Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

lily86 canım bence seninde kocaman sevgi dolu bir yüreğin var) inşaallah rabbim sanada gönlüne göre bir eş ve hayırlı sağlıklı evlatlar verir.) bencede çok sık giremesekte topiğimizi canlı tutalım.buradan yaşadıklarımızı paylaşalım ki..bir yavrumuzu daha sıcacık yuvaya mis kokulu anneye sevgi dolu babaya kavuşturalım)

canım, çok güzel.iyi fikir bende yapayım.yapılışını yazarmısın.bende kuzularıma çorba yaparım)

)) ilkönce tekrar geçmiş olsun diyorum ve bende geçmiş olsun dileklerin için sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum)
çiş konusuna gelince kızım 2 yaşında ve dolayısıyla bez kullanıyorum.çiş söyleme işine gelince abimize klozet üzeri oturak aldık.oğlumuz bu konuda yuvadan aldığı eğitimle problem yaşamıyoruz.kızıma oturak aldık ama pek kullanmak istemiyor.bazan çiş deyip klozete oturmak istiyor ve ben hemen oturtup bekliyorum ama maalesef çişimizi bezimize yaptıktan sonra söylüyoruz) klozetten kalkıncada sifonu çekmek istiyor.şuan sırf sifonu çekme merakıyla klozete oturmak istiyor)
ben ara ara çiş varmı diye soruyorum henüz tam konuşamadığımızdan ıı diyor.tabii bu arada çişimizide beze yapmış oluyoruz)
hehehe!! afedersiniz ama bir köşede kakasını yaparken hiç rahatsız etmeyeceksiniz kıyameti koparıyor.sonrada çiş deyip benim elimden tutup banyoya götürüyor ve bezini çıkarmaya çalışıyor cadı kızım)
bu arada suya ve banyoya alıştık.ilk geldiği zamanlar banyodan ve poposunu yıkarken kıyameti koparıyordu.şimdi kendisi gönüllü koşturuyor)
şu saatlerde yazarken kuzularım melekler gibi uyuyorlar) ben şimdi sizlere günaydın deyip uyumaya gitsem iyi olacak 1.5 saat sonra kızım uyanıp anneeeee gel!! diye bağırmaya abide sus uyuyacağım diye feryat etmeye başlayacak.benimde azda olsa uykumu almam gerekiyor.çünkü;bütün gün boyunca kuzularım için koşturacağım.onlar için güçlü olmam lazım))
sizleri çok seviyorum yüreği kocaman sevgi yüklü anneler)

canım, çok güzel.iyi fikir bende yapayım.yapılışını yazarmısın.bende kuzularıma çorba yaparım)

canım ...yarı uykulu eksik yazmışım zaten..domatesleri rondodan geçiriyorum.bir tencereye göz kararı(yapacağın miktara göre)iki -üç-dört kaşık rendelenmiş domates koyuyorum.yağ ile kavuruyorum.sıvı yağla.ben baharaty koyarım.kızım da sevdi şükür.zorlanmadım.karabiber pul biber nane.tabii tuz.artık tuzu daha konntollü koyuyorum .deniz az tuzluya alışsın.öyle de gitsin.domatesler kavrulduktan sonra üzerine sıcak suyunu koyuyorum. o da kararla...beş on dk.kaynayınca şehriyesini salıyorum içine.onu da yine kararla.avucum biliyor kararını....her türlü şehriye olabilir.tel,arpa,yıldız...

şehriye miktarı yanıltabiliyor.deneme yanılma yoluyla bulacaksın kararı...,ilk yaptığın tutmazsa somatesli makarna niyetine gider merak etme.heh heh...

konserve domatesi de az sonra yazıcam....sevgiler

Sevgili Lee iyiki varsın,siteye katıldın ve yaşadıklarını bizlerle paylaşıyorsun.Çok mutlu oluyorum okudukça.Bizim ve diğer arkadaşların evlerinde de inşallah mutlu çocuk sesleri yankılanır.En hayırlılarını Rabbim bizlere nasip etsin inşallah.Senin de mutluluğun daim olsun,emeklerin sana filizlenen çiçekler gibi geri dönsün.

İSİM BAŞVURU TARİHİ CİNSİYET İL İL-DIŞI TERK-RIZA

Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012

Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
4.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza
5.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
6.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
7.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
8.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
9.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
10.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza

Hepinize tek tek selam arkadaşlar,
Listeye bakıyorum da birtek benim il dışı hayır seçili yani sadece İzmiri seçmişiz gibi.. Ben hala idrak edemedim bu durumu... Kurum neden bana çevre illeri seçme Şansı vermedi acaba.. Zaten çevre illerden bebekler İzmir mi geliyor ondan olabilir mi, Kuruma gidip tekrar mı görüşmek lazım bilmiyorum, siz olsanız ne yapardınız?

DenizGeldi, kuzucuğuna çok geçmiş olsun inşallah iyidirr şimdi..

Hepinize tek tek selam arkadaşlar,
Listeye bakıyorum da birtek benim il dışı hayır seçili yani sadece İzmiri seçmişiz gibi.. Ben hala idrak edemedim bu durumu... Kurum neden bana çevre illeri seçme Şansı vermedi acaba.. Zaten çevre illerden bebekler İzmir mi geliyor ondan olabilir mi, Kuruma gidip tekrar mı görüşmek lazım bilmiyorum, siz olsanız ne yapardınız?

