çok güzel bir söz PırılımRabbim inşallah bu cümlenin idrakine varmayı yani evlatlarınıza tez vakitti hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsn inşallah bu yıl öifte bayram yaşayın yine sevgi dolu, sıcacık bir yazı ile taze annemizin kaleminden dökülenlere tanık oluyoruz, yine gözlerimiz doluyor içimiz ısınıyor ve yüreğindeki sevgiyi yazısıyla bize aktarıyor. Allahım hep mutlu etsin seni ve eşini o güzel pırlanta evlatlarınızla inşallah...
kızının yatağı hayırlı olsun güzel, rahat ve huzurlu uykular prensesimize
oğluşuna da geçmiş olsun, kıyamam ben ona... inşallah sonuçlar da temiz çıkar ve evladınız da o stresi bir daha yaşamaz
yavrum maşallahne kadar olgun... ilk mesajlarından beri dikkatimi çekti her konuda son derece olgun tavır sergiliyor yaşının çok üstünde hem de... maşallah Rabbim sağlık sıhhat huzur versin de gerisi boş...
güzel prensesimizin ve yaşından olgun davranan küçük adamın yanaklarından öpüyorum
sevgiler...
O zaman 5 yıl daha beklemem gerekiyor, peki koruyucu aile olamaz mıyız bir çocuğa? Çocuk koruyucu ailenin yanından eninde sonunda gidecek mi?
anne adayları....selamlartatlı kız lili....sana da selam....
aranızda çalışmayanınız varsa ya da olsun ben yaparım,uğraşırım diyeniniz...naçizane bir öneri....kış için domates kaynattım ben.çorba yapmak için.ya da yemeklere koymak için...yavrularınız gelice eliniz ayağınıza dolanacak..zaman kazanırsınız.hemen üzerine sıcak suyu koyar şehriye salarsınız...çok ta güzel oluyor.taze yaz domatesiyle...benim kızım çokkk seviyor...
herkese sevgiler
leee....canım çok teşekkürler...şimdi iyi şükür...çok zorlu atlattık....neyse Allaha şükürler olsun geçti gitti...senin oğlana da çokk geçmiş olsun...inşallah sonuç iyi çıkacak..tatlı kızın da yatağı da yatapında rahat uyusun...vc eğitimi nasıl gidiyor. biz şimdilik yaparken söylüuoruz
ne kadar muylu olduğunu ,ruh halini anlayabiliyorum....senin ki iki katı...sonsuza kadar sürsünnnnnn......
canım, çok güzel.iyi fikir bende yapayım.yapılışını yazarmısın.bende kuzularıma çorba yaparım)
Sevgili Lee iyiki varsın,siteye katıldın ve yaşadıklarını bizlerle paylaşıyorsun.Çok mutlu oluyorum okudukça.Bizim ve diğer arkadaşların evlerinde de inşallah mutlu çocuk sesleri yankılanır.En hayırlılarını Rabbim bizlere nasip etsin inşallah.Senin de mutluluğun daim olsun,emeklerin sana filizlenen çiçekler gibi geri dönsün.) ) ilkönce tekrar geçmiş olsun diyorum ve bende geçmiş olsun dileklerin için sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum )
çiş konusuna gelince kızım 2 yaşında ve dolayısıyla bez kullanıyorum.çiş söyleme işine gelince abimize klozet üzeri oturak aldık.oğlumuz bu konuda yuvadan aldığı eğitimle problem yaşamıyoruz.kızıma oturak aldık ama pek kullanmak istemiyor.bazan çiş deyip klozete oturmak istiyor ve ben hemen oturtup bekliyorum ama maalesef çişimizi bezimize yaptıktan sonra söylüyoruz) klozetten kalkıncada sifonu çekmek istiyor.şuan sırf sifonu çekme merakıyla klozete oturmak istiyor )
ben ara ara çiş varmı diye soruyorum henüz tam konuşamadığımızdan ıı diyor.tabii bu arada çişimizide beze yapmış oluyoruz)
hehehe!! afedersiniz ama bir köşede kakasını yaparken hiç rahatsız etmeyeceksiniz kıyameti koparıyor.sonrada çiş deyip benim elimden tutup banyoya götürüyor ve bezini çıkarmaya çalışıyor cadı kızım)
bu arada suya ve banyoya alıştık.ilk geldiği zamanlar banyodan ve poposunu yıkarken kıyameti koparıyordu.şimdi kendisi gönüllü koşturuyor)
