cnm neden üzgünsün bakalım anlat biz de tam anlayalım:44:Kızlar çok üzgünüm
Bir yakınımıza evlat edinmek istediğimden bahsediyordum, "Büyüdüğünde size mahrem olur, dinimizde yasak. Hem annelik babalık sonradan kazanılmaz, tabiat sana bahşeder. Doğada bak bakalım evlatlık edinen bir canlı var mı insan haricinde? Ayrıca çocuklarımızı bu kadar çok sevmemizi sağlayan şey sadece kadınlarda bulunan ve ancak doğumdan sonra salgılanan bir hormondur." gibisinden laflar etti, çok sinirlerim bozuldu
Kızlar çok üzgünüm
Bir yakınımıza evlat edinmek istediğimden bahsediyordum, "Büyüdüğünde size mahrem olur, dinimizde yasak. Hem annelik babalık sonradan kazanılmaz, tabiat sana bahşeder. Doğada bak bakalım evlatlık edinen bir canlı var mı insan haricinde? Ayrıca çocuklarımızı bu kadar çok sevmemizi sağlayan şey sadece kadınlarda bulunan ve ancak doğumdan sonra salgılanan bir hormondur." gibisinden laflar etti, çok sinirlerim bozuldu
Kızlar çok üzgünüm
değerli arkadaşım. bir cana anne olma "evlat edinme demiyorum farkındaysan" senin ve eşinin kendinizi tamamen hazır hissettiğinizde olabilecek birşeydir ki o zaman geldiğinde çevreden ne söyledikleri umrunda dahi olmaz. o söylenenlere yorum yapmak bile istemem ancak doğada kediyi emziren köpek gibi bir çok haber okuyoruz örnek vermek gerekiyorsa eğer. annelik doğurmak ile bir kadına bahşedilecek birşey olsaydı eğer doğurup terk eden, öldürebilen kadınlar olmazdı değil mi? ya da bir canı benimseyip hayatını ona adayan -onu karnında taşımamış olsa da- kadınlar olmazdı. hamilelik sadece kiracılık gibi bişey, annelik ise tamamen sevgi üzerinedir. bunun da hormonmuş oymuş buymuşla alakası yoktur. bence siz bu tarz söylemlere kafanızı takmayın. ha oldu ki bu kadar takılsanız da burda yazıp anneliklerinin sevincini, beklemenin heyecanını paylaşan güzel arkadaşlarımın sinirlerini zıplatmayın derim.
sevgili swan lake çok rica edicem sen bu konuya yorum yazma. Ben artık ya çok saf yada ard niyetli olduğunu düşünmeye başladım. Yada yazacaksan bile tüm sayfaları baştan sona oku ve buradaki arkadaşlarımızın hassasiyetini anla ve sonra yaz. Burada evlat konusunda sınavdan geçmiş ve kararını vermiş sırasını bekleyen sevgili yüce gönüllü annelerimizi üzme. Çünkü bilerek yada bilmiyerek yazdığın herşey buradaki arkadaşlarımızı incitiyor. Senin bir yakınının örümcek kafasından duyduğun garip yorumlar burada daha önce yapıldı. Baştaki sayfalarda var. Burda yeteri kadar annenin daha önce canını yaktılar atrık kimsenin bu tarz söylemleri yapmaya hakkı yok. Lütfen daha duyarlı ol .
Son olarak o yakınına söyle doğrada bunun örneği var velevki yok olsaydı da herşeyi madem doğadan örnek alıyoruz doğrada tek eşlilikte çok az raslanan bişey hatta eşcinsellikte doğada olan bişey onlarıda örnek alsın senin o yakının.
Kızlar çok üzgünüm
Kızlar çok üzgünüm
Dini hükümleri cahiilik olarak algılamak zannımca cahillerin işidir. elbette bir çocugun bakımını üstlenebilirsiniz onun hayatı boyunca yanında olabilirsiniz ama öz evladınız gibi yanında rahat davranamazsınız eğer erkekse büyüdüğü zaman anne dediği kişiyle evlenme hakkı vardır , kız olursada baba dediği kişiyle . aa nasıl olur evlenemez dıyemezsınız çünkü inandığımız din - tabi inanıyorsanız- buna müsade eder. bu gibi konuları düşündüğümüzde evlatlık almak caiz değildir ama söylediğim gibi bütünn bakımını üstlenir herşeyiyle ilgilenirsiniz fakat bazı kurallara dikkat ederek.
ben kızımla mutluyum...babamız da öyle...gerisi boş....hayat kızımla hoş gerisi boş lala la gerisi boş gerisi boş ....
kendini anne hisseden herkese selam olsun
Dini hükümleri cahiilik olarak algılamak zannımca cahillerin işidir. elbette bir çocugun bakımını üstlenebilirsiniz onun hayatı boyunca yanında olabilirsiniz ama öz evladınız gibi yanında rahat davranamazsınız eğer erkekse büyüdüğü zaman anne dediği kişiyle evlenme hakkı vardır , kız olursada baba dediği kişiyle . aa nasıl olur evlenemez dıyemezsınız çünkü inandığımız din - tabi inanıyorsanız- buna müsade eder. bu gibi konuları düşündüğümüzde evlatlık almak caiz değildir ama söylediğim gibi bütünn bakımını üstlenir herşeyiyle ilgilenirsiniz fakat bazı kurallara dikkat ederek.
bir siz müslümansınız değil mi? bir siz inanırsınız
öz kızına türlü sapıklıklar yapan yok mu? öz kardeşine ?
bakımını üstlenebilrisiniz ne demek? sen o insanı hayatının parçası haline getiriyorsun..
tabi sana konuşmak da ayrı bir kolay değil mi?
bir de insanlar sadece çocuk sahibi olamadıkları için evlat edinmiyorlar, bir çocuga iyi bir gelecek sağlamak, ona sevgi dolu bir yuva vermek adına da evlat edinenler var, tabi siz bunlarla ilgilenmezsiniz, günahtır
ayrıca süt annelik denen bir durum da vardır, dileyen bu yolu da kullanabilir.
ayrıca hayat insana ne getirir bilinmez...
farz edin Allah korusun, eşiniz vefat etti ya da boşandınız, yeniden evlendiniz, bir de kızınız var onu gönderecek misiniz evden, gerçi bu zihniyettekiler öyle yapıyor...
neyse ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?