Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

çoook teşekkür ederim :) darısı başınıza dua ediyorum buradaki her arkadaşım bu duyguyu yaşasın.

HERDEMK;
Allah analı babalı büyütsün.'Ahmet Utku'...Çok güzelmiş ismi de..Adıyla yaşasın....

Amin canım teşekkür ederim. :)))

[

güle güle büyüt yavrunu....sevgiyle büyüsün...hep yanıınızda olsun inşallah...birlikte yaşlanın...yaşlanalım....bekleyenler...ennn yakında size olsun inşallah...

Amin canım inşallah henüz 4 gün oldu beraberliğimiz ama ben ona çok bağlandım... uyanmasına hasretle bekliyorum. bazen öyle bir bakıyor ki... biliyorum 15 günlük bebek bakar ama görmez ama Utku bana bakıyor sanki hemde öyle bir bakıyor ki yüreğim titriyor.

Sevgili herdemk sen de anne oldun.Ne güzel.Ne mutlu.Allah analı babalı büyütsün,gönlüne göre büyüt,Allah sağlıklı,mutlu günler göstersin ailecek inşallaharısı da biz bekleyenlerin başın:)

ah öyle iyi anlıyorum ki seni... o ağlama nöbeti banda geldi. hemşireler neden üzüldü şimdi dediler halbuki üzüntü değil gördüğün güzellik karşısında ne yapacağını bilememe dokunurken ya incitirsem korkusunu yaşamak. henüz gün oldu ve benimde yaşantım ve hayata bakışım değişti. biz hiç tedavi olmadık olsak belki başka türlü kavuşurduk yavrumuza ,biz bunu tercih ettik, iyi kide etmişiz dünya yakışıklısı bir oğlum var :) şimdi tedavi olabilirim diyor eşim bende gerek yok oğlumuz var. ama eşim tedavi olmak istiyor sanırım oğlumuzu biz hayattan göçüp gidince yalnız bırakmak istemiyor tüm çabası bir kardeş için :)
Allahım güzel kızınla sana bir ömür mutluluk versin. sevgiyle büyüyen çocuklar hayata daha iyi hazırlanıyorlar. Allahım ayırmasın sizi :))

bende gitmeliyim ama sana yazmadan edemedim Ahmet Utku 10 günlüktü kucağıma aldığımda gözlerini gayriihtiyari açtı ve öyl bir baktı ki bana... seni çok iyi anlıyorum. ve gerçekten annelik özel olduğunu hissettiriyor. bende öyle hissediyorum dünya benim ve Utkunun etrafında dönüyor sanki... inşallah dediğin gibi herkes bu güzel duyguyu en kıza zamanda yaşar çok ama çok güzel :))))

sevgili herdemk;
öncelikle yazdıkların için çok teşekkür ederim.Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz,sana ve eşine yakışıklı oğlunuzla birlikte uzun sağlıklı mutluluk dolu bir ömür diliyorum.İkimizinde aynı zamanlarda bu heyacanı yaşaması çok güzel duygularımı çok iyi anlayan biriyle konuşmak da bir o kadar güzel.şimdilik bu kadar gitmem gerek,bebeğimiz acıktı görüşmek üzere.

ya ben size yetişmekte zorlanıyorum bir Rüya var bir Utku var bebeklerden biri 1 aylık biri 10 gunluk valla karıştırdım hangisi kaç aylık maşallah topik öyle şenlendi ki, insan takipte zorlanıyor

ben geldim geçmişi bio kuyayım bebişine kavuşanlar olmuş darısı başımıza

nasıl sevindim bi an kendimi sizin yerinize koydum içim ısındı
ne diceğimi bilemiyorum Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla huzurla büyütün inşallah