şu saatlerde yazarken kuzularım melekler gibi uyuyorlar) ben şimdi sizlere günaydın deyip uyumaya gitsem iyi olacak 1.5 saat sonra kızım uyanıp anneeeee gel!! diye bağırmaya abide sus uyuyacağım diye feryat etmeye başlayacak.benimde azda olsa uykumu almam gerekiyor.çünkü;bütün gün boyunca kuzularım için koşturacağım.onlar için güçlü olmam lazım ))
sizleri çok seviyorum yüreği kocaman sevgi yüklü anneler)
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
4.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
5.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
6.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
7.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
8.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
9.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
10.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza
İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
4.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
5.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
6.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
7.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
8.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
9.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
10.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza
Pırılcım,yüzyüze görüşüp tercihinizi dilekçe ile belirtebilirsiniz.Şehir dışını tercih ederseniz hemen değiştirirler.Hayırlısı olsun.Hepinize tek tek selam arkadaşlar,
Listeye bakıyorum da birtek benim il dışı hayır seçili yani sadece İzmiri seçmişiz gibi.. Ben hala idrak edemedim bu durumu... Kurum neden bana çevre illeri seçme Şansı vermedi acaba.. Zaten çevre illerden bebekler İzmir mi geliyor ondan olabilir mi, Kuruma gidip tekrar mı görüşmek lazım bilmiyorum, siz olsanız ne yapardınız?
DenizGeldi, kuzucuğuna çok geçmiş olsun inşallah iyidirr şimdi..
pırılım.....geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim canım.....
sermuh uğramıyor değil mi?bir haber var mı?bileniniz......
lee.....canım kışlık domatesin yapılışını çabuk yazayım...yıkanmış domatesleri kabuklarıyla rondodan geçir.zaten hiç kalmıyor.tencerede fokur fokur kaynasın.lok lok eder yapanlar bilir.rengi iyice kan kırmızıya döndümü tamadır.tahmini kaynamaya başladıktanyani fokurdamaya,10-15 dk daha fokurdasın.ocağın altını kapama kıs.öyle kaynak halde kavanozlara doldur.kapaklarını çokk sıkı kapat hemen ters çevir...değil kışa bir dahaki seneye kalsa bişey olmaz...mutfağın biraz batıyor ama olsun...kışın hazırda iyi oluyor.hemen elinin altında....yarasın yavrulara
herkese sevgiler.....
not:lee....bu domatesi yemeklere salça yerine de kullanabilirsin.bol domatesli makarna nefis oluyor...ya da bir alternatif:domatesin içine istersen birkaç sivri biber doğrarsan onu da menemen olarak tüketebilirisn...ben iki türlü de yapıyorum.çorbalık,menemenlik
teşekkürler canım.kesin yapacağım.bu arada kızın nasıl oldu?inşaallah daha iyidir.
bennnnnnnnnnnnnnnnnben kızımla mutluyum...babamız da öyle...gerisi boş....hayat kızımla hoş gerisi boş lala la gerisi boş gerisi boş ....
kendini anne hisseden herkese selam olsun
rica ederim....kızım iyi şükür...bugün hepatit a aşısını oldu...6 ay sonra diğer dozu olacakmış.sen yaptırdın mı?
ne mutlu hep mutlu olsun inşallahben kızımla mutluyum...babamız da öyle...gerisi boş....hayat kızımla hoş gerisi boş lala la gerisi boş gerisi boş ....
kendini anne hisseden herkese selam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?