Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
hayat işte günün birinde uzun uzun yazdıklarınızı okuyup bilgi almaya aklımdaki soru işaretlerini gidermeye çalışacağımı hiç düşünmemiştim
evet artık bizde düşünüyoruz bi kızımız olsun istiyoruz
eşim azosperm evleneli 4yıl 7 ay 17 gün oldu ve biz evlendiğimizden beri tedavi içindeydik eşim en geç 2 yaşına kadar olması gereken ameliyatı 13 yaşında bi drun fark etmesiyle oluyor sonuç tek testis var ve sperm yok okadar tedavi mikro tese ameliyatları yok yok yok
önceleri eşim hiç kabul etmiyordu ama gecenlerde gayet samimi konuştuk görseniz gözlerinin içi parladı ve kararımızı verdik son bir kere daha tedavi olucaz eger olmazsa başvurucaz
ben anneme söyledim bu konuyu annem cok soğuk baktı halbu ki bu tepkiyi hiç beklememiştim insanın kendi kanı canı değil ki torun diye nasıl kucagına alcan kimbilir kimin nesi demez mi ben şoklardayım halbu ki o bebek benim benim kızım neyse bugün yola çıkıcaz kayananatörün yanına memlekete gidicez bu fikrimizden onlarada bahsedicez bakalım onların tepkisi nasıl olucak
bacılar ben böyle düşündükçe içim kıpırdanıyor anlamsız bi mutluluk sevinç aglama istegi geliyor özlüyorum bebeğimi nasıl geçicek zaman bilemiyorum aklımda da bir sürü plan var nasıl heyacanlıyıö anlatamam malum 5 yıl evlilik şartı var bu arada bi kere daha denicez inşallah bu sefer olur eger olursada kararımız var 1 tane alıcaz neyse 5 yıl evliliği doldurdugumuzda müracat edicez
gecenlerde bekarken oturdugumuz yerde x abla vardı onunda eşi azospermdi evlatlık almıştı bizde kızının mevlütüne gitmiştik aklımda bunda oldugu için yanına gittim o minicik bebek 4.5 yaşında kocaman kız olmuş en çok ilerde öğrenince verecegi tepkiden korkuyorum bunu sprdum pedegogla söylemişler kızı gayet anlayışla karşılamış durumu biliyormuş ve annesine anne iyiki siz benim anne babam oluşsunuz sizi cok seviyorum diyip duruyormuş şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamamışlar inşallah büyüyüncede yaşamazlar
işte böyle bacılar eskiden eşi azospermi olanlar burda dertleşelim topiğindeyken artık aranıza trasfer oldum
aklımda yıganla soru var inşallah kaynanatörün yanından gelince sorararım
bacılar ben kız bebek istiyorum ve 40 ı çıkmamış Rabbim ya bizden nasip etsin yada gönlüme göre versin
bu arada hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun inşallah meleksiz geçirdiğiniz son bayramınız olsun

Sevgili zaman,
aramıza hoşgeldin
öncelikle senden ricam, evlatlık demeyelim neden dersen evlatlık sanki biyolojik olmadığını vurgular ve onu gerçek evlat yerine koymuyor gibi bir izlenim veriyor ve buradaki annelerimiz bu konuda hassaslar...
evlat evlattır, kurumdan alınmasıyla doğurmak arasında fark yoktur bunu iyi idrak edelim inşallah
tabii bunu kötü niyetle söylemediğini yazından hissedebiliyorum ama hatırlatmak istedim
bu karar, eşinle birlikte ortak olarak verebileceğiniz bir karardı ve siz bunu aşmışsınız eşinle anladığım kadarıyla...
annene söylemişsin kayınvalidene de söyle, herkes bilsin
ha onlar ne kadar olumsuz da olsalar, lütfen umudunu yitirme...
her kadın anne her erkek de baba olmayı hak eder
sağlık bu, bizim elimizde değil.. öyle olması gerekiyormuş demek ki...
o nedenle bu kararı verdiğinize göre, etrafın söylediklerini duymamak gerekiyor
birşey yapmak isteyip etrafımıza açıklayınca hemen yargılayanlar, kızanlar vs olur ve insanın hevesini kırarlar ama biz ne kadar kararlı olduğumuzu belli edersek, saygı duyuyorlar bi şekilde
sen de kim ne derse desin kararından dönme, olur mu? eşin de destek olduktan sonra siz birlikte her zorluğu aşarsınız
Allah'tan yakınında bir örnek var ve sen biraz olsun görerek bu konudaki endişelerini atmaya başlamışsın
bu arada 5 yıl şartı olmakla birlikte, eşlerden biri 30 yaşındaysa, 5 yılı bekleme şartı da aranamayabiliyor aklında bulunsun
aramıza hoşgeldin inşallah güzel haberlerle gelirsin
sevgiler...

