Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
herkese mutlu hafta sonları

kızlar çok meşgul anlaşılan...son selamları ben vermişim...yapın yapın...hazırlıklara devam....son sürat...az kaldı...çok az....bakalım ilk önce kime az kalmış.....haydi bebişleranneleriniz sizi bekliyoooor....

evet canım haklsıın kaderimizde ne varsa o.şu an ben ortalama nüfuslu bir ildeyim zaten.ben ikamet dısındaki bir ilden basvuramıyorum degil mi?hani daha büyük bir ilden?

evet canım haklsıın kaderimizde ne varsa o.şu an ben ortalama nüfuslu bir ildeyim zaten.ben ikamet dısındaki bir ilden basvuramıyorum degil mi?hani daha büyük bir ilden?

malesef ikametgahın nerdeyse ordan başvurabiliyorsun ikametgahın nerdeyse o ilden sıraya giriyorsun arada değişiklik olursa yine ikametgahın olduğu yer geçerli oluyor

malesef ikametgahın nerdeyse ordan başvurabiliyorsun ikametgahın nerdeyse o ilden sıraya giriyorsun arada değişiklik olursa yine ikametgahın olduğu yer geçerli oluyor

o zaman adres değiştigi zaman nakil zorunlu oluyor.özleyen gerek yok aldırmaya demiş ama...sanırım bu durumda öyle değil ya da acaba bazı yerlerde ses cıkartmıyorlar mı ?

o zaman adres değiştigi zaman nakil zorunlu oluyor.özleyen gerek yok aldırmaya demiş ama...sanırım bu durumda öyle değil ya da acaba bazı yerlerde ses cıkartmıyorlar mı ?

emin değilim ama ikametgahını bildirmemek suç sayılıyor ve para cezası var.nakil yaptırmak o kadar zor bir şey değil ,başvuru tarihin her zaman her yerde öncelik tanıyor.sonuçta her yerde istenen evraklar aynı,iller arasında sadece ev ziyareti gibi şeylerin sırası farklı olabiliyor.yerinde olsam gider hemen başvurumu yapardım.

Bu başlığı çok seviyorum. Bu başlığa yazan yüce gönüllü kadınlarıda.

Bir çocuk evlat edinmek benim çocukluk hayalimdi, halende çok istiyorum.
Fakat eşim bu konuya pek sıcak bakmıyor, çocuk olmama gibi bir durum sözkonusu
olmadığı için bizim çocuğumuzu doğurayım istiyor. Açık yüreklilikle ifade edecek olursam
bu bana bencilce bir istek gibi geliyor.
Kendi çocuğunu doğurmak isteyen arkadaşlara saygım var.
Ama ben anne baba sahibi olma şansı olmayan bir bebeği kucaklamak onu
kalbime basmak istiyorum. Bir çocuğu sevmem ve yetiştirmem için illa
benim kanımdan olması gerekmiyor. Sırf ben doğurmadım diye bir çocuğun yetimhanede
orada burada yetişmesine, anne babasız kalmasına gönlüm razı olmuyor.
İnşaAllah birgün eşimi bu konuda ikna edebilirim.

Benim için dua edin olur mu.

slm aramıza hoşgeldin:)Eğer bir yararı olacaksa eşine bizden örnekleri okutabilirsin bende anne olabilen fakat bu yola başkoymuş biriyim 3 yıl önce bir talihsizlik sonucu doğumdan sonra kaybettim kızımı çocukları zaten severdiğim ama bu kadar çok sevdiğimi 3 sene önce farkettim. Çocuk istemenin ve sahip olmanın tek yolunun doğurmak olmadığını düşünüyorum gerçekten çocuk sevgisiyse amaç bu yol en az iki kere doğurmak gibi kendi çocuğunu sevmek kolay ama evlat edinip çocuk sahibi olmak her çocuğu sevmek gibi geliyor bana.İnsanlar sadece çocuğu olamayan insanlar evlat ediniyor zannediyor ama bu çok yüce bir duygu ve sizin bizim gibi düşünende çok aile var .Hakkınızda en hayırlısı olsun arkadaşım umarım bu güzel heyecanı tatmak size de nasip olur

Ne kadar içten yazmışsınız, teşekkür ediyorum.
Benim gibi düşünen, bütün çocukları koruyup gözetmek isteyen insanların olduğunu bilmek o kadar güzel ki.
Dilerim herşey sizin içinde çok güzel olsun.

selam anneler.....

az önce bir haberi tv de izledim.tüylerim diken dikn oldu.kahroldum.inanamıyorum yaaa.ALLAHIMM inananmıyorum.çokkk kötü oldum.:
tv de izlediğim....mobil kameradan görünüyor.üç kişi yolda gidiyor.biri erkek üç kişi....kadının birinden bir bebek düşmüş ya...kadın ayakta giderken doğuruyor.adam bir dönüp bakıyor.sonra yollarına devam ediyorlar.bebeği orada yerde bırakıp.

