herkeze hayırlı mutlu günler iyi ramazanlar dünyanın en şanslı anne adayları ben temmuzun 20 sinde evladıma kavuştum darısı başınıza olsun inşallah bebişimden dolayı pek nete giremiyorum Allah bu sevinci tüm isteyenlere yaşatsın çok duramıyorum neette biraz geç haber verdim kusura bakmayın yine ara ara girebilirsem gircem nete herkeze çok selam rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın inşallah
Listemizde Sıralar Hızla İlerliyor
ANNELERİMİZ
1.Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
2.Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
3.Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
4.Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
5.Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza(O da evladına kavuştu.)
ANNE ADAYLARIMIZ
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Pırılım 27.09.2011 Kız İzmir Hayır Terk-Rıza
4.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
5.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
6.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
7.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
8.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
9.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza
herkeze hayırlı mutlu günler iyi ramazanlar dünyanın en şanslı anne adayları ben temmuzun 20 sinde evladıma kavuştum darısı başınıza olsun inşallah bebişimden dolayı pek nete giremiyorum Allah bu sevinci tüm isteyenlere yaşatsın çok duramıyorum neette biraz geç haber verdim kusura bakmayın yine ara ara girebilirsem gircem nete herkeze çok selam rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın inşallah
sanırım şuan yükleyebildim) şimdi görebilirsiniz..
Canım, Merer kuzucuğuna kavuştuysa seninde eli kulağındadır baksanıza bütün şartlarınız aynı aranızda sadece 1,5 ay var.. Senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah....
Sevgili Nisan,sen kuruma başvuruda bulundun mu?Listeye ekleyelim.
selam lee26 ben resim göremedim ama mutlaka çookkk güzel bir aile tablosudur....Allah mutluluğunuzu daim etsinn....
Bizimle bu güzel fotoğrafı paylaştığın için çok teşekkür ederiz canım.Kızın da oğlun da dünya güzeli dünya tatlısı.Sen de genç ve güzel bir anne olmuşsun ne güzel.Allah tüm nazarlardan korusun.Mutluluğunuzu bir ömür daim etsin.Sırada bekleyen tüm anne adaylarımıza da en hayırlılarını nasip etsin inşallah.
lee ciğim bayıldım resminize bayıldıımmmmmoğlun seni andırıyor valla esmerliğiniz benziyor. kızınında kollarını öpmek geldi içimden o ne tatlı şey öyleee Allahım ayırmasın..
lee....aynen...ben de bayıldım bu üçlüye.....mutluluğunuz daim olsun...sevgiler....öp yerime yavruları.....
Hayır canım...Eşim daha erken olduğunu düşünüyor.Hani bana kalsa bi yandan tüp bebek denemesi yaparken bi yandan kuruma yazılırdım.Her iki yoldan da çocuk sahibi olsam kardeşi garanti olurdu
yaaaaa benim gibi uyumayanlar var bakıyorum) aşağıda görüyorum sizleri. ) yalnız benim çoook uykum var.bugün kızım için tekrar hastanedeydim.yüzünde ve kolunda kırmızı kızartılar vardı sinek ısırığı zannetmiştim ama değildi.su çiçeği korkusuyla gittim.allaha şükür değilmiş.allerjik dedi dr.
daha sonra çarşı işlerim vardı.arkasından oğlumun yüzme kursuna koşturduk.evde bayram temizliği veee ben düşüm bayıldım:-(( tansiyonum düşmüş.neyse allaha şükür şuan iyiyim.kendime dikkat etmeliyim ki çocuklarıma iyi bakayım değil mi) yazdıklarınıza bakıp ben uyumaya gidiyorum.daha sahura kalkacağım,ütü beni bekliyor:- -) arefe günü eşimin annesi ve kızkardeşi çocuklarımızla bayram geçirmeye tanışmaya gelecekler anlayacağınız işim çok ) kendinize iyi bakın görüşmek üzere yüreği kocaman sevgi dolu anneler )
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Gönlünüze göre olsun herşey.Hayır canım...Eşim daha erken olduğunu düşünüyor.Hani bana kalsa bi yandan tüp bebek denemesi yaparken bi yandan kuruma yazılırdım.Her iki yoldan da çocuk sahibi olsam kardeşi garanti olurdu
canım arkadaş grubum görebiliyor.senide ekledim sanırım görebilirsin.problem olursa yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?