Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Merhaba Merer,
Çok güzel bir haber, Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürlü olsun yavrunuz.. Bizim devreden de artık bebeğine kavuşan annelerin olması ne güzel.. Bizler hepimiz aynı dönem başvurularımızı yapmıştık.. Hayaller yavaş yavaş gerçek oluyor.. Bu gün böyle güzel bir haber okuduğum için çok mutluyum.. Bebeşin hakkında detayları yazarsan çok seviniriz..
Kız, Erkek kaç aylık geldi kuzucuğun gibii.. Seni ve eşini canı gönülden tebrik ediyorum.. Miniğe de uzun güzel sağlıklı şanslı başarılı bir hayat diliyorum..

Canım, Merer kuzucuğuna kavuştuysa seninde eli kulağındadır baksanıza bütün şartlarınız aynı aranızda sadece 1,5 ay var.. Senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah....

Bayram öncesi güzel bir haber...Allah analı, babalı,sağlıklı ve huzurlu büyütmeyi kısmet etsinnn.....

ilk müjde sendenmiş.....çoook tebrik ederim..ailesiyle bir ömür mutlu büyüsün yavrun....gözünüzaydın...hayırlı evlat olsuninşallah...

Canım, Merer kuzucuğuna kavuştuysa seninde eli kulağındadır baksanıza bütün şartlarınız aynı aranızda sadece 1,5 ay var.. Senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah....

Canım,ne güzel söyledin.Allah razı olsun. Ben de Merer'e inanılmaz sevindim.Benim ki sadece terk.Ama onun yavrusuna kavuşması benim için yine de ümit verici,yaklaştığını düşündürüyor.Aslında ben,bu seneyi geçiririz,senenin başlarını bulur diyorum,ama yakınlarım bu sene gelecek içimize öyle doğuyor diyorlar.Ben de bayram dönüşü eylülde kurumu aramayı düşünüyorum.Eve yeni taşındığımız için kurumun yeni evi de ziyaret etmesi gerekiyor.
Hepimiz için en hayırlı zamanda en hayırlısı olacak inşallah.

ooOOooOO süper haber ya yeni okudum beennnn!!! yavrucuğunuzla mutlu sağlıklı günler yaşayın inşaallah.. denizgeldi ve lee26 gibi yoğunluğuna rağmen bize deneyimlerini anlatmanı bekliyoruz senden hatta lee26 gibi bir foto isterim ben

Paylaşımlarınızı okudum ne güzel ya..Yüreği güzel anneler :) Ben de evlat edinmeyi çook istiyorummm çook.. Darısıı başıma..Allah hayırlısını nasip etsin..
Kuran da çok sayıda ayet vardır yetimi doyurun yetimi gözetin diye..Evlat edinmek onu ayrım yapmadan sevmek ne büyük sevaptır,güzelliktir.

canım,bizimde kuzularımıza tam olarak 2 temmuzda kavuştuk.desene aynı ayda kavuşmuşuz yavrularımıza) darısı diğer yüreği büyük sevgiyle dolu olan annelerimize)
bu bayram bizlere çifte bayram olacak.çocuklarımla bayramlaşmaya gideceğiz.
çocukluğumda rahmetli babam bayramlarda bizleri mutlaka lunaparka götürürdü.inşaallah bizde çocuklarımızı bu bayram ellerinden tutup lunaparka götüreceğiz)

) canım teşekkürler.evet teyzeleri oğlumda kızımda çooooook tatlı onlar annelerinin meleği)

lee ciğim bayıldım resminize bayıldıımmmmm oğlun seni andırıyor valla esmerliğiniz benziyor. kızınında kollarını öpmek geldi içimden o ne tatlı şey öyleee Allahım ayırmasın..

evet canım kızım bir içim su ) herkesin ilgisi üzerinde sevmeyen yok) oğlumda çoook şeker ufak tefek kıskançlık veya hala terk edilme korkusuyla huysuzluk yapsakda o benim herşeyim.kızım aynı babası eşim sarışın ve renkli gözlü.oğlumda ben) rabbim onları bize bizide onlara bağışlasın.darısıda burada anne olmayı bekleyen yüreği sevgi dolu annelerimize...

Lee kuzularimizi Allah bagislasin nazarlardan korusun...cok tatlilar...

Merer tebrik ederim Allah kolaylik versin...darisi bekleyen annelere:))))

yaaaaa benim gibi uyumayanlar var bakıyorum) aşağıda görüyorum sizleri.) yalnız benim çoook uykum var.bugün kızım için tekrar hastanedeydim.yüzünde ve kolunda kırmızı kızartılar vardı sinek ısırığı zannetmiştim ama değildi.su çiçeği korkusuyla gittim.allaha şükür değilmiş.allerjik dedi dr.
daha sonra çarşı işlerim vardı.arkasından oğlumun yüzme kursuna koşturduk.evde bayram temizliği veee ben düşüm bayıldım:-(( tansiyonum düşmüş.neyse allaha şükür şuan iyiyim.kendime dikkat etmeliyim ki çocuklarıma iyi bakayım değil mi) yazdıklarınıza bakıp ben uyumaya gidiyorum.daha sahura kalkacağım,ütü beni bekliyor:--) arefe günü eşimin annesi ve kızkardeşi çocuklarımızla bayram geçirmeye tanışmaya gelecekler anlayacağınız işim çok) kendinize iyi bakın görüşmek üzere yüreği kocaman sevgi dolu anneler)

Hayır canım...Eşim daha erken olduğunu düşünüyor.Hani bana kalsa bi yandan tüp bebek denemesi yaparken bi yandan kuruma yazılırdım.Her iki yoldan da çocuk sahibi olsam kardeşi garanti olurdu

canım biz tedavimiz sürerken kuruma başvuruda bulunmuştuk.ki bizde hamile kalmama hiçbir neden bulunamamıştı.ve ben 3.tüp tedavisine başlamıştım tam tedavi için asıl iğnelere başlayacağım zaman çocuklarımız geldi.ve biz tedaviyi iptal edip erteleyelim dedik.aslında şuan hiiiiç düşünmüyoruz bile.rabbim herşeyin hayırlısını versin...

Canım, fotoğrafı az evvel gördüm, hepinize maşallah
Kızında oğlunda çok tatlılar.. İnşallah mezuniyet, düğün daha nice güzel fotoğraflarınız olur böyle.. Sende çok güzel anne olmuşsun kuzuların biri sağında biri solunda
Allah bozmasın..

Hayır canım...Eşim daha erken olduğunu düşünüyor.Hani bana kalsa bi yandan tüp bebek denemesi yaparken bi yandan kuruma yazılırdım.Her iki yoldan da çocuk sahibi olsam kardeşi garanti olurdu
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Gönlünüze göre olsun herşey.

canım arkadaş grubum görebiliyor.senide ekledim sanırım görebilirsin.problem olursa yaz.

evet canım şimdi gördüm teşekkür ederimmm beni de eklediğin için....gerçekten çokkk güzel bir aile....bu arada sironanın dediği gibi oğlun sana benziyor....kızına bayıldım zaten....bir ömür mutlu olmanız dileğiyleeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…