilik yada eşlerden biri 30 yaşını doldurmuşsa başvuru için yeterli olur yer konusuna gelince evet tayininizin çıktığı şehirden başvuru yaparsanız daha iyi olur zaten başvuru için görüşme yapacağınız uzaman sizi en doğru şekilde yönlendiriyor umarım yardımcı olmuşumdur
lale.....karar vermişsiniz:)) sevindim....hakkınızda hayırlısı olsun..
haydi şimşek haydi şimşek haydiiiiii....
en güzel krarı vermişsiniz..inan ki evliliğimin 8 yılına kadar ne beklemişim anlamıyorum.daha genç yaşta anne olabilrdim.kendimize geldiğimizde o hastane senin bu dr benim bir girdapın içerisinde kalmışız..bütün o hayal kırıklıkları bütün o stresler herşey bitti...şükürler olsun...şimdi evimde minicik kuzumun eşyalarıyla dolmaya başladı.odasına girdikçe sanki onun kokusu burnuma geliyor...
taşınacağınız evde çocuk için ayıracağınız oda olmasına dikkat edini.ev ziyaretinde çocuk odasını soruyorlar.birde evi hastane sağlık ocağı okul gibi yerlere yakın olandan tercih etmeye çalışın.ve çocuk parkı olup olmamasına bakıyorlar ...hakkınızda hayırlısı olsun çok güzel bir karar vermişsiniz tebrik ederim...
Canı gönülden tebrik ederim..
selam güzel anneler ve anne adaylarıııı
hepinize güzel bir haftasonu diliyorummmm
Pırılım, Ecem, Shenayım, Zeynebim,Sermuhum, HeidiAnkara, gcs_11 ve adını sayamadıklarımmmmm......
inşallah gelecek melekleriniz ben hatırlıyorum birkaç ay önce Pırılım, Shenay ve Zeynep yaz annesi mi olacağız acaba diye muhabbet etmiştiniz burada ben inanıyorum sizler yaz anneleri olacaksınız, yazın kıpır kıpır enerjisi topiğimizi de saracak inşallah ve hep beraber sevineceğiz meleklerin annelerine kavuşmalarına...
DenizGeldi, bebişimizi öpüyorummmmmmm çokkkkkk
sen de zor zamanlardan geçmişsin çok şükür ki bebişine kavuştun Rabbim güzel bir ömür nasip etsin evladınıza...
Oğultoprak, cnm yazından da anlaşılıyor jet hızıyla girip yazıp çıktığın
inşallah mutlu olduğunu bilelim gerisi önemli değil, oğluşuna da nazar değmiş ayyyyy kıyamam ben ona... canım bol bol dua oku bebişe de kendine de...
Şimşek, sen de artık hayırlısıyla başvuru yaptığın haberini ver bize de... sevinelim:)
Lale, aramıza hoşgeldin, Rabbim inşallah hakkında hayırlı olanı versin
hepinize sevgiler.....
Hayırlı olsun.Aramıza hoşgeldin.Eşlerden birinin 30 yaş üstü yeterli.Biz de başvurduğumuzda 3.5 yıllık evliydik.
Biz aynı semtte farklı bir eve taşındık.Yetkili bu eve de gelip bakmamız gerekiyor dedi.Bulunduğun ilin Çocuk Esirgeme Kurumu'na başvurman gerekiyor.Allah gönlüne göre hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
çok doğru bir karar....denizgeldinin dediği gibi ertelememek lazım ....giden ömrümüzden gidiyor..kararınız hayırlı uğurlu olsun canım......en kısa zamanda miss kokulunuzu kucağınıza alınırsınız inşallahhh....
oğultoprak bebişine geçmiş olsun canım...ay kızlar annem yeğenlerimi kimseye göstermezdi nazar edecekler diye:)))bol bol nazar duası oku ve okut.....
güzel deizin güzel annesi ve lilycim destek ve tezahuratınızda dolayı çokkkkkk teşekkür ederimcanlar....ama şu aralar bir sıkıntımız var ve onu aşmamız gerekir....yer değişikliği yapabiliriz onu bekliyorum...
sırabekleyen arkadaşlar ennnnnnnnnnnnn kısaaaaaaaaa zamanda sıranız gelirrrrrr inşallahhhh......bencede sizler yaz annesi olacaksınız ....sabır sabır..