: :78::78::78::78::78::78: hepinizden özürdilerim asılında öyle bir niyetim yoktu :26::26::26::26: çok utandım
şimdi 5 yılımız sene sonunda doluyor eşimde 30ununa seneye haziranda giriyor yani beklemek kaderimiz aman olsun diyorum kendime bu kadar bekledin az daha bekle inşallah minicik kızım olur niye bilmiyorum ama hep hayelim kız
kocaman gafım içinde yeniden özür
birazdan yola çıkıcam hepinize hayırlı bayramlar

ay kıyamam yok cnm ben hatırlatma mahiyetinde söyledim yoksa üslubun çok masumane belli oluyor yani
o zaman 5 yılı doldurunca hemen başvur zaten bekleme süreci prosedürler derken eşin çoktan 30 olur o zamana

ay ne bilim çok mahcubum
inşallah hayırlısı olsunda çok beklemeyiz şöyle 6 ayda gelse meleğim ama daha uzun sürer galiba
ammmmaaannnn boşverim gitsin gelsinde hayırlısıyla inşallah yeni yılın ilk günlerinde muracat ederiz

selamlarrrrr.....iftardan sonra bayram için bursaya gidiyoruz sevgili kayınvalidemin yanına!!!!!hepinize hayırlı bayramlar....bayramızın sağlık,huzur,mutluluk içinde geçmesi dileğiyleee byyyyyyyy16

selamlarrrrr.....iftardan sonra bayram için bursaya gidiyoruz sevgili kayınvalidemin yanına!!!!!hepinize hayırlı bayramlar....bayramızın sağlık,huzur,mutluluk içinde geçmesi dileğiyleee byyyyyyyy16
sana da hayırlı yolculuklar cnm, iyi bayramlarrrrrr

kuzucuklarınızla ilk bayrmaın tafını doyasıya çıkarın cnaım benim.. ne güzel anılar kalır insanda çocukluk bayramları..

tüm annelerin ve anne adaylarının bayramını kutlar hepinizi öperim

Biz de şehir dışına annemlerin yanına gidiyoruz yarın.Hepinizin bayramını canı yürekten kutlarım,önümüzdeki bayrama hepimiz çocuklarımızla gireriz inşallah.

Arkadasim dilerim rabbim sana evlat nasip eder o yokdan var edendir. Sayet evlatlik alirsanda eminim ki cok iyi bakicaksiniz cunki inanilmaz evlat hasreti cektiginiz belli...

Ben her zaman diyorum evlatlik almak kotu birsey degil bende dusunmustum ama sundan korktum ben

Ya ben ona istemiyerek yanlis birsey yaparsam Rabbime nasil hesap veririm...Rabbim hakkinizda hayirlisi neyse onu versin... Hayirsizsa olmasin hayirliysa biran once yolunuzu acsin.

kaynanatör mü? hahaha canım beni güldürdün Allahta seni güldürsün ya bence tedaviyi beklemeden başvurun olur yada olmaz zaman kaybetmeyin 1 ay 1 aydır.. yavrusuna kavuşan anneler hep "iyi ki" diyor .. sende diyeceksin ki "iyi ki".. şimdiden bebeğinin sıcaklığını hisset. yavrun snein için doğacak.. tıpkı denizgeldi.. oğultoprak,lee26 ve diğer annelerimiz gibi..

Son düzenleme:
kuzucuklarınızla ilk bayramın tadını doyasıya çıkarın cnaım benim.. ne güzel anılar kalır insanda çocukluk bayramları..

tüm annelerin ve anne adaylarının bayramını kutlar hepinizi öperim

Son düzenleme:
sse
sevgili zaman.....
önce;kararınızdan dolayı sizi tebrik ederim
aileler konusunda....öncelik sizin mutluluğunuz...bir de insan yaşamadan bilemiyor.yanılabiliyor..ya da ,nsanlar değişeniliyorlar.ben de annem konusunda endişeli idim.haa.ben de bir kız evlada sahibim tanıştırayım kendimi:))evet...ben de annemden yana içim biraz ezik gibiydi.çünkü tanıdığım kadarıyla ona göre ane doğurandı.yani onun düşğncesi öyle idi.ya da ben onu öyle tanımıştım.
kızım....tatlı kızım bir yıldır bizimle....bayramlığı annemden oldune çok seviyor bilsen....kızım da onu..anneanne..anneanne...ille de anneannesi...annem de öyle...anlatmakla tarif edemem...bazen düşğncesi insanlara ters gelebiliyor.ama yaşayınca başka oluyor.çocuk zaten sevdiriyor kendini...ahhh.bir gelsin yavrucunnn...nsaılll kıymetli olacak.göreceksin.
kayınvalide tarafın dilerim olumlu bakar.en azından,hiç değilse görünüşte öyle olsunlar dilerim...öyle olmasalar bile (ben sana buradan güç gönderiyorum.)siz güçlü ,kararlı görünün.

bekleme süresi konusunda;ben çok şanslıydım bu konuda7 ayda kızım yanımda oldu...şansın bol olsun.diğer bekleyen annelere de zaman su gibi geçsin ...inşallah.

aklındaki sorulara bilgim dahilinde cevap veririm canım.hayırlı yolculuklar...iyi bayramlar..

oy sevgili nushu.....nasılız anne?yavru nasıl? canlı selam sana

Son düzenleme:
görüşemezsek....herkese iyi bayramlar....innşallah bayram ertesi yeni bir müjde gelir...

aaaaaaaaaaaaaaaaaa nushu gelmişşşşşşşşş
Ada kuzusu nasılllll:44::44::44::44:

bu arada güzel Denizimizin güzel annesi...sana da canlı selammmmmmm

dilek teyze.çıkmak üzereydim..nerelerdesln takipçim...iyimisin??uyur yatarım.belki daha giremem.malum bayram arafesi.umarım iyisin...güzel bayram geçir emi dilek teyze:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…