Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

teşekkürler canım) sizlerde öylesinizdir eminim.yüreklerinizin sevgi şefkat ve merhamet yüklü olduğuna inanıyorum.oğlun annesine aniden bağlandı ve paylaşmak istemiyor diyorsun ya bu konuda doğru tahminde bulunduğun gerçek.eşimde aynı şeyleri söylüyor.oğlum beni paylaşmak istemiyor sanırım.akşam uyurken yanımda yat sonra babamın yanına gidersin diyor) bazı geceler bir bakıyorum odamıza girmiş beni yanına çağırıyor.kızım ağladığında onu teskin ederken oğlum yanıma gelip başını koynuma yaslamaya çalışıyor.bencede yavrum benim hep kendisiyle ilgilenmemi bekliyor başkasına ilgi göstermemi kıskanıyor.bakalım inşaallah psikolog yardımıyla bunları atlatacağız.allahtan çok büyük problemler değil bunlar.o da yavrumun anne sıcaklığına sevgisine özlem duymasından beni kaybetme korkusundan yaşıyor sanırım.çocuklarımı çok seviyorum.
sizlere bir süpriz yapacağım.kuzularımın resmini çok kısa süreliğine sizlerle paylaşacağım)
sevgiyle kalın ve kararlarınızdan ne olursa olun vaz geçmeyin.gerçekten doğurmak önemli değil.....

aaaa süper bir süpriz buldum döner dönmez resim haa....
bende birkaç gündür izindeydim, köye gitmiştik tabi internette yok sizden uzak kaldım. :2:

bebeği hasta olanlara geçmiş olsun , aklını fikrini dine kafayı takmış herşeyi cinsellikle bağdaştırıp günah günah diye çığırtkanlık yapan dinci( dindar değil kesinlikle dinci) olan kişilerden Allahım bizi uzak tutsun.. biz yavrularımızınız yavrularımız bizim..

ben yokken çok şeyler paylaşmışsınız hepsini okudum denizgeldi sen bebişine tam olarak istediğini söylememişsinki annesi sen torba demişsin al sana torba şarkısına da bayıldım doğrusu

aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum.. ailemiz daha da büyüyor ne güzel.. umarım bebeklerinize kavuştuğunuzuda paylaşırsınız bizle.. lily ciğim zaten adım adım takipte sağolsun sayesinde hiç bir ayrıntı kaçmıyor

kızlar bir fotomuzu yüklemeye çalıştım becerebildimmi bilemiyorum) kısa süreliğine tutacağım..

Gecenin güzel yüzü yüreğinize dokunsun,cahiller ve şeytan sizlerden uzakta,dostlar ve melekler ve yavrularınız hep yanınızda olsun dualarınız kabul Kadir Geceniz mübarek olsunnnn....

Merhaba Arkadaşlar,
Kadir geceniz mübarek olsun, İçinizdeki, gönlünzdeki bütün güzel dualarınız kabul olsun İnşallah..

Merhaba Arkadaşlar,
Kadir geceniz mübarek olsun, İçinizdeki, gönlünzdeki bütün güzel dualarınız kabul olsun İnşallah..

Ben de tüm arkadaşlarımın,onların sevdiklerinin kadir gecelerini kutluyor,hayırlarla dolu bir gece diliyorum.İnşallahhhh önümüzdeki kadir gecesine evlatlarımızla, hayırlısıyla girmeyi Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Merhaba;
Fıstık anneler...
Mübarek Kadir gecenizi kutlayayım dedim.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.
Bir de daha önce de yazılmış tartışılmıştır belki ama bu evlat edinme meselesiyle ilgili tipik,antipatik,olumsuz,gereksiz,...vs mesaj yazan arkadaşları duymaz,görmez,okumaz olsak da hiçbirşey yazmasak.MÜmkün olur mu?Eminim haksızlığa dayanamayıp cevap verme duygusu ağır basacaktır ama bana şöyle geliyor...Biri geliyor,giriyor muhabbet ettiğimiz odaya mevzuyu dışardan duyarak gelmiş,belli,başlıyor zehirli zehirli yazmaya ,sonra biz başlıyoz kıvranmaya o geçiyo karşıya sırıta sırıta bizi okuyo...Hatta belki biyolojik olarak anne olmuşsa daha bi keyif alıyodur...Cevap vermesek onu istemediğimizi anlar mı ki?
Ne biliyim okudukça ,sizlerde cevap verdikçe içimden bunlar geçti.Paylaşayım dedim.

Sevgili Nisan,sen kuruma başvuruda bulundun mu?Listeye ekleyelim.

selam sevgili anneler ve ruhu anne gibi olan takipçiler
bugun mübarek Kadir gecesi, hepinizin kandilini kutluyor, hayırlara, güzelliklere vesile olmasını diliyorum
birbirimize hayırlı dualar edelim inşallah
sevgiler hepinize...

Allahım hepinizi görsün Yarabbi......her an müjde bekler gibiyim...Allahımm...innşallah....

sabır anneler sabır....az daha sabır...

gecikmelide olsa herkesin kandilini kutluyorum.rabbim gönlünüzden geçen engüzel şeyleri tez zamanda hayırlısıyla verir inşaallah yavrularınıza en kısa zamanda kavuşursunuz...

sanırım şuan yükleyebildim) şimdi görebilirsiniz..
Bizimle bu güzel fotoğrafı paylaştığın için çok teşekkür ederiz canım.Kızın da oğlun da dünya güzeli dünya tatlısı.Sen de genç ve güzel bir anne olmuşsun ne güzel.Allah tüm nazarlardan korusun.Mutluluğunuzu bir ömür daim etsin.Sırada bekleyen tüm anne adaylarımıza da en hayırlılarını nasip etsin inşallah.

herkeze hayırlı mutlu günler iyi ramazanlar dünyanın en şanslı anne adayları ben temmuzun 20 sinde evladıma kavuştum darısı başınıza olsun inşallah bebişimden dolayı pek nete giremiyorum Allah bu sevinci tüm isteyenlere yaşatsın çok duramıyorum neette biraz geç haber verdim kusura bakmayın yine ara ara girebilirsem gircem nete herkeze çok selam rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın inşallah

Çok çok sevindim canım .Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kız mı erkek mi,kaç aylık,biraz anlatabilir misin?Gerçekten çok merak ediyoruz.Allah nazarlardan saklasın,kazalardan belalardan saklasın.Mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

Listemizde Sıralar Hızla İlerliyor
ANNELERİMİZ
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
2.Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
4.Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
5.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza(O da evladına kavuştu.)

ANNE ADAYLARIMIZ
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
4.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
5.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
6.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
7.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
8.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
9.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza

haberi okudum ağzım açık kaldı hakikaten de... çok ama çok sevindim Allah analı babalı büyütsün önce size sonra da topluma hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah
imkan bulunca yaz olur mu bizi merakta bırakma
çok ama çok sevindim kuzumuzu öp bizim için de olur mu annesi

lee....aynen...ben de bayıldım bu üçlüye.....mutluluğunuz daim olsun...sevgiler....öp yerime yavruları.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…