herdemk gözünüz aydınnn tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşallahhh darısı başımıza inşallah allahım bekleyen tüm anne adayı arkadaşlarımın ve benimde yüzümü güldürsün bebeklerimize tez zamanda kavuşalım inşallahh
artıı arada sayfaya saçma sapan yazanlar oluyo sizene kardeşim günahından sevabından bizle ceheneme yada cennetemi geliceksiniz günahın en büyüğünü anne adaylarını üzerek siz yapıyosunuz ben kızımı aşka sevgiyle bekliyorum eşimde öyle bebeğimiz kızımız diye dilimizden düşmüyo o yolunu gözlediğim en özelim en kıymetlim o benim bebeğim (anneciğin seni çok istiyo kuzum allahıma emanet ol ailene gelene kadar )
çoook teşekkür ederim :) darısı başınıza dua ediyorum buradaki her arkadaşım bu duyguyu yaşasın.
HERDEMK;
Allah analı babalı büyütsün.'Ahmet Utku'...Çok güzelmiş ismi de..Adıyla yaşasın....
Amin canım teşekkür ederim. :)))
[
güle güle büyüt yavrunu....sevgiyle büyüsün...hep yanıınızda olsun inşallah...birlikte yaşlanın...yaşlanalım....bekleyenler...ennn yakında size olsun inşallah...
Amin canım inşallah henüz 4 gün oldu beraberliğimiz ama ben ona çok bağlandım... uyanmasına hasretle bekliyorum. bazen öyle bir bakıyor ki... biliyorum 15 günlük bebek bakar ama görmez ama Utku bana bakıyor sanki hemde öyle bir bakıyor ki yüreğim titriyor.
Sevgili herdemk sen de anne oldun.Ne güzel.Ne mutlu.Allah analı babalı büyütsün,gönlüne göre büyüt,Allah sağlıklı,mutlu günler göstersin ailecek inşallaharısı da biz bekleyenlerin başın:)
Dünyanın en güzel ve en melek anneleri;
hepinize merhaba,uzun zamandır siteye girememiştim.Ama sevincimi sizlerle paylaşmak için yazıyorum.3 gün önce meleğime rüyama kavuştum.1 aylık bir kızım var,çok güzel.Onu gördüğüm andan itibaren tüm yaşantım değişti,çünkü kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyorum.Anne olmak için doğurmanın gerekmediğini öyle güzel anladım ki,sakın hayallerinizi ertelemeyin karar veremeyenler,daha önce karar vermediğime o kadar pişmanım ki,bir sürü tedaviler hiç gerek yokmuş.Kızımı gördüğüm an unutulmaz bir andı,inşallah tez zamanda herkesin bu duyguyu yaşamasını temenni ediyorum.Hepinizi seviyorum,sevgiyle kalın,fırsat buldukça yazacağım.3 gündür sevdiklerimiz sağolsun yalnız bırakmıyorlar.Görüşmek üzere.
ah öyle iyi anlıyorum ki seni... o ağlama nöbeti banda geldi. hemşireler neden üzüldü şimdi dediler halbuki üzüntü değil gördüğün güzellik karşısında ne yapacağını bilememe dokunurken ya incitirsem korkusunu yaşamak. henüz gün oldu ve benimde yaşantım ve hayata bakışım değişti. biz hiç tedavi olmadık olsak belki başka türlü kavuşurduk yavrumuza ,biz bunu tercih ettik, iyi kide etmişiz dünya yakışıklısı bir oğlum var :) şimdi tedavi olabilirim diyor eşim bende gerek yok oğlumuz var. ama eşim tedavi olmak istiyor sanırım oğlumuzu biz hayattan göçüp gidince yalnız bırakmak istemiyor tüm çabası bir kardeş için :)
Allahım güzel kızınla sana bir ömür mutluluk versin. sevgiyle büyüyen çocuklar hayata daha iyi hazırlanıyorlar. Allahım ayırmasın sizi :))
merhaba güzel anneler;
Hepinizin güzel dileklerine çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız.Sizlere yazmak için çok sabırsızlandım ama ancak bilgisayarın başına oturabildim.Misafirlerimiz vardı,gittiler.Kızımıda uyuttum.O kadar güzel bir kız ki anlatamam teyzeleri.Onu ilk kucağıma verdikleri anda sanki bütün duyularımı kaybetmiş gibiydim,hıçkıra hıçkıra öyle çok ağladım ki onun gözlerine bakarken,tarifi imkansız bir duygu.Eşim o anı fotoğrafladı.Ama çok güzel,beklemeye sabretmeye değer.Bazen bu günler hiç gelmeyecek kadar uzak gözüküyordu bana ama oldu.sakın inancınızı ve sabrınızı kaybedip kendinizi boş yere üzmeyin,hırpalamayın.Çünkü ben kızımı beklerken çok ağladım ve üzüldüm.
buradaki herkes bu duyguyu yaşayacak,kendinizi o kadar özel hissediyorsunuz ki,evladınızla daha güçlü ve çok daha mutlusunuz.
Her anında fotoğraf çekmeye çalışıyoruz.Söylerlerdi ama inanmak zor gelir di kızımız bana ve babasına çok benziyor.Evladınız size öyle bir huzur veriyor ki,yaşayınca anlayacaksınız.Hayata farklı bakmaya başladım kızım sayesinde.Şimdilik hoşcakalın gitmem lazım ama fırsat buldukça sizlere yazacağım.Tez zamanda başka müjdeler almak dileğiyle.
bende gitmeliyim ama sana yazmadan edemedim Ahmet Utku 10 günlüktü kucağıma aldığımda gözlerini gayriihtiyari açtı ve öyl bir baktı ki bana... seni çok iyi anlıyorum. ve gerçekten annelik özel olduğunu hissettiriyor. bende öyle hissediyorum dünya benim ve Utkunun etrafında dönüyor sanki... inşallah dediğin gibi herkes bu güzel duyguyu en kıza zamanda yaşar çok ama çok güzel :))))