- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
bir sürü fotoğraf çektik. ona 10 gün boyunca bakan hemşire ablalarıyla,sosyal hizmet uzmanıyla,doktoruyla... oğlumun şimdiden bir sürü anısı oldu. oda girdiğimde yüzünü görünce bu güzellik benimmi dedim öyle bir ağlamak geliki eşime sarıldım hııçkıra hıççkıra ağladım yavrumu görseniz aynı eşime benziyor çekik gözlü tombul yanaklı açık kumral.. herkes bizi ilk gördüğünde bebek aynı babaya benziyor dedi inanamadım ben doğursam bu kadar benzemezdi heralde :) benim sol yanağımda gamze var oğlumunda sağ yanağında var :))) kucağıma alınca hayırkımak istedim oğlum var diye hiç kimse umrumda olmadı hani evlatlık derler çevre ne konuşur filan inanın aklımın ucundan bir grem düşünce geçmedi. oğlum işte "ahmet utku"bizim çocuğumuz :)))) ordan ayrılırken hemşireler ağladı arada getir görelim dediler canım oğlum 10 gün çok sevilmiş buna sevindim.
güle güle büyüt yavrunu....sevgiyle büyüsün...hep yanıınızda olsun inşallah...birlikte yaşlanın...yaşlanalım....bekleyenler...ennn yakında size olsun inşallah...
Sevgili herdemk sen de anne oldun.Ne güzel.Ne mutlu.Allah analı babalı büyütsün,gönlüne göre büyüt,Allah sağlıklı,mutlu günler göstersin ailecek inşallahbir sürü fotoğraf çektik. ona 10 gün boyunca bakan hemşire ablalarıyla,sosyal hizmet uzmanıyla,doktoruyla... oğlumun şimdiden bir sürü anısı oldu. oda girdiğimde yüzünü görünce bu güzellik benimmi dedim öyle bir ağlamak geliki eşime sarıldım hııçkıra hıççkıra ağladım yavrumu görseniz aynı eşime benziyor çekik gözlü tombul yanaklı açık kumral.. herkes bizi ilk gördüğünde bebek aynı babaya benziyor dedi inanamadım ben doğursam bu kadar benzemezdi heralde :) benim sol yanağımda gamze var oğlumunda sağ yanağında var :))) kucağıma alınca hayırkımak istedim oğlum var diye hiç kimse umrumda olmadı hani evlatlık derler çevre ne konuşur filan inanın aklımın ucundan bir grem düşünce geçmedi. oğlum işte "ahmet utku"bizim çocuğumuz :)))) ordan ayrılırken hemşireler ağladı arada getir görelim dediler canım oğlum 10 gün çok sevilmiş buna sevindim.
için rahat olsun. bende terör bölgesindeydim Şırnakta başvuru yaptım ,batmanda sıraya girdik. oralarda sosyal hizmetlilerin ilgisi daha iyi oluyor yaşınız 30 u geçtiyse evlilik zamanı önemli değil hazır doğudayken başvurmanızı öneririm. ben bu tayin döneminde batıya geldim ve oğlumu kucağıma aldım herşeyin hayırlısıymış biz 1 yıl daha doğuda kalalım istemiştik ama kabul olmadı gönderdiler buraya,meğer yavruma kavuşayım diye göndermişler :))))
kucağına aldığında inan hiç birşeyi duymuyorsun hatta bir güç geliyor anlatamam hani derler ya anneler çocukları için gerekirse 10 aslan gücünde olur diye aynen öyle ben 10 değil 100 aslan gücündeydim :)))
canım benim hiç de korktuğum gibi olmadı. şimdi oğlumun herşeyi var çok şükür,meğer kolaymış hiç de zor değilmiş :)))) çok teşekkür ederim bilgiler için şu sterlizörü düşünüyorum alsam mı almasam mı :))) gerçi her mamadan sonra biberonu kaynatıyorum zor olmuyor ama dur bakalım günler geçtikçe zorlanırsam alırım :)
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum sevgili güzel anneler ve anne adaylarııııı
yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlü yazamadım
Nushum, pamuk şekeri Ada'mızın güzel annesi.... yazdıklarını bir solukta okumuştum demin tekrar okudum güzel kızımız gözümde canlandı kimbilir ne kadar da büyümüş ve bayramlıkların içinde cici bi kız olmuştur. yerim ben kuzumu... maşallah1 yıla yakın oldu demek yavruya kavuşalı, zaman ne çabuk da geçiyor biz farkına varmadan...