şimdilik bu kadar eşim yürüyüşe çıklam diye başımda beklior....hepinize sevgiler iyi pazarlarrrrrr
canlarım herbirinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum desteginiz için.çok sagolun insallah hersey yolunda gider de gider gitmez basvururz.uzun bir bekleme süreci bekliyor bizi.eminim zaman zaman artık sabredemeyecegimiz anlar olacak bir an önce gelmesini istedigimiz zamanlar ama bir basvuralım da hayırlsııyla.zaman akıp geçiyor bir seklide...
kızlar ev konusuna gelince; merak ettigim birseyler var biz doguda küçük bir ilçeye gidicez 2 yıllıgına ve orda lojmanda kalmayı düşünüyoruz.ve bu nedenle benim ne evin büyüklüğünü ne de park hastane vs yakınlıgını sececek imkanım olmayacak.sorun olur mu sizce? bir de biz zaten orda 2 yıl kalıcaz o zamanın sonunda bebiş ancak gelmez mi? ordaki ev çok önemli mi?
diger bir sorum.ben çalısıyorum ve bebişe ben yokken bakıcı bakacak.bu da sorun olur mu acaba ?
Merhaba arkadaşlar bu sıra olayları en az sizler kadar benimde canımı sıkıyor ama lütfen bozmayın moralinizi. Pırılım sana bişey danışmak istiyorum. Yetkili mercilere tek tek mail atıcam demişsin. Bizimlede paylaşırmısın nerelere mail attığını. Bizde yazalım heryere hatta birkaç köşe yazarına ve tv programcısına Gülben Ergen Okan Bayülgen gibi kişilerede mail atsak yada sosyal medya aracılığı ile ulaşsak sesimizi duyursak ne dersiniz. Bakın Okan Bayülgen Gamze annenin durumunu paylaştı (Gamze Akbaşın durumunu biliyorsunuzdur hani kemik iliği naklı olması gerekiyordu) tüm Türkiye seferber oldu belki aynı şekilde bu konudada yardımcı olurlar. Ben tek başıma nereden başlayacağımı bilemedim ama birlik olursak sesimizi duyarlar ne dersiniz?
Merhaba Gülaysenaz,
Bu yazıyı yazarken acaba mail atmak isteyen olurmu diye içimden geçirmiştim, yazmak istemene çok çok sevindim..
Ben Fatma Şahin'e Evlat edinen anneleriz konu başlıklı mail attım.. Sıkıntılarımızdan bahsettim sen de kendisine mail atabilirsin..
fatma.sahin@tbmm.gov.tr Aynı konu başlığıyla mail atarsan daha dikkat çekebilir. Okan Bayülgen iyi fikir.. Ona da mutlaka yarın mail atacağım.. Adresi öğrenince buradan paylaşırım..
Canım,lojman konusunu anlayışla karşılayacaklardır.Ben de çalışıyorum,günümüzde annelerin çoğu çalışıyor.Bu doğal bir durum.İçini ferah tut.
bu gün yine bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım..ilk çocuğu daha 10 aylık ve 2.ye hamile..eşinin yaşı ileri ve spermelerde yavaşlık vardı...yani hamile kalması çok zordu ama Rabbim isterse oluyor. eskiden olsa ben kendi adıma hüzünlenirdim...ama şimdi eşime şunu söyledim iyi ki bu kararı almışız iyi ki kızımız gelecek doğru bir karar vermişiz..yoksa ömrümün sonuna kadar hamilelik haberlerine sevinemeyecektim:)))
pırılım senin şu sıra sıkıntına kadar sıramı öğrenmek için sabırsızlanıyordum şimdi öğrensemde boş demeye başladım..hiç beklemediğimiz anda gelecekler hemde arka arkaya ....yaz programımı erteliyorum sıramı öğrenerek hareket edelim diye.ama hala öğrenemedik..istanbulda sıralar biraz daha hızlı ilerliyor gibi ama sadece gibi diyebiliyorum..
mevlüt şekerlerine hala karar veremedim aslında şıp diye alırım ama alıp alıp onlara bakarak hüzünlenmek istemiyorum..kozmetik alışverişinide yapmadım daha onuda erteliyorum şampuan krem deterjan vb..
artık kızım gellsin....((
sağol canım yaa içimi rahatlattın.değil mi ama günümüzde çogu bayan calısıyor dedigin gibi.senn bebegin geldi mi canım?yoksa bekliyor musun?
o duyguyu çok iyi bilirim....göğsünün ortasına görünmez bir yumruk vurulurdu..isyan ettirirdi.evet...iyi ki bu kararı vermişiz..başkalarının mutluluğuna sevinemememinin dışında suçluluk duygusundan da arındım.
gelsin gelsin...evet artık gelsin...kızlarınız bibilileriniz gelsinler artık
herkese çok selam
liliye ayrı selamtatlı şey...
Başvuralı 6 ay oldu.Kısmet bekliyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?