evladını bekleyen güzel anneler müjdemiz yakın olsun:))))
denizgeldi yine güzel bir şey kattın hayatıma....yeni favori cümlem...
Rabbim kızına ve sana hep layık olduğunuz güzellikleri nasip etsin...
Dini hükümleri cahiilik olarak algılamak zannımca cahillerin işidir. elbette bir çocugun bakımını üstlenebilirsiniz onun hayatı boyunca yanında olabilirsiniz ama öz evladınız gibi yanında rahat davranamazsınız eğer erkekse büyüdüğü zaman anne dediği kişiyle evlenme hakkı vardır , kız olursada baba dediği kişiyle . aa nasıl olur evlenemez dıyemezsınız çünkü inandığımız din - tabi inanıyorsanız- buna müsade eder. bu gibi konuları düşündüğümüzde evlatlık almak caiz değildir ama söylediğim gibi bütünn bakımını üstlenir herşeyiyle ilgilenirsiniz fakat bazı kurallara dikkat ederek.
arkadaşlar ben bunu bir din öğretmenine sormuştum şöyle dedi ''çoçuğun aklı ve mantığı bazı şeyleri kabullenmeyi başlayınca yani en baştan evlatlık olduğunu söylemeli'' dedi ama bana mantıksız geldi çoçuk için belki de büyük yıkım olur artık o sizin kanınız canınız oluyor ona küçücük yaşta bu yükü nasıl verirsiniz
cnm hassasiyet gösterip cevap vermişsin ama lütfen rica etsem bu konuyu kapatabilir miyiz? hem bu platformda dini paylaşım da yasakBu konu hep takip ettiğim ama şimdiye kadar hiç yazmadığım bir konuydu çünkü doğru birşey söylemeye çalışırken yanlış bir laf ederimde karşımdaki insanların duygularını incitirim diye.İyi niyetle yazıp yanlış şeyler söyleyen çok kişiye tanık oldum burda ama direk dini kullanarak karşındaki insanların duygularını hiçe sayan senin gibilerini nadir gördüm.Yani senin dediğine göre din bu annelerin bubularının çocuklarıyla evlenmesine müsade eder din müsade etti diye onlarda müsademiz var nasılsa gidip evlenelimmi der Allahım inanamıyorum böyle bir yozlaşmışlığa cahilliğe kusura bakma sanırım senin dini inancınla yada dine bakış açınla benimki aynı değil olmasında inan istemem
haklisiniz bu acimasiz yorumlara kim olsa uzulur. ama okumayin demek de buraya pek uygun dusmuyor, siz herkese acik bir yerde gorusuyorsunuz. bu konuda hassas olmaniz anlasilir, ama ben farkli bir tarafindan yorumladim sadece. sizin kızınızla yasadiginiz ve burada dile getirdiginiz mutlulugu kavrayamayan insanlar sizin icin olmayan insanlardir, yokturlar belki bu sizin yorumunuz. hem kimseyi gucendirmek niyetiyle de yazmadim, oyle olduysa ozur dilerim.
guzel annelerim sakin kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin biz burda sizin kuzulariniza kavusana kadar nasil beklediginizi biliyoruzben lily86 ve daha bircok kisi icin orneksniz biz sizide kendimizide o evlatlari yureginizde nasil buyuttugunuzude cok ama cok iyi biliyoruz
denizgeldi
zhr82
sima
baharcikk
pirilimm
semruh
heidiankara ve adini unuttgum guzel yurekli anneler siz burda cok guzel birsey yapiyorsunuz ve yapmayada devam edin annelik sizin icin cok ozel ve rabbim bu duyguyu isteyen herkese tez vakitte yasatsin
ve bos seslere inat israrla soyluyruz"BIZ YAVRULARIMIZI KARNIMIZDA DEGIL YUREGIMIZDE TASIYORUZ"
not:yanlis birsey yazdiysam simdiden ozurdilerim
kızım gelecek ya ....
artık az kaldı ya ... (yıl sonuna kadar gelir diye umuyorum)
999 doğurdum resmen...
marifet dokuz doğurmakta değil 999 doğurabilmek de
Rabbime şükürler olsun ki doğurmadan ,karnımda tekmelerini hissetmeden,hasretle beklediğim evladımın sevgisini bana ve eşime nasip etmiş..
günaydın annelercanlı günaydın haydi
epeyi oluyor.denizden banyodan mandal torbasını getirmesini istemiştim.yavrum,sen dök içindeki mandalları,bana torbayı getir!
halbuki ben çamaşır asacaktım....hehehehe.....fıkra gibi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?