bacılar malum ben anneme bu düşüncemi söylemiştim olumsuz baktı biliyorsunuz herifin memelekete giderkende söylicez onlarda bilsin diye gittik ama çok kötü geçti günlerimiz söyliyemedik kociş onlar yüzünden azosperm ve ana babası umudukestiği için mal derdine düşmüşler daha gittiğimiz gün başladı gelceğimiz güne kadar sürdü anası kardeşine babasıda kendi kardeşine bırakma derdine düşmüşler birbirlerinden mal kaçırıyorlar herifimde çok üzüldü bunu hiç beklemiyorduk sonuçta biz onların hatasının bedelini ödüyoruz çok zorumuza gitti biraz ortalık durulsun söylicez inşallah zaten yıl sonuna kadar mecbur beklicez 5 yıl şartını
en çok şunu merak ediyorum kucağınıza aldığınızda benim yavrum deniyormu sogukluk olmasından çok korkuyorum tek düşüncem bu yoksa etrafı çokda takmıyorum içim kaynar mı yada ilerde öğrenince benden babasından soğurmu tecrübeli anneler yardımmmmm

Bal kızımıza kavuştuk teyzeleri..

Cuma günü aradılar, kızınız sizi bekliyor dediler, kurumu da şaşırtarak jet hızıyla kuzucuğumuzu kollarımıza aldık.. Minicik kuzucuğumuz.. Hayat o andan itibaren yeniden anlam kazandı bizim için.. Herşey çok güzel ve çok hızlı.. Son üç günde sadece bir kaç saat uyudum.. Anne olmak gerçekten 10 aslan gücünden, 100 aslan gücüne terfi etmekmiş.. Beklemeye değermiş .. Her şeye değermiş.. Rabbime binlerce kere şükürler olsun, darısı tez zamanda bekleyen arkadaşlarımın başına..

Sevgilerrrr..

Sanki manevi bir el değdi listemize hızına yetişemiyoruz maşallah
TAZE ANNELERİMİZ
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
Pırılım 31.08.2012(Taze annemiz.O da kızına kavuştu.)
Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza(O da evladına kavuştu.)
Herdemk(24.08.2012)(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74(= da kızına kavuştu
.)
ANNE ADAYLARIMIZ
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
4.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
5.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
6.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
7.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk(İkiz)
8.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza .

Sevgiler bizden canım.O kadar sevindim anlatamam.Günün en güzel haberi.Allah bal kızını sana ve babasına bağışlasın.Hayırlı ,sağlıklı,uzun ömürler versin.Sen bu kadar bekleyişten sonra bu mutluluğu hak ettin.Mutlu,huzurlu güzel bir aile olun inşallah.

Harika bi haberrr ne güzel yaa herkez meleğine kavuşuyooo çok mutlu oldumm allah analı babalı büyütsünnnnnnnnnnnnn

Çok sevindim pırılım,hayırlı uğurlu olsun bal kızınız.Eşin ve kızınla bir ömür boyu mutlu ve huzur dolu bir ömür diliyorum.
Söylediklerine katılıyorum.Ben de bir haftadır 3-4 saat uyku ile duruyorum ama kendimi hiç bu kadar enerjik ve canlı hissetmemiştim.İçimde tarifi imkansız bir huzur ve istek var.
Bütün güzel anneleri ve anne adaylarını kucaklıyorum,hepinize sevgiler.

günaydınlarrrr.......ne güzel ya liste yarılandı......darısı diğer bekleyenlerin başına......pırılımmmm kızınız evinize uğur mutluluk getirsin....Analı, babalı sağlık ve huzur içinde büyüsün.....

Sevgili Sindy,çok mutlu oldum yavruna kavuşmana.Allah bundan sonra bebeğine ve size iyi günler göstersin,Analı babalı sağlıkla büyüsün,gelinliğini de gör inşallah.Ne mutlu sen de anneler kervanına katıldın.Artık iki kişilik yaşayacaksın.Herşey gönlünüzce olsun.Sevgiler.