DenizGeldi, kuzucuna çok geçmiş olsun, şimdi nasıl?

Pırılcım,yüzyüze görüşüp tercihinizi dilekçe ile belirtebilirsiniz.Şehir dışını tercih ederseniz hemen değiştirirler.Hayırlısı olsun.

pırılım.....geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim canım.....

sermuh uğramıyor değil mi?bir haber var mı?bileniniz......

lee.....canım kışlık domatesin yapılışını çabuk yazayım...yıkanmış domatesleri kabuklarıyla rondodan geçir.zaten hiç kalmıyor.tencerede fokur fokur kaynasın.lok lok eder yapanlar bilir.rengi iyice kan kırmızıya döndümü tamadır.tahmini kaynamaya başladıktanyani fokurdamaya,10-15 dk daha fokurdasın.ocağın altını kapama kıs.öyle kaynak halde kavanozlara doldur.kapaklarını çokk sıkı kapat hemen ters çevir...değil kışa bir dahaki seneye kalsa bişey olmaz...mutfağın biraz batıyor ama olsun...kışın hazırda iyi oluyor.hemen elinin altında....yarasın yavrulara

herkese sevgiler.....

not:lee....bu domatesi yemeklere salça yerine de kullanabilirsin.bol domatesli makarna nefis oluyor...ya da bir alternatif:domatesin içine istersen birkaç sivri biber doğrarsan onu da menemen olarak tüketebilirisn...ben iki türlü de yapıyorum.çorbalık,menemenlik

Son düzenleme:

teşekkürler canım.kesin yapacağım.bu arada kızın nasıl oldu?inşaallah daha iyidir.

Kızlar çok üzgünüm
Bir yakınımıza evlat edinmek istediğimden bahsediyordum, "Büyüdüğünde size mahrem olur, dinimizde yasak. Hem annelik babalık sonradan kazanılmaz, tabiat sana bahşeder. Doğada bak bakalım evlatlık edinen bir canlı var mı insan haricinde? Ayrıca çocuklarımızı bu kadar çok sevmemizi sağlayan şey sadece kadınlarda bulunan ve ancak doğumdan sonra salgılanan bir hormondur." gibisinden laflar etti, çok sinirlerim bozuldu

değerli arkadaşım. bir cana anne olma "evlat edinme demiyorum farkındaysan" senin ve eşinin kendinizi tamamen hazır hissettiğinizde olabilecek birşeydir ki o zaman geldiğinde çevreden ne söyledikleri umrunda dahi olmaz. o söylenenlere yorum yapmak bile istemem ancak doğada kediyi emziren köpek gibi bir çok haber okuyoruz örnek vermek gerekiyorsa eğer. annelik doğurmak ile bir kadına bahşedilecek birşey olsaydı eğer doğurup terk eden, öldürebilen kadınlar olmazdı değil mi? ya da bir canı benimseyip hayatını ona adayan -onu karnında taşımamış olsa da- kadınlar olmazdı. hamilelik sadece kiracılık gibi bişey, annelik ise tamamen sevgi üzerinedir. bunun da hormonmuş oymuş buymuşla alakası yoktur. bence siz bu tarz söylemlere kafanızı takmayın. ha oldu ki bu kadar takılsanız da burda yazıp anneliklerinin sevincini, beklemenin heyecanını paylaşan güzel arkadaşlarımın sinirlerini zıplatmayın derim.

sevgili swan lake çok rica edicem sen bu konuya yorum yazma. Ben artık ya çok saf yada ard niyetli olduğunu düşünmeye başladım. Yada yazacaksan bile tüm sayfaları baştan sona oku ve buradaki arkadaşlarımızın hassasiyetini anla ve sonra yaz. Burada evlat konusunda sınavdan geçmiş ve kararını vermiş sırasını bekleyen sevgili yüce gönüllü annelerimizi üzme. Çünkü bilerek yada bilmiyerek yazdığın herşey buradaki arkadaşlarımızı incitiyor. Senin bir yakınının örümcek kafasından duyduğun garip yorumlar burada daha önce yapıldı. Baştaki sayfalarda var. Burda yeteri kadar annenin daha önce canını yaktılar atrık kimsenin bu tarz söylemleri yapmaya hakkı yok. Lütfen daha duyarlı ol .

Son olarak o yakınına söyle doğrada bunun örneği var velevki yok olsaydı da herşeyi madem doğadan örnek alıyoruz doğrada tek eşlilikte çok az raslanan bişey hatta eşcinsellikte doğada olan bişey onlarıda örnek alsın senin o yakının.

ben kızımla mutluyum...babamız da öyle...gerisi boş....hayat kızımla hoşgerisi boşlala la gerisi boş gerisi boş ....

kendini anne hisseden herkese selam olsun

ben kızımla mutluyum...babamız da öyle...gerisi boş....hayat kızımla hoşgerisi boşlala la gerisi boş gerisi boş ....

bennnnnnnnnnnnnnnnn
yani anne olmadım henüz ama sizlerle haşır neşir ola ola sizden biri olduğumu hissediyorummmmm:118:

rica ederim....kızım iyi şükür...bugün hepatit a aşısını oldu...6 ay sonra diğer dozu olacakmış.sen yaptırdın mı?

cnm geçmiş olsun Denizimize.... oy kıyamam kolu acıyordur şimdi onun hassas da cildi... annesi benim yerime de öp kuzumu....

ne mutlu hep mutlu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…