Canım çok seviniyorum sen anlattıkça.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Ufak tefek şeyler olabilir normal.Normal de bile çocuğun yeni doğan kardeşini kıskanması çok doğal.Bir de oğlun annesine aniden kavuştu ve çok bağlandı,öyle çok seviyorki paylaşmak istemiyor.Hepsi zamanla aşılacak.
Ancak şu bir gerçek ki sen biyolojik olarak doğuranlardan çok daha gerçek ,özden,candan kandan bir annesin,eşin de öyle.
teşekkürler canım) sizlerde öylesinizdir eminim.yüreklerinizin sevgi şefkat ve merhamet yüklü olduğuna inanıyorum.oğlun annesine aniden bağlandı ve paylaşmak istemiyor diyorsun ya bu konuda doğru tahminde bulunduğun gerçek.eşimde aynı şeyleri söylüyor.oğlum beni paylaşmak istemiyor sanırım.akşam uyurken yanımda yat sonra babamın yanına gidersin diyor ) bazı geceler bir bakıyorum odamıza girmiş beni yanına çağırıyor.kızım ağladığında onu teskin ederken oğlum yanıma gelip başını koynuma yaslamaya çalışıyor.bencede yavrum benim hep kendisiyle ilgilenmemi bekliyor başkasına ilgi göstermemi kıskanıyor.bakalım inşaallah psikolog yardımıyla bunları atlatacağız.allahtan çok büyük problemler değil bunlar.o da yavrumun anne sıcaklığına sevgisine özlem duymasından beni kaybetme korkusundan yaşıyor sanırım.çocuklarımı çok seviyorum.
sizlere bir süpriz yapacağım.kuzularımın resmini çok kısa süreliğine sizlerle paylaşacağım)
sevgiyle kalın ve kararlarınızdan ne olursa olun vaz geçmeyin.gerçekten doğurmak önemli değil.....
kızlar bir fotomuzu yüklemeye çalıştım becerebildimmi bilemiyorum) kısa süreliğine tutacağım..
Merhaba Arkadaşlar,
Kadir geceniz mübarek olsun, İçinizdeki, gönlünzdeki bütün güzel dualarınız kabul olsun İnşallah..
Sevgili Nisan,sen kuruma başvuruda bulundun mu?Listeye ekleyelim.Merhaba;
Fıstık anneler...
Mübarek Kadir gecenizi kutlayayım dedim.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.
Bir de daha önce de yazılmış tartışılmıştır belki ama bu evlat edinme meselesiyle ilgili tipik,antipatik,olumsuz,gereksiz,...vs mesaj yazan arkadaşları duymaz,görmez,okumaz olsak da hiçbirşey yazmasak.MÜmkün olur mu?Eminim haksızlığa dayanamayıp cevap verme duygusu ağır basacaktır ama bana şöyle geliyor...Biri geliyor,giriyor muhabbet ettiğimiz odaya mevzuyu dışardan duyarak gelmiş,belli,başlıyor zehirli zehirli yazmaya ,sonra biz başlıyoz kıvranmaya o geçiyo karşıya sırıta sırıta bizi okuyo...Hatta belki biyolojik olarak anne olmuşsa daha bi keyif alıyodur...Cevap vermesek onu istemediğimizi anlar mı ki?
Ne biliyim okudukça ,sizlerde cevap verdikçe içimden bunlar geçti.Paylaşayım dedim.
Canım fotoğrafları görmek için ne yapmalıyız?Gözükmüyor.
Bizimle bu güzel fotoğrafı paylaştığın için çok teşekkür ederiz canım.Kızın da oğlun da dünya güzeli dünya tatlısı.Sen de genç ve güzel bir anne olmuşsun ne güzel.Allah tüm nazarlardan korusun.Mutluluğunuzu bir ömür daim etsin.Sırada bekleyen tüm anne adaylarımıza da en hayırlılarını nasip etsin inşallah.sanırım şuan yükleyebildim) şimdi görebilirsiniz..
herkeze hayırlı mutlu günler iyi ramazanlar dünyanın en şanslı anne adayları ben temmuzun 20 sinde evladıma kavuştum darısı başınıza olsun inşallah bebişimden dolayı pek nete giremiyorum Allah bu sevinci tüm isteyenlere yaşatsın çok duramıyorum neette biraz geç haber verdim kusura bakmayın yine ara ara girebilirsem gircem nete herkeze çok selam rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın inşallah
herkeze hayırlı mutlu günler iyi ramazanlar dünyanın en şanslı anne adayları ben temmuzun 20 sinde evladıma kavuştum darısı başınıza olsun inşallah bebişimden dolayı pek nete giremiyorum Allah bu sevinci tüm isteyenlere yaşatsın çok duramıyorum neette biraz geç haber verdim kusura bakmayın yine ara ara girebilirsem gircem nete herkeze çok selam rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın inşallah
sanırım şuan yükleyebildim) şimdi görebilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?