Leylüfer siteye hiç girmiyor.Belki O da yavrusuna kavuşmuş olabilir ne dersiniz?Şubat 2011 de başvurmuş.

slm arkadaşlar bende uzun süredir girmiyorum siteye ama arada bakıp çıkıyorum, bizim ev ziyareti birebir görüşme sağlık rapor işleri bitti şükür şimdi sadece sıramızı öğrenmek kaldı oda bu ay sonu belli olacak uzun süredir bekleyen arakadaşar ne güzel kavuştunuz yavrunuza artık sıra bizde istanbulda olduğumuz için şanslıyız sanırım sıralar çabuk ilerliyor bakalım hayırlısı bu arada beni listeden düzeltirmisiniz bizde rızaya geçtik

Sanki manevi bir el değdi listemize hızına yetişemiyoruz maşallah
TAZE ANNELERİMİZ
Oğultoprak 30.12.2010 Erkek Ankara Evet Terk(ikiz) O artık oğluna kavuştu
Umut59 7 ocak 2011 Kız-Erkek(O artık oğluna kavuştu.)27 Ocak 2012
Ecem14 25.03.2011 Kız İzmir Evet Terk-Rıza(O kızına kavuştu.)
Pırılım 31.08.2012(Taze annemiz.O da kızına kavuştu.)
Lee 26 (O da kızına ve oğluna kavuştu.)
Merer 05.10.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk-Rıza(O da evladına kavuştu.)
Herdemk(24.08.2012)(O da oğluna kavuştu.)
Cindy 74(= da kızına kavuştu.)

ANNE ADAYLARIMIZ
1.Leylufer 15.02.2011 Kız-Erkek Eskişehir
2.Zeynep26 21.09.2011 Kız Aydın Evet Terk-Rıza
3.Shenay34 21.10.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz-kardeş)
4.HeidiAnkara 21.11.2011 Kız-Erkek Ankara Evet Terk(ikiz)
5.Serap 05.12.2011 Erkek İstanbul
6.Sermuh 23.12.2011 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza(ikiz)
7.Ayaz84 08.02.2012 Kız İstanbul Evet-Terk-Rıza(İkiz)
8.gcs_11 02.04.2012 Kız İstanbul Evet Terk-Rıza .

Merhabalar uzun süredir sizleri takip ediyorum. Sonunda cesaretimi toplayıp sizinde duygularımı sizinle paylaşmak istedim. 13 yılık evliyiz bizimde çocuğumuz olmuyor. Nisan 2012 de izmir'den evlat edinmek için başvuruda bulunduk. Temmuz ayında 50. sırada olduğumuzu belirten bir yazı aldık. Evlat edinen arkadaşlarımızın duygularını paylaştıkları yazılarını okuyup ağlıyorum. Bende bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Aranızda izmir'den evlat edinenler var ise ne zaman sıra bize gelir tahminde bulunabilirmisiniz. Kız bebek için bekliyoruz.

Son düzenleme:

canım hoş geldinnn pırılım var bugün yazmış izmirden 10 ayda aldı bebeğini yanlış bilmiyosam tam 10 ay sürdü kızına kavuşması

yavrularına kavuşan anneler....gün sizin...doya doya öpün koklayın sevin.hakkınızdır...

pırılım....nihayet....çokkk sarıyorum seni...ve yavrucuğunu öpüyorum....
nushu ile birlikte bekleyişinizi heyecanlarınızı okumuştum.biliyorum...çokkk gözünaydın PIRIL ANNE..

sindy 74 SENİNLE AYNI ZAMNALARDAMIYDIK...yanlışmı hatırlıyorum....gözünaydın olsun...gözümüzaydın olsun...ne mutlu...
güle güle büyütün yavrularınızı...hayıtlı geleceklerde....bizleri yaşlandırsın yavrularımız....

bekleyen anneler....geliyor geliyor....sıra size geliyor.eli kulağında.az kaldı...sabrınızın meyvesini alacaksınız...herkese sevgiler...

merhaba sevgili anneler:)
buradaki güzel haberleri okudukça içim coştu ve bende aranıza katılmak istedim.buğün itibari ile bende ilk adımımı attım bursa il müdürlüğünü aradım başvuru için ne getirelim diye şimdi onlar biz size geri dönücez diyip telefonumu alıp kapattılar.şimididen çok heyecanlandım.inşallah çok tez zamnda bizde bebişimize kavuşuruz.bursada yoğunluk ne alemde biliyomusunuz.
ay ben şimdiden çok heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…