selam anneler.....

az önce bir haberi tv de izledim.tüylerim diken dikn oldu.kahroldum.inanamıyorum yaaa.ALLAHIMM inananmıyorum.çokkk kötü oldum.:
tv de izlediğim....mobil kameradan görünüyor.üç kişi yolda gidiyor.biri erkek üç kişi....kadının birinden bir bebek düşmüş ya...kadın ayakta giderken doğuruyor.adam bir dönüp bakıyor.sonra yollarına devam ediyorlar.bebeği orada yerde bırakıp!!!
inanamıyorum...inanamıyorum...Allahım...sen akıl ver... sen vicdan ver...
ilk aklıma gelen aylarca yıllarca bebeğini bekleyenler sırada olanlar oldu...evlat için yanıp tutuşanlar oldu...siz anneler oldunuz...tamam ben de anneyim ama...ben çok fazla beklemedim.şanslıydım.bekleyemdim bile...ama inanın bekleyenlere çok üzülüyorum..hemen sizler aklıma geldiniz.aklımda ilk olanlar sermuh....pırılım....diğerleriniz...diğer adsız sessiz kahraman anneler geldiniz..
bu konu çok yönlü konuşulacak tartışılacak bir konu...
ama çıkarım yapabiliyorum...kesinlikle...KESİNLİKLE doğurmakla anne olunmuyor...

öyyyle öfkelendim ki...çok.çok kötü oldum.hala sinir içerisindeyim.yazmak söylemek istediğim o kadar çok şey varki....tek dileğim o yavru inşallah birinizin umudu olsun....
herkse sevgiler

öyle hararretle sinirle paylaştım ki yazarken elim değdi..
sabır anneler...sabır....alacaksınız meyvenizi hiç üzülmeyin...sevgini nasıl verdiyseniz öyle geri gelecek sizi öpücüğe boğacak...sulu sulu...
hepiniz dualarımdasınız...her mutlu oluşumda.Allahımm isteyenn herkese tattır yarabbi diye dua ediyorum AMİN

pırılım hiç görünmüyorsun forumda eğer girersen bana bi ulaşabilir misin?

Merhaba Ecem, nasılsın cnm, giriyorum okuyorum çıkıyorum.. Sürekli takipteyim aslında..
Hayırdır cnm bir gelişme falan mı var şu mübarek Cuma gününde.. Çok merak ettim, buradayım bekliyorum..

Merhaba Canım, nasılsın?
Dün bende izledim bahsettiğin videoyu, ben onun doğum olduğuna inanmıyorum.. O çoçuk önceden doğmuş.. Öyle kolay doğum mu olur yolda yürürken pıt diye düşüveriyor.. Planlı bir şekilde bırakılıyor bence.. İnsanlık dışı bir durum, akla fikre zarar, kalbe zulüm, cehaletin en üst sınırı daha ne denir bilemiyorum...

merhaba arkadaşlar... geçmişi çok okuyamadım ama oğultoprak kuzusuna kavuşmuş sanırım çok çok sevindim Rabbim mutlu huzurlu bir ömür versin güzel ailesiyle.
Denizimgeldi canım ben de okudum. burdaki dostlarımı tanımadan önce saatlerce ağlardım belki ama şimdi diyorum ki o bebecik ona gözleri gibi bakacak ailesine teslim edilecek. evet olaya şeklen bakarsan kötü ama şükür sağlıklıymış ona sevindim. ilerde öğrendiğinde diyecek ki iyi ki böylesi olmuş. ben öyle dedim çünkü. iyi ki beni doğuran insan bırakıp gitmiş te ben de babanemin cennet kollarında büyümüşüm. iyi ki....
Sizleri çok seviyorum. Allah hepinizin güzel kalbine göre versin herşeyin en güzeliyle müjdelesin...

Önemli olan doğurmak değil o bebeği sevebilecek yüreğe sahip olmak hiç birşey yaptıklarını açıklamaya haklı çıkarmaya yetmez Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları...

Merhaba Ecem, nasılsın cnm, giriyorum okuyorum çıkıyorum.. Sürekli takipteyim aslında..
Hayırdır cnm bir gelişme falan mı var şu mübarek Cuma gününde.. Çok merak ettim, buradayım bekliyorum..
Slm canım uzun süre göremeyince merakettim ben bu ayın sonuna kadar kızıma kavuşacağımı düşünüyorum seninle aramızda 6 kişi var Allah tan bir mani gelmezse senin kuzunda yaz bitmden gelmiş olursun ben sana asıl mail adresin veya facebook vs haberlerşebileceğimiz adresin varmı diye soracaktım yakında diğer bebeğine kavuşan anneler gibi benimde zamanım kısıtlı olacak:)mümkün olduğunca buradan da girip haber vermeye çalışıcam ama seninle aynı şehirden ve aynı kriterlede sıra beklediğimiz için ayrıntılı msj atmaya çalışıcam onun için sormuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…