Allahım nice mutlu yıllar nasip etsin de her yaşında ayrı ayrı güzel kutlamalar yapın inşallah
ayrıca geçmiş olsun inşallah diş kaşıntısıdır inan bir bebişimizin ufacık canı yansın biz burda üzülüyoruz
bu arada konuşmaya da başlamış kuzucuk
senin de yoğun olduğunu tahmin ediyoruz zaten, küçük bir çocuğun arkasında koşturmak, ev işleri vs derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsundur bile
seni de pamuk şekerini de öpüyorum cnm
Pırılım, cnm az kaldı ben de hep yaz annesi diyordum sana, eceme, zeynep ve shenaya... ecem kavuştu inşallah sana da az kaldı hayırlısıyla... nushunun dediği gibi az kaldı son bayramdı inşallah bu bayram... güzel haberlerinizi bekliyoruz hepinizin...
lee, cnm fotoğrafını gördüm maşallahçok güzel bir hanımsın, dimdik ayakta duran güçlü bir kadın gördüm ben
çocuklarına gelince... oğluşun aynı sen esmerliği benziyor bi de duruşunda bile o davranışındaki olgunluk var maşallah kuzumayaşına göre çok olgun....
kızına gelince... ben onu yerim yaaaaaa.... çok şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbembeyaz maşallah insanın yiyesi geliyor öpücüklere boğası geliyor
ya bende kızlara karşı bi zaaf var da ondan heralde
ben de evdeyim işte sizden gelen güzelliklerle mutlu oluyorum
şimdilik bu kadar
diğer arkadaşlardan da hayırlı haberler bekliyoruz
Heidiciğim listeyi senin yerine güncelliyorum cnm
hepinizi öptüm, sevgiler...
Dünyanın en güzel ve en melek anneleri;
hepinize merhaba,uzun zamandır siteye girememiştim.Ama sevincimi sizlerle paylaşmak için yazıyorum.3 gün önce meleğime rüyama kavuştum.1 aylık bir kızım var,çok güzel.Onu gördüğüm andan itibaren tüm yaşantım değişti,çünkü kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyorum.Anne olmak için doğurmanın gerekmediğini öyle güzel anladım ki,sakın hayallerinizi ertelemeyin karar veremeyenler,daha önce karar vermediğime o kadar pişmanım ki,bir sürü tedaviler hiç gerek yokmuş.Kızımı gördüğüm an unutulmaz bir andı,inşallah tez zamanda herkesin bu duyguyu yaşamasını temenni ediyorum.Hepinizi seviyorum,sevgiyle kalın,fırsat buldukça yazacağım.3 gündür sevdiklerimiz sağolsun yalnız bırakmıyorlar.Görüşmek üzere.
hepinize merhaba,uzun zamandır siteye girememiştim.Ama sevincimi sizlerle paylaşmak için yazıyorum.3 gün önce meleğime rüyama kavuştum.1 aylık bir kızım var,çok güzel.Onu gördüğüm andan itibaren tüm yaşantım değişti,çünkü kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyorum.Anne olmak için doğurmanın gerekmediğini öyle güzel anladım ki,sakın hayallerinizi ertelemeyin karar veremeyenler,daha önce karar vermediğime o kadar pişmanım ki,bir sürü tedaviler hiç gerek yokmuş.Kızımı gördüğüm an unutulmaz bir andı,inşallah tez zamanda herkesin bu duyguyu yaşamasını temenni ediyorum.Hepinizi seviyorum,sevgiyle kalın,fırsat buldukça yazacağım.3 gündür sevdiklerimiz sağolsun yalnız bırakmıyorlar.Görüşmek üzere.
öncelıkle hepinizi kutlarım doğurmuş annelerden dahada özelsınız çünkü doğurmak bakmaktan çok daha kolay ben hamıleliğim süresince yattım yemeğim bıle önüme geliyordu oğlumu doğurunca 1 saat bile yatamıyorum çünkü gecelerı bıle sürekli uyanıyo zaten bılıyorsunuz kendı çocuklarınızdan yalnızca şunu sölemek isterımki o çocukları aldığınız zaman bir ömürlük alın belirli bi yaşa gelince öylece bırakmayın kendı başıma gledığı için dıyorum sizin bir sürü akrabanız aileniz var ama onun sızden başka kımsesı yok
öncelıkle hepinizi kutlarım doğurmuş annelerden dahada özelsınız çünkü doğurmak bakmaktan çok daha kolay ben hamıleliğim süresince yattım yemeğim bıle önüme geliyordu oğlumu doğurunca 1 saat bile yatamıyorum çünkü gecelerı bıle sürekli uyanıyo zaten bılıyorsunuz kendı çocuklarınızdan yalnızca şunu sölemek isterımki o çocukları aldığınız zaman bir ömürlük alın belirli bi yaşa gelince öylece bırakmayın kendı başıma gledığı için dıyorum sizin bir sürü akrabanız aileniz var ama onun sızden başka kımsesı yok
herdemk canım allah analı babalı sizlerle bir ömür boyu mutlu sağlıkla büyüsün inşaallah yavrun hayırlı uğurlu bahtı açık olsun canım.
duygularını anlayabiliyorum.çünkü;aynı duygularla yavrularımıza kavuştuk) ohhh misler gibi oğluşunu kokla sev.inan çok sevindim.darısı diğer anne adaylarımıza.sağlıkla kalın..
sindy74 canım sana da kızın rüyanla hayırlı mutlu sağlıklı birliktelikler diliyorum.gözün aydın olsun canım.
bana gelince tam atlatamadım rahatsızlığımı ama şuan daha iyiyim.
bu aralar oğlumuzun okul işleri vardı.aramızda sınıf öğretmeni olan arkadaşlar vardır sanırım.sizlerede danışmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.oğlum okul öncesi eğitim almamış çok yer değiştirdiğinden adam akıllı ilgilenende olmamış.ve sayı saymayı renkleri bilmiyor biz öğretmeye çalışıyoruz bazan inat ediyor.aslında çok zeki masal anlatıyorum ertesi akşam onu olduğu gibi anlatıyor mesela.tuvalet alışkanlığı çok iyi.kendi giyinip soyunuyor.giysilerini katlayıp çekmesine koyuyor.sosyal yönüde iyi.ama kalem tutma konusunda iyi değiliz.
psikoloğa gitmiştik şu ağlayarak isteklerini yaptırma kıskanma konusunda.oğlumuzu teste tabii tuttular test sonucu ana sınıfından başlatın dediler.psikologda ısrarla 1.sınıfa göndermeyin diyor.ama biz 1.5 ayda çok şeyleri aştığımıza inanıyoruz aslında.ağlama olayımız eskisi kadar değil.tabii alışma dönemi normalde 6ay veya 1 yıl .biz kısa sürede çok şey aştığımıza inanıyoruz.ama hala okul konusunda terettütteyiz.oğlumuz 79 ay lık seneye yaklaşık 8 yaşında olacak .şuan okulda 1.dönem çok yoğun bir eğitim olmayacakmış.acaba 1.sınıfamı yazdırsak.yoksa şuan zaten alışma tanıma dönemindeyiz 1.sınıf olunca zorlanırmıyız.bu arada raporda verdiler bize.yanii anlayacağınız çok kararsız kaldık:-((
bugün tatile çıkıyoruz çocuklarımızla haftaya görüşmek üzere allaha emanet olun.moralinizi yüksek tutun.iyiki varsınız sizleri çok seviyorum.oğlum ve kızım teyzelerini çok öpüyorlar..
herdemk canım allah analı babalı sizlerle bir ömür boyu mutlu sağlıkla büyüsün inşaallah yavrun hayırlı uğurlu bahtı açık olsun canım.
duygularını anlayabiliyorum.çünkü;aynı duygularla yavrularımıza kavuştuk) ohhh misler gibi oğluşunu kokla sev.inan çok sevindim.darısı diğer anne adaylarımıza.sağlıkla kalın..
sindy74 canım sana da kızın rüyanla hayırlı mutlu sağlıklı birliktelikler diliyorum.gözün aydın olsun canım.
bu aralar oğlumuzun okul işleri vardı.aramızda sınıf öğretmeni olan arkadaşlar vardır sanırım.sizlerede danışmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.oğlum okul öncesi eğitim almamış çok yer değiştirdiğinden adam akıllı ilgilenende olmamış.ve sayı saymayı renkleri bilmiyor biz öğretmeye çalışıyoruz bazan inat ediyor.aslında çok zeki masal anlatıyorum ertesi akşam onu olduğu gibi anlatıyor mesela.tuvalet alışkanlığı çok iyi.kendi giyinip soyunuyor.giysilerini katlayıp çekmesine koyuyor.sosyal yönüde iyi.ama kalem tutma konusunda iyi değiliz.
psikoloğa gitmiştik şu ağlayarak isteklerini yaptırma kıskanma konusunda.oğlumuzu teste tabii tuttular test sonucu ana sınıfından başlatın dediler.psikologda ısrarla 1.sınıfa göndermeyin diyor.ama biz 1.5 ayda çok şeyleri aştığımıza inanıyoruz aslında.ağlama olayımız eskisi kadar değil.tabii alışma dönemi normalde 6ay veya 1 yıl .biz kısa sürede çok şey aştığımıza inanıyoruz.ama hala okul konusunda terettütteyiz.oğlumuz 79 ay lık seneye yaklaşık 8 yaşında olacak .şuan okulda 1.dönem çok yoğun bir eğitim olmayacakmış.acaba 1.sınıfamı yazdırsak.yoksa şuan zaten alışma tanıma dönemindeyiz 1.sınıf olunca zorlanırmıyız.bu arada raporda verdiler bize.yanii anlayacağınız çok kararsız kaldık:-((
bugün tatile çıkıyoruz çocuklarımızla haftaya görüşmek üzere allaha emanet olun.moralinizi yüksek tutun.iyiki varsınız sizleri çok seviyorum.oğlum ve kızım teyzelerini çok öpüyorlar..
Ben de görme engelliler okulunda öğretmenim,aynı zamanda çocuk gelişimciyım.Bu yılı ana okulunda geçirirsniz hem oğlun hem de sizler için daha verimli ve sorunsuz bir yıl olur diye düşünüyorum.Ana sınıfı her yönüyle okula hazırlık ve tamamlayıcı olur.Zaten anladığım kadarıyla yeni sistemde ilk yıl ne yapılacağı pek belli değil.Bu sene deneme yılı olacak gibi.Karar sizin.Hakkınızda en hayırlısı olsun.herdemk canım allah analı babalı sizlerle bir ömür boyu mutlu sağlıkla büyüsün inşaallah yavrun hayırlı uğurlu bahtı açık olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?